2012 Şubat Anneleri

şubemin yani pastane akşamları vitrinin önünde durup canımın çekmesini zorla bekliyorum
eşime gelincede 1 kere canım aşure çekti onuda söylene söylene aldı adam haklı gecenin bi vakti daha da bişey istemedim naz yaptırmıyo sağolsun ..

KIZLAR normal şartlarda benim doğumum 6 marta geliyor yani 40 haftanın bittiği tarih
benim sezeryan olacağı ve ikiz olduğu için doktor 36 en geç 37 hafta alacak
oda şubatın 14 üne falan denk geliyor hesaplarıma göre
şu an 26 haftalık hamileyim geriye 10 hafta kalıyor
normalde 10 hafta önce izine ayrılmam gerekiyor
ama 30 hafta da aralık sonunda dolacak
ne karışık oldu dimi :)))

Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ...
Dün kontrole gittik kızım iyiymiş çok şükür 27 hafta 3 günlük 1050 gr 35 cm boyuymuş çok şükür saglıklı dedi ama kilosu azmı sizce

merhaba kızlar 25+1 hamileyim dün dr .gittim ultrasonda sancı çıktı.iğne verdi haftada bir vurunmam için sizlerede böyle birşey oldu mu?

[/COLOR]
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM
İNŞ.SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN KIZINI
SEN KAÇ HAFTALIK BİLİYORDUN ?

cnm geçen ay gittiğimde
ona göre hesap yaptım 17 olması gerekiyodu
ama doktor 16 haftalık dedi[/QUOTE]

çok sevindim cnm demek kız olcak yerim ben onu

bazen haftalar şaşabiliyo takılma bence..

cnm geçen ay gittiğimde
ona göre hesap yaptım 17 olması gerekiyodu
ama doktor 16 haftalık dedi

çok sevindim cnm demek kız olcak yerim ben onu

bazen haftalar şaşabiliyo takılma bence..[/QUOTE]

haklısın cnm dünn gece
sevinçten hiç uykum yoktu
bide habire yatakta dönme dolap
gibi dönüyorum yaaa :26::26::26::26:

günaydın kızlar burda herkez biribirini tanımış sanırım ama ben yeniyim benide alırmısınız aranıza Allah nasip ederse bende şubat annesi olacagım

aynen katılıyorum. kilodan bahsetmesek. ben 14 kilo aldım da (

yok canım maşallah çok iyi benimki tam uyumlu çıktı 29+1 di dün ve 1390 seninkide normal yani

kızlar kilo konusunda benim gözümü korkutmaya devam ediyorlar asıl son ayda haftada 2 kilo alacaksın falan diyorlar bunalıma giriyorum. kötü tecrübelerinizi duymak istemiyorum diye susturuyorum ama yine de aklımın bir kenarında soru işaretleri çoğalıyor ister istemez.:18:

merhaba kızlar 25+1 hamileyim dün dr .gittim ultrasonda sancı çıktı.iğne verdi haftada bir vurunmam için sizlerede böyle birşey oldu mu?

hiç bilgim yok canım

günaydın kızlar burda herkez biribirini tanımış sanırım ama ben yeniyim benide alırmısınız aranıza Allah nasip ederse bende şubat annesi olacagım

hoşgeldin canım kızlar kaydırın koca popişleri yer açın

kızlar günaydınnn...yazdıklarınızı her ne kadar takip etsem de işten dolayı ne zamandır yazamıyorum? nasılsınız bakalım ?bebişler nasıl? benim bebeğim bugun hiç kımıldamadı size de hiç oluyor mu bu ? Biliyorsunuz 26 hafta 4 günlük hamileyim bebeğimin kilosunu devlet hast. 864 gr özel hastane 934 gr ölçtü?Kilosu bana az gibi geldi ama sizce iyimi ?

canım dinleeye çalış sessiz bi yere git, eger hiç hareket hissedemezsen doktora git derim,kilosu normal sıkma canını, birde burda yazdıklarımıza göre kıyaslama her bebek farklı olur, ama takip ettiğim kadarıyla normal

canım hayırlı olsun cinsiyetinide öğrenmişsin gözün aydın... maşallah kuzuna

canım benimki de en son gittiğimde dayamıştı yüzünü göstermedi. bizde doğduğunda görürüz artık.
kuzunun maşallahı var kilosu filanda yerinde allah nazarlardan saklasın

canım ben en son 3 hafta önce gittiğimde benim kızıma 600 gr demişti dr.um.. hatta panikledim küçük mü diye normal iri bir bebek değil demişti. senin ki şuan gayet iyi bence maşallah. benim haftaya kontrolüm var 1000 gr çıkmaz gibi geliyor kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…