2012 Şubat Anneleri

Oğlum normal zamanında 39. hafta
kızım 37. haftada
kızım 39. haftada...
Bunu da 39 düşünüyorum inşallah...
ne kadar şişko olursa o kadar ii içimde..
:))))))
Ama işte bazen olmuyor düşündüğümüz gibi
Kızımda 37. haftada alındı minnacık doğdu...

mrb..kızlar benm pc yine sorunlu bu aralar pek olamıcam ..şimdi arkadaştayım ordan
bi bakayım size dedim...
bu arada primadan aradılar beni biraz önce
5 aralıkta e-bebekten alcam hediyemi

Kızlar selam nasılsınız iyisindir umarım benim bir kızım olacak allah nasip ederse 15 mayıs sat , şuan çok fena tekmeler yiyiyorum
İstanbuldan yazıyorum çalışıyorum

hoşgeldin canım..
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
bende tekme yiyorum benimkinden

genelde sezeryan olacakları riske atmıyorlar normal doğum sancısı tutmasın diye 37 haftada alıyorlar

mrb..kızlar benm pc yine sorunlu bu aralar pek olamıcam ..şimdi arkadaştayım ordan
bi bakayım size dedim...

benimde aynı zamanda aynı yerde :)))

bi bakayım size dedim...

Hoşgeldin karats
Özledik seni valla
Görünüp kaçıyorsun ceeeeeeeee eeeeeeee yapıp
Bende 28 kasım dediler inşallah alırım..
hoşgeldin canım
bizi bulman biraz geç olmuş :)))

Canım...
Yedin mi yemeğini

Amin canım cümlesinin inşallah :))

Amin canım..
ilk bebeğin mi

Hoşgeldin karats
Özledik seni valla
Görünüp kaçıyorsun ceeeeeeeee eeeeeeee yapıp
Bende 28 kasım dediler inşallah alırım..

Canım...
Yedin mi yemeğini

Amin canım..
ilk bebeğin mi

Evet tatlım ilk bebeğim : bilgilerimi özetleyim

İSTANBULDAN KATILIYORUM
SAT 15 MAYIS
KIZIM OLACAK İNŞALLAH (İLK BEBEĞİM)
ÇALIŞIYORUM

Sağol bukle teşekkür ederim hoşbuldum sizlerle yeni tanışıyorum ama olsun hepimizin amacı aynı şubatta anne olmak niyetimiz Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah

zaten çabuk kaynaşıyoruz çok cana yakın herkes ondan olsa gerek :)) konu bebiş olunca böyle oluyo:)

Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim sat 1 mayıs ama bizimki ocak 15 gibi olucak ilk bebeğim kız olucak adınıda ECRİN NAZ koymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim.uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası.
benim size bir sorum olucak aldıgınız kıyafetleri yıkayıp astınızmı?

zaten çabuk kaynaşıyoruz çok cana yakın herkes ondan olsa gerek :)) konu bebiş olunca böyle oluyo:)

Evet konu bebek oldumu gerçekten kanımız kaynıyo bu arada kızlar 28 yaşındayım

Artık bundan sonraki sürecide sizlerle atlatırım inşallah grubumuza katılmak isteyen olursa bana mesaj atsın ben link veririm

nerden aldın ne kadar uygun ben mi yanlış anladım beşik dolap şifonyer toplam 380TL

Selam tatlım, ben normalde yıkamayı düşünüyordum bu aralar ama erken olduğunu söylediler aralık ayını bekleyip yıkayım diyorum ama benim şubat olacaksenin daha yakınmış ay başında yıkamaya başla bence

hoşgeldin... diğer şubat anneleri bölümü nerede ki:44:

nerden aldın ne kadar uygun ben mi yanlış anladım beşik dolap şifonyer toplam 380TL

Kızlar bende kızımın odasına dolabı ikeadan aldım 238 TL BEYAZ isterseniz bir bakın ben çok beğendim bebek bölümündeki dolaplar zaten beyaz görürsünüz.Park yatak aldım 180 TL .

Kızımın odası hazır nerdeyse eksik tek kızım allahım hemen geçsin şu zamanda kavuşalım :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…