- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.541
canım, benim de suyum azaldı. 2 günde bir kontrol ediliyorum. senin doktorun suyunun kaç cm olduğunu söyledi? bana yatak istirahati ve bol sıvı tüketimi önerdi
tek kelimeyle harika.. bayıldım...maşallah çok güzeller oda takımın da bi harika...Rabbim hepimize güle güle kullanmayı nasip etsin...
Benim bebişim kız ama benim de çizgim var
Zaten hamileliğin başından beri erkek bebek alametleri gösteriyorum
Ultrason olmasa kesin erkek diyeceğim ama ultrason saolsun :)
canım, benim de suyum azaldı. 2 günde bir kontrol ediliyorum. senin doktorun suyunun kaç cm olduğunu söyledi? bana yatak istirahati ve bol sıvı tüketimi önerdi
Aynen ,bana da en az bı hafta hep yat ve gunde en az 15 bardak su ıc dedı..Ama suyumu ölcup soylemedıler,nasıl ölculuyor?Ultrasondan bakarak anlattı..Nst'ye soktu sonra da.
canım nasıl anladın suyunun azaldığını.benim randevum haftaya şimdi merak eder dururum sen de bi sıkıntı olduda mı anladın yoksa rutin kontrollerde mi ortaya çıktı.dikkat et bari kendine yataktan kalkma.iyi geceler.
tatlım kendi insan kaynakları müdürlüğüme verdim. ama şirkete bağlıyım ben , o yüzden onlar şirkete yolluycak raporumu. benim biraz karışık. sen direk insan kaynaklarına ver. onlar halleder zaten
Ama emın olmak ıcın doktoruna gorun ıstersen.karın agrısı gıbı bı ama belkı de soyldegın gıbı buyudu o yuzden agrıyo olabılır...
slm kızlar dün 50gr. şeker yüklemesi yaptırdım 180 çıktı dr.a bugün öğleden sonra göstercem.çok yüksek çıkmışbu durumda ne yapmam gerekir bilginiz varmı??
kızlar ben Taksime çıkıp dolaşcam biraz hava güzel bugün
bide 4 kilo almışım bu ay eritmem lazım
sevgiler öpüyorum hepinizi :)
kızlar eşlerınız dogum hedıyesı alacakmı)
Benım hem gobegımın altında var, hem gobegımın ustunde.kızlar size birşey soracağım
karnınızda doğum çizgisi çıktı mı yukardan aşağı olan siyah çirkin çizgi :))))
Kızlar bebek arabası alan var mı aranızda ?
Ben ana kucağı ile birlikte kullanabilenlerden almak istiyorum ama ne alacağım konusunda kararsızım
Fikriniz varsa söylerseniz sevinirim
kızlarr napıosunuz bakayım ben sabahtan beri giremedim foruma .KAsılmalarım olunca acil hastaneye gittim.NST Ye falan aldılar beni.Ama çok şükür bişey yok .Sanırım oğluşum fazla geriniyoAklımda kalanları yazayım yine dönüp geçmişe bakıcam.Sabah görümcemden bahsetmiştim.Sİnir oluyorum diye.KAynanam çıktı neyin var falan diye.''Bizde hiç böyle şeyler olmazdı .Ne ağrısıymış bu .Senin ağrın falan yok baksana uyucam şimdi diyosun dedi.İndi aşağıya.Oğlu benimle ilgilenmesin diye diyor keza.Bende bişey demedim .Diyince ne yazık ki ben kötü oluyorum eşimin gözünde Yarın gelicekler savsaklayacak şeyler yapsam arkamdan kırk yıl konusurlar valla hele bide iptal edersem yüzüme bakmazlar.
Oyüzden güzel bişiler yapmalıyım.
Ayşebaharcım Rabbim arkadasına yardım etsin.Umarım bir an önce çıkış yolu bulur.Gerçekten çok zor..
eleferam Nasreddin Hoca fıkrası süpermiş valla .Ahh ben de öyle olmak istiyorummmmm ..Eşime doğumda bana bi bileklik al dedim param yok alamam hiç bekleme dedi.Bende eşek gibi çalışıp borç ödüyorumm burada .Arada da kardeşinin düğününde falan para bulup vermeyi biliyo .Bana gelince borçlu oluyoruz..Şimdiden doğumda bana hediye almayacak diye uyuz oluyorum.Hem ben bu kadar fedakarlık yapıorum hem de kıymet bilmiyo ne yazık ki ...
Oyelken beraber bi menü mü belirlesek ne yapsaak
Hepsı cok guzel.Eki Görüntüle 304185 Eki Görüntüle 304186 Eki Görüntüle 304187 Eki Görüntüle 304188 Eki Görüntüle 304189 Eki Görüntüle 304190 Eki Görüntüle 304191 Eki Görüntüle 304192 Eki Görüntüle 304193 Eki Görüntüle 304194 Eki Görüntüle 304195 Eki Görüntüle 304196 Eki Görüntüle 304197 Eki Görüntüle 304198 Eki Görüntüle 304199
odamız hazır kızlar, paylaşmak istedim.Birtek çantamız hazır değil onlara da başlıcam bakalım hayırlısıylaa
Evet canim ultrasonla bakıp ölçüm yapıyorlar bende sınırda gidiyorum bakalım 32. Haftadayim elimiz kulağımızda :) yatıp dinleniyorum hanımefendinin canı gelmek isteyene kadar! :)) bede iki kere nst ye girdim. Nst yı kalbinde dolaşımında bir problem var mı kontrol etmek icin istiyorlar eğer suyu cok azalırsa Allah korusun kordon sikisabiliyormus kontrol ediyorlar.
off git gide çoğalıyor sayımız maalesef((ben de her hafta kontrole gidiyorum ani bi azalma da Allah korusun doğuma alıyolar hemen...bugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim....
