2012 Şubat Anneleri

hanımlar selam benide bugun kontrolum vardır 29+1 olduk bebişim 1600 kg olmuş boyuda 42 biraz ileride dedi kilosu bir ayda 620 gr almış sizce çokmu sevgiler...

günaydın kızlarrrr..maşallah bebeklerinize bayağı tombullar..benim oğlumda bu kadar olur haftaya inş..bukleee kalkamadınmı daha......nerdesinnnnnnnnnnnnn?

hanımlar selam benide bugun kontrolum vardır 29+1 olduk bebişim 1600 kg olmuş boyuda 42 biraz ileride dedi kilosu bir ayda 620 gr almış sizce çokmu sevgiler...

mrb ben de ultrsasondaydım bugun. bebek 29+5 haftalık. 1620 gr. 1 ay önce 950 gr dı. seninki de normal yani

kızlar maşallah bebekleriniz kocaman olmuş

bende mi gitsem acaba merak ettim sıpam ne kadar olmuş

senin bebişim kilo durumu nasıl?

bu arada aralık anneleri erkekn erken doğurmaya başlamışlar ..
alla alla haftasında doğmamalrı olası bi durum ama inş bizlerde ocakta doğurmayız..inş zamnında gelirler...
benim ki sadece beni değil yatağı da sallıyor...her defasında deprem mi oluyor diye sirkiliyorum

oo desene senin sıkıntın daha çok berrak..valla iki gündür pek uyku tutmuyo beni..eşim iki gündür çok horluyo işte çok yoruluyo ondanmı? bilmem ama...yada benmi oğlumda rahatsız oluyorum anlamadım ama sabah anca uyku iyi geliyo..gecelerim zindan..bakalım bu gece nasıl geçecek....

bende erkek bebekte bebekken sünnet olması konusunu araştırıyorum...:44:..bazı kişiler eşime erken yaptırma sünneti demişler ama ben okuduklarıma göre bebekken yaptıranlar ve memnun olanlar epey çok..sağ sağlim doğsunda bi inş en doğru olan neyse ona göre yaptıracağım....

ayy buklee şimdide aklım aşure yapmaya gitti yaa....haftaya pazartesi aşure zamanı başlıyo..inş yapıcam bende ilkkez...çok severim..her sene başkalarının yaptığını yerdim..azmettim araştırdım bu sene kendim yapıcam inş..malzemeleri alıcam yarın marketten inş.....bugün ne kadar durgundu burası..yarın çoşar.....sağol arkadaşım....

Son düzenleme:
ayy buklee şimdide aklım aşure yapmaya gitti yaa....haftaya pazartesi aşure zamanı başlıyo..inş yapıcam bende ilkkez...çok severim..her sene başkalarının yaptığını yerdim..azmettim araştırdım bu sene kendim yapıcam inş..malzemeleri alıcam yarın marketten inş.....bugün ne kadar durgundu burası..yarın çoğar.....sağol arkadaşım....

slm arkadaslar suan 28+2haftalık hamıleyım.26.haftada kontrole gttım doktorum bebegın 10gun gerıden geldgnı soyledı.kılosu 1000gr kadardı sızce normalmı.dr gelsımı yavas demıstı.bebegımde masallah bı o kadar hareketlı.doktor gelısımının yavas olmasını hareketlı olmasına da baglıyo ama bılemıyorum...

geç yerleşmemi olmuş keşke sorsaydın..bi kilo olduysa cnm artık korkma bundan sonra kilo alır...

aşure nerden geldi aklına ay kıyamam eminim becerirsin sen yapmayı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…