- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.661
hoşgeldin...diğer şubat anneleri bölümü nerede ki:44:
anam burası birden çok kalabalık oldu kızlar. heyecanlandım ben:)
benimde aynı yer ozaman benimde 5 aralıktır :)))
öğlen arası gidicen mi dediğim yere
[
pek yemedim yaa güzel değildi(
Evet tatlım ilk bebeğim : bilgilerimi özetleyim
İSTANBULDAN KATILIYORUM
SAT 15 MAYIS
KIZIM OLACAK İNŞALLAH (İLK BEBEĞİM)
ÇALIŞIYORUM
Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim sat 1 mayıs ama bizimki ocak 15 gibi olucak ilk bebeğim kız olucak adınıda ECRİN NAZkoymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim.uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası.
benim size bir sorum olucak aldıgınız kıyafetleri yıkayıp astınızmı?
anam burası birden çok kalabalık oldu kızlar. heyecanlandım ben:)
Bendendir bendenbereketliyimdir
Bu arada kızlar ya benim gece boğazım çok kuruyo duramıyorum hatta uyanıyorum defalarca nefes alamıyorum sizinde oluyormu böyle şeler
Selam arkadaşlar bende şubat annesiyim sat 1 mayıs ama bizimki ocak 15 gibi olucak ilk bebeğim kız olucak adınıda ECRİN NAZkoymayı düşünüyoruz benide listeye eklerseniz sevinirim.uzun süredir takip ediyorum ama pek yazmaya fırsatım olmuyor açıkcası.
benim size bir sorum olucak aldıgınız kıyafetleri yıkayıp astınızmı?
Evet konu bebek oldumu gerçekten kanımız kaynıyobu arada kızlar 28 yaşındayım
Artık bundan sonraki sürecide sizlerle atlatırım inşallahgrubumuza katılmak isteyen olursa bana mesaj atsın ben link veririm
HOŞGELDİN ÇOK SICAK KANLI İNSANLARIZDIR :)))
Bendendir bendenbereketliyimdir
Bu arada kızlar ya benim gece boğazım çok kuruyo duramıyorum hatta uyanıyorum defalarca nefes alamıyorum sizinde oluyormu böyle şeler
CANIM 2 GÜNDÜR BENDE DE OLUYOR HAMİLELİKTEN MİDİR Kİİİİ
gittim havuzlu han'a emzirme sütyeni aldım bide alt çamaşır.. sütyeni 15 den verdi toparlayıcı özelliği varmış... birde çok güzel lohusa takımları vardı uzun vakit ayırabileceğim bir günde tekrar gitmem lazım
SEZERYAN KİLOTU MU ALDIN 10 LİRAYA
EMZİRME ATLETLERE DE BAKTIN MI
BEN PİJAMAMI SABAHLIĞIMI DA ORDAN ALDIM
ESMER KIZA GİTTİN DİMİ :)
Aynen canım..Bendendir bendenbereketliyimdir
gittim havuzlu han'a emzirme sütyeni aldım bide alt çamaşır.. sütyeni 15 den verdi toparlayıcı özelliği varmış... birde çok güzel lohusa takımları vardı uzun vakit ayırabileceğim bir günde tekrar gitmem lazım
benimde garip bir şekilde burnum tıkanıyor sabahları grip mi oldum acaba diye korkarak uyanıyorum:2:ama geçenlerde arkadaşım nefeslerin hızlandımı diye sordu meğer hamilelikte oluyormuş öylesabaha kadar su içmekten çişe gitmekten uyuyamıyorum zaten
aysebahar sen daha tatlusun bebişim:)
bu arada bu boğaz kuruluğu ve burun tıkanması konusu var ya benide yedi bitirdi ama normalmiş panik yapmayalım yani:)
Kızlar bende kızımın odasına dolabı ikeadan aldım 238 TL BEYAZ isterseniz bir bakın ben çok beğendim bebek bölümündeki dolaplar zaten beyaz görürsünüz.Park yatak aldım 180 TL .
Kızımın odası hazır nerdeyse eksik tek kızım allahım hemen geçsin şu zamanda kavuşalım :)))))
emzirme atleti de al canım
Selam tatlım, ben normalde yıkamayı düşünüyordum bu aralar ama erken olduğunu söylediler aralık ayını bekleyip yıkayım diyorum ama benim şubat olacaksenin daha yakınmış ay başında yıkamaya başla bence
Bende bişey yemedim bugün
Dün hamburger pataates kızartması gidince hala kendime gelemedim
Hoşgeldin canım..
Bende face grubuna katılmıştım ama sonra yazmayınca çıktım
İşyerimde yasak benim face
akşamd çocuklardan bakamıyorum
Hoşgeldin pren..
Maşalah canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ecrin nazı
Nazlı olacak ama:)
Canım yıka as kurut şimdiden
Hoş ben hala yapamadım ama sen bir an önce yap..
amin canım inşallah hepimizde hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah.nazlı olucagı kesin zaten.hadi sende yıka canım
Canımsın ya..
:79:çok dadlusun:)))
HOŞGELDİN BEN YIKADIM VE ÜTÜLEDİM HAZIR
Evet konu bebek oldumu gerçekten kanımız kaynıyobu arada kızlar 28 yaşındayım
Artık bundan sonraki sürecide sizlerle atlatırım inşallahgrubumuza katılmak isteyen olursa bana mesaj atsın ben link veririm
HOŞGELDİN ÇOK SICAK KANLI İNSANLARIZDIR :)))
CANIM 2 GÜNDÜR BENDE DE OLUYOR HAMİLELİKTEN MİDİR Kİİİİ
şubatın kaçında olucak dogumun canım...
Bende bişey yemedim bugün
Dün hamburger pataates kızartması gidince hala kendime gelemedim
Hoşgeldin canım..
Bende face grubuna katılmıştım ama sonra yazmayınca çıktım
İşyerimde yasak benim face
akşamd çocuklardan bakamıyorum
Hoşgeldin pren..
Maşalah canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ecrin nazı
Nazlı olacak ama:)
Canım yıka as kurut şimdiden
Hoş ben hala yapamadım ama sen bir an önce yap..
Canımsın ya..
:79:çok dadlusun:)))
banada kımı erken dıyor kımı yap dıyor şaşırdım ıyıce evdede kendi odamda yer problemi yaşamaya başladım artık herşeyin yerli yerınce yerleşmesini istiyorum artık...
HOŞGELDİN BEN YIKADIM VE ÜTÜLEDİM HAZIR
şubatın kaçında olucak dogumun canım...
18 ŞUBAT KISMETSE ÖYEL GÖSTERİYO AMA BEN KENDİMİ 10 ŞUBATA HAZIRLADIM İÇİMDEN BİR SES 10 ŞUBATTA DOĞACAK DİYO :))))
banada kımı erken dıyor kımı yap dıyor şaşırdım ıyıce evdede kendi odamda yer problemi yaşamaya başladım artık herşeyin yerli yerınce yerleşmesini istiyorum artık...
18 ŞUBAT KISMETSE ÖYEL GÖSTERİYO AMA BEN KENDİMİ 10 ŞUBATA HAZIRLADIM İÇİMDEN BİR SES 10 ŞUBATTA DOĞACAK DİYO :))))
İçimdeki ses kızım oluyo
ewet sezeryan külotu bide emzirme sütyeni...atleti unutmuşum koştur koştur gittim öğlen arası sabahlığı kaça aldın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?