2012 Şubat Anneleri

arıyorlarmı paket gelınce yoksa bızmı takıp edıyoruz.
omaz tabı bızsız

arıyorlar canım

canım markası ne ve kaça aldın

neler çıktı canım paketin içinde ben hala gidip almadım

öyle kimlikle gelin falan diyolarda hikaye... biz gittik getirdi paketi kasiyer kıza isim ve imzamı aldı...sonra da paketi açtı içinden wenicenin 50 tl ve üzerine 20 liralık çeki çıkardı bunla alışveriş yapın kapanıyor wenice mağazası artık dedi bizde gittik mağazada da herşey bi pahalı hiç bişey almadım..ama sadece wenice ürünlerindeymiş indirim bübchen nin paketi vardı çanta bide 5 adet ürünü 59 liraya onu alayım dedim onu kapsamıyr hediye çeki dedi eşim de kızdı al şunu çık dedi bende aldım mecbur...

pekettende wenicenin yenidoğanlar için 1 tane başlık,1 tane önlük ve zıbını var arabalı olanı kız bebelere uymaz biz o konuda şanslıyız fakat tupperware nin tabağı var hani burgerking de hamburger koyuyolarla öyle bişey pembe renkli, 4 tane yenidoğan prima bez,sonra arielin leke çıkarıcı deterjan ama test boyda pantene nin şampuanı da aynı şekilde 1 kere yıkarsın primanın kitapcıkları bi sürü broşür falan...

Canım ya seninki bayağı kötüymüş..
Allah yardıcmın olsun..
bebekte su kaybı gerçekten önemsenecek kadar mühim bir konu..

Çok fazla 0-3 aylıkta alma canım..
senin bebeğin şimdi kaç kilo?

ayşebahar doğum günün mü canım bilmiyordum
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.çocuklarınla eşinle birlikte

Evet canım teşekkür ederim canım
çok sağol...

Neler var içinde baana tlf ettiler..
KArgo parası ni biz vereceğiz dediler..
MNG kargo ile göndereceklermiş bana:)))

evet ilk doğum olacak kısmet olursa oyy canım yaa hemen getireyim sana ballı kaymak
valla bende anlamadım sepetteki ürünü gitti kızın :44:

Canımsın sağol ya..
Şimdi aşure yedim ..
2 tabak götürdüm yine:))

evet tatlım çooook hastalandım. cuma-cmt-pazar günü yatak döşek yattım. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım. bu arada işim yoğun oluyor bazen hemen cevap yazamıyorum kusuruma bakma emi?

Çok geçmiş olsun Allah şifalar versin canım
Önemli değil canım ben takip ediyorum
Bende ara ara bakıyorum bugün..

prımanın hedıyesındenmı cıktı cnm bunlar..

saol cnaım daha ıyısı gonlundkeı senın olsun bıraz pahalı bana gore ama dedgım gııb cok begenıdm
cok amaclı arac koltugu bıle oluyorr 750 tl canımm

canım bunun markası graco sanırım wenicenin mağazasında görmüştüm bundan... benim gördüğüm de 300 liraydı sunybaby di sanırım onun markası aynı şekilde bende almak istiyorum ama gereksiz sanki benim için bizim arabamız yok zaten istanbulda akrabamda yok ayda yılda bir kocamla dışarı çıkarsam lazım olur belki sadece araba alırız diye düşündük

Aman aman abarttığımız kadar bişey yokmuş içinde kızlar

Gunaydın bayanlar,

Nasılsınız bakalım?

Ben ne yazık kı cok yorgunum.