Bu arada kızlar, gercek anlamda ılk kez bu kadar zorlu bır gece gecırdım.
Sabah 5' e kadar agrılarımdan dolayı bıraz mırıldanarak zar zor uyudum.
Ama sabah 5' te agrım oyle arttıkı dayanamadım, neredeyse aglayacaktım.
Sonra bır ara gozum dalmıs, bu kez de bacagıma kramp gırdı.
Anlayacagınız cok fena bır geceydı.
Yıne de ıse gec kalmamak ıcın kosturarak geldım.
Esım kızıyor, bu kadar dakık olmaya calısmama (gercı genelde gec kalıyorum ama)
'Sen hamılesın, bırsey derlerse cıkarsın ısten' dıyor ama yapamıyorum ıste ben
Eki Görüntüle 304185 Eki Görüntüle 304186 Eki Görüntüle 304187 Eki Görüntüle 304188 Eki Görüntüle 304189 Eki Görüntüle 304190 Eki Görüntüle 304191 Eki Görüntüle 304192 Eki Görüntüle 304193 Eki Görüntüle 304194 Eki Görüntüle 304195 Eki Görüntüle 304196 Eki Görüntüle 304197 Eki Görüntüle 304198 Eki Görüntüle 304199
odamız hazır kızlar, paylaşmak istedim.Birtek çantamız hazır değil onlara da başlıcam bakalım hayırlısıylaa
Eki Görüntüle 304185 Eki Görüntüle 304186 Eki Görüntüle 304187 Eki Görüntüle 304188 Eki Görüntüle 304189 Eki Görüntüle 304190 Eki Görüntüle 304191 Eki Görüntüle 304192 Eki Görüntüle 304193 Eki Görüntüle 304194 Eki Görüntüle 304195 Eki Görüntüle 304196 Eki Görüntüle 304197 Eki Görüntüle 304198 Eki Görüntüle 304199
Canım ben almadım daha araba. hangileri kullanışlı bilmiyorum.Oyüzden pek bişey diyemem.Ama şeklini çok beğendim:)Castello İkiz Baston Bebek Arabası - e-bebek.com
kızlar bi baksanıza
duygubal sen aldın mı bebek arabası
Canım, yerınde olsam gercekten cok emek harcamam.
ıstedıklerını de soylesınler.
Hele benım rahatsızlıgıma ınanmayacaklar, o zaman hıc kâle almam.
Ayrıca madem esın sana hedıye almayacak, bence borcları odemeye bıraz ara ver ve esıne 'kendıme dogum hedıyesı almak ıstıyorum' de.
Yoksa sen verdıkce onların ne eksıgı bıter, ne borcu..
filancam...sorununu kaçırdım ama benimkide seninki gibi sıkışık olduğumuz bi dönem bozdu çoğu altınımı..çoğu değil hiçbişim kalmadı...bende doğum parasını vermem sana diyorum aynenbende bilezik alcam inş..allah kısmet ederse......yoksa oda gider bi dahaki sıkıntıda
canım sorun görümcelerim (5 adet görümce :) ) ve kaynanam..Görümcem saolsun bigün önce rahatsızlanınca geçmiş olsun bile demeye gelmedi bi üst kata. KAynanam da devamlı senin ağrın mağrın yok ,biz hiç ağrı falan çekmedik diyip duruyo eşimin yanında.Bugun de diğer görümccelerim gelicek misafirliğe bana.Ama öyle insanlardır ki kendileri acayiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip becerikli ,hamarat ve temizler ama karşıdaki tam tersidir mutlaka.. Ve onu oyle bi yansıtıyolar ki insanın siniri bozuluyo... Bende stres yapıyorum oyüzden...
Bence de kesinlikle vermeyip,altın almak en mantıklısı . Yoksa o paranın da uçup gideceğinden hiç şüphem yok
günaydın kızlarrrrr ....bende 9da kalktım bugün eşimi ehliyet sınavına yolladım aç aç gitmesin diye erken kalkıp kahvaltı hazırlim dedim.yoksa ben kim 9 da kalkmak kim.......dygbal cnm herşey mükemmel olmuş...hep benim hayal ettiğim gibi yapmışın herşeylerini..ama benim hayalim gerçek olmadı maalesef...hem evin kira olması hem herşeyi eşimin tek başına altından kalkıcak olması hemde benim işimden erken olmam çoğu hayalimize turp sıktı....çoğu şeyi eksik kuzumun...en baştada böyle oda yapamicam ona... ......ama bende büyüdüğünde yaparım inş napim....ilerde olur inş...dünya kadar kıyafet almışın....güle güle kullan...ikiz oldukları için kızmicam iyi yapmışın çünkü sürekli kirletcekler yaramazlar cicilerini.....ayrıca o fener tulumuda gözümden kaçmadı..eniştemi fenerli....hiç güzel değil.....bi gs lı olarak hiç beğenmedim ..... ......şaka bi yana allahım sağlıkla doğmalarını kullanmalarını nasip etsin inş.... kimse yokmu şuan yavvvv tek kaldım galiba burda.....bende bir saat sonra faln halk pazarı var buranın giyim üzerine oraya gidicem..bi dolaşayım diyorum...dün evi temizledim tozdu heryer yine yemekleri yaptım,bugün işim yokken biraz gezeyim diyorum....:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?