- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.561
günaydın tum gusel annler bebsılerrrr öğlen oldu amaa
benım olan benımde böle hayllerımdı aynen ama malesef evım kıra olması ımknalr dan dolayı olmadı allahım olanlara ıyı gunlerede kulnamyı nasıp etsın olmyanlrada daha ıyısnı verısn:))
bunlara vericeksin odunu...akşam karakolda dayak yiyen kadın gibi yapıcaksın hepsini...ne uyuzlar yaa..bide hastasın oturmaya geliyolar....gıcıklar....biz hiç ağrı çekmedik deyince sende o sensin deseydin.....maşallah turp gibisin deseydin.....koysaydın lafı keşke.... her hamile aynımı? olurmuş ne gıcık insanlar bunlar yaaa....sinir oluyorum böylelerine valla.....valla hastaysan otur hiç bişi yapma..madem hamaratlar geçsinler mutfağa kendileri yapıp kendileri yesinler...hiç uğraşma beğendircem diye...sorarlarsa ağrım var de..... kalkamıyorum de...allah sabır versin valla 5 tane kız doğurmuş patır patır cadı kaynana.....kızlarındandamı bişi öğrenmemiş....
sevgili kızlar ;
bennebileyim ve Ladykedi
çok az kaldı sıkın dişinizi zaten herkes 40. haftada doğurmuyor. çoğunlukla erken geliyo bebişler
elefera
çok güzel olurdu, buluşur gezerdik dün taksimde ama inan nefes nefese kaldım, vücudum kaldırmıyo artık bide soğuk vurunca yüzüme daha çok kesiliyorum. Bi daha tövbe ettim valla
benim_olan
hiçbişey için canını sıkma, heleki maddi sebepler için asla. ben annemin evine taşındım ve şuan kıçkıçayız tabiri caizse. ne bebek odası var ne yatağı. sadece pusetini çantasını ve kıyafetlerini aldık ki o kıyafetlerde tulumdu hırkaydı falan. Zamanla herşey olur, zaten ben bebeğimi odası olsa bile odaya koyup yatamam diye düşünüyorum. Yatağını bi arkadaşım verecek, kendi yatağımızın köşesinde bi yer var oraya koycaz. dolabımda onun eşyalarına yer ayırdım yani dolabıda yok. amannn hiç dert değil varya sağlıklı olsunda gerisi boş hiç sıkma canını sende :)
Canım biz hiç hasta olmadık diyo kendi evli kızı başı ağrıyınca bile hastaneye götürüyo kızını.(Mübalağa etmiyorum gerçekten başı ağrıyor diye götürüyo) Ahh canım ahh benim ilk sene evliliğimi sırf akşam oturmaya geldiklerinde bişey hazırlayamadım diye mahvettiler.(işten gelmişim buzlukta pogaca vardı onları çıkardım,patetes mantısı yaptım bi de kahvaltılık anca yetişti sonucta.Neymiş onları hiç önemsememişim de uyduruk şeyler çıkarmışım önlerine.) Sonra ben rahatsızlandım onlar aşağıda kaynanamdayken hastanelik oldum ,serumlar falan anca kendime geldim.Ama eve gelince çıkıpta bi geçmiş olsun bile demediler bana. KAç ay eşimle tartıştım onlar yüzünden.Boşanma eşiğine bile geldik.Zaten öyle oturmaya falan gelmezler bana.Bugunde bebeğimin eşyaları gelicek onlara bakarız dediler öyle yukarı çıkarlar .Meraktan yani ben yinede herşeyi sineye çektim.Yine de yaranamıyorum onlara ...
