- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.061
kızlar bez hakkında ne düşünüyorsunuz? ben prima ve molfix arasında kaldım
benim soldaki çok hoşuma gitti :) nasıl yaptın canım bende denesem aslındaa
kızlar bir sorum daha var mevlüt şekerlerini nezaman almayı düşünüyorsunuz? doğumdan öncemi sonramı?
hb. sağolun kızlar bi koca popişli daha geldi aranıza:)ama benim kafam cok karışık şeker yüklemesini 22. haftata yaptıran varmı şuan 26 haftalık hamileyim dr. 1kilo 110gr dedi oğluşuma biraz iriymiş ama ultrason kağıdındada 1175grmyazıyo hangısı dogru acaba bu dr.anlayamıyorum acayip sitres yaptım kafayı yiyecem yaaaa
denemeeeeeeeeeeee
çok başarılı buldum
Hem paylaştıklarını hemde paylaşmanı
kızlar bez hakkında ne düşünüyorsunuz? ben prima ve molfix arasında kaldım
özgecim kesinlikle soldaki arabalı olan, çok güzel olmuş
deneyeceğim şimdi
maaşallah
deneyeceğim şimdi
duygu hala yıkamadın mı benim bohçam bile hazır :))
benim 30 hafta raporum senin 32 ozaman kafa kafayayız :)))
yok hayatım ya daha yıkamadım, anca bebek odasının dolap örtüleri vs dkildi yarın akşam gidip alacağız,
sonrası bir günlük iş zaten. doğum çantamıda hazırlarım, canım ne sorucam sana şimdi ben 29+2 deyim. 30 haftamı sürüyorum
rapora bu hafta bitincemi ayrılıyoruz?
gerçi yarın doktorada gidicemde bakalım artık zorluyor işe gelmek koca gün bu göbekle oturmak bide çok hareketlilier
sürekli olmuyor böyle. evimde oturayım azcık, uzanayım istedikleri gibi onlarda tepinsin ::)
canım işyerinle anlaşmana çok sevindim nihayet halletmişsin
ben burda şekerdi kapı süsüydü eminönüydü derken beni dinlememiştin
gördün mü ne güzel oluyor hemen gidip alıyorsun sende
bak ben eminönünden
50 tane bebek şekeri + kapı süsü + 8 cm kapı tülü+altın yastığı + şeker sepeti 100 liraya aldım
kızlar bebek odası için sizin fikirlerinize ihtiyacım var...:26:
bebek odası yapacağım odada kırmızı bir kanepem var, çocuk odasında onu da kullanmayı düşünüyorum.
o yüzden bebek odasını ya beyaz yada krem alıcam ki kırmızıyla çok abes durmasınlar.
beşiğini koyacağım duvara duvar kağıdı ile kaplamak istiyorum ama nette araştırdım güzel duvar kağıdı bulamadım.
olanların hepsi ya mavi yada pembe.
napim sizce pembe ve kırmızı hoş olmıcak o yüzden duvar kağıdı işinden vazgeçip sadece bordür mü kullansam, yada bana güzel duvar kağıdı tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
pembe olan mı teyzemin kızı yaptı
öğrenirim istersen nasıl yaptığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?