- 30 Kasım 2010
- 9.736
- 19.683
- 448
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.641
valla doktorum aynen böyle söyledi. zaten 37. hafta bitimine kadar çalışıyorsun. benim arkadaşlarım en erken 38. en geç 39. hafta bitiminde sezeryan oldular. tabi bebeğin kalp atışları ve sağlık durumun bunu belirliyor
Kızlar selam nasılsınız iyisindir umarımbenim bir kızım olacak allah nasip ederse 15 mayıs sat , şuan çok fena tekmeler yiyiyorum
İstanbuldan yazıyorumçalışıyorum
valla doktorum aynen böyle söyledi. zaten 37. hafta bitimine kadar çalışıyorsun. benim arkadaşlarım en erken 38. en geç 39. hafta bitiminde sezeryan oldular. tabi bebeğin kalp atışları ve sağlık durumun bunu belirliyor
mrb..kızlar benm pc yine sorunlu bu aralar pek olamıcam ..şimdi arkadaştayım ordan
bi bakayım size dedim...
bu arada primadan aradılar beni biraz önce
5 aralıkta e-bebekten alcam hediyemi
Kızlar selam nasılsınız iyisindir umarımbenim bir kızım olacak allah nasip ederse 15 mayıs sat , şuan çok fena tekmeler yiyiyorum
hoşgeldin canım..
Allah bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım..
bende tekme yiyorum benimkinden
hoşgeldin canım
bizi bulman biraz geç olmuş :)))
mrb..kızlar benm pc yine sorunlu bu aralar pek olamıcam ..şimdi arkadaştayım ordan
bi bakayım size dedim...
bu arada primadan aradılar beni biraz önce
5 aralıkta e-bebekten alcam hediyemi
hoşgeldin canım
bizi bulman biraz geç olmuş :)))
Amin canım cümlesinin inşallah :))
aramıza hoşgeldin:)) çok sevindik geldiğine..
Hoşgeldin karats
Özledik seni valla
Görünüp kaçıyorsun ceeeeeeeee eeeeeeee yapıp
Bende 28 kasım dediler inşallah alırım..
Canım...
Yedin mi yemeğini
pek yemedim yaa güzel değildi(
Hoşgeldin karats
Özledik seni valla
Görünüp kaçıyorsun ceeeeeeeee eeeeeeee yapıp
Bende 28 kasım dediler inşallah alırım..
Canım...
Yedin mi yemeğini
Amin canım..
ilk bebeğin mi
Sağol bukleteşekkür ederim hoşbuldum sizlerle yeni tanışıyorum ama olsun hepimizin amacı aynı şubatta anne olmak niyetimiz Allah hepimize sağlıklı doğumlar versin inşallah
zaten çabuk kaynaşıyoruz çok cana yakın herkes ondan olsa gerek :)) konu bebiş olunca böyle oluyo:)
tatlım mdf beşik+dolap+şifonyer 380tl ortapedik yatakta 90tl aldım... süngerbob halısını hediye çeklerim vardı praktikerin onunla aldım ama 50tl'di... uyku seti istikbalden 100tl'ye aldım çok ucuza geldi yanii... 50-60tl arasıda boya malzemeleri ve bordürü tuttu
Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim sat 1 mayıs ama bizimki ocak 15 gibi olucak ilk bebeğim kız olucak adınıda ECRİN NAZkoymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim.uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası.
benim size bir sorum olucak aldıgınız kıyafetleri yıkayıp astınızmı?
Yok tatlım ben diğer şubat anneleri bölümündeyidim hamileleğin başlangıcından beri facde grup kurduk hatta buluşmalar filanda yaptık ama şuan iş yerinde yasak olduğu için face giremiyorum bizde kalabalığız şubat annesi olarak 70 kişiyiz
nerden aldın ne kadar uygun ben mi yanlış anladım beşik dolap şifonyer toplam 380TL
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?