2012 Şubat Anneleri

ewet çok soğuk gerçekten evde battaniyenin altında televizyon seyretmeyi isterdim...Elimdede 1 tabak kısır üzeri turşu dolu:128:

akyz ın neden kilodan bahsetmek istemediği belli :))

ve de benim tabiki. ben de şu anda kahvaltı için hamur işi yapıyorum. adını söylemeyim canınız istemesin :)

bende yeni uyandım açılamdım bi türlü...

ohhh ne güzelll

Günaydın kızlar nasılsınız soğuk bir gün :s

günaydın cnm

ewet çok soğuk gerçekten evde battaniyenin altında televizyon seyretmeyi isterdim...Elimdede 1 tabak kısır üzeri turşu dolu:128:

kıs bu saatte kısır nerden geldi aklına

evet her ne kadar sıkılsamda evde olmak güzel....

bende evde olmak istiyorummmmmmmm

hoşbuldum canım, evet ya bende ne zamandır giremiyordum annemlerdeydim pazar günü döndüm. Üzüldüm umarım diğer arkadaşlarda buraya gelir. Evet 4000 kusur sayfayı görünce maşallah dedim ama daha önümüzde 2-2,5 ay var bizde uyum sağlarız :)))

Çok şükür iyiyim canım ama bir kaç gündür ellerim çok fena şişiyor böyle yumruk bile yapamıyorum. Yarın Dr. randevum var. Çok özledik kızımızı. Çok sabırsızlanıyorum yine yorgunluktan herhalde hareketleri daha hafifledi bebişimin. 28 + ya girdik sanırım bundan sonra yazmam gerekecek.

Alışverişin çoğu tamam sayılır ufak tefek eksikler var onlarıda artık ben halledicem. Diğer eşyaları hep annemler aldı iyide oldu...

Sen nasılsın? Hazırladın mı odasını Zeynep in

senin mi ikiz di

aman günlerdir canım ev turşusu istiyor. öyle satın aldığımız market turşularından değil onlarda garip bir koku oluyor ama ev turşusu ayyy hele salatalık ve acurkısırlada çok güzel olurdu:18:anneme söylesem o gönderene kadar dayanamam biyerden bulmam lazım şu turşuyu:18:

senin kızın mı olacaktı oğlun mu
kemerburgaz dan al

Herkese günaydın, güzel bir gün diliyorum, gerçi camdan bakınca pek güzel görünmüyor bugün İstanbul....

kızlar sizinde şişmeleriniz başladı mı? çizmelerimi giyip çıkarmakta çok zorlanıyorum ben alyansım falan oturdu erken değil mi daha?

evet bir haftadır ellerim en çokta sağ elim birde ayaklarım şişiyor. geçen gün fil ayağı gibi dedim kendi kendime ama çok yorulmuştum ev işi falan şimdi daha iyi...

günaydın arkadaşlar şubat annesi adayları olarak kaç kilo aldınız ben toplamda 8 kilo aldım:18::18::18:

Merhaba berrakcım :)) nasılsın?
8 Kilo ne ki ben 5 hafta önce Dr'a gittiğimde 10 kg du şimdi düşünmke bile istemiyorum araya bayram falan girdi. Aksi gibi tartım da bozuldu. Yarın yazarım artık Dr. dan gelince :)

bende şitim hele akşamları ayaklar davul ama sanki sağ elim ve ayağım daha şiş gibi:26:

evet benimde sağ elim daha fazla şişiyor ve daha çok uyuşuyor ..

ohhh ne güzelll

günaydın cnm

bende evde olmak istiyorummmmmmmm

aman canım evde yapayanlız da iyi olmuyor... ya ev işinle gereksiz yoruyorsun kendini yada boş boş yatıyorsun benim gibi şişiyorsun sonra :)))

günaydın, günaydın güzel anneler.
bugün kendimi bir enerjik hissediyorum bir enerjik anlatamam
öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. hepinizi öpüyorum

oğlum olacak Allah nasip ederse ama canım ilk günlerden beri hiç tatlı istemiyor hep ekşi yiyorum...kemerburgaz uzak sanırım bana ben bahçelievlerde oturuyorum

ben oğluma hamileyken erik çok yiyordum
şimdide turşu istiyor bazen canım ama tutmadı dmekki :))

yok canım benim ki ikiz değil...

tamam cnaım karıştırdım demekki

oğlum olacak Allah nasip ederse ama canım ilk günlerden beri hiç tatlı istemiyor hep ekşi yiyorum...kemerburgaz uzak sanırım bana ben bahçelievlerde oturuyorum

bakırköyde otobüs durağına giderken üsküdarlı ünal turşuları var. güvenilir bir yer oradan alabilirsin. sarı dolmuşların kalktığı sokakta, sağda kalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…