amin cnm..yanlız değilmişim bu güzell.....insanın ister istemez içinde kalıyo kalmıyo değil..ama alsam alırım fakat ev kira..bide seneye yaza taşıncam kesin mahvolur herşeyi..evimden çok memnun değilim çünkü..hep burda olacağımı bilsem bi şekilde eşime baskı yapardım en azından gardolabını aldırırdım ama gerek yok..zaten yerde yok... napalım idare edicem ben yatağının çekmeceleriyle artık.....olmadı kendi dolabımı kullanırım napim....inş doğduktan sonra şansları bol olur evladlarımızın....onların sağlığı yerinde olsunda aslında eşyaları falan hep fasa fiso...zamanında gelsinler inş...ben birazdan yavaş yavaş pazara gidicem....öğlen oldu artık ....normalde şu saatte kalkıyorum ama bugünlük erkenciyim....bu arada bei görenler eşimde dahil yüzün çok şiş ödemmi var diyolar...ayaklarımda ellerimde şiş yok ama yanaklarım bılım bılım oldu ben kilo olduğunu düşünüyorum ama nedense görenler ödem olmasın dikkat et diyolar....anlamadım bişi...tansiyonumda yüksek değil ama ....:44:
benim_olan inanki şu forumda doğrudüzgün kaynanasından bişey gören yok. İnan ki hepimiz aynı durumdayız.
düşünsene bide bişeyler yaptıklarını, gelene geçene gösterirler artık bunu ben yaptım bunu ben aldım diye. bide en ufak sorunda başına kakarlar ben sana bunalrı yapmıştım diye.
valla uzak olsunlar daha iyi, lazım deil yani..
kızım 14 şubat 2011 doğumlu sıkmayın canınızı şu oda konusunda arkadaşlar:) benim kız hala yatak odamızda beşiğinde yatıyor emdiği sürece de böyle olmasını istiyorum. ayyy yanımdan ayırcağım zaman bana nasıl zor gelcek kimbilir. ben de kiradayım önümüzdeki yıl taşınıcaz o yüzden almadım senin gibiama 1_2 yıla kadar almazdım kendi evimde de olsaydım. şart değilmiş yani anladım. çünkü yanınızdan ayıramıyorsunuz:) kıyamıyorsunuz...
Allah hepinize sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin
amin cnm..yanlız değilmişim bu güzell.....insanın ister istemez içinde kalıyo kalmıyo değil..ama alsam alırım fakat ev kira..bide seneye yaza taşıncam kesin mahvolur herşeyi..evimden çok memnun değilim çünkü..hep burda olacağımı bilsem bi şekilde eşime baskı yapardım en azından gardolabını aldırırdım ama gerek yok..zaten yerde yok... napalım idare edicem ben yatağının çekmeceleriyle artık.....olmadı kendi dolabımı kullanırım napim....inş doğduktan sonra şansları bol olur evladlarımızın....onların sağlığı yerinde olsunda aslında eşyaları falan hep fasa fiso...zamanında gelsinler inş...ben birazdan yavaş yavaş pazara gidicem....öğlen oldu artık ....normalde şu saatte kalkıyorum ama bugünlük erkenciyim....bu arada bei görenler eşimde dahil yüzün çok şiş ödemmi var diyolar...ayaklarımda ellerimde şiş yok ama yanaklarım bılım bılım oldu ben kilo olduğunu düşünüyorum ama nedense görenler ödem olmasın dikkat et diyolar....anlamadım bişi...tansiyonumda yüksek değil ama ....:44:
dikkat et canım kendıne ben de sısıtım vallaa
bu arada yaza bende cıkıcam evdenn ne tesaduff kısmet nasıpp allah yavrularımıza dedgın gıbı saglık sıhat versin ılk önce:))
banada sezeryan yap o tarihte doğur diyolar cnm....allah bağışlasın fıstığını.....evet oda doğru aslında.....sağol güzel sözlerin için....duygusala bağladık bugün...
Canim Kramplar icin su icmek de faydalı oluyor su oranını arttir belki rahatlatır seni. Ben sivi azalmadı yaşadığımdan beri 5 Lt su iciyorum ve geceleri kramplarim azaldı gibi
Soda aldırayım hemen esıme o zaman.magnezyum tableti yazdır doktoruna..benim şifalı ilacım oydu..çok çektim bende geçen aylarda kramptan çok fena bişey..ihmal etme hemen söyle doktoruna sana yazsın.......arada sıradada soda iç ondada magnezyum vr....geçmiş olsun cnm...iş için bu kadar yıpratma kendini..artık git gide ağırlaşıyoruz zorr....
