- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #45.761
herkese slm... yemekte heralde anneler... bende yakışıklı oluşumu gördüm yeni geldim işe ters dönmüş artık şimdilik normal doğum dedi... suyu biraz azalmış bol su iç dedi birde demir hapını 3'e çıkardı hala çok kansızım birde oluş 1709gr çıktı çok küçük değilmi yaa
canım arkadaşının ellerindeki uyuşma için doktoru calsiyum mu önermiş
kızlar ben dr.umu değiştirmeyi düşünüyorumda.rica etsem istanbuldaki arkadaşlar doğumu şuan gittiği yerde yapacak olanlar bi rica etsem yardımcı olurmusunuz?nerelere gidiyosunuz?
sende de mi çıktı su azlığı((sanırım artık daha çok duycaz bu haftalardan sonra ((
evet ama benim yüzümden oldu zor abdest alıyorum diye gündüz hiç su içmiyordum 1 aydır zorlanıyordum sanırım o yüzden oldu ama sabahtan beri deli gibi içiyorum yazık çocukuma yaaa... bizim yavrular aynı 32 haftalık...bir dahaki kontrole 6 ocak dedi önce nst'Ye gir sonra gel dedi...
kızlar ben dr.umu değiştirmeyi düşünüyorumda.rica etsem istanbuldaki arkadaşlar doğumu şuan gittiği yerde yapacak olanlar bi rica etsem yardımcı olurmusunuz?nerelere gidiyosunuz?
ne kadar cok sorunlarla karsılasıyoruz ya bıran once zmn gecselerde hayırlısı ıle dogsalar..
yapma cnm ya susuz bırakma yavruyu(her ne kadar dr.lar pek etkilemiyo deselerde ben etkilediğini düşünüyorum.evet yavruşlar aynı...34.haftadan sonra nst kontrolleri başlıyor.bebeğin hareketleri nasıl bu arada???
amin cnm hayırlısıyla bi doğsalar...
ıns.
bugun cnm cok sıkkın zmn gecmıyo gıbı.
mıdemın bulantısından olsa gerek..
hareketlerde azalma oluyormuş bu hastadan sonra ama benimkinde bir azalma yok arkama yaslanıp biraz seviyim yeter hemen deli gibi oynamaya başlıyor...sevilmeyi çok seviyor şimdiden...ama artık iyice korku bastı beni nasıl bişey şu doğum bir bilsem
evet ama benim yüzümden oldu zor abdest alıyorum diye gündüz hiç su içmiyordum 1 aydır zorlanıyordum sanırım o yüzden oldu ama sabahtan beri deli gibi içiyorum yazık çocukuma yaaa... bizim yavrular aynı 32 haftalık...bir dahaki kontrole 6 ocak dedi önce nst'Ye gir sonra gel dedi...
ay kızlar bu ne ya tüm alıntıladığım msjlarım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?