2012 Şubat Anneleri

canım havluya gerek yok ilk kez duyuyorum ne havlusu kız bide havlu mu taşıyacağız
bana da iş yerindekiler pike ve yastık kılıfı takım al yanına hastaneninkiler hiç güzel olmuyor diyorlar

ay oyelken bende dün akşam otururken bir anda aklıma geldi, dedim nevresim takımları ya çirkinse hastanede. bu defada dünya seyahatine çıkar gibi çok yük olacak yaaa.

Iki tane eski evden kalma beyaz rafimiz var onlari takarim diye dusunmustum ama renk vermek aklima gelmemisti, dur bizim ustabasina soyliyim de yapsin bi guzellik, ustabasi esim oluyor bu arada :)

benimde oğlumu yıkamışlar video da var ama bizden havlu falan istemediler
hastane de havudan bol birşey yoktur herhalde
yani dimi..zaten allah kısmet ederse yeni bi hastanede doğum yapcam açılalı bir sene oldu..pendik bölge hastanesinde...

yok cnm görmedim..çok şükür hallettim o konuyu....ibranameyi imzaladım ama bi tarih atılmadı doğum raporum bitince çıkışımı verecek muhasebe...sonra hem bende işsizlik maaşıda almaya hak kazanmış olacağım inş..patronum biz seni bu kadar erken işten çıkarmazdık ama yeni bir firmayla anlaştık yeni bir kasiyer alacağız malum sen doğum yapacaksın dedi...yoksa kötü niyetli değillermiş..aynı şeyi muhasebecimizde dedi...hakkında kötü düşünseler şimdi sskını keserler sonuçta şuan çalışmıyorsun ama dedi doğum paranı alman için ödeyecekler dedi..valla biz eşimle itimat ettik güvendik...hakkımızı yerlerse bi laf söylerim oda onlara yeter...sonuçta bu doğmamış bi bebeğin hakkı..öyle değilmi..ama herkes yapmazlar kötü bişey dedi zaten çevremizde..o kadrda adi olamazlar dediler..inş güvendim konuşmalarına..allah utandırmasın..yaparlarsa bu iyiliği zaten ömür boyu duacıları olurum..eşimde halen aynı yerde çalışıyor zaten.....valla kafam rahtladı....hoşbulduk yinede görmedim ne kadar körüm yaaa pardon..

ay oyelken bende dün akşam otururken bir anda aklıma geldi, dedim nevresim takımları ya çirkinse hastanede. bu defada dünya seyahatine çıkar gibi çok yük olacak yaaa.

bizde geçen bir arkadaşa gitmiştik hastaneye ben hiç dikkat etmedim de çok dikkatli bir arkadaş çok dedikodu yaptı :)))
yeşilmiş pikesi falan sen mutlaka götür dedi bende kararsızım yük açısından

canım son zamanlar da bu korku çok daha fazla artıyor

evet evet pencere onemli egilip bakmaktansa bunda da var kapakli istersen kapatiyorsun, hatta bir de el freni var onu da esim istedi bakalim ne kadar kullnicaz.
Dedigin dogru,o arabalar farkli, resimlerin birini sildim sonradan, normal arabasini bir de tasima cantasi gibi olan ilk aylarda yatacagi kismi (ikinci resimdekini) aliyoruz tekelekli kisim ortak. Istersek araba koltugu da bu tekerlikli kisma takilabiliyor artik yazin oylesi daha uygun olabilir bakalim.
Yavruagzi eger sariya yakinsa hepsine olur ama somon gibi pembeye yakinsa bisey diyemiycem.Cok ara bir renk gormek lazim. Icine sindiyse sorun yapma bence...

akşam bende doğurdum rüyamda emzirdim ama bebeğimin yüzüü görmedim çok korkuyorum acı çekiyorum falan stres oldum iyicee gün geldikçe korku başlıyor psikolojik olarak çöküceğim

genelde tek renk oluyo hastaneler yaa ya pembedir ya mavi yada beyazdır..büyük ihtiml..zaten bebeklerimize bakmaktan aklımıza gelmezki nevresim.....ahh ahhh...kızlar doğumu hiç düşünmeyin...ne kadar düşünürseniz o kadar kafaya takarsınız...o nedenlede rüyanıza girer..etkilenirsiniz...ben hiç düşünmüyorum..rabbim hayırlısını ver diyorum en kolayını nasip et bana diyorum...kendimi rabbime teslim ettim..aklıma tek bişey geliyo allhta biliyo yaa doğumda ölürsem diye bazen düşünmüyo değilim hani.:44:...eşime bunun için bi yazı yazdım günlüğüme..oğluma iyi bk sana emanet diye..herşey allahtan...düşündüğüm klıma gelen tekşey bu oldu..ama ömür bu nerde ne zaman biteceği belli değil zaten...herşey allahtan....

kızlar belis bebek odası hakkında bilgisi olan varmı? prenses modeli

kızlar çok yazamıyorum arada bakıyorum gerçi ama bildiğim bi soru varsa cevaplamaya çalışırım.
Benim ikinci gebeliğim bu ilk kızıma belis ten mobilya aldım fiyat olarak uygun modelleri de güzel ama çok sağlam değil malesef.
kızım sağolsun daha 1 yaşındayken çekmeceleri falan kırdı. gerçi hala idare ediyoruz ama çok uzun süre kullanma gibi bi niyetiniz yoksa belis alabilirsiniz...

