- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.941
Günaydın kızlar nasılsınız soğuk bir gün :s
günaydın kızlar,nasılsınız?
günaydın kzılar..
sisli ve soğuk bir sabah
ewet çok soğuk gerçekten evde battaniyenin altında televizyon seyretmeyi isterdim...Elimdede 1 tabak kısır üzeri turşu dolu:128:
bende yeni uyandım açılamdım bi türlü...
ewet çok soğuk gerçekten evde battaniyenin altında televizyon seyretmeyi isterdim...Elimdede 1 tabak kısır üzeri turşu dolu:128:
evet her ne kadar sıkılsamda evde olmak güzel....
akyz ın neden kilodan bahsetmek istemediği belli :))
ve de benim tabiki. ben de şu anda kahvaltı için hamur işi yapıyorum. adını söylemeyim canınız istemesin :)
KELEBEKcim hoşgeldin,tanıdık birini görmek ne güsell..Bizim sayfamızı kapamışlar,artık burdan devam edicez galiba..Gerçi burdaki arkadaşlarımız gebeliklerinin başlarından beri yazışıyolar galiba ama bizi de aralarına alırlar artık:26:Gebelik sayfasına yeni bi başlık açıyım dedim ama o da kapatılır diye vazgeçtim bakalım hayırlısı Nasılsın neler yapıyosun alışverişe devam mııı
akyz ın neden kilodan bahsetmek istemediği belli :))
ve de benim tabiki. ben de şu anda kahvaltı için hamur işi yapıyorum. adını söylemeyim canınız istemesin :)
hoşbuldum canım, evet ya bende ne zamandır giremiyordum annemlerdeydim pazar günü döndüm. Üzüldüm umarım diğer arkadaşlarda buraya gelir. Evet 4000 kusur sayfayı görünce maşallah dedim ama daha önümüzde 2-2,5 ay var bizde uyum sağlarız :)))
Çok şükür iyiyim canım ama bir kaç gündür ellerim çok fena şişiyor böyle yumruk bile yapamıyorum. Yarın Dr. randevum var. Çok özledik kızımızı. Çok sabırsızlanıyorum yine yorgunluktan herhalde hareketleri daha hafifledi bebişimin. 28 + ya girdik sanırım bundan sonra yazmam gerekecek.
Alışverişin çoğu tamam sayılır ufak tefek eksikler var onlarıda artık ben halledicem. Diğer eşyaları hep annemler aldı iyide oldu...
Sen nasılsın? Hazırladın mı odasını Zeynep in
kıs bu saatte kısır nerden geldi aklına
aman günlerdir canım ev turşusu istiyor. öyle satın aldığımız market turşularından değil onlarda garip bir koku oluyor ama ev turşusu ayyy hele salatalık ve acurkısırlada çok güzel olurdu:18:anneme söylesem o gönderene kadar dayanamam biyerden bulmam lazım şu turşuyu:18:
kızlar sizinde şişmeleriniz başladı mı? çizmelerimi giyip çıkarmakta çok zorlanıyorum ben alyansım falan oturdu erken değil mi daha?
günaydın arkadaşlar şubat annesi adayları olarak kaç kilo aldınız ben toplamda 8 kilo aldım:18::18::18:
bende şitim hele akşamları ayaklar davul ama sanki sağ elim ve ayağım daha şiş gibi:26:
ohhh ne güzelll
günaydın cnm
kıs bu saatte kısır nerden geldi aklına
bende evde olmak istiyorummmmmmmm
senin kızın mı olacaktı oğlun mu
kemerburgaz dan al
senin mi ikiz di
günaydın, günaydın güzel anneler.
bugün kendimi bir enerjik hissediyorum bir enerjik anlatamam
öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. hepinizi öpüyorum
evet benimde sağ elim daha fazla şişiyor ve daha çok uyuşuyor ..
oğlum olacak Allah nasip ederse ama canım ilk günlerden beri hiç tatlı istemiyor hep ekşi yiyorum...kemerburgaz uzak sanırım bana ben bahçelievlerde oturuyorum
yok canım benim ki ikiz değil...
oğlum olacak Allah nasip ederse ama canım ilk günlerden beri hiç tatlı istemiyor hep ekşi yiyorum...kemerburgaz uzak sanırım bana ben bahçelievlerde oturuyorum
benim de elimde uyuşma var sadece hamileliktenmi oluyor acaba:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?