2012 Şubat Anneleri

satından öncemi hamile kalmışsın o zamn üstüne görmende lazım...:44:benimle aynısın o zaman....

Sanırım valla aman gelsinde hayırlısıyla zamanı vakti geldiğinde gelsin 15 yada 25 artık beklicez şu lavabo sorunuda olmasa çok sık geliyor azcık azcık sanırsın patlicam bi gidiyom azcık yakında lavaboda yatıcam :)

eşimin almak istediği araba bundan..pomak bunlar iyi değilmi? bi bilgin varmı?:44:

Eki Görüntüle 305231

ne kadarmış peki bunun fiyatı? benim bi arkadaşım çok dertli araba konusunda çok para verdi ve çok hantal bişey aldı şimdi bagaja sığdıramıyo katlaması kaldırmasıda zor
bence hafif ve kullanışlı bişey almak lazım zaten ilk aylarda arabayada binemez doğumdan sonra almak daha mantılı bence

civilde 273 ama biz dışarda 170 bulduk..ama bende sonra almayı düşünüyorum senin gibi...4 5 aylık olana kadar zaten bindirilmez ki..

selam şubat annişleri :)) sizin doğumlar yaklaştı arık heyecan da vardır allahım hayırlısıyla kucağımıza alalım miniklerimizi:) oda takımı yapacak olanlar naptınız aldınızmı sipariş mi verdiniz? naptınız kısacası yani

eşimin almak istediği araba bundan..pomak bunlar iyi değilmi? bi bilgin varmı?:44:

Eki Görüntüle 305231

Gördük bu modeli bizde hepsinde aynı sorun var bide tek yön ya ondan düşünmüyorum sende gittiğinde bak önden salla biş denge problemi var ondada üzgünüm

Chicco Simplicity Plus Bebek Arabas Morgana bak bide buna klasik görünüyor ama çok kullanışlı pusetiyle beraber hemde oto koltuğu oluyor 550 fiyatı

civilde 273 ama biz dışarda 170 bulduk..ama bende sonra almayı düşünüyorum senin gibi...4 5 aylık olana kadar zaten bindirilmez ki..

dün bende civildeydim gördüm sanki bundan ben dediğim gibi iyi araştır cnm benim.. inan heryerde fiyatlar farklı hemde aynı markalar her yerde farklı farklı fiyatta.. uygun fiyata konforlu bişeyler alabiliriz.

selam cnm uğraşıyoz ben aldım oda takımını ama henüz gelmedi ocakta gelsin istedim dolabı sipariş olarak yaptırıyorum ölçülerini odasına uygun bayada büyük bi dolabı olacak ilerde değiştirmek zorunda kalmayayım beşiği yatak olan modelden çünki

ben gidip beğendim önce takımı sonra değiştirmek istediğim bi kaç parçası vardı ( küçültmek yada bişeyler eklemek gibi) epey bi zahmetli oldu yani siparişi verdim 2 hafta içinde geldi..
oda takımını koyucam ama herşeyi tamamlansın diye bekliyorum annem gelince halısıyla perdeside tamamlanıcak boya işide bitti o zaman çekip paylaşıcam..

Chicco Simplicity Plus Bebek Arabas Morgana bak bide buna klasik görünüyor ama çok kullanışlı pusetiyle beraber hemde oto koltuğu oluyor 550 fiyatı

550 mi cnm ben yatağını alcm bu fiyata....bebek arabasına ben bu kadar bücce ayırmadım çünkü en fazla kullanacakları iki ikibuçuk sene..yürümeye başladığında hiç gerek kalmıyo...komşularımın çoğu duvara dayamış kapıda eskitiyolar valla...yazık....olmassa 4 teker alırım napim...marka takıntım zaten yok....araştırayımda biraz...:44:eşimin arkadaşıda ben alcm bebek arabasını demiş..ondanda beklemedeyim zaten doğumdan sonra almak daha mantıklı.....

Benimde boyası bitti oda boş eşyaları poşetler içinde bide valizin içine doldurmuştum hep hele bi gelsin yıkamaya başlarım artık ben bebiş için bayağı bi değiştirdim evimi salonumda bi haşimim var (papağanım) balkonumu kapattırdım oda yaptım ona malum tüyleri dökülüyor ama ondan vazgeçemem evimin bi ferdi sayılır kafesi kocaman oraya alıcaz onu perdesinide yaptırdık boncuksuz tabi şimdi peteği takılsın alışsın diye alıcaz yeni yerine onu oğlumun odasıda hazır eşyalarını bekliyoruz gelsin diye bide kendisini bekliyoruz hayırlısıyla kaynanam şimdiden hadi çabuk çıkar diyor şakayla kadın bekliyor bir an önce sanki benim elimde hey allahım ya :)

ya doğru diyosunda bende pek o kadar verme taraftarı değilim sponsorla alıcam çalışmıyorum işten ayrıldım 4 ay önce eşim yanlız çalılıyorda bakma odası kaynanamlardan oda zorla artık halısını ablam alıcak abimede arabayı aldırıcam artık bi perdesi kaldı sponsor bulamadım henüz :)

yani cnm bende yalan yok bana göre bi bebek arabasına fazla para vermek yanlış olur..hee durumun çok çoookk iyi olur o başka..seninde dediğin gibi sponsorun aileler alır o ayrıca başka..tadından yenmez..yoksa bende sen gibi evi eşim bi tek idare ediyo..ev kira....nasıl yetişsin..zor hayat....

valla doğru diyosun zor allahım herkesin yardımcısı olsun ben çıkıyorum iyi geceler byyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…