- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.961
aman günlerdir canım ev turşusu istiyor. öyle satın aldığımız market turşularından değil onlarda garip bir koku oluyor ama ev turşusu ayyy hele salatalık ve acurkısırlada çok güzel olurdu:18:anneme söylesem o gönderene kadar dayanamam biyerden bulmam lazım şu turşuyu:18:
benim de elimde uyuşma var sadece hamileliktenmi oluyor acaba:26:
bakırköyde otobüs durağına giderken üsküdarlı ünal turşuları var. güvenilir bir yer oradan alabilirsin. sarı dolmuşların kalktığı sokakta, sağda kalıyor
ben oğluma hamileyken erik çok yiyordum
şimdide turşu istiyor bazen canım ama tutmadı dmekki :))
ben hamileliğimin ilk 4-5 ayı inanılmaz yoğurt tükettim kg larca, sonra azaldı nedense 2 defada aşerdim o kadar, şimdi ise inanılmaz çikolata yiyorum
bakırköyde otobüs durağına giderken üsküdarlı ünal turşuları var. güvenilir bir yer oradan alabilirsin. sarı dolmuşların kalktığı sokakta, sağda kalıyor
ben bahçelievlerde oturuyorum aklımızda bulunsun, ama yinede en güzeli en sağlıklısı evde yapılanı
kızlar rüyamda bebeğimi gördüm yani ultrasona girmişim güya ama her yarimi görüyorum ellerini hatrlıyorum parmaklarını sayıyorum 6 çıkıyor ama hiç umursamıyorumtövbe estağfirullah o neydi acaba hayırlar içinde olsun yavrum inşallah
meydan da mı capacity'nin oralarda mı?
Herkese günaydın bayanlar,
canım ben daha turşuluklar çıktığı zaman 5kg bir bidona 2 adette küçük kavanoza ayrı ayrı yaptım bu kışı çıkarır herhalde, aynen dışarda satılanların içine katkı maddesi koydukları için koku oluyordur onu bende hissediyorum ve sevmiyorum, bide insanın midesini yakıyor resmen olsun diye asitmi koyuyolar nedir
konumuz aşerme sanırım
allah ne verdiyse gördüğüm her şeyi canım çekiyo kızlar eşlerinize zulmediyo musunuz canım şunu çekti bunu çekti diye ben çok yapıyorum da
meydanda, taksim dolmuşlarının karşısında kalıyor yeri.
herkese günaydın bayanlar,
canım ben daha turşuluklar çıktığı zaman 5kg bir bidona 2 adette küçük kavanoza ayrı ayrı yaptım bu kışı çıkarır herhalde, aynen dışarda satılanların içine katkı maddesi koydukları için koku oluyordur onu bende hissediyorum ve sevmiyorum, bide insanın midesini yakıyor resmen olsun diye asitmi koyuyolar nedir
konumuz aşerme sanırım
Allah ne verdiyse gördüğüm her şeyi canım çekiyo kızlar eşlerinize zulmediyo musunuz canım şunu çekti bunu çekti diye ben çok yapıyorum da
bu dönemde çok olurmuş cnm ya....bende sabaha kadar bi senaryo ki sorma
sağol cnm kızlar şöyle anlatim gittik
doktor bebeğe baya bi baktı
hocm gelişmi dedim evet gayet iyi ellerinden öper dedi
bak nasıl hareketleniyo annesi dedi
çook güzell bi duygu allah herkese bu güzel mutlu anları
yaşatsın inşallah daha sonra gayet iyi bi sorun yok,dedi ve 3 tarama istedi
veeeee bebğimin cinsetiiiideee kızz dedi çook mutluyum kızlar
bu arada kızlar doktorum
beni çok şaşırttı yaa bana 16 haftalık gebesin dedi
iyide ben her gittiğimde dokto nasıl
dediyse bende onun dediği gibi takip ediyodum ama
bu hafta 16 haftalık dedi :26::26::26::26:
CANIM ÇOK TEBRİK EDERİM
İNŞ.SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞINA ALIRSIN KIZINI
SEN KAÇ HAFTALIK BİLİYORDUN ?
sağol cnm kızlar şöyle anlatim gittik
doktor bebeğe baya bi baktı
hocm gelişmi dedim evet gayet iyi ellerinden öper dedi
bak nasıl hareketleniyo annesi dedi
çook güzell bi duygu allah herkese bu güzel mutlu anları
yaşatsın inşallah daha sonra gayet iyi bi sorun yok,dedi ve 3 tarama istedi
veeeee bebğimin cinsetiiiideee kızz dedi çook mutluyum kızlar
bu arada kızlar doktorum
beni çok şaşırttı yaa bana 16 haftalık gebesin dedi
iyide ben her gittiğimde dokto nasıl
dediyse bende onun dediği gibi takip ediyodum ama
bu hafta 16 haftalık dedi :26::26::26::26:
Eki Görüntüle 294467 Eki Görüntüle 294467 Eki Görüntüle 294467 Eki Görüntüle 294467
konumuz aşerme sanırım
allah ne verdiyse gördüğüm her şeyi canım çekiyo kızlar eşlerinize zulmediyo musunuz canım şunu çekti bunu çekti diye ben çok yapıyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?