2012 Şubat Anneleri

Hiç endişelenme canım. İnternetteki sitelerden sürekli kilo takibi yapıyorum ve 26. haftaya göre tombiş bile sayılır bebişin. Bebeğin rahim içine yerleşmesi geç olmuştur belki de. Ayrıca, ufak tefek sorunları dert edip dr.u aradığımda veya gittiğimde dr. bebeğin hareketlerini takip etmemi söyledi ve dediğine göre hareket eden bebek sağlıklı bebekmiş. İçini ferah tut, her bebek aynı olacak değil sonuçta, ve belirtilen değerler hep ortalamalar, biraz altı da üstü de normal sayılır.

benim dr randevum var bu cuma şeker yüklemesi yaptır sonucunu al muayneye gel dedi
cumartesi gitsem dr lar 1 e kadar orda ya yetiştirebilirmiyim sizce
yoksa kendimi hiç kasmasam nasıl olsa bu iş yerindekilere yaranılmıyor diyip cuma günü işe gelmesem mi

nbr canım nasıl geçti haftasonun

canım haftasonum güzeldi ama bu geceyi hastanede geçirdim çok ağrım var ve uykusuzum ..

neden hastanede geçirdin hayırdır

cnm dün akşam çok gezmişim bebeğe alışveriş yaptım sonra eve geldim belim yırtılcak gibi ağrıyo yattım geçer dite gece 3gibi sancı gibi bişeyle uyandım ..

doğuruyorum sandım işin aslı

ama doğurmuyo muşum sıvı eksikliği varmış serum falan verdiler öyle işte...

sıvı eksikliği mi nerde nasıl anladılar

canım haftasonum güzeldi ama bu geceyi hastanede geçirdim çok ağrım var ve uykusuzum ..

Günaydın bayanlar, çok geçmiş olsun bu aylarda böyle yorgunluk ve bel ağrıları oluyor bende en ufak bişey de yada yol yürüdüğümde hemen belim ağrıyor çok dikkat et canım yorma kendini fazla, sıvı eksikliği derken bebeğin içinde bulunduğu sıvımı yoksa senin vücudunda fazla sıvı tüketmediğin içinmi sıvı eksikliği o kısmı anlıyamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…