- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.661
günaydın kızlar isim konusunda kafayı yicem güzel bir isim bulamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz? güzel fazla olmayan kuranda geçen kız isimleri soylermisinz?
ayy kıyamam canım ya. bende sırt ağrısından çekiyorum. işte birgün sırtım, birgün midem, birgün nefes darlığı vs. derken zor bela geçiyor günler. ama oğlum için herşeye değer. yavrumu alsaydım kollarıma, emzirseydim doya doya, oohhh tüm sıkıntılarımı unuturdum o zaman
canım rapor alıcaktım ama çekeceğimin en fazlasını hafta sonu çektiğim için geldim işe. ayy o bel ve sırt ağrısı çok zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun
GUNAYDIN TATLIM HG TSK EDERIM.Günaydın kızlar:)
Sinemaksungur geçmiş olsun kısa zamanda toparlarsın umarım.
kırmızıçilek maşallah kızınaAlalh nazarlardan saklasın:)
nihlee sana da geçmiş olsun. şu sıralar ortaa salgın var dikkat etmek lazım...
günaydın kızlarrr markafonideyim sabahtan beri ben alana kadr bisürü şey satıldı sinir oldum bikaç bişey aldım ama kızlar için çok güzel şeyler varr wenicenin indirimi var markafoni de duyurulurrr ben oğluma kız süveterlerinden aldım
herkese günaydın, iyi haftalar
son 1 haftam bu cuma işten ayrılıyorum, artık dinlenme moduna geçicem, çalışma hayatına alışık olan biri bakalım evde ne kadar dayanabilecek, bebeiş olsa gün nasıl geçer anlamamda böyle bekleme sürecinde nasıl olucak bakalım görücez
son 1 haftam bu cuma işten ayrılıyorum, artık dinlenme moduna geçicem, çalışma hayatına alışık olan biri bakalım evde ne kadar dayanabilecek, bebeiş olsa gün nasıl geçer anlamamda böyle bekleme sürecinde nasıl olucak bakalım görücez
GUNAYDIN gule gule kullan cnm
teşekkürler canım senin de kızın olacak sanırım sende baksana güzel tulumlar var kızlar için çeşit çok ben kızlardan gri süveter aoldım erkeğe olur o renk bide kısa kollu zıbınlardan aldım
GÜNAYDIN ANNECİKLER HAFTANIZ GÜZEL GEÇMESİ DİLEĞİM İLE..NASILSINIZ?
BİZ BOMBA GİBİYİZ,CUMARTESİ GÜNÜ DOKTORDAYDIM ŞEKER YÜKLEMESİNDEN KAÇAMADIM DOKTORUM YAPTI SONUÇLARINI BUGÜN ÖĞRENECEĞİM KISMETSE.BU ARADA KIZIM 1.498 GR YANİ 1.5 KG DİYEBİLRİİZ DEDİ DOKTORUM.40 CM DE BOYU...O KADAR HAREKETLİKİ AŞAĞIYA YUKARIYA TEKMELER SAVURUP DURUYOR ŞUANLIK TERS DURUYORMUŞ BEBEĞİM AMA DÖNMESİ İÇİN ERKEN DEDİ...SONUÇLARIMI ÖĞRENİNCE YAZACAĞIM İNŞALLAH
günaydın kızlarrr markafonideyim sabahtan beri ben alana kadr bisürü şey satıldı sinir oldum bikaç bişey aldım ama kızlar için çok güzel şeyler varr wenicenin indirimi var markafoni de duyurulurrr ben oğluma kız süveterlerinden aldım
CAnım maşallah kızcene..
Bence de erken henüz..
1.5 kg...
sonralara doğru hızla alıyorlar kilo zaten bu bebeişler..
3500 kg gibi doğar inşallah
günaydın canım..
erkek bebek için baktım da kalmamış adam gibi bişey...
Canım kaçta başlıyor bunun satışı biliyor musun?
Sanırım herkes pc başında beklemişler
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn annışlerrrrrrrrrrr gobıslerın içinde olan gusel mınnık seylerrrrrrr gunaydınnnnnnnnn bırer tekme vurun annelere:)))
günaydın sağol canım, malesef yok evde bilgisayar, arada cepten girmeye çalışıcam,gnydın cnm
bakalım hayırlısı alısırsın fazla yorma kendını bosver..
evde netın var deılmı?
37+ ya kadar çalışmaycaksın o zaman değil mi?
Günaydın kızlar..
Herkesler iyidir inşallah
Sinemcim hasta mısın sen?
benimde son 2 haftaaaa
bende evde sıkılırmıyım diye düşünüyorum ama çocuklar olmadan gezip tozarız
seninde az kalmış sayılır. valla ben eksik kalan 1-2 şeyi iyice ağırlaşmadan almak istiyorum ama sonrasında ne yaparım bilemiyorum, çünkü şimdi bile fazla yürüdünmü belim çok ağrıyor halsiz düşüyorum, artık kitap okurum tv bakarım bi şekilde ocak ayını geçiricez bakalım
benimde son 2 haftaaaa
bende evde sıkılırmıyım diye düşünüyorum ama çocuklar olmadan gezip tozarız
günaydın canım
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn annışlerrrrrrrrrrr gobıslerın içinde olan gusel mınnık seylerrrrrrr gunaydınnnnnnnnn bırer tekme vurun annelere:)))
günaydın kızlar isim konusunda kafayı yicem güzel bir isim bulamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz? güzel fazla olmayan kuranda geçen kız isimleri soylermisinz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?