cnm markası bu değil ama bu renk işte..kızlar çokmu kötü durur....güzelmi sizce yaa başka renkmi alsam?:26:

http://images.gittigidiyor.com/4782/Kanz-KZ-918-3-Tekerlekli-Bebek-Arabasi-Puset-New__47828826_0.jpg

canım sana birşey söyliyim mi sen yine çok iyisin
ben oğlumda sadece ya ölürsem diye düşünüyordum
ama şimdi öyle değil geride oğlumu bırakıp ameliyata girme düşüncesi var
ya bana birşey olursa oğlum ne olur diye düşünüyorum
hergün sarılıyorum öpüyorum onu uyurken saatlerce onu seyrediyorum gözlerim doluyor
ilk bebekler yine daha kolay sonrakiler çok daha zor oluyor geride çocuk bırakıp ameliyata girmek offf içim daraldı

evet cnm çok şükür o derdim yok ama ben ölüpde oğlum yetim kalırsa diye düşünüyorum ben daha çok..kafayı yedik galiba...eşime diyorum bazen saçma saçma konuşma diyo...aklımdan geçiyo ama onuda tedirgin etmek istemiyorum bzen....susuyorum.senin işin evet daha zor..ama ölüm her anımızda var..5 dk sonra yaşayıp yaşamayacağız meçhul..takdir allahtan ama inş bişey olmaz cnm..içimizi ferah tutalım dua edelim yeter...sen ilkide sezeryanmı nasıl geçti doğumun...ilk sezeryanlar ağır oluyo diyolar bana yaa..insanlar korkutmayı seviyo sanırım hamileleri...ama bünyene görede değişirmiş..ben normal istiyorum ama son anda ne olur tabi bilinmez...şuan normal gözüküyo..hayırlısı...

benim oğlumunda turuncu giriydi pierre cardin çokta güzel duruyordu

eşim çok beğendi ayırttı daha sonra zam gelecekmiş satıcı öyle dedi....canlı bir renk hoş duruyo aslında...markası neydi bilmiyorum...ya pierreydi ya el ele..:44:...güzelmi kızlar bu renk..diğer kızlarrrr bişey diyinnnnnnnn

evet sezeryandı ve çok kolay geçti hiç korkulcak gibi değil
iyiki de sezeryan olmuşum diyorum o sancıları boşuna çekmemişim

akşam bende doğurdum rüyamda emzirdim ama bebeğimin yüzüü görmedim çok korkuyorum acı çekiyorum falan stres oldum iyicee gün geldikçe korku başlıyor psikolojik olarak çöküceğim

annem diyoki şimdi çok büyüyo gözünde ama inan bebeğinin yüzünü görünce hiç bişeyin kalmaz ne çektiğin doğum sancısı ne başka bişey

benim avuntumda bu oldu..

şube çok yoğun kızlar sizi geriden takip ediyorum kusura bakmayın aklım sizde ama

oyelken canım başın ağrısı nasıl oldu geçti mi ?

benim olan iş sorununun çözülmesine çok sevindim.Hayırlı olsun.Bende bazen ölmekten korkmuyo değilim.Sanırım hamişlerdeki psikolojiden kaynaklanıyo bu. Rabbim o yolda kimseyi bırakmasın.Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş

canım çok sağol sorduğun için geçti nihayet
evet amin

sğ ol cnm....çok şükür benimde içim ferahladı..hep bir çelişkim vardı..keşke önceden patronu arayıp ben konuşsaydım...ama hep aradaki kişilerin yüzünden oldu...bi sorun oldumu alın patronu konuşun diğerleri fasa fiso...
evet bu herkesin dediği bişey inş bizimde öyle olur...ve inş sancımız olmaz..olmasınki doğumdan sonra bebeklerimizle ilgilenebilelim...
evet sezeryandı ve çok kolay geçti hiç korkulcak gibi değil
iyiki de sezeryan olmuşum diyorum o sancıları boşuna çekmemişim

inş cnm inş sezeryan olursam şayet narkozdan falan korkuyorum..çünkü 25 yaşıma kadar hiç narkoz almadım ve ameliyat geçirmedim inş bi sorun olmaz..bi narkozdan korkuyorum bide lavmandan ...iğrenç bişey bazılarına yapılıyo ama inş gerek kalmaz yaa.......hayırlısı hepimiz için inşşşşşşşşşşşşş

Iki tane eski evden kalma beyaz rafimiz var onlari takarim diye dusunmustum ama renk vermek aklima gelmemisti, dur bizim ustabasina soyliyim de yapsin bi guzellik, ustabasi esim oluyor bu arada :)

araya canlı bir renk atarsan daha güzel olur.. ayyy ne güzel eşin mi yapıyor senin..
çok şanslısın valla

Canım halletmene çok sevindim.. bu saatten sonra kötülük yapacaklarını sanmıyorum ben.. hem eşinde aynı yerde çalışıyormuş ne güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…