- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.981
yok hiç yapmadım yapmamayada özen gösteriyorum 2 defa aşerdim 1 de haberim yoktu hamile olduğumdan kendim aldım akşamüstüydü, diğerini aldırdım:) o kadar canım bişey isterse kendim iş dönüşü alıyorum veya yapıyorum. nazlı biri olamadım yapı meselesi herhalde:)
günaydın arkadaşlar şubat annesi adayları olarak kaç kilo aldınız ben toplamda 8 kilo aldım:18::18::18:
gözün aydın canım peki doğumun ne zamana geliyormuş
[/COLOR]
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM
İNŞ.SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN KIZINI
SEN KAÇ HAFTALIK BİLİYORDUN ?
berraksu canım şükret hiç almamıssın sayılır ben 14 kilo aldım
cnm geçen ay gittiğimde
ona göre hesap yaptım 17 olması gerekiyodu
ama doktor 16 haftalık dedi
günaydın kızlar burda herkez biribirini tanımış sanırım ama ben yeniyim benide alırmısınız aranıza Allah nasip ederse bende şubat annesi olacagım
aynen katılıyorum. kilodan bahsetmesek. ben 14 kilo aldım da(
Günaydın güzel anneler nasılsınız bakalım ...
Dün kontrole gittik kızım iyiymiş çok şükür 27 hafta 3 günlük 1050 gr 35 cm boyuymuş çok şükür saglıklı dedi ama kilosu azmı sizce
günaydın kızlar burda herkez biribirini tanımış sanırım ama ben yeniyim benide alırmısınız aranıza Allah nasip ederse bende şubat annesi olacagım
Dün kontrole gittik kızım iyiymiş çok şükür 27 hafta 3 günlük 1050 gr 35 cm boyuymuş çok şükür saglıklı dedi ama kilosu azmı sizce
merhaba kızlar 25+1 hamileyim dün dr .gittim ultrasonda sancı çıktı.iğne verdi haftada bir vurunmam için sizlerede böyle birşey oldu mu?
kızlar günaydınnn...yazdıklarınızı her ne kadar takip etsem de işten dolayı ne zamandır yazamıyorum? nasılsınız bakalım ?bebişler nasıl? benim bebeğim bugun hiç kımıldamadı size de hiç oluyor mu bu ? Biliyorsunuz 26 hafta 4 günlük hamileyim bebeğimin kilosunu devlet hast. 864 gr özel hastane 934 gr ölçtü?Kilosu bana az gibi geldi ama sizce iyimi ?
sağol cnm kızlar şöyle anlatim gittik
doktor bebeğe baya bi baktı
hocm gelişmi dedim evet gayet iyi ellerinden öper dedi
bak nasıl hareketleniyo annesi dedi
çook güzell bi duygu allah herkese bu güzel mutlu anları
yaşatsın inşallah daha sonra gayet iyi bi sorun yok,dedi ve 3 tarama istedi
veeeee bebğimin cinsetiiiideee kızz dedi çook mutluyum kızlar
bu arada kızlar doktorum
beni çok şaşırttı yaa bana 16 haftalık gebesin dedi
iyide ben her gittiğimde dokto nasıl
dediyse bende onun dediği gibi takip ediyodum ama
bu hafta 16 haftalık dedi :26::26::26::26:
günaydın kızlar nasılsınız bugün kaçgündür yazamıyorum vaktim olmuyordu. dün doktor teyzemize gittik kuzum 1390 gr 40cm olmuş.inat kız karnıma yapıştırmış yüzünü çeviremedik 10dk ugraştık neyse yüzünü göremesekte iyi oldugunu öğrendi çok şükür sizin bebişler ne durumda
bu arada 29+2 haftalıgız
hoşgeldin canım kızlar kaydırın koca popişleri yer açın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?