2012 Şubat Anneleri

Canım ikiz benimkiler ve 4kg doğmaları çok zor. zaten ilk doğdukları zaman için 2-5 kg arası olanlar kullanılır.
biz onları kısa süre gideceğini düşündük hemen almadık.
2 numara olanlardan 3-6 kg aralığı olanlardan aldık 10 paket. iki bebek için elimde patlama olasılığı az gibi :))

merhaba kızlar nasılsınız ? çantaları hazırladınız mı ? nbeler var çantanızda.ben birkaç not aldım ama ekleyenler olursa eksiklerim varsa not almak isterim.

melitta 4107 sayfaya bak
birde ne notların var söylesene

canım ikikside güzelde bence soldaki pembeli olan arabalı

sağol canım teşekkür ederim

canım ben sana ne zaman yorum yazsam benim yorumlarımı es geçiyorsun, cvp vermiyorsun..özelliklede son 2-3 seferdir dikkat ediyorum,görmüyordur diyorum 1 değil 2 değil.
eğer bir sorun varsa bende yazmayım sana canım

oyelken; ben bebekler sağlıklı olursa dışarda okutacağım mevlütümü evim küçük oyüzden şekeri 150 tane fln yaptırmam lazım
oyüzden doğumdan sonra annem gider halleder allah korusun aksi bir durum olursa boşuna okadar şeker yaptırmayayım

Aman aksi durum falan deme canım, herşey çok güzel olucak, sende haklısın tabi o zaman gelenler fazla olur

anladım canım o zaman güzel

merhaba kızlar nasılsınız ? çantaları hazırladınız mı ? nbeler var çantanızda.ben birkaç not aldım ama ekleyenler olursa eksiklerim varsa not almak isterim.

yaa benim kafamada bişey takıldı ..bazı hastaneler doğar doğmaz bebeği yıkıyo ben yıkanırmı yıkanmazmı bilemedim....her hastane yapmıyo çünkü havlusunu koymadım o nedenle....zaten yıkayacaklarsa onların elinde havlu ne lazımsa olur dimi..bide havlu boşu boşuna yer kaplamasın..zaten benim eşyalarım sığmadı çantaya ayrı poşet yaptım..kararsızım bu konuda...neyse doktora sorarım rapor alacağım zaman inş..onun dışında 3 takım bebek takımı koydum 2 takımı tamtakım biri yedek..2 3 tane iç zıbın koydum pisletirse bezinden değişirim diye...sezeryan olursam 2 3 gün hastanedesin zaten..çorap koydum, suluğu, emziği, biberonu ,bezi ,yakalığı ,bi tane penye, bi tane kalın battaniyesi ,bitane kalın yeleği ,ıslak mendili bi paket yeter hastane için,ağız mendili,yüzünü örtmek için beyz tülbent olabilir,sırtına koymak içinde ince penye bezlerden almak lazım 2 tane,terlerse diye,kendime iki pijama takımı bi ince hırka yada sabahlık koycam,5 6 tane iç çamaşırı koydum ped tutdurabileceğim şekilde olnlrdan aldım..koca karı çamaşırlarını sevmiyorum,tek kullanımlık olnlarıda gördüm bildiğin poşet gibi..asla raht edemem..yıkarım eve gelince napim..,3 tane atlet(lohusayken çok terliyorsun)..emzirmesi kolay olanlardan yakası açık olsun bayağı,bi tane havlu koydum kendime,pedlerim gece gündüz ayrı ayrı(gerçi hastane ilk gün hasta bezi koyuyo ma olsun)humana tea çayından alcam(sütü arttırıyomuş),terlik,çorap,çöp torbası kirlileri ayrı koymak için,...kapalı olduğum için pijamama uygun bi şal koydum iğnem,bone, ve bi tülbent alcam,çıkış içinde inş allahım göstersin o günleri bi takım rahat taytımı ve uzun kazağımı koycam inş..unuttuğum bişi yok sanırım..diş macunu tarak v.s bunlrıda eklerim inş.çok önemli değil..

