2012 Şubat Anneleri

ben şeker yüklememi 23. haftamda yaptırmıştım. sen henüz yaptırmadın mı?
ultrason sana bebeğin kilosuyla ilgili kesin ve net bir bilgi vermez, sonuçta yapılan ölçümlerle sana bir kilo tahminde bulunur.
bunda da yanılma payı vardır. eksik söyleyebiliceği gibi fazla da söyleyebilir.
doktorunun söylediği kiloyla kağıtta yazan arasında 65 gr var çok ta stres yapıcak bir durum yok ortada.

slmmmm kızlarrrr..hepinize cümleten hayırlı günler olsun inş.....2 gündür yoktum valla özledim sizi....hemen anlatayım...salı günü eşim evdeydi onunla şu benim iş konusunda ne gibi haklarım varmış onu araştırdım..ve çok iyi fikirler verdiler sskdan sağ olsunlar....öncelikle aklınızda olsun eğer iş yeri işinize son verip ama ssknızı ödeyeceklerini söylüyorsa kesinlikle işten çıkarıldığınıza dair bir kağıt almalısınız ben almamıştım doğal olarak iş yerim beni 20 gündür işe gelmior dye bir ihtar verip avukatla iş ilişkimi kesse kesiyormuş..biz bunu çok sonra öğrendik....ne salağızz dedim eşime..tamamiyle adamların insafına gelmişim..yani lafla söylemle işten çıkmayın çıkış kağıdınızı alın.neyse patronumu aradım aynı gün ve bu işi tatlılıkla hallettik..ibranameyi imzaladım ama raporumun bittiği gün işleme koyacxaklar ve ayrıca işsizlik maaşıda alacağım....inş bi aksilik olmazsa çok şükür..kafam rahatladı...patronum sağ olsun ben doğmamaış çocuğun hakkını yiyecek kadar kötü bi insan değilim dedi..muhasebeyi ara gereken bilgileri öğren sskan devam edecek dedi...benim istediğimde buydu zaten....sağolsunlar....ibranameyi mali müşavir istediği için bu kadar sıkıntı yaşatmışlar bize...yasal olarak istersen tazminatınıda vereyim dedi patronum ama onun yerine doğum sonuna kadar sskmı ödemesi konusunda anlaştık..bu konuyu geçelim..aynı gün salı günü oğlumu gördüm gittim doktora......çok şükür 1150 gr olmuş oğlum..30 cm boyunda salı günü 27 +4 günlük dedi doktor..satımdan 2 gün gerideyim bu arada....tıckerım 2 gün ileride..doktor oğlumun yattığını ayaklarını yukarı kaldırmış uzandığını gösterdi..yaramaz....başı sağ tarafımda..ayakları sol tarafımda....sanki jimnastik yapıyo..çok şükür bi sorun yok...inş hep böylede gider sağ sağlim....salı günü böyle bitti...dünde akrabamızın bebek mevlüdü vardı ordaydım...kafam şişti mevlüdde çocuk çoktu..siz siz olun çocukları çok kişileri mevlüde çağırmayın...hocanın bile sesi zor duyuldu yani...ben tam hocanın yanına oturdum,bayan hocaydı ve çocuklarınıza anlamı güzel isimler verin dedi...özellikle baba üzerine en temel hakkıymış çocuğun güzel isimli olması......aminlerde oğlum başladı tekmelere....gülmemek için kendimi zor tuttum ..çoğu kişiyi tanımıyordum çok sıkıldım valla....kız bebek mevlüdü idi...eminönünden bebek şekerini toptan almış arkadaşım bende ordan alcam inş..dış kapıyada süs tül yapmıştı çok hoş duruyordu bende almaya karar verdim..ayrı bi hava katıyo eve...inş eminönünde bulurum haftaya.....yani işin özü 2 gündür çok yoğundum çok yoruldum ama kafam dağıldı ...sizleride özledim....öpüyorum sizi...bugün bütün zamanım sizin.....ayrıca öğretmenler gününüde kutluyorum...tüm öğretmen arkadaşların.....

Toplam 14 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 6 ziyaretçi)

oyelken, liman, ssshumo, iremece, buklee+, DYGBAL+, duyguvt, empirme

FİKRİNİZİ SÖYLESENİZE BEEEEEEEEE

canım işyerinle anlaşmana çok sevindim nihayet halletmişsin
ben burda şekerdi kapı süsüydü eminönüydü derken beni dinlememiştin
gördün mü ne güzel oluyor hemen gidip alıyorsun sende
bak ben eminönünden
50 tane bebek şekeri + kapı süsü + 8 cm kapı tülü+altın yastığı + şeker sepeti 100 liraya aldım

açıkcası çok hevesim yoktu ama mevlüdden sonra çok hoş oluyo şeker..bide ordaki kadınlar ay bizim zamanımızda yoktu torunlara yaparız bizde inş falan dediler daha çok heveslendim..benim çevremde bebek şekeri dağıtanda yok hiç..hoş olcak valla...ama onunki şu çubuklu olanlardandı ben ben magnetli yada biberondan istiyorum inş...eşimide kandırdım dün oda ne gerek var diyodu ama ikna ettim..ben dış kapıya tül almak istiyorum böyle fiyonklu yapmak için üzerinede bi esadın bebek mevlüdüne hoşgeldinizli bişey bulursam inş...öyle hayal ettim..arkadaşta 30 tane şeker almış bi paketine sanırım 10 taneye 16 tl vermiş tülün falan fiyatını sormadım ama başı yoğundu...paraları biriktirip gitmem lazım oyelken..sende mısır çarşısını geçince bi yer varmış ordanmı aldın?havuzlu han diye...

kimsenin bir fikri yok mu?

benim_olan canım iş yerinle olan sorununu halletmene sevindim canım..
bak boşuna üzdün kendini o kadar, neyse tatlıya bağlanmış ya önemli değil artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…