2012 Şubat Anneleri

benimde aynı yer ozaman benimde 5 aralıktır :)))
öğlen arası gidicen mi dediğim yere

gittim havuzlu han'a emzirme sütyeni aldım bide alt çamaşır.. sütyeni 15 den verdi toparlayıcı özelliği varmış... birde çok güzel lohusa takımları vardı uzun vakit ayırabileceğim bir günde tekrar gitmem lazım

[

pek yemedim yaa güzel değildi (

Bende bişey yemedim bugün
Dün hamburger pataates kızartması gidince hala kendime gelemedim

Evet tatlım ilk bebeğim : bilgilerimi özetleyim

İSTANBULDAN KATILIYORUM
SAT 15 MAYIS
KIZIM OLACAK İNŞALLAH (İLK BEBEĞİM)
ÇALIŞIYORUM

Hoşgeldin canım..
Bende face grubuna katılmıştım ama sonra yazmayınca çıktım
İşyerimde yasak benim face
akşamd çocuklardan bakamıyorum

Hoşgeldin pren..
Maşalah canım Allah sağlıkla kucağına aldırsın ecrin nazı
Nazlı olacak ama:)
Canım yıka as kurut şimdiden
Hoş ben hala yapamadım ama sen bir an önce yap..

anam burası birden çok kalabalık oldu kızlar. heyecanlandım ben:)

Canımsın ya..
:79:çok dadlusun:)))

Bendendir benden bereketliyimdir

Bu arada kızlar ya benim gece boğazım çok kuruyo duramıyorum hatta uyanıyorum defalarca nefes alamıyorum sizinde oluyormu böyle şeler

benimde garip bir şekilde burnum tıkanıyor sabahları grip mi oldum acaba diye korkarak uyanıyorum:2:ama geçenlerde arkadaşım nefeslerin hızlandımı diye sordu meğer hamilelikte oluyormuş öylesabaha kadar su içmekten çişe gitmekten uyuyamıyorum zaten

aysebahar sen daha tatlusun bebişim:)

bu arada bu boğaz kuruluğu ve burun tıkanması konusu var ya benide yedi bitirdi ama normalmiş panik yapmayalım yani:)

HOŞGELDİN BEN YIKADIM VE ÜTÜLEDİM HAZIR

Bendendir benden bereketliyimdir

Bu arada kızlar ya benim gece boğazım çok kuruyo duramıyorum hatta uyanıyorum defalarca nefes alamıyorum sizinde oluyormu böyle şeler
Aynen canım..

emzirme atleti de al canımö

bende canım ya tuvalet ile mutfak arasında mekik dokuyorum resmen...

Bilmiyorum kızlar faci kuruyor boğazım , burnumun içi ve doğalgazı açmıyorum bilerek kurutuyor diye o zaman hiç nefes alamıyorum. Hamilelik zor zanat gerçekten

aysebahar sen daha tatlusun bebişim:)

bu arada bu boğaz kuruluğu ve burun tıkanması konusu var ya benide yedi bitirdi ama normalmiş panik yapmayalım yani:)

Canım tuvaletten ve mutfaktan çıkamıyorum ama..
Birde bebek emiyor ya
memeden zor kurtarıyorum
Ya altıma yapacağım
Ya susuzluktan öleceğim o derece..
ben tam kalkıyorum bir çığlık arkamda..
Eşimin ödü patlıyor:)))

ewet uygunmuş baya bende dolap almayım bizimkinde biyerlere sıkıştırırım dedim ama sanırım dolap almam gerekecek gibi oğloşuma

Emzirme atleti yerine grubumuzda bir anne , anne atleti önerdi bol bol onlardan kullanın dedi çok rahat ediyorsunuz dedi . Bende tutkunun atletlerine baktım sizinde aklınızda bulunsun illa emzirme atleti almamıza gerek ok çok pahalı gibi tabi siz bilirsiniz :18:

banada kımı erken dıyor kımı yap dıyor şaşırdım ıyıce evdede kendi odamda yer problemi yaşamaya başladım artık herşeyin yerli yerınce yerleşmesini istiyorum artık...

amin canım inşallah hepimizde hayırlısıyla kucagımıza alırız inşallah.nazlı olucagı kesin zaten.hadi sende yıka canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…