- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.481
dün eşim şarkı söylüyodu detone sesiyle
bende koltukta uzanıyodum baktım karnımda ayaklarını görüyorum bağırdım baksana falan diye çocuk korktu bed sesimden kayboldu eşimde diyo ki kordinat söyle kokoca karında küçücük ayağı nasıl göreyim diye
hep gaf yapıyo tersime gelecek bakalım
bide o ayakları yemek istiyorum küçük olan herşey nasılda tatlı oluyo
kızlar bebek bakım çantası alanlarınız varmı?bulunduğum şehirde pek çeşit yok kızım için şöle güzel bi çanta alsam diyorum netten önerileriniz var mı? hangi marka ve fiyatlar nasıl??????
buklee 28im ben
hemen cevap yazamıyorum sende gitmişin zaten
aysebahar zaten herşeye ağlıyorum bide sen yapmaa :)))
geçen gün evde şarkı söylerken şarkının birden ne kadar içli olduğunu farkedip ağlamaya başladım
derken oğlumun karnımdan sesimi dinlediğini düşünüp detone olmamaya özen gösterdim ama
iyiki yanımda kimse yoktu o an yani :)))
iyi akşamlar canım cım
bende kaçıyorum güzel anneler.. haftasonu güzelce dinlenin bebişlerinizle..
herkese iyi akşamlar kızlar gelirim ben yine
kızlar bebek bakım çantası alanlarınız varmı?bulunduğum şehirde pek çeşit yok kızım için şöle güzel bi çanta alsam diyorum netten önerileriniz var mı? hangi marka ve fiyatlar nasıl??????
geçen gün 5 aylık bebişi olan bi arkadaşımla buluştuk
kız bebeği gülerken ağlamaya başladı
nooldu dedik üzüldük falan
dediki gözümüz gibi bakıyoruz ama bigün yuvadan uçup gidecekler
ay nasıl üzüldüm onada kendime de
hayat çok kısa yaaa....
ayy ne guzelll yaa biz göremiyoruzz ayak falann :)) ben gobusumu her actıgımda o da susuyorr :)) kıyafet varken de farkedebiliyor musunuzz ??
bizimki 1250 gr oldu ama hala gösterttmedi patişlerini :))
kızlar ben kaçayım yavaştan yavaştan..
Üzüm krizi başladı benim en son numaranın..
Oğlumda isim bulmuş tepikoğlana:))
bakalım öğrenip yazarım size..
öptüm herkesi...
kız ben oğlumda göbeğim aşırı büyüktü
bunda ikiz olmasına rağmen küçüktü herkes çok iyisin falan diyordu
ama 2 gündür kıyafetlerimde dar gelmeye başladı
montumun önünü de kapatamamaya başladım[/QUOT
canım ka.kgaldın şimdiye kadar?
benim 16 oldu ama öyle bakınca çok rahatsız eden birşeyde yok, herkes ikiz olduğuna şaşırıyor benimde göbeğim öyle kocaman olmadı. Ama kızlarımın kilosuda iyi.
sen neden çalışıyorsun ki sgk ya göre bugün den itibaren raporlusun sen
1 hafta çalışmıyor gözükeceksin
1 hafta zararın olacak senin
canım 1 kere git dene istersen bakalım çok farkı varmı ikisinin
canım kasımın maaşlarını yapıcaz, iki üç gün ben kendim gidicem işe.
sonra da evimde dinlenicem inş.
selamlar herkese... umarım güzel bir cumartesi geçiyorsunuzdur sevgili anneler ve anne adayları :)
oğlumun ismine nihayet karar verdik, şükür Allah'a..
ben hep İslami bir şahsiyetin ismi olsun diye isterken, eşim de anlamı güzel olsun bu kadar kasmayalım diyordu ve o Tuğrul istiyordu.
ben de Tuğrul deyince ilk akla gelen şahsiyet olan, Selçuklu sultanı Tuğrul Bey'in hayatını bir araştırayım dedim ve şimdi kesinlikle Tuğrul olmasını istiyorum. Size bir kaç alıntı yapacağım. İnşaallah siz de beğenirsiniz. Yorum yaparsanız sevinirim :)))
"Fermanlarının başına sultanlık alâmeti olarak "Hasbiyallah" (Allah bana yeter) yazan Tuğrul Bey, beş vakit namazını cemaatle eda etmeğe azâmi gayret gösterirdi. Yanına cami inşa ettirmeden kendisi için mesken inşa ettirmezdi.
