- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.621
eşimin almak istediği araba bundan..pomak bunlar iyi değilmi? bi bilgin varmı?:44:
http://www.VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.com/ProductImages/91850/B0798308811ss-2.jpg
satından öncemi hamile kalmışsın o zamn üstüne görmende lazım...:44:benimle aynısın o zaman....
açılmıyo bu ama bende bakıcaktım
CANIM gönderdiğin link virüs diyor açmıyor
eşimin almak istediği araba bundan..pomak bunlar iyi değilmi? bi bilgin varmı?:44:
Eki Görüntüle 305231
yenisini alayım
Eki Görüntüle 305231
ne kadarmış peki bunun fiyatı? benim bi arkadaşım çok dertli araba konusunda çok para verdi ve çok hantal bişey aldı şimdi bagaja sığdıramıyo katlaması kaldırmasıda zor
bence hafif ve kullanışlı bişey almak lazım zaten ilk aylarda arabayada binemez doğumdan sonra almak daha mantılı bence
Eki Görüntüle 305231
Gördük bu modeli bizde hepsinde aynı sorun var bide tek yön ya ondan düşünmüyorum sende gittiğinde bak önden salla biş denge problemi var ondada üzgünüm
civilde 273 ama biz dışarda 170 bulduk..ama bende sonra almayı düşünüyorum senin gibi...4 5 aylık olana kadar zaten bindirilmez ki..
selam şubat annişleri :)) sizin doğumlar yaklaştı arık heyecan da vardır allahım hayırlısıyla kucağımıza alalım miniklerimizi:) oda takımı yapacak olanlar naptınız aldınızmı sipariş mi verdiniz? naptınız kısacası yani
selam şubat annişleri :)) sizin doğumlar yaklaştı arık heyecan da vardır allahım hayırlısıyla kucağımıza alalım miniklerimizi:) oda takımı yapacak olanlar naptınız aldınızmı sipariş mi verdiniz? naptınız kısacası yani
Chicco Simplicity Plus Bebek Arabas Morgana bak bide buna klasik görünüyor ama çok kullanışlı pusetiyle beraber hemde oto koltuğu oluyor 550 fiyatı
550 micnm ben yatağını alcm bu fiyata....bebek arabasına ben bu kadar bücce ayırmadım çünkü en fazla kullanacakları iki ikibuçuk sene..yürümeye başladığında hiç gerek kalmıyo...komşularımın çoğu duvara dayamış kapıda eskitiyolar valla...yazık....olmassa 4 teker alırım napim...marka takıntım zaten yok....araştırayımda biraz...:44:eşimin arkadaşıda ben alcm bebek arabasını demiş..ondanda beklemedeyim zaten doğumdan sonra almak daha mantıklı.... .
ya doğru diyosunda bende pek o kadar verme taraftarı değilim sponsorla alıcam çalışmıyorum işten ayrıldım 4 ay önce eşim yanlız çalılıyorda bakma odası kaynanamlardan oda zorla artık halısını ablam alıcak abimede arabayı aldırıcam artık bi perdesi kaldı sponsor bulamadım henüz :)
550 micnm ben yatağını alcm bu fiyata....bebek arabasına ben bu kadar bücce ayırmadım çünkü en fazla kullanacakları iki ikibuçuk sene..yürümeye başladığında hiç gerek kalmıyo...komşularımın çoğu duvara dayamış kapıda eskitiyolar valla...yazık....olmassa 4 teker alırım napim...marka takıntım zaten yok....araştırayımda biraz...:44:eşimin arkadaşıda ben alcm bebek arabasını demiş..ondanda beklemedeyim zaten doğumdan sonra almak daha mantıklı.... .
yani cnm bende yalan yokbana göre bi bebek arabasına fazla para vermek yanlış olur..hee durumun çok çoookk iyi olur o başka..seninde dediğin gibi sponsorun aileler alır o ayrıca başka..tadından yenmez..yoksa bende sen gibi evi eşim bi tek idare ediyo..ev kira....nasıl yetişsin.. zor hayat....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?