- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.041
canım erken olduğunu düşünme tam zamanı..
çünkü yeni oda takımı geldiğinde koku olayı olacak, ancak 1 ayda çıkıyor kokusu filan diye okumuştum bir kaç yerde.
bende 3 kapılı dolap ve büyüyen beşik alıcam fiyat 1200 gayet iyi.
canım sen istanbulda mısın? hangi mağazadan aldın ?
kızlar anlatmıştım ya bebek şekerlerine resim eklicem demiştim ya
iki resim buldum nasıl göstereceğim size siz de fikrinizi söyleyin diye
anlatsanıza nasıl ekleniyor resim
biraz pahalı gibi geldi bana daha uygun bir sürü yerler var.serede oturduğunu bilmiyorum ama geçen göz gezdirmek amaçlı baktık bizde 900 tl ye tam takım odalar var.
ama benim çalıştığım yer bebek firmalarına malzeme yapıyor biz fabrika çıkışı alacağız diye konuşmuştuk patronumla.bakalım bizim kaç paraya mal olacak.yinede hayırlı olsun canım güle güle kullan
evet istanbul yenibosna dan aldım
canım 1200 liraya baktığım takım mdf. senin 900 tl baktığın takımlar mdf miydi?
çünkü mdf olan takımların fiyatları bayağa yüksek.
güle güle kullansın bebişin canım.
kızlar anlatmıştım ya bebek şekerlerine resim eklicem demiştim ya
iki resim buldum nasıl göstereceğim size siz de fikrinizi söyleyin diye
anlatsanıza nasıl ekleniyor resim
bizimkillerde sırf bişey almamak için küslük çıkardı..zahmete girmemek için.....anneni gerçekten öpüyorum..böyle anne az var valla.....çok güzelmiş yatak aslında bende bunlardan istiyorum ama hem boyu uzun bu büyüyenlerin hemde yerim yok...oda küçük..bide kiracıyım diye vazgeçtim ama çok hoş duruyo ..benim alacağımda inş bunun kısası altı çekmeceli olanı....güle güle kullan...
ohhh becerikli hatun seniiii
valla bende hayatımda ilk defa yaptım öyle hazır turşu kur falanda kullanmadım klasık sirke ve tuz ile acemi şansı herhalde güzel oldu:)
şubemin yani pastane akşamları vitrinin önünde durup canımın çekmesini zorla bekliyorum
eşime gelincede 1 kere canım aşure çekti onuda söylene söylene aldı adam haklı gecenin bi vakti daha da bişey istemedim naz yaptırmıyo sağolsun ..
Bazı erkekler öyle
KIZLAR normal şartlarda benim doğumum 6 marta geliyor yani 40 haftanın bittiği tarih
benim sezeryan olacağı ve ikiz olduğu için doktor 36 en geç 37 hafta alacak
oda şubatın 14 üne falan denk geliyor hesaplarıma göre
şu an 26 haftalık hamileyim geriye 10 hafta kalıyor
normalde 10 hafta önce izine ayrılmam gerekiyor
ama 30 hafta da aralık sonunda dolacak
ne karışık oldu dimi :)))
ben senden 2 hafta büyüğüm:) ben aralık 20 sinde ayrılmayı düşünüyorum benimde 32 hafta aralık bitmesine 1 hafta kala oluyor bakıcaz artık, senın bıde ıkız tabi daha erken olur
çook güzelll cnm allah
bebeğinizi bi sancıda kucağına verirde gülee güle kullanır
odasını inşalaah çok beyendim kaç aylık senin bebiş cnm :26::26::26:
sağol canım teşekkrler benm aldıgım komple mdf zaten hangi siteye bakarsan bak 1450-1500 den aşagı yok o takım
hiç bilgim yok canım
hoşgeldin canım kızlar kaydırın koca popişleri yer açın
mesaj yazdığımız kutunun altında eklenti ekle var.
oraya tıkla çıkan ekranda, sağda dosya ekle var ona tıkla çıkan küçük pencerede dosyaları seç e tıkla.
bilgisayarından seç ekle tamam de o kadar
anlatabilmişimdir inşallah :26:
ben geldim kızlar uzun uzun yemek yedim
cnm burdan yazdığın yer var ya orda eklentilerin olduğu yer var eklenti ekle diyor orayı tıkla gözat kısmı var ordan ekleyip yolluyosun
umarım anlatabildim
sağol hayatım daha güzelleri olsun inşallah...
izine ayrıldığm gib kıyafetlerini yıkamaya başlıcam çok heyecanlıuım :)
ohhh becerikli hatun seniiii
valla bende hayatımda ilk defa yaptım öyle hazır turşu kur falanda kullanmadım klasık sirke ve tuz ile acemi şansı herhalde güzel oldu:)
ben senden 2 hafta büyüğüm:) ben aralık 20 sinde ayrılmayı düşünüyorum benimde 32 hafta aralık bitmesine 1 hafta kala oluyor bakıcaz artık, senın bıde ıkız tabi daha erken olur
benim 30 hafta raporum senin 32 ozaman kafa kafayayız :)))
anladım cnm...olsa iyi olurmuş ama olsun..dolap çok güzel gerçekten bi markası varmı bu takımın...:44:
bayıldım canım güzel günlerde uyutmak ve büyütmek nasip olur kızlarını inşallah..
bu takım ne kadar tuttu tabi beşiğin birini çıkartırsak
denemeeeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?