- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.081
bukleeeeee fikrini söylesene kızzzzz
açıkcası çok hevesim yoktu ama mevlüdden sonra çok hoş oluyo şeker..bide ordaki kadınlar ay bizim zamanımızda yoktu torunlara yaparız bizde inş falan dediler daha çok heveslendim..benim çevremde bebek şekeri dağıtanda yok hiç..hoş olcak valla...ama onunki şu çubuklu olanlardandı ben ben magnetli yada biberondan istiyorum inş. ..eşimide kandırdım dün oda ne gerek var diyodu ama ikna ettim..ben dış kapıya tül almak istiyorum böyle fiyonklu yapmak için üzerinede bi esadın bebek mevlüdüne hoşgeldinizli bişey bulursam inş...öyle hayal ettim..arkadaşta 30 tane şeker almış bi paketine sanırım 10 taneye 16 tl vermiş tülün falan fiyatını sormadım ama başı yoğundu...paraları biriktirip gitmem lazım oyelken.. sende mısır çarşısını geçince bi yer varmış ordanmı aldın?havuzlu han diye.. .
deneyeceğim şimdi
yok hayatım ya daha yıkamadım, anca bebek odasının dolap örtüleri vs dkildi yarın akşam gidip alacağız,
sonrası bir günlük iş zaten. doğum çantamıda hazırlarım, canım ne sorucam sana şimdi ben 29+2 deyim. 30 haftamı sürüyorum
rapora bu hafta bitincemi ayrılıyoruz?
gerçi yarın doktorada gidicemde bakalım artık zorluyor işe gelmek koca gün bu göbekle oturmak bide çok hareketlilier
sürekli olmuyor böyle. evimde oturayım azcık, uzanayım istedikleri gibi onlarda tepinsin ::)
yarın verir belki 30 hafta raporunu acaba istersen çalışabilirsin der mi kesin bırakman lazım der mi ben de bunu merak ediyorum
banada mutlaka haber verirsin dimi
açıkcası çok hevesim yoktu ama mevlüdden sonra çok hoş oluyo şeker..bide ordaki kadınlar ay bizim zamanımızda yoktu torunlara yaparız bizde inş falan dediler daha çok heveslendim..benim çevremde bebek şekeri dağıtanda yok hiç..hoş olcak valla...ama onunki şu çubuklu olanlardandı ben ben magnetli yada biberondan istiyorum inş. ..eşimide kandırdım dün oda ne gerek var diyodu ama ikna ettim..ben dış kapıya tül almak istiyorum böyle fiyonklu yapmak için üzerinede bi esadın bebek mevlüdüne hoşgeldinizli bişey bulursam inş...öyle hayal ettim..arkadaşta 30 tane şeker almış bi paketine sanırım 10 taneye 16 tl vermiş tülün falan fiyatını sormadım ama başı yoğundu...paraları biriktirip gitmem lazım oyelken.. sende mısır çarşısını geçince bi yer varmış ordanmı aldın?havuzlu han diye.. .
evet bende havuzluhandan aldım süslü bebek var giriş katında bir alt katta da süs bebek var ikiside aynı yer bayağı indirimli
haberin olsun geceliğin,pijaman veya emzirme sütyenin atletin,hamile kilodun yoksa ordan alabilirsin
yarın verir belki 30 hafta raporunu acaba istersen çalışabilirsin der mi kesin bırakman lazım der mi ben de bunu merak ediyorum
banada mutlaka haber verirsin dimi
evet bende havuzluhandan aldım süslü bebek var giriş katında bir alt katta da süs bebek var ikiside aynı yer bayağı indirimli
haberin olsun geceliğin,pijaman veya emzirme sütyenin atletin,hamile kilodun yoksa ordan alabilirsin
tamam canm yarın geldiğim gibi yazarım.
epidural sezeryan istiyorum onuda sorucam bakalım.
siz nasıl istiyorsunuz kızlar doğumunuzu?
evet canım ben bilem ordan aldım :) kapı süsümüzü, mevlüd(100ad.)şekerlerini, mevlütte hediye olarak dağıtacağımız örtülere çok güzel kutu da bulduk hepsi (100ad) 200 tl tuttu.
ben şeker yüklememi 23. haftamda yaptırmıştım. sen henüz yaptırmadın mı?
ultrason sana bebeğin kilosuyla ilgili kesin ve net bir bilgi vermez, sonuçta yapılan ölçümlerle sana bir kilo tahminde bulunur.
bunda da yanılma payı vardır. eksik söyleyebiliceği gibi fazla da söyleyebilir.
doktorunun söylediği kiloyla kağıtta yazan arasında 65 gr var çok ta stres yapıcak bir durum yok ortada.
benim_olan kaç gündür nerdeydin sen nasıl hallettin problemini ?
