2012 Şubat Anneleri

canım, benim de suyum azaldı. 2 günde bir kontrol ediliyorum. senin doktorun suyunun kaç cm olduğunu söyledi? bana yatak istirahati ve bol sıvı tüketimi önerdi

canım nasıl anladın suyunun azaldığını.benim randevum haftaya şimdi merak eder dururum sen de bi sıkıntı olduda mı anladın yoksa rutin kontrollerde mi ortaya çıktı.dikkat et bari kendine yataktan kalkma.iyi geceler.

tek kelimeyle harika.. bayıldım...maşallah çok güzeller oda takımın da bi harika...Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin...

maşşallah maşşallah tü tü tüüüüüü allah ım hayırlısıyla kullanmanı ve kullanmamızı nasip etsin arkadaşım herşey süper görünüyor sağlıcakla büyüt bebeğini o odada inşallah

Benim bebişim kız ama benim de çizgim var
Zaten hamileliğin başından beri erkek bebek alametleri gösteriyorum
Ultrason olmasa kesin erkek diyeceğim ama ultrason saolsun :)

Aynı ben yaa Dediğin gibi ultrason olmayıp eski yöntemlerle tahmin etmeye çalışsak, bebişin herşeyini çoktan mavi almıştım. Bende de çizgi oluşmaya başladı hafiften

canım, benim de suyum azaldı. 2 günde bir kontrol ediliyorum. senin doktorun suyunun kaç cm olduğunu söyledi? bana yatak istirahati ve bol sıvı tüketimi önerdi

Aynen ,bana da en az bı hafta hep yat ve gunde en az 15 bardak su ıc dedı..Ama suyumu ölcup soylemedıler,nasıl ölculuyor?Ultrasondan bakarak anlattı..Nst'ye soktu sonra da.

Aynen ,bana da en az bı hafta hep yat ve gunde en az 15 bardak su ıc dedı..Ama suyumu ölcup soylemedıler,nasıl ölculuyor?Ultrasondan bakarak anlattı..Nst'ye soktu sonra da.

Evet canim ultrasonla bakıp ölçüm yapıyorlar bende sınırda gidiyorum bakalım 32. Haftadayim elimiz kulağımızda :) yatıp dinleniyorum hanımefendinin canı gelmek isteyene kadar! :)) bede iki kere nst ye girdim. Nst yı kalbinde dolaşımında bir problem var mı kontrol etmek icin istiyorlar eğer suyu cok azalırsa Allah korusun kordon sikisabiliyormus kontrol ediyorlar.

Walla yatiyorum korkumdan:) ben rutin kontrole gidince doktorum anladı hiçbir sekilde bir sıkıntı vermedi. Ama akıntınız artarsa hemen söyleyin doktora çünkü sızıntı seklinde bile azalma olabiliyormuş. Ben hiç birsey anlamadım ama bayağı azalmıştı ciger gelişimi icin 2 gün 2 ser doz celestone igne yapıldı. 1 haftadır yatıp dinleniyorum ve günde 5 Lt su iciyorum su anda tam sınırda.

tatlım kendi insan kaynakları müdürlüğüme verdim. ama şirkete bağlıyım ben , o yüzden onlar şirkete yolluycak raporumu. benim biraz karışık. sen direk insan kaynaklarına ver. onlar halleder zaten

Karısık oldugu ıcın anlamadım ben pek
İk.cıyım ben, fakat daha once hıc 37. haftaya kadar calısabılır raporu almadım calısanlardan, o nedenle bır an tereddut ettım.

karın agrısı gıbı bı ama belkı de soyldegın gıbı buyudu o yuzden agrıyo olabılır...
Ama emın olmak ıcın doktoruna gorun ıstersen.

slm kızlar dün 50gr. şeker yüklemesi yaptırdım 180 çıktı dr.a bugün öğleden sonra göstercem.çok yüksek çıkmış bu durumda ne yapmam gerekir bilginiz varmı??

Epey yuksek cıkmıs.
Sekerlı butun yıyeceklerden uzak durmalısın.
Dıkkat et bundan boyle.

kızlar ben Taksime çıkıp dolaşcam biraz hava güzel bugün
bide 4 kilo almışım bu ay eritmem lazım

sevgiler öpüyorum hepinizi :)

Haber verseydın ya, bende gelırdım, canım sıkılıyor zaten bır basıma.
Bende aksam ıs cıkısı bıraz gezındım ama eve gıtmek cok zor oldu sonrasında.
Ayaklarım fena sıstı.

kızlar eşlerınız dogum hedıyesı alacakmı)

Hele bi' almasın, emdıgı sutu burnundan getırırım

kızlar size birşey soracağım
karnınızda doğum çizgisi çıktı mı yukardan aşağı olan siyah çirkin çizgi :))))
Benım hem gobegımın altında var, hem gobegımın ustunde.
Ama bana gore cırkın degıl, sevıyorum ben cızgımı

Kızlar bebek arabası alan var mı aranızda ?
Ben ana kucağı ile birlikte kullanabilenlerden almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım
Fikriniz varsa söylerseniz sevinirim

Ben aldım ama, ana kucagı ayrı olanlardan.
Cok ıstemıstım beraber olandan almayı ama ana kucagını, gorumcem vermek ıstedı, bende kırılmasın dıye kabul ettım.

