2012 Şubat Anneleri

evet canım ben bilem ordan aldım :) kapı süsümüzü, mevlüd(100ad.)şekerlerini, mevlütte hediye olarak dağıtacağımız örtülere çok güzel kutu da bulduk hepsi (100ad) 200 tl tuttu.

evet canım ben bilem ordan aldım :) kapı süsümüzü, mevlüd(100ad.)şekerlerini, mevlütte hediye olarak dağıtacağımız örtülere çok güzel kutu da bulduk hepsi (100ad) 200 tl tuttu.

ben 25 tane şeker alcam çünkü fazla kişi çağıramicam malum evim odalrım küçük..erkekli bayanlı yapcam ben inş mevlüdü...hocada erkek olck allah izin verirse inş.....bende gitmek işstiyorum yaa...mısır çarşısını geç dedi arkadaş dümdüz bittiği yerde kime sorsan gösterirler dedi..doğrumu tarifi..?biz eşimle pek karşıyı bilmiyoruz....:26:

sağol canım yardımcı oldugun için....22. haftada yaptırdım bende genelde 24ile 28. haftalarda yapılıyomuş benimkinin sonuçları AÇLIK79,1.SAAT132,2.SAAT108dr. normal dedi ama 22. hafta yaptırdıgımı söylememiştim biraz iri önden gidiyo deyince araştırdım bi sorunmu var yoksa diyorum... nasıl bişeydirki kağtta yazan la söyladiği birbirini tutmuyo ALLAH yardımcımız olsun hepimizn

benim_olan kaç gündür nerdeydin sen nasıl hallettin problemini ?

canım salı günü bu işleri hallettim dünde mevlüdde akşam ettim yazamadım size..bitanemm....sen nasılsın;? ben çok şükür iyiyim oğlum bi kilo olmuşya çok mutluyum....1150 gr teyzesii..annesi yesin onuuuu...şöyle hallettim önce araştırdım konuyu sordum gidip bilenlere..sonra her türlü iş yerim haklı konuma düşeceğini anladım aradım büyük patronu konuştum oda kötü bi niyeti olmadığını sskmı istese şimdide keseceğini ama hamile olduğum için beni düşündüklerini falan söyledi zaten kötü bi insan değil 3 çocuğu var biliyor herşeyi çok akıllı bi insan.hallettik ben onlardn söz aldım onlarda sağ olsun söz verdi...çok şükür sıkıntım kalmadı..

evet canım ya çok kolay bende bilmiyordum çok ama çok rahatlıkla bulursunuz

sevinirim canım, bende istiyorum böyle birşey sonrasında altına doğum tarihini mi ekliceksin bu şekildemi kalacak?

öğrenip yazarım sana canım
biliyorsun ikizlerde hep doğum riski var ya bunları böyle tarihsiz zımbalayacağım
mevlütte yaptıracaklarıma tarih koyacağım

oyelken varya çok zevkli bi hatunsun her ikisinide çok beğendim ama ilki daha çok beğendim ..

sağol canım cım

ne örtüsü kızzzzzzz

kızlar oldu galiba hangisi güzel sizce

Bende soldakini begendim güzel olmuş, baska bir site var ordanda begenebilirsiniz birmax diye orda kartlar var cesıt cok ustune yazı yazabılır cıktı alabılırsınız ben oyle yapıcam.

ben hastane için aldım şeker
mevlüt içinde doğumdan sonra alırım herhalde
ikisi birden tuzlu olur :))

dogumdan sonra zor olur dıye ben aldım hem bebegı bırakamam bırde senın 2 tane canım hıc bırakamassın bence, nasılsa oyle yada boyle o parayı verıceksın bence al kurtul kafanda kalmasın derım.

canım biz 10 paket prima stokladık indirim varken.

10 pk iyi guzelde kac kg dogucagını nerden bılıyorsun 4 kg dogarsa bırde bebekler dogduktan kısa sure sonra toparlıyor kg alımına baslıyolar hızla anne sutune baglı tabı bırazda bence 2 pk ılk an ıcın yeterlı , elınde patlamasın sonra o bezler:)

oyelken ne ekledin göremedim yaa bi daha ekleme şansın varmı..resmi bulamadım ben....bizde oğlumun bebek arabasını ayırttık salıgünü..3 tekerlekli olanlardan...çok güzel...inş yatağıyla beraber alcam önümüzdeki ay..bebek çantamıda hazırladım çorabım falan ıvır zıvırlar kaldı bitek..

merhaba kızlar nasılsınız ? çantaları hazırladınız mı ? nbeler var çantanızda.ben birkaç not aldım ama ekleyenler olursa eksiklerim varsa not almak isterim.

berfin bilgen duygunun ikizleri varya anca yeter.....10 paket ..allah yardımcıları olsun..2 paket 2 5 kg dan bi pakette 3 6 kgdan alcam ben...bebekler doğduğunda 3 4 kg oluyo ama sonra elden ele sevilmekten doğumdan sonra biraz kilo veriyolar....haberiniz olsun....ikizler çok kilolu olmuyo zaten ..iki tane 4 kg bebek doğurması çok zor bi ihtimal yaa

çok sevindim senin adına .. bizde iyiyiz teyzesi kilomuz artmıştır ama henüz bilmiyoruz.. merakla 10 aralıktaki randevumuzu bekliyoruz.

Kirmizi koltuk cok guzel durur bence, kirmizi beyaz da perde alir yada yaptirirsin, bir de ayni kumastan puf gibi bisey kaplatabilirsin belki, ici sandikli olur oyuncaklari koymak icin, duvarlarda ben duvar kagidinin harika durdugunu pek gormedim malesef, sonra vazgecmesi de cok zor cikarmasi yapiskanlarinin sokulmesi falan, bence sen bi duvari boya, kirmiziya uygun ucuncu bir renk katip bek mesela o duvari beje boyayabilirsin. Haliyi da o renk alirsin.
Alternatif cok da, olup bitmeden emin olamiyor insan. Ben de besigin oldugu duvari kum rengine boyayacagim diger yerleri beyaz, perde icin kumas almaya gidiyorum bugun insallah bulurum beyaz bej belki biraz da acik mavi olacak icinde, koltugun rengi bej ona da perdelere yakin ortu dikicem, koltuk ortusu kullanin ki cikarip yikayabilin illaki kirleniyor diyorlar, tavsiyeleri dinlemek lazim isimiz cok yani. vakit de daraldi, daha oda boyanmadi uff

anladım, dogru ben ıkız oldugunu bılmıyordum tek dıye dusundum, ama ıkız ıcınde 10 pk fazla bence kampanya diye abartmıs:) ben 50 lik 1 pk aldım ılk etapta hastanede lazım olucak, hastanenın yakınında market var zaten ıhtıyac olursa bebegın dogum kg baglı olarak takvıye yaparım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…