2012 Şubat Anneleri

benim eksik birşeyim kalmadı allaha şükür

Süper kız rahatsın yani..

Ben haftasonu ranza aldım.. Eşimle tabii:))
Ranzalar bir sandıklı baza hamak salıncak park beşik küçük beşik yatacak yerleri hazır artık
Dördünün de

Birde 5 çekmeceli şifonyer aldım bu tepikoğlana
Ancak kaldırır diyorum. Çamaşırları henüz yıkamadım zira ben
..

ne zamandır yazamıyordum, yoğundum. neler yaptınız? biraz okudum geçmişi hazırlıklar tamamlanmış. bende yavaş yavaş bitirmeye çalışıyorum. çalışan arkadaşlar rapor konusunu ne yapmayı düşünüyorsunuz? ben 9 aralıkta 32. haftamı dolduruyorum. doktor 9 aralıkta gel çalışabilir raporu için dedi. yani şuanda 37. haftaya kadar çalışmayı düşünüyorum

hoşbulduk canım... çok takip edemiyorum ama sen bizden hafta olarak geridesin galiba allah hayırlısıyla tammamına erdirir insallah hayırlısıyla kucagına alırsın canım

evet canm aynen öyle
tşk ederim cnm çok sağol sende
hayırlısıyla kucağına alıp seversin cnmm

günaydın canımmmm

günaydın canım nasılsın?

geçenlerde dr gittim dr bana 32 haftadan sonra çalışır raporu veremem dedi, zaten iş durumuda belli olucaktı ya patroncumda aralıktan sonra çalışmamı istemiyor bebek olunca yerli yersiz izinler olurmuş falan filan ( bunu söyleyen patronum yani akrabam amcamın oğlu ) sonuç olarak aralık sonundan sonra 6 ay belkide 1 yıl evdeyim sonrasına bakıcam artık duruma göre, sende o zamanlarda çıkıcaktın değilmi?

bu arada aralıktan sonra buralara uğrayamıcam evde bilgisayar yok ceptende ne kadar sağlıklı girilebilirse artık

doğumdan sonra izin hakkın bitincede devam edicekmisin çalışmaya ?

Allah hayırlısını versin EDAN..
İlk oğlumda doktor söylememişti bana..
Bende yarım saat sonra yeniden girmiştim.
Merdivenlerden düştüm demiştim..

Sonra cinsiyetini söyleyince
Başka yolum yoktu demiştim

O heyecan inan bambaşka bir heyecan...
Uykusuz ve merak dolu geçen günler...
Eli kolu sağlam olsun ama hayırlısıyla oğlum/kızım olsun demeler
Allah hayırlısını versin EDAN

allah güle güle kullanmayı nasip etsin

canım gel arada yaa özletme kendini

canım bende aralık sonu 30 hafta raporumu alacağım
aralıktan sonra bende pek giremem

Günaydın canım..
Bende senin gibi 37+ e dek falan düşünüyorum çalışmayı..
Bundan öncekilerde de hep 37 ye dek çalıştım...
32 haftada çalışabilir raporu almayı düşünmüyorum.
Ben öncekilerde almadığım oldu.
Problem falan da çıkmadı bende...

oyelken; canım bende aralık sonu 30 hafta raporumu alacağım
aralıktan sonra bende pek giremem[/QUOTE]

aynıyız yani,

aysebahar; valla bende sonuna kadar çalışmayı düünüyordum ama şartlar bazen izin vermiyor

Son düzenleme:

sağol cnm hiç sorma yaa aynen
öyle olmuşum rüyalarımdan bile çıkmıyo artık
çook merak ediyorum ama öncelikle
dediğin gibi eli ayağı
düz olsun ve sağlıklı olsun kız erkek fark etmez ama
ne olacağını merak ediyorum işte

günaydınlar anne adayları.

reflü sorunum son zamanlarda giderek arttı. sanırım kızım mideme baskı yapıyor:) artık rüyamda doğum yaptığımı görüyorum. zaman hayırlısıyla bir geçse de kucağımıza alsak bebeklerimizi sağlıcakla.

bende 37+ geleyim dedim evde ne yapıcam allah aşkına, hem oğlumla 5 hafta daha rahat rahat bir arada olabilicem. bazı sabahlar kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum ama evde olsam ne yapıcam diyorum. bu arada dün doktora gittim , 25 ocakta sezeryana alıcak beni inşallah nasip kısmet ederse. yani 20 ocaktan sonra 21-22-23-24 te olabilir. yani oğlum 2 ay sonra geliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…