- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.601
günaydınlar anne adayları.
reflü sorunum son zamanlarda giderek arttı. sanırım kızım mideme baskı yapıyor:) artık rüyamda doğum yaptığımı görüyorum. zaman hayırlısıyla bir geçse de kucağımıza alsak bebeklerimizi sağlıcakla.
bende gece kalkıp yemek yiyorum sabah kalkınca ağrıdan ölüyorum.. gece kalkıp yemek yiyo musun?
:26: dün akşam uyanıp gece 12 de yediğim tatlıyı saymazssak pek yemiyorum aslında:)
gece 2de kalkıp aşure yedim ben.. rüyama girdi çok fena oldum eşim gitti hiç pastanede bulamamış adam yazık nereleri gezmiş anca 2.30da bulmuşda geldi o saatte nerden bulduysa:)) yedim ya ben gerisi önemli değil ama çok ağrıyo şimdi inanılmaz.. ağır geldi heralde..
günaydın güzel anneler...
karmı'cım reflü bendede var çok fena sade maden sodası dayanamayınca içiyorum anında kesiyor bilgin olsun bide hamurişinden uzak dur ne zaman yesem kıvranıyorum ben...
ayşebahar yoktun dün mrk ettim yada benmi görmedim? iyisin dimi?
canım gel arada yaa özletme kendini
özledin mi beni arkadaşım? bunu duymak gerçekten süpeeerr
günaydınlar anne adayları.
reflü sorunum son zamanlarda giderek arttı. sanırım kızım mideme baskı yapıyor:) artık rüyamda doğum yaptığımı görüyorum. zaman hayırlısıyla bir geçse de kucağımıza alsak bebeklerimizi sağlıcakla.
bende 37+ geleyim dedim evde ne yapıcam allah aşkına, hem oğlumla 5 hafta daha rahat rahat bir arada olabilicem. bazı sabahlar kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum ama evde olsam ne yapıcam diyorum. bu arada dün doktora gittim , 25 ocakta sezeryana alıcak beni inşallah nasip kısmet ederse. yani 20 ocaktan sonra 21-22-23-24 te olabilir. yani oğlum 2 ay sonra geliyor inşallah
karmı'cım reflü bendede var çok fena sade maden sodası dayanamayınca içiyorum anında kesiyor bilgin olsun bide hamurişinden uzak dur ne zaman yesem kıvranıyorum ben...
sağol cnm hiç sorma yaa aynen
öyle olmuşum rüyalarımdan bile çıkmıyo artık
çook merak ediyorum ama öncelikle
dediğin gibi eli ayağı
düz olsun ve sağlıklı olsun kız erkek fark etmez ama
ne olacağını merak ediyorum işte
oyelken; canım bende aralık sonu 30 hafta raporumu alacağım
aralıktan sonra bende pek giremem
günaydın canım ben iyiym yarın kontrole gidecem çok heyecanlıyımmm....
bende 37+ geleyim dedim evde ne yapıcam allah aşkına, hem oğlumla 5 hafta daha rahat rahat bir arada olabilicem. bazı sabahlar kendimi çok ağırlaşmış hissediyorum ama evde olsam ne yapıcam diyorum. bu arada dün doktora gittim , 25 ocakta sezeryana alıcak beni inşallah nasip kısmet ederse. yani 20 ocaktan sonra 21-22-23-24 te olabilir. yani oğlum 2 ay sonra geliyor inşallah
[
evet özlemezmiyim kız kaç kişiyiz şunun şurasında :)
canım zor valla reflü yastığını yükseltmeyi denedin mi
hadi hayırlısı inşallah
Canım beni az önce primadan aradılar
28 kasımdan sonra gidip alıp Wenice mağazasından ddediler...
Sağolun kızlar gidip alıp yazarım içinde ne varsa artık:))
Kesin sizleri de ararlar
beni de aradılar da kaç aralıkta dediklerini unuttum
e bebekten alacağım bende
Canım beni az önce primadan aradılar
28 kasımdan sonra gidip alıp Wenice mağazasından ddediler...
Sağolun kızlar gidip alıp yazarım içinde ne varsa artık:))
Kesin sizleri de ararlar
demek bu konudada geride kaldım:)) form doldurmuştunuz dimi siz? eksik kaldım gördünüz mü? nolcak şimdi? :))
demek bu konudada geride kaldım:)) form doldurmuştunuz dimi siz? eksik kaldım gördünüz mü? nolcak şimdi? :))
canım sen al bizleride bilgilendir sen daha önce alacaksın sanırım bana 5 aralıktan sonra dediler
canım sen başvurmamışmıydın ben burda ne deseler bi ziyaret ediyorum o siteleri:126:
beni de aradılar canım şimdi 5 aralıktan sonra forum istanbul e-bebel mağazasından alın dedilerbebelerimizin şansına
gözden kaçırmışım demek ki( şimdi bakıcam ama geç kaldım heralde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?