- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #41.501
güldürdün beni benim_olan. ben de kendimi düşündüm şimdi, tuğruuulll eve gel oğlum. sanki koca adam çağırıyormuş gibi :)))))
ana benim_olan gelmiş
geldim fıstık sen nasılsın..bugün banka kapalıdır herhalde evdesin dimi?napıyosun...
isim koyarken ben önce eve çağırmadan başlardımhep çook şükür, bizde esad a karar verdik belki yanına bi isim daha bulursam güzel olabilir..2 isim daha iyi diyolar..hangisini beğenirse onu kullanırmış....ben sevmem iki isim ama bakalım.. belki içime sincek bi isim daha çıkar,
.
Allahtan hafta sonu kapalı oluyo
yoksa bunlar köle gibi çalıştırcaklar beni
iyiyim canım dinleniyorum bugün
sen nasılsın?
Allahtan hafta sonu kapalı oluyo
yoksa bunlar köle gibi çalıştırcaklar beni
iyiyim canım dinleniyorum bugün
sen nasılsın?
şu kocam iyi hoş ama anneme gidelim mi diye her cumartesimi zıkkım ediyo ya tatilim zehir oluyo çok sinir oldum şimdi
kocamı kaynar kazanamı atsam kızlar
ben geçen gün mevlüde gittimya..allahım kızın kaynanası herşeye burnunu sokuyo sinir geldi..yok çay demleyin yok gelenlere pilav verin...dakka başı mutfakta emir yağdırıyo.....sanki evin hanımı o....zavallım sesi çıkmıyo arkadaşımın baktım....benim kaynanam melekmiş meğer benim işime hiç karışmaz kolay kolay..akıl verir ama ben pek dinlemem zaten....seninkide nevrut mu öyle yoksa....
benimkide farklı bi cinsi yok bunu niye aldınız gerek var mıydı masrafa niye girdiniz o kadar para mı verdiniz?
yok eteğin biraz kısa mı? boynuna bi şal takıvar göğüsün mü görünüyo? ben seni aradığımda karnını okşa bebek babannesini bilsin..
bıt bıt bıt ve bayramda gittiğimde o kadar çok konuştu ki tansiyonumu yükseltti
dünde tansiyonum yüksekti
ki bunu eşim biliyo
şimdi beni aramız diyo ki
yarın annemlere gidelim mi aradı açamadım kesin gelin diyecek ti
bende önce sana sorayım dedim falan yani yumuşatma turları bildiğin
bu düşüncesizlik sinir ediyo ama bu kız bi hafta sonu evde temizliği yemeği dinlenmesi
hiç düşünen yok ..
aman cnm sen sen ol fazla yüz verme..sonra tepene çıkıyolar..tavrını koy..hoşlanmadığın bişey dediğinde ver cevabını anlasın gıcık olduğunu..ben çok sinir olurum bişeyime bu kadar karışan olursa yaaa...lafımı esirgemem valla..tutamam zaten kendimi ben..git yinede ama pek samimi olma bence..benimki pek bişeye karışmaz...zaten benim düzenimden giyimimden ona ne...oğlu varken ona ne oluyo dimi..allahım sabır versin..tabi daha fena kaynanalar var ama sabretmek çok zor valla yaa.....ogün baktım arkadaşımın gıkı çıkmıyo zamanında çıkarmış tepesine..kadın evde at koşturuyo..kızınıda çağırmıştı mevlüde baktım kızına emrediyo bide..sanki o ev kızının evi...senin ne işin var gelinin mutfağında her işe burnunu sokuyosun otur oturduğun yerde....dimi...dif dif dif geziyo baktım..mevlüde ne kadar kendi yaşıtı varsa çağırmıştı..sanki o doğum yaptı heeyy allahım dedim kendi kendme...kendi kaynanam melekmiş dedim valla..
şükret haline canım o zaman
malesef ben bi gitmeye başladım mı eşime bi kerere tamam dedim mi suistimaller başlıyo
galiba birazda eşimden kaynaklanıydur ?
sinirim bozuldu akşamı edemem ben şimdi
şeytan diyo evin bütün perdelerini yıka
evi ortaya topla temizle öyle bi huyum varda
tutabilirim inş kendimi
yok kız o kadarda yapma bebeğini düşün...yorulursun boşver...takma hiç....hepsinin bi huyu var işte..benimkide çok alıngandır oğlunu şikayet et hemen yüzü düşer mesela..ama öğrendim huyunu artık ses çıkarmıyorum onun yanında....bizde öyle olurmuyuz acaba....gelinim bana oğlumu şikayet etse ben oğlumun kulağını çekerim mesela..niye darılayım ki suratımı asayım dimi..ama herkesin huyu farklı işte....boşver..hiç takma.....heee de geç bişeye karıştımı? sende....yine bildiğini oku....evin ayrı yolun ayrı...boşver.....
bide dr sana bişey mi dedi sat tarihinle tutmuyo mu
büyük mü görünüyo bebişin?
yok cnm son satım 11 mayıs benim ama doktor 13 mayıs olark hesap ediyo sanırım yerleşmesi geç olmuş oğlumun..soramadım en son gittiğimde çok hastası vardı bekleyen.....doğum 17 şubat diyo her gitmemde..bende tıckerımı 2 gün geriye aldım..doktorun dediği gibi yaptım..2 günle bişey olmaz ama anlayamadım neden öyle hesabı çıkıyo...ultrason cihazıda hesap ediyoyaya boyunu posunu doğum zamanını ona göre dedi sanırım...çok şükür kilosu iyi cnm 1150 gr 30 cm boyundaydı salı günü gittiğimde..inş 3 buçuk kiloyu geçer tombiş olur....
niye ölçülmüyorki alla alla ben özel bi polkliniğe gidiyorum doktorum orda görev yapıyo ama doğum yapacağım hastane pendik bölge hastanesi cnm...bazı doktorlar bu zamandan sonra boyunda kilosunda hata olabileceğini söylüyo internette gördüm öyle bişey ama yine aşşağı yukarı bi bilgi vermeleri lazım sana...:26:inş cnm hangi hastaneye gidiyosun sen?
benim dr artık bebeğin boyu ölçülmezz dedi ne alakaysa bende başka bi yere mi görünsem acaba?
niye ölçülmüyorki alla alla ben özel bi polkliniğe gidiyorum doktorum orda görev yapıyo ama doğum yapacağım hastane pendik bölge hastanesi cnm...bazı doktorlar bu zamandan sonra boyunda kilosunda hata olabileceğini söylüyo internette gördüm öyle bişey ama yine aşşağı yukarı bi bilgi vermeleri lazım sana...:26:
neyse buklee ben kaçıyorum cnm..biraz yataım bakayım tvde ne var kkda kimse yok sıkıldım yanlız kaldık senle bugün..öptüm seni....sıkma canını sakın hadi bayyy bayy cnm :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?