2012 Şubat Anneleri

huhuuuuu kimse yokmuuuuuu...herkesmi gitti yahuuuu ...tek kaldım desene : 30:..neyse kızlar benden haberleri yazayım....size dediğim gibi bugün pazara gittim..pazarda yakın değil 30 dak yolu var....yürüye yürüye yavaştan gittim..bugünlerde sokağa çıkmayı hiç sevmiyorum çünkü kıyafetlerin olmaması montların önünün kapanmaması beni sinir ediyo .....neyse şal ile destekliyorum bende...top gibi hissediyorum o zamanda kendimi....pazarda bört bört bakanlara ayrıca gıcık oldum..o değil hamile değilde beni şişman sancaklar diye ayrıca bi korkum var.. böle bakıyolar bazen sanki..yada bana öle geliyo .....neyse oğluşuma tayt ve yaka bezi aldım ...kusarsa ona kussun........kendime şal aldım indirimdeydi..hem baş örtü olarakta kullanırım dedim..gezdim tozdum...eşime çorap aldım..fakirim kendine bi çorap bile alamıyo..sabah iş akşam iş.......pek bişi yoktu pazarda mandalina aldım 2 kilo geldim..asıl yarın yada öbür gün bi pijama daha almam gerek...leoparlı gördüm daha önce bitane onda aklım kaldı..önü düğmesiz ama modeli çok hoş..napim emzirmek için zor olcak belki ama modeli güzel ya alırsam onu alcam bakalım...:44:..bi takımla olmaz hastane kan falan geçerse yedek olsun..bide hırka almam lazım hastane çıkışı yada yürütülerse oda lazım olur...:44nuda sonra alırım inş..yakınlarınızda eğer kiler market varsa ki bizim burda var 2 numara 86 lı bebek bezi 17 tl idi 60lı 2 numarada 12 tl idi..indirime girmiş....param fazla olsa alcaktım valla..inş bitmeden yetişirim bende......pazardan eve gelene kadar tim tim yaşlı teyzeler gibi geldim..eve gelir gelmezde yemeğe saldırdım pazarda 2 simiti çuuuppp. götürdüğüm yetmezmiş gibi bide evde çorba içtim gelince....aman allahım ben çok kilo aldım moduna girmiyorum ama aldım sanırsam aldım aldımm....bide pazarda hamile bi kız gördüm gözlerime inanamadım kıza böyl uzun uzun iki kez baktım..karnı sipsivri ve kocaman..ama bacakları incecik..yüzüde hiç şişman değil..nasıl o kadar zayıf anlam veremedim hepten gıcık oldum kendime..boyu uzundu ama 170 172 vardı...bense 165 im malum..bide korkuyorum ki kızlar kendimiz ne kadar kilo alırsak bebek o kadar küçük olabilio..acaba bebeğimi kilolu dedim içimden..hiç şişman değildi yahuuugıcık olmamak elde değil...neyse napalım herkesin kimyası farklı işte... ee ben napcam şimdi kimse yok...

ben geldımmm:) gnn gusel gecmıs sanırım bende sısıtım mrk etme :))

bgn kuzuma bebek arabası aldım cok guzel yaa
bnm bıle oturup gezesım geldı
cıvılde cok uygun bkmanızı tvsıye ederım.

günaydın kızlarrrrrrr..bugün erkenciyim çünkü yine iş yerindeyim..her pazarım burda geçiyo valla........canım hayırlı olsun araban..civilde birsürü araba var modelini resmini ekle cnm...güle güle kullan...

ben varımm..bu gece oğlum içimde resmen bacaklarını uzattı..hissettim çok net...çok güzel bi duyguydu yaaa..eşimede tekme atmış

ne güzel :)) benimde dün dr randevum vardı sonrada kayınvalidemlere gittik gecede orda kaldık yeni geldik eve.. bebeğimin küvetini bakım setini falan aldım eksiklerinin tamamlamaya çalıştım.. çünkü dr canımı sıktı biraz.. sen yine çalışıyomusun canım?

bugün işteyim evet cnm.....bebeğin kilosu nasıl noldu yine .....ben küvet almadım 2 3 ay sonra çok lazım olmuyor..alt komşum torununa almıştı öyle dedi...bende almadım..:44:

bugün işteyim evet cnm.....bebeğin kilosu nasıl noldu yine .....ben küvet almadım 2 3 ay sonra çok lazım olmuyor..alt komşum torununa almıştı öyle dedi...bende almadım..:44:

bebek iyi maşallah teyzesi 1170gr boyumuzda 36cm çok şükür bebeğim sağlıklı gelişimide iyi.. erken doğum riskin var dedi rahim ağzı darmış .. bu durum normal doğuma engel deği ama erken doğuma etken dedi mide ağrılarım içinde bi hafta boyunca vitamin ve demir ilaçlarımı kesti.. haftaya tekrar başlıycam.. 4 ocakta çalışabilir raporu almaya gel dedi.. riski göze alıyosam tabi .. küvetide almak zorundaydım ben cnm korkarım ilk aylarda nerde yıkarımçocuğu yoksa şaşırır kalırdım valla..

Son düzenleme:

rahim ağzı darsa nasıl erken doğum riskin oluyo anlamadım suyunun az falan olması ve rahim açıklığı olması lazım..nasıl anladı cnm..muayene oldunmu alttan....inş geçici bi durumdur endişe etme..çalışcakmısın sen doğum raporunu ne zaman alcan....alana kadar dikkatli olursun geçer inş....çalışabilir raporu alma sende 32 de doğum iznine ayrıl o zaman..ben ayın 23 ünü bekliyorum...benimki ne kadar oldu acaba...çok merak ediyorum...

rahim ağzı dar olunca kasılmalar sıklaşırmış öyle dedi allatn muayane etmeden söyledi ama bilmiyorum.. bakalım rapor almaya gittiğimde biproblem çıkarsa almam o güne bağlı yanii..
yemek yemeye gidiyorum ben.. görüşürüz cnm..

oluyomu peki kasılmaların...nasıl bişey..bendede oluyo ama ayırt edemiyorum hemen geçiyo..genelde kasıklarımda oluyo nadir...:44:..inş çıkmaz cnm...iyi düşün iyi olsun...afiyet olsun git bakalımmm gel yine...tekiz bugün niye kimse yok yaa..pazar günü ne önemli millet için...tabi bizim kocalar çalışınca zorr oluyo....off offfff.

eşim evde canım ama ben yinede burdayım.. kasılmalarım çok nadir oluyo.. gece uykuda hissediyorum özellikle.. sende dikkat et ve takip et bence sorarsın olmazsa druna..

benimde gece oluyo ama dediğim gibi çok rahatsız edici değil....rahim ağzı darsa normal doğurmakta zor olur..allahım yardımcımız olsun..hakkımızda hayırlısı....bende işteyim..yemeğimi yedim çok şükür..bugün bide iş yerinde aşçı eşim..aşçı izinli olduğu için onun yerine geçti restauranda.....çok güzel tavuk yapmış....marifetli kocam...kk kimseler yok yaa..bütün milletin evinde internette mi yok yavv kimse girmedi sabahtan beri..ne şanssısızım..yarında benim işim olur evde...neyse.....öptüm seni güzel anne..facede gördüm seni maşallah çok güzel bi gelinsin....inş benim oğlumun karısıda senin gibi güzel olur........nıhleye duyurulur.....ben kaçtım şimdilik.....

şu ödemli halimle iltifatlar göklere çıkardı beni saol canım.. hadi kolay gelsin sana görüşürüz öpüyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…