2012 Şubat Anneleri

günaydın kızlar isim konusunda kafayı yicem güzel bir isim bulamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz? güzel fazla olmayan kuranda geçen kız isimleri soylermisinz?

canım isim konusu çok göreceli birinin beğendiğini diğeri beğenmiyor

inş.o günleri görürüz

canım rapor alıcaktım ama çekeceğimin en fazlasını hafta sonu çektiğim için geldim işe. ayy o bel ve sırt ağrısı çok zor biliyorum. Allah yardımcımız olsun

amin canım inş.

nıhlee canım bende bir doktora git bende de öksürük olmuştu çok fazla
hamileliğimin ilk 2 ayında ilaç içmemiştim
doktor kızmıştı ilacın bir zararı yok
öksürmek daha tehlikeli diye
bence bir doktora muayne ol ilerlemesin canım

günaydın kızlarrr markafonideyim sabahtan beri ben alana kadr bisürü şey satıldı sinir oldum bikaç bişey aldım ama kızlar için çok güzel şeyler varr wenicenin indirimi var markafoni de duyurulurrr ben oğluma kız süveterlerinden aldım

herkese günaydın, iyi haftalar

son 1 haftam bu cuma işten ayrılıyorum, artık dinlenme moduna geçicem, çalışma hayatına alışık olan biri bakalım evde ne kadar dayanabilecek, bebeiş olsa gün nasıl geçer anlamamda böyle bekleme sürecinde nasıl olucak bakalım görücez

GUNAYDIN TATLIM HG TSK EDERIM.

GUNAYDIN gule gule kullan cnm

gnydın cnm
bakalım hayırlısı alısırsın fazla yorma kendını bosver..
evde netın var deılmı?

37+ ya kadar çalışmaycaksın o zaman değil mi?

adres neydı tam olarak

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn annışlerrrrrrrrrrr gobıslerın içinde olan gusel mınnık seylerrrrrrr gunaydınnnnnnnnn bırer tekme vurun annelere:)))

Günaydın kızlar..
Herkesler iyidir inşallah
Sinemcim hasta mısın sen?

CAnım maşallah kızcene..
Bence de erken henüz..
1.5 kg...
sonralara doğru hızla alıyorlar kilo zaten bu bebeişler..
3500 kg gibi doğar inşallah

günaydın canım..
erkek bebek için baktım da kalmamış adam gibi bişey...
Canım kaçta başlıyor bunun satışı biliyor musun?
Sanırım herkes pc başında beklemişler

CAnım maşallah kızcene..
Bence de erken henüz..
1.5 kg...
sonralara doğru hızla alıyorlar kilo zaten bu bebeişler..
3500 kg gibi doğar inşallah

inşallah ayşecim hedefim o, bende kilo alsın bebişim diye ha bire ona yarayacak şeyler yiyorum
süt içiyorum,muz yiyorum,ballık kaymak yiyorum bol yeşillikli salata mutlaka günde bir kere yiyorum büyük olasılık akşam yemeği oluyor...aralarda değişik meyveler atıştırıyorum.
şimdi 70 kiloyum cumartesi tartıldım iyi gibi inşallah sona kadar böyle gider.

günaydın canım..
erkek bebek için baktım da kalmamış adam gibi bişey...
Canım kaçta başlıyor bunun satışı biliyor musun?
Sanırım herkes pc başında beklemişler

sabah 7 de dükkanlar açılıyor canım erkenci bu esnaflar millet ucuza buldu mu kapış kapışa gidiyor...bir bakmışsın sepetteki ürünün tükenmiş.az önce arkdaş elbise beğendi sepetine atmış başka şeylere de bakayım derken bi bakmış tükenmiş sinir oldu oda

benimde son 2 haftaaaa
bende evde sıkılırmıyım diye düşünüyorum ama çocuklar olmadan gezip tozarız

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn annışlerrrrrrrrrrr gobıslerın içinde olan gusel mınnık seylerrrrrrr gunaydınnnnnnnnn bırer tekme vurun annelere:)))

günaydın canım

gnydın cnm
bakalım hayırlısı alısırsın fazla yorma kendını bosver..
evde netın var deılmı?
günaydın sağol canım, malesef yok evde bilgisayar, arada cepten girmeye çalışıcam,

37+ ya kadar çalışmaycaksın o zaman değil mi?

yokcanım işten tamamen ayrılıyorm bu cuma bebek kendini toparladıktan sonra duruma göre tekrar iş bakabılırım bakalım zaman ne göstericek,

Günaydın kızlar..
Herkesler iyidir inşallah
Sinemcim hasta mısın sen?

günaydın aysebahar

Günaydın canım
Az kalmış seninde.. bol bol uyu evde canım öğlene kadar:)))

günaydın canım..

günaydın kızlar isim konusunda kafayı yicem güzel bir isim bulamıyorum lütfen bana yardımcı olurmusunuz? güzel fazla olmayan kuranda geçen kız isimleri soylermisinz?

canım ben dağ bayır ada isimlerini sevmiyorum kızlarda ve erkeklerde..
İsim çok önemli..
birinin sevdiğini diğeri sevmiyor..
eski isimlerden zeynep ayşe zehra zarife bana daha güzel geliyor canım...
sen yeni dönem mi modern mi istiyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…