Kıyafeti itibariyle, alelade bir kumandandan, bir halktan farksızdı. Teşrifat kaidelerine riayet etmez ve önüne gelenle konuşurdu. Son derece mütevâziydi.
Fevkalâde âdil ve dürüst, son derece cesur ve kahraman, cüretkâr, samimi bir müslüman olan Tuğrul Bey ilim ve din adamlarına da çok hürmet gösterirdi. Din âlimlerine son derece hürmet eder, onlan ziyaret ederek ellerini öper, dualannı alırdı.
İslâm Âleminin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını arzu eder ve bu ulvî arzunun tahakkuku için çalışırdı. "
İşte böyle... Eee ne dersiniz :)
Allah ismiyle yaşatsın güzel bi isim.
siz beğenip içinize sindirdiyseniz geri boş önemli olanda o değil mi zaten..
selamlar herkese... umarım güzel bir cumartesi geçiyorsunuzdur sevgili anneler ve anne adayları :)
oğlumun ismine nihayet karar verdik, şükür Allah'a..
ben hep İslami bir şahsiyetin ismi olsun diye isterken, eşim de anlamı güzel olsun bu kadar kasmayalım diyordu ve o Tuğrul istiyordu.
ben de Tuğrul deyince ilk akla gelen şahsiyet olan, Selçuklu sultanı Tuğrul Bey'in hayatını bir araştırayım dedim ve şimdi kesinlikle Tuğrul olmasını istiyorum. Size bir kaç alıntı yapacağım. İnşaallah siz de beğenirsiniz. Yorum yaparsanız sevinirim :)))
"Fermanlarının başına sultanlık alâmeti olarak "Hasbiyallah" (Allah bana yeter) yazan Tuğrul Bey, beş vakit namazını cemaatle eda etmeğe azâmi gayret gösterirdi. Yanına cami inşa ettirmeden kendisi için mesken inşa ettirmezdi.
Kıyafeti itibariyle, alelade bir kumandandan, bir halktan farksızdı. Teşrifat kaidelerine riayet etmez ve önüne gelenle konuşurdu. Son derece mütevâziydi.
Fevkalâde âdil ve dürüst, son derece cesur ve kahraman, cüretkâr, samimi bir müslüman olan Tuğrul Bey ilim ve din adamlarına da çok hürmet gösterirdi. Din âlimlerine son derece hürmet eder, onlan ziyaret ederek ellerini öper, dualannı alırdı.
İslâm Âleminin birlik ve beraberlik içerisinde olmasını arzu eder ve bu ulvî arzunun tahakkuku için çalışırdı. "
İşte böyle... Eee ne dersiniz :)
canım bi isme karar vermek kadar zor bişey yok...isim ilerleyen dönemde güzel bi isim ama bebeklik dönemi için biraz ağır geldi bana tuğrul tuğrul eve gel oğlum....ama önemli olan senin içine sinmesi....sağ sağlim doğarlar inş..
kızlar selam bu arada.....ben geldimmmmm
inş cnm inş....aminn
bizler çok bozduk dünyayı
heryerde savaş ve intikam var
inşallah güzel evlatlarımız dünyayı kendileri gibi güzel ve temiz yapacaklar
okudum şimdi canım geçmişi.. benim_olanın anlattıklarına üzüldüm.
bir anne baba çocuğuyla nasıl küs kalır anlamış değilim.. eşinden ve çocuğundan yüzünü güldürsün allahım..
bir önce doğsunlar şöylee bacaklardan yemeğe başlasak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?