- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #40.901
canım merhaba...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt...... diye başlayıp ......7/k/a634/preg.png bu kısma kadar olan kısmı kopyala, yapıştır.
kızlar çatlak kremi her akşam mı sürülüyor
birde göğüs ucu kremi 1 ay önce mi 3 ay önce mi başlanıyordu
günaydınlar:) bir geçmişe göz atayım geliyorum...
günaydınnnn kızlaaaarrr:) hepinize güzel mutlu sağlıklı bir gün diliyorum.
26 kasım cumartesi Medical Park Göztepe'de "Bebeğim Olacak" semineri varmış ben katılacağım kimler katılmayı düşünüyor?
şimdi ben de geldim:)seminer, kitap vs... şeylere pek ilgi duymuyorum açıkcası. yaşayıp göreyim diyorum. çünkü her anne ve bebek farklı olacağı için bu kadar eğitim vs... şeklinde disipline edilmiş şeyler ruhumu sıkıyor.
herkese günaydın
bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlarım..
hahah çok açık olmuş
artık kitap vs... teorik bilgi görmek istemiyorum amabana çok inandırıcı gelmiyor. sürekli bir furya var ortamda insanları çekmek için. şimdilerde düşünce gücü, kuantum fizik, ne yersen o'sun, organik yiyecekler, ekoloji vs.. gibi şeyler pazarlama taktiği geliyor. annelik bir içgüdü ve bebeğiyle insan bunu deneyimliyor diye düşünüyorum. asla asla yapmayın denen bir sürü şey var. ama insan sırf bebeği bir lokma yesin veya uyusun diye o aslaları öyle bir yapıyormuş ki:)
evet buna katılıyorum mesela kucağa almayın diyorlar alışmasın diye yada ayakta sallamayın yada emzik vermeyin
ya bebek ağlarken çatlayacak sanki mutlaka o sussun diye birşeyler yapıyorsun
yada mama vermeyin diyenler de var eskilerden sütün yetmiyorsa bebeğin aç kalacağına mama yesin ne farkeder ki
aynen öyle sen tecrübeli bir annesin bu konuda :) insan çaresiz kaldığında ne yapacağını şaşırıyormuş
günaydın kızlarrr öğretmenler günümüz kutlu olsun...
günaydın kızlarrr öğretmenler günümüz kutlu olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?