Canım, yerınde olsam gercekten cok emek harcamam.
ıstedıklerını de soylesınler.
Hele benım rahatsızlıgıma ınanmayacaklar, o zaman hıc kâle almam.

Ayrıca madem esın sana hedıye almayacak, bence borcları odemeye bıraz ara ver ve esıne 'kendıme dogum hedıyesı almak ıstıyorum' de.
Yoksa sen verdıkce onların ne eksıgı bıter, ne borcu.

Hepsı cok guzel.
Ben ozellıkle uyku seteını begendım, hemen hemen ıstedıgım ve alamadıgım gıbı.
Benımkı fıstık yesılı ve ıcıme sınmedı.

Oda takımı da cok guzel.
Rabbım guzel gunlerde kullanmayı, buyuduklerını gormeyı nasıp etsın ınsallah.

Bu arada kızlar, gercek anlamda ılk kez bu kadar zorlu bır gece gecırdım.
Sabah 5' e kadar agrılarımdan dolayı bıraz mırıldanarak zar zor uyudum.
Ama sabah 5' te agrım oyle arttıkı dayanamadım, neredeyse aglayacaktım.
Sonra bır ara gozum dalmıs, bu kez de bacagıma kramp gırdı.
Anlayacagınız cok fena bır geceydı.
Yıne de ıse gec kalmamak ıcın kosturarak geldım.
Esım kızıyor, bu kadar dakık olmaya calısmama (gercı genelde gec kalıyorum ama)
'Sen hamılesın, bırsey derlerse cıkarsın ısten' dıyor ama yapamıyorum ıste ben

off git gide çoğalıyor sayımız maalesef((ben de her hafta kontrole gidiyorum ani bi azalma da Allah korusun doğuma alıyolar hemen...bugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim....

off git gide çoğalıyor sayımız maalesef((ben de her hafta kontrole gidiyorum ani bi azalma da Allah korusun doğuma alıyolar hemen...bugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim....

Korkma korkma canim ya böyle kontrol altında 40 haftayı tamamlayan cok kisi olmuş hepimiz Allah a emanetiz. Erken geleceklerse de gelecekler napalim erkenden alırız kucaklarımıza :) iyi düşünelim iyi olsun canim !

Canim Kramplar icin su icmek de faydalı oluyor su oranını arttir belki rahatlatır seni. Ben sivi azalmadı yaşadığımdan beri 5 Lt su iciyorum ve geceleri kramplarim azaldı gibi

günaydın kızlarrrrr ....bende 9da kalktım bugün eşimi ehliyet sınavına yolladım aç aç gitmesin diye erken kalkıp kahvaltı hazırlim dedim.yoksa ben kim 9 da kalkmak kim .......dygbal cnm herşey mükemmel olmuş...hep benim hayal ettiğim gibi yapmışın herşeylerini..ama benim hayalim gerçek olmadı maalesef...hem evin kira olması hem herşeyi eşimin tek başına altından kalkıcak olması hemde benim işimden erken olmam çoğu hayalimize turp sıktı....çoğu şeyi eksik kuzumun...en baştada böyle oda yapamicam ona.........ama bende büyüdüğünde yaparım inş napim....ilerde olur inş...dünya kadar kıyafet almışın....güle güle kullan...ikiz oldukları için kızmicam iyi yapmışın çünkü sürekli kirletcekler yaramazlar cicilerini.....ayrıca o fener tulumuda gözümden kaçmadı..eniştemi fenerli....hiç güzel değil.....bi gs lı olarak hiç beğenmedim...........şaka bi yana allahım sağlıkla doğmalarını kullanmalarını nasip etsin inş....kimse yokmu şuan yavvvv tek kaldım galiba burda.....bende bir saat sonra faln halk pazarı var buranın giyim üzerine oraya gidicem..bi dolaşayım diyorum...dün evi temizledim tozdu heryer yine yemekleri yaptım,bugün işim yokken biraz gezeyim diyorum....:44:

magnezyum tableti yazdır doktoruna..benim şifalı ilacım oydu..çok çektim bende geçen aylarda kramptan çok fena bişey..ihmal etme hemen söyle doktoruna sana yazsın.......arada sıradada soda iç ondada magnezyum vr....geçmiş olsun cnm...iş için bu kadar yıpratma kendini..artık git gide ağırlaşıyoruz zorr....

canım çok güzel bi odası olmus .Ellerine sağlık.Sağlıcakla büyür inş bebişin:emir bebek:

