- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.621
heyecandandır)))
doldurmadın mı sen
Tamam canım alıp yazarım hemen..
İndirim kuponu doldurmazlar inşallah:))
Kızlar ben yemeğe gidiyorummmmm
Eki Görüntüle 293123 Eki Görüntüle 293124 Eki Görüntüle 293125 Eki Görüntüle 293126 Eki Görüntüle 293127
kızlar umarım ekleyebilmişimdir. oluşumun odası daha çok eksiği var ama dayanamadım görün istedim duvarları eşimle boyadık bu hafta sonuda çıkıp süslerini lambasını felan alıcaz... hem sizde fikrinizi söyleyin
CAnım facede primanın sayfasında doldur formu:)aysebahar nerden doldurcam ben bunu yine eline düştüm:)
Eki Görüntüle 293123 Eki Görüntüle 293124 Eki Görüntüle 293125 Eki Görüntüle 293126 Eki Görüntüle 293127
kızlar umarım ekleyebilmişimdir. oluşumun odası daha çok eksiği var ama dayanamadım görün istedim duvarları eşimle boyadık bu hafta sonuda çıkıp süslerini lambasını felan alıcaz... hem sizde fikrinizi söyleyin
Hacerim o süngerboblu halıyı kaça aldın canım?
Benim çocuklarda delisi bu süngerbobun
tatlım mdf beşik+dolap+şifonyer 380tl ortapedik yatakta 90tl aldım... süngerbob halısını hediye çeklerim vardı praktikerin onunla aldım ama 50tl'di... uyku seti istikbalden 100tl'ye aldım çok ucuza geldi yanii... 50-60tl arasıda boya malzemeleri ve bordürü tuttu
Maşallah canım hakikaten uyguna gelmiş..
Allah sağlıkla kullanmak da nasip etsin...
yataklar çok pahalı değil mi?
Bende ranza aldım çocuklara ama yataklarına henüz karar veremedim..
baktım canım akşam detaylı listede yapıcam şu formuda doldurucam. afiyet olsun
bende yemeğe çıkıyorum kızlar..
yaa şimdi iştende çıkıcam o yüzden fazla masraf olsun istemedim herşeyin uygun olanına bakmaya çalışıyorum...doğum için para ayırmam lazım çünkü birde büyüsün azcık kendi beğensin güzel bir genç odası alırım diye düşündüm...senin yavruların sağlıkla yatsın inşallah...doğumun normalmi? sezeryanmı olacağı ne zaman belli olur doktor söylermi? sen deneyimlisin
CAnım ister istemez oluyor o merak:))
Ay biz burda dokuz doğurduk kız meraktan hatırlamıyor musun?
Kız dediler erkek çıktı
Erkek dediler kız çıktı çoğu bebek..
17. haftanda gidersen kesin öğrenirsin inşallah..
Yani yarın:)
aynıyız yani,
aysebahar; valla bende sonuna kadar çalışmayı düünüyordum ama şartlar bazen izin vermiyor
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..bizim tarhlerimiz oldukça yakın sanırım ben de 31.haftadayım Ocak son haftası bekliyoruz bebişimizi ama normal doğum yapmayı düşünüyorum sen neden sezeryana karar verdin merak ettim?
[
sanırım ilk ben doğurucam, sezeryan olunca 10 gün öne alıyorlarmış doğumu. ayy ben dün gece uyuyamadım heyecandan
yaa şimdi iştende çıkıcam o yüzden fazla masraf olsun istemedim herşeyin uygun olanına bakmaya çalışıyorum...doğum için para ayırmam lazım çünkü birde büyüsün azcık kendi beğensin güzel bir genç odası alırım diye düşündüm...senin yavruların sağlıkla yatsın inşallah...doğumun normalmi? sezeryanmı olacağı ne zaman belli olur doktor söylermi? sen deneyimlisin
ben geldim..çok kaçırdım yine boğazıma hakim olamıyorum 100 kgla doğurcam bu gidişle ya..
sinem sezeryanda 37.hafta alıyorlar bebeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?