Canım valla ben elimden geleni yapıcam yine de vicdanımı rahatlatmak için.Geri kalan onları ilgilendirir.Canları istiyolarsa dedikodumu yapıp dursunlar.Günahımı almış olurlar hem artık takmamaya karar verdim.Ben ne kadar üstlerine düşersem, iyi olmaya çalışırsam onlar o kadar kalbimi kırıyo... Yapacak bişey yok yani ,Allah herkesin kalbine göre verir diyorum sadece
Şimdi parayı vermemem mümkün değil ama doğum parasını ona vermeyeceğimi söyledim şimdiden.Takılarımın hepsini sattı alacam diye ama .... Bende o doğum paramla bi kaç bileziğimi alıcam dedim.Şimdilik birşey demiyo ama bakalım
Canım çok geçmiş olsun.Magnezyum eksikliği falan mı var sende.Şimdi nasılsın umarım geçmiştir ağrıların.
Eşinin dediği gibi çok stres yapma kendine.Sen hamilesin anlayışlı olurlar herhalde sana.
elefera
çok güzel olurdu, buluşur gezerdik dün taksimde ama inan nefes nefese kaldım, vücudum kaldırmıyo artık bide soğuk vurunca yüzüme daha çok kesiliyorum. Bi daha tövbe ettim valla
valla şansa bak..ben aslında bu yaz çıkıcaktım ama sıkıntılar bide hamileleik elimi kolumu bağladı nasip olmadı..seneye muhakkak taşınmam lazım..çaresizlikten bu sene bu evdeyim yoksa çoktaaannnnnnnnnnnn çıkmıştım yani...inş gönlümüze göre güzellllllll bi ev buluruz cnm.....çok öptüm senide ben kaçar pazara
Saol canım benim yok artık takmıyorum zaten bi de bugunü atlatayım sinir küpü olmadan inşallah sabır versin cnm sana..cidden çok gıcıklar belli..sen hiç takma onları..onlara inat valla ben olsam daha gıcık davranırım..eşimide yanlarında inat el üstünde tutarım ki çatlasın aramızı bozamadıkları için diye..........beğendiremesssin cnm yaa böyle insanlara bişi,.....hiç canını sıkma..bebeğinde üzülür göbişinde ...onu düşün onun için bişiler yp.....ötekiler yalan hayatta...hepsin,n evi var nasıl olsa gitsin orda otursunlar...sen hiç umursama cnm..... ..eşinle mutlu olduktan sonra onlar dış kapının mandalı boşver cnm.....tabiki zor kafaya takmamak ama aslında onlara çok düşünüp bu fırsatı birazda biz veriyoruz....aldırış etmesek daha gıcık olsak nasıl adam olurlar......çok şükür benimkilerin hepsi uzakta.....kimseden bi kötülük görmedim ama gıcık olmuyoda değilim bazen ama nasıl olsa kapımı kapattımmı herkes kendi evinde..he deyip geçiyorum bazen....
Cok su ıcmıyorum ben.
Sıvı oranım ıyıydı sonkı kontrolde ama, aslında duzenlı olarak ıcsem ıyı olacak.
Masallah sana 5 lt. ıcıyorsun demek, ne kadar guzel.
ınsallah doguma kadar hıııc krampın olmaz, gercekten cok fecı cunku.
Soda aldırayım hemen esıme o zaman.
Tablet hıc aklıma gelmedı, haftaya gıtmeyı planlıyorum doktoruma, o zaman bır soyleyeyım de yazsın.
Cok tesekkur ederım canım.
Becerebılıyorsan takma zaten, ınan degmıyorlar.
Ama yıne de cok fazla emek verme.
Dedıkodunu yapacak kısı her halukarda yapar, bari, yaapcaklarsa hak ettıklerı gıbı davran onlara.
Verme dogum parasını, bende vermeyecegım.
Tabıı bızımkı de sımdılık 'tamam' dıyor ama bu kez kesınlıkle vermem.
Bende evlendıgım gun, nıkahta butun takılanları esıme verdım, kendı aılemın taktıkları da dahıl.
Daha sonra ev alacak olduk, bu kez annemın taktıgı bılezık dahıl herseyı verdım.
Kayınvalıdem ogrenınce 'aaay vermeseydın kızım' dedı, ama ertesı yıl bır tartısma da 'orası oglumun evı, senın degıl' dedı.
Bu yetmedı, bekarken yaptıgım kazanın tazmınatı olan 10 bın TL yı de verdım, oda yetmedı, calıstıgım butun parayı esıme verdım.