Castello İkiz Baston Bebek Arabası - e-bebek.com

kızlar bi baksanıza
duygubal sen aldın mı bebek arabası
Canım ben almadım daha araba. hangileri kullanışlı bilmiyorum.Oyüzden pek bişey diyemem.Ama şeklini çok beğendim:)

Canım valla ben elimden geleni yapıcam yine de vicdanımı rahatlatmak için.Geri kalan onları ilgilendirir.Canları istiyolarsa dedikodumu yapıp dursunlar.Günahımı almış olurlar hem artık takmamaya karar verdim.Ben ne kadar üstlerine düşersem, iyi olmaya çalışırsam onlar o kadar kalbimi kırıyo... Yapacak bişey yok yani ,Allah herkesin kalbine göre verir diyorum sadece
Şimdi parayı vermemem mümkün değil ama doğum parasını ona vermeyeceğimi söyledim şimdiden.Takılarımın hepsini sattı alacam diye ama .... Bende o doğum paramla bi kaç bileziğimi alıcam dedim.Şimdilik birşey demiyo ama bakalım

Canım çok geçmiş olsun.Magnezyum eksikliği falan mı var sende.Şimdi nasılsın umarım geçmiştir ağrıların.
Eşinin dediği gibi çok stres yapma kendine.Sen hamilesin anlayışlı olurlar herhalde sana.

filancam...sorununu kaçırdım ama benimkide seninki gibi sıkışık olduğumuz bi dönem bozdu çoğu altınımı..çoğu değil hiçbişim kalmadı...bende doğum parasını vermem sana diyorum aynen bende bilezik alcam inş..allah kısmet ederse......yoksa oda gider bi dahaki sıkıntıda

canım sorun görümcelerim (5 adet görümce :) ) ve kaynanam..Görümcem saolsun bigün önce rahatsızlanınca geçmiş olsun bile demeye gelmedi bi üst kata. KAynanam da devamlı senin ağrın mağrın yok ,biz hiç ağrı falan çekmedik diyip duruyo eşimin yanında.Bugun de diğer görümccelerim gelicek misafirliğe bana.Ama öyle insanlardır ki kendileri acayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip becerikli ,hamarat ve temizler ama karşıdaki tam tersidir mutlaka.. Ve onu oyle bi yansıtıyolar ki insanın siniri bozuluyo... Bende stres yapıyorum oyüzden...
Bence de kesinlikle vermeyip,altın almak en mantıklısı . Yoksa o paranın da uçup gideceğinden hiç şüphem yok

bunlara vericeksin odunu...akşam karakolda dayak yiyen kadın gibi yapıcaksın hepsini ...ne uyuzlar yaa..bide hastasın oturmaya geliyolar....gıcıklar....biz hiç ağrı çekmedik deyince sende o sensin deseydin.....maşallah turp gibisin deseydin.....koysaydın lafı keşke....her hamile aynımı? olurmuş ne gıcık insanlar bunlar yaaa....sinir oluyorum böylelerine valla.....valla hastaysan otur hiç bişi yapma..madem hamaratlar geçsinler mutfağa kendileri yapıp kendileri yesinler...hiç uğraşma beğendircem diye...sorarlarsa ağrım var de.....kalkamıyorum de...allah sabır versin valla 5 tane kız doğurmuş patır patır cadı kaynana.....kızlarındandamı bişi öğrenmemiş....

günaydın tum gusel annler bebsılerrrr öğlen oldu amaa

benım olan benımde böle hayllerımdı aynen ama malesef evım kıra olması ımknalr dan dolayı olmadı allahım olanlara ıyı gunlerede kulnamyı nasıp etsın olmyanlrada daha ıyısnı verısn:))

sevgili kızlar ;

bennebileyim ve Ladykedi
çok az kaldı sıkın dişinizi zaten herkes 40. haftada doğurmuyor. çoğunlukla erken geliyo bebişler

elefera
çok güzel olurdu, buluşur gezerdik dün taksimde ama inan nefes nefese kaldım, vücudum kaldırmıyo artık bide soğuk vurunca yüzüme daha çok kesiliyorum. Bi daha tövbe ettim valla

benim_olan
hiçbişey için canını sıkma, heleki maddi sebepler için asla. ben annemin evine taşındım ve şuan kıçkıçayız tabiri caizse. ne bebek odası var ne yatağı. sadece pusetini çantasını ve kıyafetlerini aldık ki o kıyafetlerde tulumdu hırkaydı falan. Zamanla herşey olur, zaten ben bebeğimi odası olsa bile odaya koyup yatamam diye düşünüyorum. Yatağını bi arkadaşım verecek, kendi yatağımızın köşesinde bi yer var oraya koycaz. dolabımda onun eşyalarına yer ayırdım yani dolabıda yok. amannn hiç dert değil varya sağlıklı olsunda gerisi boş hiç sıkma canını sende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…