- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.101
Bende soldakini begendim güzel olmuş, baska bir site var ordanda begenebilirsiniz birmax diye orda kartlar var cesıt cok ustune yazı yazabılır cıktı alabılırsınız ben oyle yapıcam.
dogumdan sonra zor olur dıye ben aldım hem bebegı bırakamam bırde senın 2 tane canım hıc bırakamassın bence, nasılsa oyle yada boyle o parayı verıceksın bence al kurtul kafanda kalmasın derım.
10 pk iyi guzelde kac kg dogucagını nerden bılıyorsun 4 kg dogarsa bırde bebekler dogduktan kısa sure sonra toparlıyor kg alımına baslıyolar hızla anne sutune baglı tabı bırazda bence 2 pk ılk an ıcın yeterlı , elınde patlamasın sonra o bezler:)
merhaba kızlar nasılsınız ? çantaları hazırladınız mı ? nbeler var çantanızda.ben birkaç not aldım ama ekleyenler olursa eksiklerim varsa not almak isterim.
canım ikikside güzelde bence soldaki pembeli olan arabalı
oyelken ne ekledin göremedim yaa bi daha ekleme şansın varmı..resmi bulamadım ben....bizde oğlumun bebek arabasını ayırttık salıgünü..3 tekerlekli olanlardan...çok güzel...inş yatağıyla beraber alcam önümüzdeki ay..bebek çantamıda hazırladım çorabım falan ıvır zıvırlar kaldı bitek..
Canım ikiz benimkiler ve 4kg doğmaları çok zor. zaten ilk doğdukları zaman için 2-5 kg arası olanlar kullanılır.
biz onları kısa süre gideceğini düşündük hemen almadık.
2 numara olanlardan 3-6 kg aralığı olanlardan aldık 10 paket. iki bebek için elimde patlama olasılığı az gibi :))
merhaba kızlar nasılsınız ? çantaları hazırladınız mı ? nbeler var çantanızda.ben birkaç not aldım ama ekleyenler olursa eksiklerim varsa not almak isterim.
oyelken; ben bebekler sağlıklı olursa dışarda okutacağım mevlütümü evim küçük oyüzden şekeri 150 tane fln yaptırmam lazım
oyüzden doğumdan sonra annem gider halleder allah korusun aksi bir durum olursa boşuna okadar şeker yaptırmayayım
Aman aksi durum falan deme canım, herşey çok güzel olucak, sende haklısın tabi o zaman gelenler fazla olur
inşallah canım çok sağol
yaa benim kafamada bişey takıldı ..bazı hastaneler doğar doğmaz bebeği yıkıyo ben yıkanırmı yıkanmazmı bilemedim....her hastane yapmıyo çünkü havlusunu koymadım o nedenle....zaten yıkayacaklarsa onların elinde havlu ne lazımsa olur dimi..bide havlu boşu boşuna yer kaplamasın..zaten benim eşyalarım sığmadı çantaya ayrı poşet yaptım..kararsızım bu konuda...neyse doktora sorarım rapor alacağım zaman inş..onun dışında 3 takım bebek takımı koydum 2 takımı tamtakım biri yedek..2 3 tane iç zıbın koydum pisletirse bezinden değişirim diye...sezeryan olursam 2 3 gün hastanedesin zaten..çorap koydum, suluğu, emziği, biberonu ,bezi ,yakalığı ,bi tane penye, bi tane kalın battaniyesi ,bitane kalın yeleği ,ıslak mendili bi paket yeter hastane için,ağız mendili,yüzünü örtmek için beyz tülbent olabilir,sırtına koymak içinde ince penye bezlerden almak lazım 2 tane,terlerse diye,kendime iki pijama takımı bi ince hırka yada sabahlık koycam,5 6 tane iç çamaşırı koydum ped tutdurabileceğim şekilde olnlrdan aldım..koca karı çamaşırlarını sevmiyorum,tek kullanımlık olnlarıda gördüm bildiğin poşet gibi..asla raht edemem..yıkarım eve gelince napim..,3 tane atlet(lohusayken çok terliyorsun)..emzirmesi kolay olanlardan yakası açık olsun bayağı,bi tane havlu koydum kendime,pedlerim gece gündüz ayrı ayrı(gerçi hastane ilk gün hasta bezi koyuyo ma olsun)humana tea çayından alcam(sütü arttırıyomuş),terlik,çorap,çöp torbası kirlileri ayrı koymak için,...kapalı olduğum için pijamama uygun bi şal koydum iğnem,bone, ve bi tülbent alcam,çıkış içinde inş allahım göstersin o günleri bi takım rahat taytımı ve uzun kazağımı koycam inş..unuttuğum bişi yok sanırım..diş macunu tarak v.s bunlrıda eklerim inş.çok önemli değil..