ben 25 tane şeker alcam çünkü fazla kişi çağıramicam malum evim odalrım küçük..erkekli bayanlı yapcam ben inş mevlüdü...hocada erkek olck allah izin verirse inş.....bende gitmek işstiyorum yaa...mısır çarşısını geç dedi arkadaş dümdüz bittiği yerde kime sorsan gösterirler dedi..doğrumu tarifi..?biz eşimle pek karşıyı bilmiyoruz....:26:
sevinirim canım, bende istiyorum böyle birşey sonrasında altına doğum tarihini mi ekliceksin bu şekildemi kalacak?
oyelken varya çok zevkli bi hatunsun her ikisinide çok beğendim ama ilki daha çok beğendim ..
evet canım ben bilem ordan aldım :) kapı süsümüzü, mevlüd(100ad.)şekerlerini, mevlütte hediye olarak dağıtacağımız örtülere çok güzel kutu da bulduk hepsi (100ad) 200 tl tuttu.
kızlar oldu galiba hangisi güzel sizce
ben hastane için aldım şeker
mevlüt içinde doğumdan sonra alırım herhalde
ikisi birden tuzlu olur :))
canım biz 10 paket prima stokladık indirim varken.
tamam canm yarın geldiğim gibi yazarım.
epidural sezeryan istiyorum onuda sorucam bakalım.
siz nasıl istiyorsunuz kızlar doğumunuzu?
benim normal sezeryan olacak
ben öyle korkarım doktorların konuşmalarından falan
canım salı günü bu işleri hallettim dünde mevlüdde akşam ettim yazamadım size..bitanemm....sen nasılsın;? ben çok şükür iyiyim oğlum bi kilo olmuşya çok mutluyum....1150 gr teyzesii..annesi yesin onuuuu...şöyle hallettim önce araştırdım konuyu sordum gidip bilenlere..sonra her türlü iş yerim haklı konuma düşeceğini anladım aradım büyük patronu konuştum oda kötü bi niyeti olmadığını sskmı istese şimdide keseceğini ama hamile olduğum için beni düşündüklerini falan söyledi zaten kötü bi insan değil 3 çocuğu var biliyor herşeyi çok akıllı bi insan.hallettik ben onlardn söz aldım onlarda sağ olsun söz verdi...çok şükür sıkıntım kalmadı..
kızlar bebek odası için sizin fikirlerinize ihtiyacım var...:26:
bebek odası yapacağım odada kırmızı bir kanepem var, çocuk odasında onu da kullanmayı düşünüyorum.
o yüzden bebek odasını ya beyaz yada krem alıcam ki kırmızıyla çok abes durmasınlar.
beşiğini koyacağım duvara duvar kağıdı ile kaplamak istiyorum ama nette araştırdım güzel duvar kağıdı bulamadım.
olanların hepsi ya mavi yada pembe.
napim sizce pembe ve kırmızı hoş olmıcak o yüzden duvar kağıdı işinden vazgeçip sadece bordür mü kullansam, yada bana güzel duvar kağıdı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
berfin bilgen duygunun ikizleri varya anca yeter.....10 paket..allah yardımcıları olsun..2 paket 2 5 kg dan bi pakette 3 6 kgdan alcam ben...bebekler doğduğunda 3 4 kg oluyo ama sonra elden ele sevilmekten doğumdan sonra biraz kilo veriyolar....haberiniz olsun....ikizler çok kilolu olmuyo zaten ..iki tane 4 kg bebek doğurması çok zor bi ihtimal yaa
Bende soldakini begendim güzel olmuş, baska bir site var ordanda begenebilirsiniz birmax diye orda kartlar var cesıt cok ustune yazı yazabılır cıktı alabılırsınız ben oyle yapıcam.
biliyorum gördüm ordakileri ama ikiz olarak yok hem çıktı alınmıyor galiba onlar
dogumdan sonra zor olur dıye ben aldım hem bebegı bırakamam bırde senın 2 tane canım hıc bırakamassın bence, nasılsa oyle yada boyle o parayı verıceksın bence al kurtul kafanda kalmasın derım.
ben bebekler sağlıklı olursa dışarda okutacağım mevlütümü evim küçük oyüzden şekeri 150 tane fln yaptırmam lazım
oyüzden doğumdan sonra annem gider halleder allah korusun aksi bir durum olursa boşuna okadar şeker yaptırmayayım
oyelken ne ekledin göremedim yaa bi daha ekleme şansın varmı..resmi bulamadım ben....bizde oğlumun bebek arabasını ayırttık salıgünü..3 tekerlekli olanlardan...çok güzel...inş yatağıyla beraber alcam önümüzdeki ay..bebek çantamıda hazırladım çorabım falan ıvır zıvırlar kaldı bitek..
4107 sayfa nın ilk başında canım bi bak istersen
toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 6 ziyaretçi)
oyelken, liman, ssshumo, iremece, buklee+, dygbal+, duyguvt, empirme
fikrinizi söylesenize beeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?