- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.701
arıyorlarmı paket gelınce yoksa bızmı takıp edıyoruz.
omaz tabı bızsız
Saolun bıraz pahalı ama cok begendım napıyım bıde ben sutlu kahve rengını aldım bebek arabsının sonrada kullnıym dıyee oğlusuma feda olsunnnnn
daha ıyılerı daha gusellerı sizlerın olsun işllahhhh
arıyorlar canım
canım markası ne ve kaça aldın
arıyorlar canım
canım markası ne ve kaça aldın
neler çıktı canım paketin içinde ben hala gidip almadım
oo yine iyi uyuyorsun bana göre ben sabah ezanınla kalkıyorum, sonra parça parça uyuyorum 7:30 a kadar sonra uyku yok, bayanlar c.tesi dr gittim sıramı beklerken bir bayan vardı 35 haftalıkmıs yuzu gozu bayaga sismiş, sezeryan olucaktı suyu azalmış birde bebeğin boynunda kordon dolanmış ( bu aralar bu çok sık var benim bebiştede aynı ) bebek doğduktan sonra yoğun bakıma alınabilir falan dediler Allah yardımcısı olsun, bu bebeğn su kaybı çok fazla var, nedenide tam belli değil, ordan çıkınca bir bebek mağazası var yolumun üstünde pramatüre bebek tulumu aldım tam yeni doğduğunda giyer minicik, diğerlerini 0-3 aylık alıyoruz ama ilk anda kolları ayakları büyük geliyor bu tam olur oyuncak bebek giyimi gibi aynı
ayşebahar doğum günün mü canım bilmiyordum
doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inş.çocuklarınla eşinle birlikte
ayy canım bende sabah işe geldiğimde baktım zırt bırt sepetim güncellendi aldığım satıldı ben karak varip alana kadar aldım bişeyler ama küçük alamadım bazıları 9-12 ay gömlek aldım mavi mesela onu çok küçükkken rahat kullamam ddim işte ne kalmışsa aldım bakalım bu arada hafta sonu e-bebek ten prima paketimi aldım
evet ilk doğum olacak kısmet olursa oyy canım yaa hemen getireyim sana ballı kaymak
valla bende anlamadım sepetteki ürünü gitti kızın :44:
evet tatlım çooook hastalandım. cuma-cmt-pazar günü yatak döşek yattım. şimdi daha iyiyim çok şükür. sağol canım. bu arada işim yoğun oluyor bazen hemen cevap yazamıyorum kusuruma bakma emi?
öyle kimlikle gelin falan diyolarda hikaye... biz gittik getirdi paketi kasiyer kıza isim ve imzamı aldı...sonra da paketi açtı içinden wenicenin 50 tl ve üzerine 20 liralık çeki çıkardı bunla alışveriş yapın kapanıyor wenice mağazası artık dedi bizde gittik mağazada da herşey bi pahalı hiç bişey almadım..ama sadece wenice ürünlerindeymiş indirim bübchen nin paketi vardı çanta bide 5 adet ürünü 59 liraya onu alayım dedim onu kapsamıyr hediye çeki dedi eşim de kızdı al şunu çık dedi bende aldım mecbur...
pekettende wenicenin yenidoğanlar için 1 tane başlık,1 tane önlük ve zıbını var arabalı olanı kız bebelere uymaz biz o konuda şanslıyız fakat tupperware nin tabağı var hani burgerking de hamburger koyuyolarla öyle bişey pembe renkli, 4 tane yenidoğan prima bez,sonra arielin leke çıkarıcı deterjan ama test boyda pantene nin şampuanı da aynı şekilde 1 kere yıkarsın primanın kitapcıkları bi sürü broşür falan...
saol cnaım daha ıyısı gonlundkeı senın olsun bıraz pahalı bana gore ama dedgım gııb cok begenıdm
cok amaclı arac koltugu bıle oluyorr 750 tl canımm
öyle kimlikle gelin falan diyolarda hikaye... biz gittik getirdi paketi kasiyer kıza isim ve imzamı aldı...sonra da paketi açtı içinden wenicenin 50 tl ve üzerine 20 liralık çeki çıkardı bunla alışveriş yapın kapanıyor wenice mağazası artık dedi bizde gittik mağazada da herşey bi pahalı hiç bişey almadım..ama sadece wenice ürünlerindeymiş indirim bübchen nin paketi vardı çanta bide 5 adet ürünü 59 liraya onu alayım dedim onu kapsamıyr hediye çeki dedi eşim de kızdı al şunu çık dedi bende aldım mecbur...
pekettende wenicenin yenidoğanlar için 1 tane başlık,1 tane önlük ve zıbını var arabalı olanı kız bebelere uymaz biz o konuda şanslıyız fakat tupperware nin tabağı var hani burgerking de hamburger koyuyolarla öyle bişey pembe renkli, 4 tane yenidoğan prima bez,sonra arielin leke çıkarıcı deterjan ama test boyda pantene nin şampuanı da aynı şekilde 1 kere yıkarsın primanın kitapcıkları bi sürü broşür falan...
prımanın hedıyesındenmı cıktı cnm bunlar..
