2012 Şubat Anneleri

26.haftada 1000kg sa bu bebişin kilosu normal bence korkma yani..

cnm arkadasım merhaba soyle dıyım bende 26 haftalıkken bebegım 800gr dı ve dr gelırmesınde ıyı dedı senınkı ıyı bıle korkma :)

aşure nerden geldi aklına ay kıyamam eminim becerirsin sen yapmayı..

yaa katalogta gördüm markette indirim varmış..aşure tarifinide eklemişler....sonra internetten en emin en kolay olanı buldum canım çekti valla çokta severim zaten ben..inş güzel olur....kurban kesenlerin yapması daha mantıklı ama olsun çok güzl olursa komşularada dağıtırım..rızkı genişletirmiş....napim evde kendime atıştırmalık bişey olsun...yarın o marketteyim inş...

bende çok severim canım ama cesaret edemiycem annem geldiğinde yaparız heralde

çok yoruldum bebeğe bişeyler almaya çıktım kocişi ikna ettim farkında olmadan yorulmuşum..,sen neler yaptın aralık anneleri listesi oldukça kalabalık yani doğum yapanların bakabildin mi hiç?

doktora gıtmeye korkar oldum ya benı goren senın karnın hıc yok dıyo bebek ıcınde doktor gelsımı yavas dıyor anlamadım...renklı ultrason ıcın gıttıgım farklı bı doktor vardı bebegın gelısımıne gayet ıyı demıstı.doguma kadar 3100-3300gr arası olur demıstı.sonucu aldım kendı doktoruma goturdum benım doktorda gelısımı yavas vıtamın ve kan ılacı yazdı bebege destek olsun dıye.kı benım ıstah sorunum hıc yok sebze meyve bol bol tuketıyorum.cok sık ve fzla yememe ragmen bende kılo almamıyorum.bana da zayıf oldgmu soyluyo.suana kadar 8kılo aldım 48kıloyla hamıle kalmıstım

kızlar muhtemelen dogum zamanınız hangı tarıh..

zayıf hamile kalmışsın ama 8 kilo az değil ki cnm ii almışsın bebeğinde kilosu iyi bence.. endişelenme bence sen zayıfsın diye insanlar bebeğinde zayıf olacağı anlamına gelmez.. üzülme bence boş yere her dr da olumlu motive etmiyo gıcık oluyorum bazrn

dr 12 şubat diyodu ama benim sat tarihimle bebeğin ultrason haftası tutmuyo .. başka bi dr da 29şubatı bulabilir dedi..

bakalım görücez ne zaman doğucak... senin ne zaman peki?

bana 25 ocakla 10 subat arasında beklıcez dedı bakalım ne zmna denk gelecek hayırlısı ıle ıns 30 haftalıgım cınsıyetıde kız ılk gebelıgım yarısmacı arkadaslarıma basarılar dılerım:

22 subat dıye beklıyoruz ama ben esımın dogum tarıhı olan 1suabtı ıstıyorumhem 22 subatta dogunca balık burcu oluyo.ben daHA cok kova burcu ya oglak burcu olmasını cok ıstıyorum...ama yıne de herseyın hayırlısı olsunnn yeterkı saglıklı olsun

cok sagol ya morelım yerıne geldı...subat ayı dogum lıstesıne nasıl kayıt yaptırıyorus formu nerde baktım ama bulamadım

canım ilk sayfada listemiz var.. topiği gurbet güzeli açtığı için özelden mesaj atıyosun sat tarihini ve bebeğin cinsiyetini düşündüğünüz ismi ve muhtemek doğum tarihini o ekliyo cnm.

aramıza katılmana sevindim hoşgeldin sağlıklı doğsun da ne zaman gelirlerse gelsin bebişlerimiz ..

hayırlısı olsun canım ama ben pek kova taraftarı deılım cok yaramas ve aksı oluyorlar ablamda var bı tane dusman basına :)))

Arkadaslar cok alakasız olacak şimdi muhabbetin arasında ama sizlerinde fikrini alamak istedim. Evinde çamaşır kurutma makinası kullanan var mı? Tavsiyenize talibim :)

Arkadaslar cok alakasız olacak şimdi muhabbetin arasında ama sizlerinde fikrini alamak istedim. Evinde çamaşır kurutma makinası kullanan var mı? Tavsiyenize talibim :)

ben kullanmıyorum ama annem aldı çok memnun bende araştıyıyorum aalıcam ama önce bebeğin ihtiyaçları bitsin diye bekliyorum..

nihle allah'ın emanetı armaganı demek aslıyla beraber bırlesınce bızım tabırımızce allah'ın asıl emanetı anlamına gelıyor.. sefa mantıklı ama :) bu ara erkek ısmı olarak ömürcan var cok hosuma gıdıyor solylım dedım kac haftalıksın tam olarak veya son adet tarhın ne :)) detaylı oldu bıraz ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…