Dun esımın ııs oldugu ıcın evı temızleyemedı, banada 'sakın temızleme, haftaya temızlerım ben' dedı.
Ama ben durur muyum! Yıne her yerı sıldım, supurdum. Hatta abarttım, banyonun yerdekı fayanslarının derzlerını bıle teeeeeek teek sıldım.
Pırıl pırıl oldu ama canım cıktı.yınede butun gun ayakta kaldım gıbı.
Sonra Elıf'ımın elbıselerını utuledım, yerlestırdım oyle boyle derken saat 22:30 oldu ve ben artık bittim.
Ayaklarım resmen balon gıbı sıstı ınanın, esım bıraz ovdu ama nafıle.
Gece zor uyudum agrılarımdan, hem ellerım acıdı hem ayaklarım
Gun ıcınde bırde kayınvalıdemle konustuk.
Bana dıyor kı; 'sana yardım etmek ısterdım ama evden cıkamıyorum, ama canın bırsey yemek ıstıyorsa yapayım, gondereyım'
Tesekkur ettım sadece.

Boyle ıste, ınanın ıs yerımde daha cok dınlenıyorum.
Evde oldugum vakıt orayı temızle, burayı temızle dıye kendımı yıyıp, bıtırıyorum.

Ve su an hala ellerım sızlıyor

Son düzenleme:
bübchenin ürünleri nasıl kızlar ben mecbur almak zorunda kaldım çok beğendim çantasını aslında ama ürünlerde zaten arkasında fiyatları yazıyordu hesaplayınca 70-75 lirayı buluyordu ben 59 liraya aldım aslında chicconun ki de hoşuma gitmişti ama kocamla papaz olmamak için aaldım

benım kı bol bol kullanılcka canım allh izin verırse anneaneısn bol bol cıkıp gelıcke oglusum emmek için malum çalısan ınsanlrız arabda oldgun dan bıze gore bu daha avantajlı geldı ama senın yerınd eolsma bend ebası bısey alırdım kullnmadıktan sonra aparatlarını ne gerek var benım arkdasım almadı bıle:))

günaydınnnnnn bende sneın gıbı temızlıyım dedım dun bı supurge actım kaldım yok yapamdım allhtan annem yetıstıdee yaptıkk yoruluyoruzz artıkkkk

günaydınnnnnn bende sneın gıbı temızlıyım dedım dun bı supurge actım kaldım yok yapamdım allhtan annem yetıstıdee yaptıkk yoruluyoruzz artıkkkk

Benım ne yazık kı yardım edebılecek kımsem yok.
Yapmayınca da ıcım rahat etmıyor ama gercekten artok cok yoruluyorum.
Yoksa oyle ınanılmaz derecede yorucu ısler yapmadım.
Ama artık ıslerden once kendımızı dusunmemız gerekıyor sanırım.

gunaydın hg tatlım
kendı adımabıraz ıyıyım aksam cok aferdersın kus allah kus derkjen uyuyamadım hıc
sen nasılsın bebıs ıyımı?

dıkkat et kendıne cok yorma bu ne sıkı bı temızlıkmıs
barı sıksaydın bıraz dguma yakın yapsaydın
kayınvalıdeden hayır yok hep lafta
gercı benımkısı laf bıle yapmıyorda
habıre gorumcemle kıyaslıyo o sole yapardı bole yapardı
:))) neyse uzatmım ben kayınvalıde deyınce sınırlerım bozuluyorda

cokcok dıkkat et kendıne.

kızlar bu arada ben doktora da gittim elimdeki uyuşmalar için sinir sıkışması dedi genellikle menopoz dönemindeki kadınlarda ve parmaklarını çok çalıştıranlarda oluyormuş ödemden oluyor ellerin zaten şişmiş dedi...vee sadece vitaminleri kullanabiliyorum geçmezse öyle çekeceksin dedi...oğloşum da 1300 gr olmuş 1 hafta önde gidiyorsunuz dedi doğumumuda 22.02.2012 diye belirledik ama bakalım Allah'tan hayırlısı sağılıklı mutlu bir bebek diyor:)))ben çok gülüyorum öyle ağlama falan hiç yok dedim belli oda gülüyor zaten diyorçekiverdi gülerkenki resmini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…