2012 Şubat Anneleri

günaydın aysebahar teyzemız:)

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn annışlerrrrrrrrrrr gobıslerın içinde olan gusel mınnık seylerrrrrrr gunaydınnnnnnnnn bırer tekme vurun annelere:)))

gunaydın tatlım hg :)

Günaydın kızlar..
Herkesler iyidir inşallah
Sinemcim hasta mısın sen?

gunaydınn ıyıkı dogdun annelerın en guzelı :)

ınsallah haber vermeye calısırsın mutlaka bebısten hee..

benimde son 2 haftaaaa
bende evde sıkılırmıyım diye düşünüyorum ama çocuklar olmadan gezip tozarız

günaydın canım

Günaydın özgem..
Nasılsın
Herşey tamam mı kızların?
ben hala yıkayamadım canım ya...

İnşallah canım..Ballı kaymak dedin bak sabah sabha canımı çektirdin
zaten adın kırmızı çilek:)))
ilk doğum değil mi canım seninde...

hadi yaaaaaaaaa
sepete attığı bir ürünü nasıl tükenir ama onu anlamadım..
hemen mi alacağız?

Işte aldgım bebk arabsı bu

Canım ben çok beğendim inan..
benimkine çok benziyor
güle güle kullansın tonton oğluşun...
Allah nazarlardan saklasın bebeğini kuzuuuuuuuuuuuuuuuuu

günaydın aysebahar teyzemız:)

Günaydın canım...

gunaydın tatlım hg :)

gunaydınn Eki Görüntüle 305483 ıyıkı dogdun annelerın en guzelı :)

ınsallah haber vermeye calısırsın mutlaka bebısten hee..

Canım benim teşekkür ederim..
Unutmamışsın valla...
Canımsın
Tekrar teşekkür ederim..

ah nerde sabahın köründe uyanıyorum

güle güle iyi günlerde kullanın güzelmiş

Ah canım alışkanlık mı seninkide bende öyleyim aynı sen gibi...
9 dedimi uyanıyorum

aysebahar; Ah canım alışkanlık mı seninkide bende öyleyim aynı sen gibi...
9 dedimi uyanıyorum[/QUOTE]

oo yine iyi uyuyorsun bana göre ben sabah ezanınla kalkıyorum, sonra parça parça uyuyorum 7:30 a kadar sonra uyku yok, bayanlar c.tesi dr gittim sıramı beklerken bir bayan vardı 35 haftalıkmıs yuzu gozu bayaga sismiş, sezeryan olucaktı suyu azalmış birde bebeğin boynunda kordon dolanmış ( bu aralar bu çok sık var benim bebiştede aynı ) bebek doğduktan sonra yoğun bakıma alınabilir falan dediler Allah yardımcısı olsun, bu bebeğn su kaybı çok fazla var, nedenide tam belli değil, ordan çıkınca bir bebek mağazası var yolumun üstünde pramatüre bebek tulumu aldım tam yeni doğduğunda giyer minicik, diğerlerini 0-3 aylık alıyoruz ama ilk anda kolları ayakları büyük geliyor bu tam olur oyuncak bebek giyimi gibi aynı

Son düzenleme:
günaydın canım..
erkek bebek için baktım da kalmamış adam gibi bişey...
Canım kaçta başlıyor bunun satışı biliyor musun?
Sanırım herkes pc başında beklemişler

ayy canım bende sabah işe geldiğimde baktım zırt bırt sepetim güncellendi aldığım satıldı ben karak varip alana kadar aldım bişeyler ama küçük alamadım bazıları 9-12 ay gömlek aldım mavi mesela onu çok küçükkken rahat kullamam ddim işte ne kalmışsa aldım bakalım bu arada hafta sonu e-bebek ten prima paketimi aldım

neler çıktı canım paketin içinde ben hala gidip almadım

hmm bı bakım bende tskler..
bırde bızımle

tabii bizsiz olur mu :))

Saolun bıraz pahalı ama cok begendım napıyım bıde ben sutlu kahve rengını aldım bebek arabsının sonrada kullnıym dıyee oğlusuma feda olsunnnnn

daha ıyılerı daha gusellerı sizlerın olsun işllahhhh

evet ilk doğum olacak kısmet olursa oyy canım yaa hemen getireyim sana ballı kaymak
valla bende anlamadım sepetteki ürünü gitti kızın :44:

canım hayırlı olsun nekadar fiyatı bu arabanın hafta sonu bende gördüm de biyerde 2 tane kaldı indirimli dedi de alamadık

saol cnaım daha ıyısı gonlundkeı senın olsun bıraz pahalı bana gore ama dedgım gııb cok begenıdm
cok amaclı arac koltugu bıle oluyorr 750 tl canımm

evet tatlım çooook hastalandım. cuma-cmt-pazar günü yatak döşek yattım. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım. bu arada işim yoğun oluyor bazen hemen cevap yazamıyorum kusuruma bakma emi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…