- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.121
canım havluya gerek yok ilk kez duyuyorum ne havlusu kız bide havlu mu taşıyacağız
bana da iş yerindekiler pike ve yastık kılıfı takım al yanına hastaneninkiler hiç güzel olmuyor diyorlar
cevap verdiğin için teşekkür ederim canım..
aslında doğru söylüyorsun duvar kağıdıyla uğraşmak çok zor, çıkarmak ayrı bir işkence..
onun yerine bir duvarı boyamak daha mantıklı..
koltuğun üzerine bende örtü düşünüyorum şimdi olmasa bile ilerde bebişler kirleticek..
çok işimiz var daha..ben daha odasını bile halletmedim offf..
senin odada bej ve beyaz ağırlıklı olucak sanırım..
beyaz olan duvarada bej rengi raf filan taktırırsın gayet uyumlu olur..
bide bana sor kafayı yicem
yani dimi..zaten allah kısmet ederse yeni bi hastanede doğum yapcam açılalı bir sene oldu..pendik bölge hastanesinde...benimde oğlumu yıkamışlar video da var ama bizden havlu falan istemediler
hastane de havudan bol birşey yoktur herhalde
görmediysen sorun değil canım o zaman..
önemli bir şey demedim tatlım geldiğinde filan hoşgeldin , işle ilgili olan sorunlarına filan cvp yazmıştım ama görmemişsin..
özür dileyecek bir şey yok canım,
ay oyelken bende dün akşam otururken bir anda aklıma geldi, dedim nevresim takımları ya çirkinse hastanede. bu defada dünya seyahatine çıkar gibi çok yük olacak yaaa.
bende çok korkuyorum bu korkuyla bazen doğuramıycam mı acaba diye aklıma geliyo hatta rüyalarımda doğuma gidiyorum ama bebeğimi bi türlü göremiyorum doğuramıyorum
Allahım sen koru bizi sağlıklıca doğum yapalım inş..
cnm hangisinden bu arabalar birbirinden farklı yahuu...heh tamam cnm benim rabada bundannn....benimkide soldakinden..3 teker....tepesinde bebeği görmek için şeffaf penceresi olmasına dikkat ettim..benden çok eşim arabaya hevesli yahu...o beğendi..ama rengi yavru ağzı erkeğe olur dedi satıcı ....fark etmez dedi....çokmu çırtlak olur yavru ağzı yaaa..hem canlı gözükür çocuk arabada dedim ama koyu bi renkmi alsam şimdi bilemedim bak..maviside vardı ama penceresi yoktu işte..:26:
bende çok korkuyorum bu korkuyla bazen doğuramıycam mı acaba diye aklıma geliyo hatta rüyalarımda doğuma gidiyorum ama bebeğimi bi türlü göremiyorum doğuramıyorum
allahım sen koru bizi sağlıklıca doğum yapalım inş..
ay oyelken bende dün akşam otururken bir anda aklıma geldi, dedim nevresim takımları ya çirkinse hastanede. bu defada dünya seyahatine çıkar gibi çok yük olacak yaaa.
kızlar belis bebek odası hakkında bilgisi olan varmı? prenses modeli
evet evet pencere onemli egilip bakmaktansa bunda da var kapakli istersen kapatiyorsun, hatta bir de el freni var onu da esim istedi bakalim ne kadar kullnicaz.
Dedigin dogru,o arabalar farkli, resimlerin birini sildim sonradan, normal arabasini bir de tasima cantasi gibi olan ilk aylarda yatacagi kismi (ikinci resimdekini) aliyoruz tekelekli kisim ortak. Istersek araba koltugu da bu tekerlikli kisma takilabiliyor artik yazin oylesi daha uygun olabilir bakalim.
Yavruagzi eger sariya yakinsa hepsine olur ama somon gibi pembeye yakinsa bisey diyemiycem.Cok ara bir renk gormek lazim. Icine sindiyse sorun yapma bence...
genelde tek renk oluyo hastaneler yaa ya pembedir ya mavi yada beyazdır..büyük ihtiml..zaten bebeklerimize bakmaktan aklımıza gelmezki nevresim.....ahh ahhh...kızlar doğumu hiç düşünmeyin...ne kadar düşünürseniz o kadar kafaya takarsınız...o nedenlede rüyanıza girer..etkilenirsiniz...ben hiç düşünmüyorum..rabbim hayırlısını ver diyorum en kolayını nasip et bana diyorum...kendimi rabbime teslim ettim..aklıma tek bişey geliyo allhta biliyo yaa doğumda ölürsem diye bazen düşünmüyo değilim hani.:44:...eşime bunun için bi yazı yazdım günlüğüme..oğluma iyi bk sana emanet diye..herşey allahtan...düşündüğüm klıma gelen tekşey bu oldu..ama ömür bu nerde ne zaman biteceği belli değil zaten...herşey allahtan....