canım benim bebeği yıkamıyolar sadece kanı falan temizlemek için suya tutuyolar.. o yüzden havlu koy sen gerçi ben hastane çıkışı aldım onun içinde havlusuda vardı .. çoğu şeyide var içinde zaten

Iste sonunda bebek arabasinin siparisini verdim fiyati da kalitesi de uygun oldu, rengi de tatli bir mavi, ilerde kiz kardesi olursa ona da uygun olur.
kullananlar cok memnun 2 cocuk buyutmus bisey olmamis dediklerine gore. Bakalim bi gelsin de hayirlisiyla...
Yaninda araba koltugu, salincak, bakim cantasi siparislerini de hallettim, bir tek park yatagimiz kaldi, onu da bulamiyorum burda Allah'im dunyadan haberleri yok bunlarin, Turkiye'den Chicco Lulababy siparis edicem abim gelirken getirsin, baska turlu olmayacak bu isler. Plan yapmaktan yorgun dustum artik biseyler hayata geciyor diye cok sevincliyim, Kuzey de sevindi bak iki takla atti icerde

Son düzenleme:

ne yazdınki canım valla hiç görmedim takip edemedim...benim internetim vın olduğu için bazen çok yavaş hareket ediyo okuyamıyorum bazı konuları geri dönüp...kusura bakma...ne demiştin mahsuru yoksa sor bidaha..öyle şey olurmu? ne sorunum olck senle....özür dilerim..

canım havluya gerek yok ilk kez duyuyorum ne havlusu kız bide havlu mu taşıyacağız
bana da iş yerindekiler pike ve yastık kılıfı takım al yanına hastaneninkiler hiç güzel olmuyor diyorlar

güle güle kullan canım

cnm hangisinden bu arabalar birbirinden farklı yahuu...heh tamam cnm benim rabada bundannn....benimkide soldakinden..3 teker....tepesinde bebeği görmek için şeffaf penceresi olmasına dikkat ettim..benden çok eşim arabaya hevesli yahu...o beğendi..ama rengi yavru ağzı erkeğe olur dedi satıcı ....fark etmez dedi....çokmu çırtlak olur yavru ağzı yaaa..hem canlı gözükür çocuk arabada dedim ama koyu bi renkmi alsam şimdi bilemedim bak..maviside vardı ama penceresi yoktu işte..:26:

Son düzenleme:

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım..
aslında doğru söylüyorsun duvar kağıdıyla uğraşmak çok zor, çıkarmak ayrı bir işkence..
onun yerine bir duvarı boyamak daha mantıklı..
koltuğun üzerine bende örtü düşünüyorum şimdi olmasa bile ilerde bebişler kirleticek..
çok işimiz var daha.. ben daha odasını bile halletmedim offf..
senin odada bej ve beyaz ağırlıklı olucak sanırım..
beyaz olan duvarada bej rengi raf filan taktırırsın gayet uyumlu olur..

canım havluya gerek yok ilk kez duyuyorum ne havlusu kız bide havlu mu taşıyacağız
bana da iş yerindekiler pike ve yastık kılıfı takım al yanına hastaneninkiler hiç güzel olmuyor diyorlar

onuda düşünmedim değil ama tek kişilik takımım yok olnlarda yorgnlı..mevlüdü oln arakadaşımın bebeğini yıkamışlar hemen orda...bazıları lazım diyo ama bende gerek görmedim açıkcası yaa...sorcam doktoruma ama o bilir..

görmediysen sorun değil canım o zaman..
önemli bir şey demedim tatlım geldiğinde filan hoşgeldin , işle ilgili olan sorunlarına filan cvp yazmıştım ama görmemişsin..
özür dileyecek bir şey yok canım,

benimde oğlumu yıkamışlar video da var ama bizden havlu falan istemediler
hastane de havudan bol birşey yoktur herhalde

ama bazı yerlerde yıkamıyo işte..direk pudra gibi bişey döküp temizliyo ondan kararsızım...ama doktoruma sorayım o bilir hastalarından....aydınlatır beni..zaten her hafta doktora sormak için bişey çıkıyo bende..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…