2012 Şubat Anneleri

Herkese günaydın bayanlar,

canım ben daha turşuluklar çıktığı zaman 5kg bir bidona 2 adette küçük kavanoza ayrı ayrı yaptım bu kışı çıkarır herhalde, aynen dışarda satılanların içine katkı maddesi koydukları için koku oluyordur onu bende hissediyorum ve sevmiyorum, bide insanın midesini yakıyor resmen olsun diye asitmi koyuyolar nedir

konumuz aşerme sanırım
allah ne verdiyse gördüğüm her şeyi canım çekiyo kızlar eşlerinize zulmediyo musunuz canım şunu çekti bunu çekti diye ben çok yapıyorum da

kızlar rüyamda bebeğimi gördüm yani ultrasona girmişim güya ama her yarimi görüyorum ellerini hatrlıyorum parmaklarını sayıyorum 6 çıkıyor ama hiç umursamıyorum tövbe estağfirullah o neydi acaba hayırlar içinde olsun yavrum inşallah

Son düzenleme:

bu dönemde çok olurmuş cnm ya....bende sabaha kadar bi senaryo ki sorma

ben annemden getiririm diye düşündüm sonra eşim gelmediğinden taşıyamadım...zaten annemde bağda ne çıkmışsa ondan yapmış hiç salatalık yapmamış sinirlendim

konumuz aşerme sanırım
allah ne verdiyse gördüğüm her şeyi canım çekiyo kızlar eşlerinize zulmediyo musunuz canım şunu çekti bunu çekti diye ben çok yapıyorum da

yok hiç yapmadım yapmamayada özen gösteriyorum 2 defa aşerdim 1 de haberim yoktu hamile olduğumdan kendim aldım akşamüstüydü, diğerini aldırdım:) o kadar canım bişey isterse kendim iş dönüşü alıyorum veya yapıyorum. nazlı biri olamadım yapı meselesi herhalde:)

ohhh becerikli hatun seniiii

konumuz aşerme sanırım
Allah ne verdiyse gördüğüm her şeyi canım çekiyo kızlar eşlerinize zulmediyo musunuz canım şunu çekti bunu çekti diye ben çok yapıyorum da

ben yapmıyorum

sağol cnm kızlar şöyle anlatim gittik
doktor bebeğe baya bi baktı
hocm gelişmi dedim evet gayet iyi ellerinden öper dedi
bak nasıl hareketleniyo annesi dedi
çook güzell bi duygu allah herkese bu güzel mutlu anları
yaşatsın inşallah daha sonra gayet iyi bi sorun yok,dedi ve 3 tarama istedi
veeeee bebğimin cinsetiiiideee kızz dedi çook mutluyum kızlar
bu arada kızlar doktorum
beni çok şaşırttı yaa bana 16 haftalık gebesin dedi
iyide ben her gittiğimde dokto nasıl
dediyse bende onun dediği gibi takip ediyodum ama
bu hafta 16 haftalık dedi :26::26::26::26:

Eki Görüntüle 294467 Eki Görüntüle 294467 Eki Görüntüle 294467 Eki Görüntüle 294467

gözün aydın canım peki doğumun ne zamana geliyormuş

merhaba kızlar 25+1 hamileyim dün dr .gittim ultrasonda sancı çıktı.iğne verdi haftada bir vurunmam için sizlerede böyle birşey oldu mu?

konumuz aşerme sanırım

Ben hiç aşermedim ya. Eşimde durmadan soruyor şunu istiyormusun bunu istiyormusun diye :)) ama bu haftasonu onun için hain bir planım var. kıyabilirsem tabi... en azından anı olarak kalsın diye :)
ama hala ne isticem karar veremedim :)

[/COLOR]
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM
İNŞ.SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN KIZINI
SEN KAÇ HAFTALIK BİLİYORDUN ?[/QUOTE]

cnm geçen ay gittiğimde
ona göre hesap yaptım 17 olması gerekiyodu
ama doktor 16 haftalık dedi

günaydın kızlar nasılsınız bugün kaçgündür yazamıyorum vaktim olmuyordu. dün doktor teyzemize gittik kuzum 1390 gr 40cm olmuş.inat kız karnıma yapıştırmış yüzünü çeviremedik 10dk ugraştık neyse yüzünü göremesekte iyi oldugunu öğrendi çok şükür sizin bebişler ne durumda
bu arada 29+2 haftalıgız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…