Aman aman abarttığımız kadar bişey yokmuş içinde kızlar
Canım ya seninki bayağı kötüymüş..
Allah yardıcmın olsun..
bebekte su kaybı gerçekten önemsenecek kadar mühim bir konu..
Çok fazla 0-3 aylıkta alma canım..
senin bebeğin şimdi kaç kilo?
ay Allah korusun canım benim değil, ben dr sıra beklerken ordaki bir kadının 35 haftalık bu sorunundan dolayı sezeryana giricekti, bende şükür sorun yok,
0-3 aylık yenidoğan almıcam ne alıcamki canım
canım bunun markası graco sanırım wenicenin mağazasında görmüştüm bundan... Benim gördüğüm de 300 liraydı sunybaby di sanırım onun markası aynı şekilde bende almak istiyorum ama gereksiz sanki benim için bizim arabamız yok zaten istanbulda akrabamda yok ayda yılda bir kocamla dışarı çıkarsam lazım olur belki sadece araba alırız diye düşündük
[ı]gunaydın bayanlar,
nasılsınız bakalım?
Ben ne yazık kı cok yorgunum.
Dun esımın ııs oldugu ıcın evı temızleyemedı, banada 'sakın temızleme, haftaya temızlerım ben' dedı.
Ama ben durur muyum! Yıne her yerı sıldım, supurdum. Hatta abarttım, banyonun yerdekı fayanslarının derzlerını bıle teeeeeek teek sıldım.
Pırıl pırıl oldu ama canım cıktı.yınede butun gun ayakta kaldım gıbı.
Sonra elıf'ımın elbıselerını utuledım, yerlestırdım oyle boyle derken saat 22:30 oldu ve ben artık bittim.
Ayaklarım resmen balon gıbı sıstı ınanın, esım bıraz ovdu ama nafıle.
Gece zor uyudum agrılarımdan, hem ellerım acıdı hem ayaklarım
Gun ıcınde bırde kayınvalıdemle konustuk.
Bana dıyor kı; 'sana yardım etmek ısterdım ama evden cıkamıyorum, ama canın bırsey yemek ıstıyorsa yapayım, gondereyım'
tesekkur ettım sadece.
Boyle ıste, ınanın ıs yerımde daha cok dınlenıyorum.
Evde oldugum vakıt orayı temızle, burayı temızle dıye kendımı yıyıp, bıtırıyorum.
Ve su an hala ellerım sızlıyor[/ı]
günaydınnnnnn bende sneın gıbı temızlıyım dedım dun bı supurge actım kaldım yok yapamdım allhtan annem yetıstıdee yaptıkk yoruluyoruzz artıkkkk
Gunaydın bayanlar,
Nasılsınız bakalım?
Ben ne yazık kı cok yorgunum.
Dun esımın ııs oldugu ıcın evı temızleyemedı, banada 'sakın temızleme, haftaya temızlerım ben' dedı.
Ama ben durur muyum! Yıne her yerı sıldım, supurdum. Hatta abarttım, banyonun yerdekı fayanslarının derzlerını bıle teeeeeek teek sıldım.
Pırıl pırıl oldu ama canım cıktı.yınede butun gun ayakta kaldım gıbı.
Sonra Elıf'ımın elbıselerını utuledım, yerlestırdım oyle boyle derken saat 22:30 oldu ve ben artık bittim.
Ayaklarım resmen balon gıbı sıstı ınanın, esım bıraz ovdu ama nafıle.
Gece zor uyudum agrılarımdan, hem ellerım acıdı hem ayaklarım
Gun ıcınde bırde kayınvalıdemle konustuk.
Bana dıyor kı; 'sana yardım etmek ısterdım ama evden cıkamıyorum, ama canın bırsey yemek ıstıyorsa yapayım, gondereyım'
Tesekkur ettım sadece.
Boyle ıste, ınanın ıs yerımde daha cok dınlenıyorum.
Evde oldugum vakıt orayı temızle, burayı temızle dıye kendımı yıyıp, bıtırıyorum.
Ve su an hala ellerım sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?