canım ben sana ne zaman yorum yazsam benim yorumlarımı es geçiyorsun, cvp vermiyorsun..özelliklede son 2-3 seferdir dikkat ediyorum,görmüyordur diyorum 1 değil 2 değil.
eğer bir sorun varsa bende yazmayım sana canım
Iste sonunda bebek arabasinin siparisini verdimKiyafetten baska biseyi alinmadi henuz yavrucagin.
fiyati da kalitesi de uygun oldu, rengi de tatli bir mavi, ilerde kiz kardesi olursa ona da uygun olur.
kullananlar cok memnun 2 cocuk buyutmus bisey olmamis dediklerine gore. Bakalim bi gelsin de hayirlisiyla...
Yaninda araba koltugu, salincak, bakim cantasi siparislerini de hallettim, bir tek park yatagimiz kaldi, onu da bulamiyorum burda Allah'im dunyadan haberleri yok bunlarin, Turkiye'den Chicco Lulababy siparis edicem abim gelirken getirsin, baska turlu olmayacak bu isler. Plan yapmaktan yorgun dustum artik biseyler hayata geciyor diye cok sevincliyim, Kuzey de sevindi bak iki takla atti icerde
Eki Görüntüle 294664
Iste sonunda bebek arabasinin siparisini verdimKiyafetten baska biseyi alinmadi henuz yavrucagin.
fiyati da kalitesi de uygun oldu, rengi de tatli bir mavi, ilerde kiz kardesi olursa ona da uygun olur.
kullananlar cok memnun 2 cocuk buyutmus bisey olmamis dediklerine gore. Bakalim bi gelsin de hayirlisiyla...
Yaninda araba koltugu, salincak, bakim cantasi siparislerini de hallettim, bir tek park yatagimiz kaldi, onu da bulamiyorum burda Allah'im dunyadan haberleri yok bunlarin, Turkiye'den Chicco Lulababy siparis edicem abim gelirken getirsin, baska turlu olmayacak bu isler. Plan yapmaktan yorgun dustum artik biseyler hayata geciyor diye cok sevincliyim, Kuzey de sevindi bak iki takla atti icerde
Eki Görüntüle 294664
Kirmizi koltuk cok guzel durur bence, kirmizi beyaz da perde alir yada yaptirirsin, bir de ayni kumastan puf gibi bisey kaplatabilirsin belki, ici sandikli olur oyuncaklari koymak icin, duvarlarda ben duvar kagidinin harika durdugunu pek gormedim malesef, sonra vazgecmesi de cok zor cikarmasi yapiskanlarinin sokulmesi falan, bence sen bi duvari boya, kirmiziya uygun ucuncu bir renk katip bek mesela o duvari beje boyayabilirsin. Haliyi da o renk alirsin.
Alternatif cok da, olup bitmeden emin olamiyor insan. Ben de besigin oldugu duvari kum rengine boyayacagim diger yerleri beyaz, perde icin kumas almaya gidiyorum bugun insallah bulurum beyaz bej belki biraz da acik mavi olacak icinde, koltugun rengi bej ona da perdelere yakin ortu dikicem, koltuk ortusu kullanin ki cikarip yikayabilin illaki kirleniyor diyorlar, tavsiyeleri dinlemek lazimisimiz cok yani. vakit de daraldi, daha oda boyanmadi uff
canım havluya gerek yok ilk kez duyuyorum ne havlusu kız bide havlu mu taşıyacağız
bana da iş yerindekiler pike ve yastık kılıfı takım al yanına hastaneninkiler hiç güzel olmuyor diyorlar
ne yazdınki canım valla hiç görmedim takip edemedim...benim internetim vın olduğu için bazen çok yavaş hareket ediyo okuyamıyorum bazı konuları geri dönüp...kusura bakma...ne demiştin mahsuru yoksa sor bidaha..öyle şey olurmu? ne sorunum olck senle....özür dilerim..
ayyyy duygu 30 haftaya geldin çok heyecanlııııııı
onuda düşünmedim değil ama tek kişilik takımım yok olnlarda yorgnlı..mevlüdü oln arakadaşımın bebeğini yıkamışlar hemen orda...bazıları lazım diyo ama bende gerek görmedim açıkcası yaa...sorcam doktoruma ama o bilir..
bide bana sor kafayı yicem
canım benim bebeği yıkamıyolar sadece kanı falan temizlemek için suya tutuyolar.. o yüzden havlu koy sen gerçi ben hastane çıkışı aldım onun içinde havlusuda vardı .. çoğu şeyide var içinde zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?