2012 Şubat Anneleri

by bay kızlar bende kaçarım birazdan.......öptüm herkesciği...eve gitmeye can atıyorum valla.......insan bi gündede evini özlermi yaa..evdeykende dışarısı için can atıyorum oysa...ne tuhaff

fikirler için teşekkürler kızlar.bende mayıs anneleri topiğindenim :) bizden ilerdekiler neler yaptı oda için onu merak ettim.bende çok sabırsızlananlardanım.ama malum bizler için erken.hatta gidip mobilyacıları gezmişliğimde var ama henüz bi eşyası yok bizim oğlanın :) ben de kısmetse martta odasının büyük bi kısmını halletmiş olurum diye düşünüyorum.inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

bukle tetyzesı gıbı guzel olur heralde baba sarı ana sarı baba renklı ana renklı sonuc ortada yanı :))
bıtek fızıgı bana benzemesın yeter

benim eşimde 3 tekerden almak istiyo cnm..iyi değilmiymişki yaaa:44:

eşimin almak istediği araba bundan..pomak bunlar iyi değilmi? bi bilgin varmı?:44:

Eki Görüntüle 305231

bn de aynısının kırmızısını aldım cnm cok ovuyo kullananlar kullanımı guzelmıs
tekerler bırbırıne karısmıyormus 3 tekerlı cok avantajlı dıyorlar bılmıyorum da.
uzerıne bırde yagmurlugunu aldım.
cok guzel gorunuyor bakalım hayırlısı..

GÜNAYDIN ANNECİKLER HAFTANIZ GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİM İLE..NASILSINIZ?
BİZ BOMBA GİBİYİZ,CUMARTESİ GÜNÜ DOKTORDAYDIM ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KAÇAMADIM DOKTORUM YAPTI SONUÇLARINI BUGÜN ÖĞRENECEĞİM KISMETSE.BU ARADA KIZIM 1.498 GR YANİ 1.5 KG DİYEBİLRİİZ DEDİ DOKTORUM.40 CM DE BOYU...O KADAR HAREKETLİKİ AŞAĞIYA YUKARIYA TEKMELER SAVURUP DURUYOR ŞUANLIK TERS DURUYORMUŞ BEBEĞİM AMA DÖNMESİ İÇİN ERKEN DEDİ...SONUÇLARIMI ÖĞRENİNCE YAZACAĞIM İNŞALLAH

Son düzenleme:
çok kötü bir hafta sonu geçirdim. feci bir soğuk algınlığı. burnum ve gözümü silmeye yetişemiyordum düşünün artık. 3 gece nasıl geçti bilemedim. sabah işe gelebildim allahtan. antibiyotik kullanıyorum mecburen, doktor mecbursun kullanmaya yoksa bronşite çeviririr doğum öncesi çok tehlikeli dedi.

günaydın canım. kilosu boyu maşallah çoook iyi. Allah kucağına almayı nasip etsin.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini almaya çalış...allah sağlık sıhhat versin inşallah.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine bol c vitamini almaya çalış...allah sağlık sıhhat versin inşallah.

sağol tatlım. hamileyken hasta olmak çok kötüymüş. 2 gün çaresizlikten ağladım durdum. hem bebek akciğerime baskı yapıyor hem ben gribim nefes alamıyorum ayyy Allaha emanetiz valla

sağol tatlım. hamileyken hasta olmak çok kötüymüş. 2 gün çaresizlikten ağladım durdum. hem bebek akciğerime baskı yapıyor hem ben gribim nefes alamıyorum ayyy Allaha emanetiz valla

çok zor canım haklısın.benimde bel ağrım çok fazla dün biraz iş yaptım evde biraz uzanayım dedim.uzandım kalkamadım mümkün değil kalmamıyorum eşim tutuyor kolumdan sırtımdan ağlaya ağlaya kalktım ayağa.bel fıtığı varmış gibi çok feciydi...birde ayak şişmelerim olmaya başladı iş yerinde sürekli ayaklarımı aşağı salıyorum sanırım o yüzden bakalım az kaldı inşallah hayırlısı ile bebişlerimizi alırız kucaklarımıza bunların hepsini unuturuz.

MAŞALLAH CANIM KIZINA BİZDE ÇARŞAMBA GİTCEZ BAKALIM İNSAALAH BENİM KIZIMDA BÜYÜMÜŞTÜR....

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine keşke rapor alsaydın

günaydın canım umarım güzel çıkar sonuçların bebişe de maaşallah

Günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur insallah hepimiz için....

günaydın canım

bende geceleri sırtımın ve belimin ağrısından hiç uyumuyorum

günaydın kızlar isim konusunda kafayı yicem güzel bir isim bulamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz? güzel fazla olmayan kuranda geçen kız isimleri soylermisinz?

ayy kıyamam canım ya. bende sırt ağrısından çekiyorum. işte birgün sırtım, birgün midem, birgün nefes darlığı vs. derken zor bela geçiyor günler. ama oğlum için herşeye değer. yavrumu alsaydım kollarıma, emzirseydim doya doya, oohhh tüm sıkıntılarımı unuturdum o zaman

canım rapor alıcaktım ama çekeceğimin en fazlasını hafta sonu çektiğim için geldim işe. ayy o bel ve sırt ağrısı çok zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun

evet yaa hayal kura kura kafayı yiyeceğim...gerçi bebişler gelince "ahh keşke hamile olarak devam etseydim" diyeceğimize eminim herkes öyle söylüyor ama olsun gelsin bi an önce öpeyim koklayayım tatlı kızımıııı

günaydın kızlarrr benim bilgisayar yine gidip geliyor

günaydın güzel anneler güzel bir hafta olur insallah hepimiz için....

sağol tatlım. Hamileyken hasta olmak çok kötüymüş. 2 gün çaresizlikten ağladım durdum. Hem bebek akciğerime baskı yapıyor hem ben gribim nefes alamıyorum ayyy allaha emanetiz valla

gunaydınnnnnn herkezee..!
Sınemaksungur gecmıs olsun tatlım bendede 2 haftadır
grıbım oksurukler var asırı kasıyor.
Grıp hafıfledı oksuruk arttı.
ılac almamaya calısıyorum bende bakalım ne zmn pes edecem..
Aman bolbol c vıtamını onemlı..

Günaydın kızlar:)

Sinemaksungur geçmiş olsun kısa zamanda toparlarsın umarım.

kırmızıçilek maşallah kızına Alalh nazarlardan saklasın:)

nihlee sana da geçmiş olsun. şu sıralar ortaa salgın var dikkat etmek lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…