Sımdı esıme dıyorum kı 'bana dogum hedıyesı bılezık al', 'ama borcları var, esıne bılezık alıyor' dıye laf eder aılem' dıyor.
'O zaman, elefera butun bılezıklerını verdı ama ev onun olmadı da desınler' dedım, kapadı cenesını.
Valla kusura bakasın, dogum hedıyesı almazsa dunyayı dar ederım ona.
Dogum parasını ıse g.t.nu yırtsa da vermem!
Sımdı daha ıyıyım, gece sırtım agrıdı daha cok.
Ama ne bıcım agrıydı o.
Galıba magnezyum eksıklıgı de var, soda ıcmeye baslıycam bugun ıtıbarı ıle.
Bende dun ıs cıkısı gezdım bıraz ama gercekten artık cok zorlanıyorum.
Ama tovbe etmem yıne de
Doguma kadar gezıcem boyle.
Bende odem var, hemde ne bıcım.
Bacaklarımı gorsen, oyle bır kalınlastıkı.
Parmaklarımı ve yuzumu hıc soylemıyorum.
Ellerım resmen sızlıyor.
Doktor oncekı kontrolde bırsey soylemedı.
Ama bu kontrolde ben dıyecegım, yok mu bır cozumu dıye.
Cunku son aylarda daha da artabılırmıs bu sıslıkler.
elefera o şişlikler 1 haftadır bendede oluyo
hatta tesadüfen sağlık ocağında idrar tahlili yaptırdım protein çıktı
hemen doktoru aradım tehlikeli mi diye
tansiyonun normalse problem yok dedi
şimdi takipteyim sürekli
ama bol su içmek her derde deva
Saol canım benim yok artık takmıyorum zaten bi de bugunü atlatayım sinir küpü olmadan inşCanım inan ki öyle bi hale geliyosun ki böyle şeyler yaşadıkça gölge etmesinler de başka ihsan istemem diyosun. O yüzden emin ol yakınlıklarından iyidir uzakta olmaları
Canım bende dedim doğum hediyesi almazsan bozusuruz diye ama adam boşuna bekleme dedi..Ne yapabilirim ki zaten umursamıyo kütük..
Aynen öyle benim kaynanam da ben altınımı istediğim zaman eşimden vermeseydin dedi. Sanki kendi zevkime verdim.Borçlar yüzünden verdim. Ama kıymet bilinmiyo ne yazık ki..
Canım soda iyi geliyosa mutlaka iç ozaman günde bi bardak.Şişlikler için eğer mümkünse tuzsuz yemeye gayret et .
Canım biz hiç hasta olmadık diyo kendi evli kızı başı ağrıyınca bile hastaneye götürüyo kızını.(Mübalağa etmiyorum gerçekten başı ağrıyor diye götürüyo) Ahh canım ahh benim ilk sene evliliğimi sırf akşam oturmaya geldiklerinde bişey hazırlayamadım diye mahvettiler.(işten gelmişim buzlukta pogaca vardı onları çıkardım,patetes mantısı yaptım bi de kahvaltılık anca yetişti sonucta.Neymiş onları hiç önemsememişim de uyduruk şeyler çıkarmışım önlerine.) Sonra ben rahatsızlandım onlar aşağıda kaynanamdayken hastanelik oldum ,serumlar falan anca kendime geldim.Ama eve gelince çıkıpta bi geçmiş olsun bile demediler bana. KAç ay eşimle tartıştım onlar yüzünden.Boşanma eşiğine bile geldik.Zaten öyle oturmaya falan gelmezler bana.Bugunde bebeğimin eşyaları gelicek onlara bakarız dediler öyle yukarı çıkarlar .Meraktan yani ben yinede herşeyi sineye çektim.Yine de yaranamıyorum onlara ...
Evet canim ultrasonla bakıp ölçüm yapıyorlar bende sınırda gidiyorum bakalım 32. Haftadayim elimiz kulağımızda :) yatıp dinleniyorum hanımefendinin canı gelmek isteyene kadar! :)) bede iki kere nst ye girdim. Nst yı kalbinde dolaşımında bir problem var mı kontrol etmek icin istiyorlar eğer suyu cok azalırsa Allah korusun kordon sikisabiliyormus kontrol ediyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?