2012 Şubat Anneleri

ben clexan 0.4 kullanıyorum canım. ama ben rutin iğnelerimi yaptırdım (2 doz tetenoz aşısı) doktorum yaptırabilirsin dedi çünkü. senin nasıl gidiyor hamileliğin? iğneler çok morartıyor değil mi? hele birde karnım gerildi ya iğnenin içindeki sıvı epey canımı yakıyor. 5 dk. kendime gelemiyorum. bacaklarımdan da yaptım ama damara denk getirdim kaç kez, ceviz büyüklüğünde şişti ve çok kanadı. hep karnımdan yapıyorum iğnemi.

ayyy canım allah yardımcın olsun

günaydın kızlar, bugün benim de günüm. kutlayan herkese çoook teşekkür ederim

aa sende öğretmenmiydin

kızlar sizinde şişmeleriniz başladı mı? çizmelerimi giyip çıkarmakta çok zorlanıyorum ben alyansım falan oturdu erken değil mi daha?

kızlar sizinde şişmeleriniz başladı mı? çizmelerimi giyip çıkarmakta çok zorlanıyorum ben alyansım falan oturdu erken değil mi daha?

ben daha hamile kaldığımı öğrendim alyansımı çıkardım yoksa gömülüyor ve kesiyorlar alyansı
sende hemen çıkar
benimde ayaklarım şişiyor fazla ayakta kalmaktan yada fazla oturmaktan oluyormuş
anasağlığındaki kız öyle dedi :)

sabah bi kalktım alyansımın etrafı kıpkırmızı nasıl zonkluyo ama..
bide evden çıkarken çizmemi giymekte zorlanınca kafam dank etti ben şişmişim dedim..
eşimde diyo ki o kadar yersen öyle olur nasıl sinir oluyorum kafasına bişeyler fırlatasım geliyo

bende şitim hele akşamları ayaklar davul ama sanki sağ elim ve ayağım daha şiş gibi:26:

yemekle çok alakası yok cnm..biraz tuzu azaltmamızın vakti geldi...ben aylardır alyans takamıyorum.

ben 25.haftaya kdar 1-1,5 kilo almıştım son 3 haftamda tartıya inanamadım.

yemekle çok alakası yok cnm..biraz tuzu azaltmamızın vakti geldi...ben aylardır alyans takamıyorum.

ben 25.haftaya kdar 1-1,5 kilo almıştım son 3 haftamda tartıya inanamadım.

hiç tuz kullanmıyorum ama ben ezelimden beri tuz kullanmam yyani çayı falanda şekersiz içiyorum anlamadım gitti.

günaydın arkadaşlar şubat annesi adayları olarak kaç kilo aldınız ben toplamda 8 kilo aldım:18::18::18:

ben en son 6 kg almıştım

çok biliyosun sen deseydin :)))

tabi ya bende öğretmenim ama şuanda milli eğitim bakanlığına değil başka bir bakanlığa bağlı çalışıyorum. yani öğretmenlik yapmıyorum. atama malum.

hımm anladım canım keşke bende öğretmen olsaydım hediyeler gelseydi bugün :)))))))

kilodan bahsetmesek:125:

bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…