cnm markası bu değil ama bu renk işte..kızlar çokmu kötü durur....güzelmi sizce yaa başka renkmi alsam?:26:
http://images.gittigidiyor.com/4782/Kanz-KZ-918-3-Tekerlekli-Bebek-Arabasi-Puset-New__47828826_0.jpg
canım sana birşey söyliyim mi sen yine çok iyisin
ben oğlumda sadece ya ölürsem diye düşünüyordum
ama şimdi öyle değil geride oğlumu bırakıp ameliyata girme düşüncesi var
ya bana birşey olursa oğlum ne olur diye düşünüyorum
hergün sarılıyorum öpüyorum onu uyurken saatlerce onu seyrediyorum gözlerim doluyor
ilk bebekler yine daha kolay sonrakiler çok daha zor oluyor geride çocuk bırakıp ameliyata girmek offf içim daraldı
benim oğlumunda turuncu giriydi pierre cardin çokta güzel duruyordu
evet cnm çok şükür o derdim yok ama ben ölüpde oğlum yetim kalırsa diye düşünüyorum ben daha çok..kafayı yedik galiba...eşime diyorum bazen saçma saçma konuşma diyo...aklımdan geçiyo ama onuda tedirgin etmek istemiyorum bzen....susuyorum.senin işin evet daha zor..ama ölüm her anımızda var..5 dk sonra yaşayıp yaşamayacağız meçhul..takdir allahtan ama inş bişey olmaz cnm..içimizi ferah tutalım dua edelim yeter...sen ilkide sezeryanmı nasıl geçti doğumun...ilk sezeryanlar ağır oluyo diyolar bana yaa..insanlar korkutmayı seviyo sanırım hamileleri...ama bünyene görede değişirmiş..ben normal istiyorum ama son anda ne olur tabi bilinmez...şuan normal gözüküyo..hayırlısı...
akşam bende doğurdum rüyamda emzirdim ama bebeğimin yüzüü görmedim çok korkuyorum acı çekiyorum falan stres oldum iyicee gün geldikçe korku başlıyor psikolojik olarak çöküceğim
oyelken canım başın ağrısı nasıl oldu geçti mi ?
benim olan iş sorununun çözülmesine çok sevindim.Hayırlı olsun.Bende bazen ölmekten korkmuyo değilim.Sanırım hamişlerdeki psikolojiden kaynaklanıyo bu. Rabbim o yolda kimseyi bırakmasın.Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş
sğ ol cnm....çok şükür benimde içim ferahladı..hep bir çelişkim vardı..keşke önceden patronu arayıp ben konuşsaydım...ama hep aradaki kişilerin yüzünden oldu...bi sorun oldumu alın patronu konuşun diğerleri fasa fiso...oyelken canım başın ağrısı nasıl oldu geçti mi ?
benim olan iş sorununun çözülmesine çok sevindim.Hayırlı olsun.Bende bazen ölmekten korkmuyo değilim.Sanırım hamişlerdeki psikolojiden kaynaklanıyo bu. Rabbim o yolda kimseyi bırakmasın.Rabbim sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş
evet bu herkesin dediği bişey inş bizimde öyle olur...ve inş sancımız olmaz..olmasınki doğumdan sonra bebeklerimizle ilgilenebilelim...annem diyoki şimdi çok büyüyo gözünde ama inan bebeğinin yüzünü görünce hiç bişeyin kalmaz ne çektiğin doğum sancısı ne başka bişey
benim avuntumda bu oldu..
şube çok yoğun kızlar sizi geriden takip ediyorum kusura bakmayın aklım sizde ama
evet sezeryandı ve çok kolay geçti hiç korkulcak gibi değil
iyiki de sezeryan olmuşum diyorum o sancıları boşuna çekmemişim
Iki tane eski evden kalma beyaz rafimiz var onlari takarim diye dusunmustum ama renk vermek aklima gelmemisti, dur bizim ustabasina soyliyim de yapsin bi guzellik, ustabasi esim oluyor bu arada :)
yok cnm görmedim..çok şükür hallettim o konuyu....ibranameyi imzaladım ama bi tarih atılmadı doğum raporum bitince çıkışımı verecek muhasebe...sonra hem bende işsizlik maaşıda almaya hak kazanmış olacağım inş..patronum biz seni bu kadar erken işten çıkarmazdık ama yeni bir firmayla anlaştık yeni bir kasiyer alacağız malum sen doğum yapacaksın dedi...yoksa kötü niyetli değillermiş..aynı şeyi muhasebecimizde dedi...hakkında kötü düşünseler şimdi sskını keserler sonuçta şuan çalışmıyorsun ama dedi doğum paranı alman için ödeyecekler dedi..valla biz eşimle itimat ettik güvendik...hakkımızı yerlerse bi laf söylerim oda onlara yeter...sonuçta bu doğmamış bi bebeğin hakkı..öyle değilmi..ama herkes yapmazlar kötü bişey dedi zaten çevremizde..o kadrda adi olamazlar dediler..inş güvendim konuşmalarına..allah utandırmasın..yaparlarsa bu iyiliği zaten ömür boyu duacıları olurum..eşimde halen aynı yerde çalışıyor zaten.....valla kafam rahtladı....hoşbulduk yinede görmedim ne kadar körüm yaaa pardon..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?