- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.641
by bay kızlar bende kaçarım birazdan.......öptüm herkesciği...eve gitmeye can atıyorum valla.......insan bi gündede evini özlermi yaa..evdeykende dışarısı için can atıyorum oysa...ne tuhaff
benimde gece oluyo ama dediğim gibi çok rahatsız edici değil....rahim ağzı darsa normal doğurmakta zor olur..allahım yardımcımız olsun..hakkımızda hayırlısı....bende işteyim..yemeğimi yedim çok şükür..bugün bide iş yerinde aşçı eşim..aşçı izinli olduğu için onun yerine geçti restauranda.....çok güzel tavuk yapmış....marifetli kocam...kk kimseler yok yaa..bütün milletin evinde internette mi yok yavv kimse girmedi sabahtan beri..ne şanssısızım..yarında benim işim olur evde...neyse.....öptüm seni güzel anne ..facede gördüm seni maşallah çok güzel bi gelinsin....inş benim oğlumun karısıda senin gibi güzel olur... .....nıhleye duyurulur.... .ben kaçtım şimdilik.....
valla bende çok merak ettim resmini koyarmısın ben daha almadım ama alacağım modele karar verdim cikonun alıcam üç tekerlekli çok istedim kızlar ama tehlikeli denge problemi yaşarsın diyorlar kime sorduysam çok düşen varmış hemde tek yön ondan vazgeçtim siz nasıl aldınız arabayı
benim eşimde 3 tekerden almak istiyo cnm..iyi değilmiymişki yaaa:44:
eşimin almak istediği araba bundan..pomak bunlar iyi değilmi? bi bilgin varmı?:44:
Eki Görüntüle 305231
GÜNAYDIN ANNECİKLER HAFTANIZ GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİM İLE..NASILSINIZ?
BİZ BOMBA GİBİYİZ,CUMARTESİ GÜNÜ DOKTORDAYDIM ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KAÇAMADIM DOKTORUM YAPTI SONUÇLARINI BUGÜN ÖĞRENECEĞİM KISMETSE.BU ARADA KIZIM 1.498 GR YANİ 1.5 KG DİYEBİLRİİZ DEDİ DOKTORUM.40 CM DE BOYU...O KADAR HAREKETLİKİ AŞAĞIYA YUKARIYA TEKMELER SAVURUP DURUYOR ŞUANLIK TERS DURUYORMUŞ BEBEĞİM AMA DÖNMESİ İÇİN ERKEN DEDİ...SONUÇLARIMI ÖĞRENİNCE YAZACAĞIM İNŞALLAH
çok kötü bir hafta sonu geçirdim. feci bir soğuk algınlığı. burnum ve gözümü silmeye yetişemiyordum düşünün artık. 3 gece nasıl geçti bilemedim. sabah işe gelebildim allahtan. antibiyotik kullanıyorum mecburen, doktor mecbursun kullanmaya yoksa bronşite çeviririr doğum öncesi çok tehlikeli dedi.
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini almaya çalış...allah sağlık sıhhat versin inşallah.
sağol tatlım. hamileyken hasta olmak çok kötüymüş. 2 gün çaresizlikten ağladım durdum. hem bebek akciğerime baskı yapıyor hem ben gribim nefes alamıyorum ayyy Allaha emanetiz valla
BİZ BOMBA GİBİYİZ,CUMARTESİ GÜNÜ DOKTORDAYDIM ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KAÇAMADIM DOKTORUM YAPTI SONUÇLARINI BUGÜN ÖĞRENECEĞİM KISMETSE.BU ARADA KIZIM 1.498 GR YANİ 1.5 KG DİYEBİLRİİZ DEDİ DOKTORUM.40 CM DE BOYU...O KADAR HAREKETLİKİ AŞAĞIYA YUKARIYA TEKMELER SAVURUP DURUYOR ŞUANLIK TERS DURUYORMUŞ BEBEĞİM AMA DÖNMESİ İÇİN ERKEN DEDİ...SONUÇLARIMI ÖĞRENİNCE YAZACAĞIM İNŞALLAH
çok kötü bir hafta sonu geçirdim. feci bir soğuk algınlığı. burnum ve gözümü silmeye yetişemiyordum düşünün artık. 3 gece nasıl geçti bilemedim. sabah işe gelebildim allahtan. antibiyotik kullanıyorum mecburen, doktor mecbursun kullanmaya yoksa bronşite çeviririr doğum öncesi çok tehlikeli dedi.
Günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur insallah hepimiz için....
çok zor canım haklısın.benimde bel ağrım çok fazla dün biraz iş yaptım evde biraz uzanayım dedim.uzandım kalkamadım mümkün değil kalmamıyorum eşim tutuyor kolumdan sırtımdan ağlaya ağlaya kalktım ayağa.bel fıtığı varmış gibi çok feciydi...birde ayak şişmelerim olmaya başladı iş yerinde sürekli ayaklarımı aşağı salıyorum sanırım o yüzden bakalım az kaldı inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bunların hepsini unuturuz.
çok zor canım haklısın.benimde bel ağrım çok fazla dün biraz iş yaptım evde biraz uzanayım dedim.uzandım kalkamadım mümkün değil kalmamıyorum eşim tutuyor kolumdan sırtımdan ağlaya ağlaya kalktım ayağa.bel fıtığı varmış gibi çok feciydi...birde ayak şişmelerim olmaya başladı iş yerinde sürekli ayaklarımı aşağı salıyorum sanırım o yüzden bakalım az kaldı inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bunların hepsini unuturuz.
canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine keşke rapor alsaydın
günaydın canım umarım güzel çıkar sonuçların bebişe de maaşallah
günaydın canım
bende geceleri sırtımın ve belimin ağrısından hiç uyumuyorum
ayy kıyamam canım ya. bende sırt ağrısından çekiyorum. işte birgün sırtım, birgün midem, birgün nefes darlığı vs. derken zor bela geçiyor günler. ama oğlum için herşeye değer. yavrumu alsaydım kollarıma, emzirseydim doya doya, oohhh tüm sıkıntılarımı unuturdum o zaman
günaydın kızlarrr benim bilgisayar yine gidip geliyor
günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur insallah hepimiz için....
sağol tatlım. Hamileyken hasta olmak çok kötüymüş. 2 gün çaresizlikten ağladım durdum. Hem bebek akciğerime baskı yapıyor hem ben gribim nefes alamıyorum ayyy allaha emanetiz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?