2012 Şubat Anneleri

bugün kendimi iyi hissetmiyorum. karnım aşırı sert ve sanki çıkıcak gibi şeyimde bir baskı bir ağırlık var. sanki ayakları çıkacak gibi. bu ne acaba yaa?

Canım bebbek büyüyor bu normal..

Karnının bir yeri mi sert?
İşte bu bebek...
Endişe etme..

Ama her yeri mi sert?
O zaman doktoruna bilgi ver canım...

fiziksel özellikten şikayet etmiyorum ben çok ağrım oluyo dayanılmaz hatta
ama terapi parası eşim mecbur biriktirecek
Allah sizinde yardımcınız olsun

Sağol canım..Ay Şubat gelse de doğursak hanımlarrrrrrrrrrrrrrr

Maşallah kocaman olmuş sizin tosunlar prensesler..
Ayrıca o küçücük yavrulara maşallah dememek mümkün mü canım?

Zaman çabuk geçiyor, bir bakmışsınız yavrularınız kucaklarınızda... Biz de doğum için gün sayarken artık aşılarını takip ediyoruz...

ben de istiyorum küvet. ne güzel rahatlatıyor insanı ama dediğin gibi bizim banyoda ufak duşakabine zor sığıyorum bu göbekli halimle:))

fiziksel özellikten şikayet etmiyorum ben çok ağrım oluyo dayanılmaz hatta
ama terapi parası eşim mecbur biriktirecek
Allah sizinde yardımcınız olsun

Psikolojinizi bozan neydi o halde; verilmemiş kilolar mı ağlayan bebekler mi? Yani yanlış anladığım bir nokta varsa o nedenle soruyorum, zira ağrılardan bahsetmiyorsunuz o yorumunuzda.

Ağrılar yoğunlaşıyor malesef son aylarda, geçmiş olsun, ben normal doğum yaptım epidural falan da olmadan, gerçekten sancılar zordu ama inanın annelik güç veriyor insana siz de eminim yavrunuz için severek katlanıyorsunuzdur hamileliğin getirdiği bir takım sıkıntılara...

Hamilelik hassas bir dönem, umarım kırıcı olmamışımdır, ama önceki yorumunuzdan duyduğum rahatsızlığı da belirtmeden geçemedim...

Tekrar sağlıklı & kolay doğumlar diliyorum hepinize sevgili şubat anneleri...

Son düzenleme:

malesefki bende sizin yorumunuzdan rahatsızlık duydum
hamile bir bayanın psikiolojisi herşeye bozulabilir
bunu çabuk unuttunuz sanırım
sizde sağlıkla büyütün bebeğinizi
kırıcı olmadınız sorun yok merak etmeyin
iyi günler

ohhh hazırlan bakalım

ben geldim kızlar napıyosunuz bakalım?

eh işte sen

günaydın kızlarrr
ayyy ne yazdım benyaa ne günaydınıdengem bozuldu

bende şaşırdım ne diyo bu diye :))

hadi kolay gele

bugün kendimi iyi hissetmiyorum. karnım aşırı sert ve sanki çıkıcak gibi şeyimde bir baskı bir ağırlık var. sanki ayakları çıkacak gibi. bu ne acaba yaa?

aynen benimde öyleee
ayyyyyy yaa dogurasım geldı

ulaaaaaaaaa noliiiiiiiii burdaaaaaaaaaaa......
selam kızlarrrrrrrrrr..ben geldimmmmmmmmmm :80:.............. dün yoktum valla sizi özledim....dün neler yaptım kısa bi özet geçim hemen..eşim evdeydi malum..onunla sabah kahvaltısından sonra alışveriş merkezine gittik..neomarine..bu tarafta oturanlar bilir.....gezdim ....(tabi sürekli dinlenmek kaydıyla).....kendimi o zaman kocakarı gibi hissettim ama napim...sürekli yorgun düşmek bu olsa gerek...eve gelene kadarda bi uykum geldiki sormayın...daha yolda esnemeye başladım..eve gelir gelmezde hemen kısa bi kestirme yaptım tatlı tatlı:120:...sonra yemek yedik eşimle..eşim arkadaşalarıyla buluştu bende tv seyrettim..çocuklar duymasın falan....geçen gün adnan şensesinde mide kanseri olduğunu öğrendim..allah şifa versin..bi kanserdir gidiyo yahuu...hiç iş yapmadım desem yalan olur...dışardan gelince yatak odamın halısında baktım saç kılları var hemen onları bi fırçayla temizledim..hamilede olsam benim cidden temizlik takıntım var napim....bide hep diyorumki kendime ya erken gelirse oğlun ev temiz olsun ev temiz olsun..bi bakıyorum her yeri silmişim toplamışım......duramıyorum napim yaa....boşverr bigün desem ertesi gün bişi dürtüyo resmen......onun dışında sabahtan beri bugünde kendi temizliğime baktım..biraz cildime buhar verdim falan peelıng yaptım...cıbı cıbı yaptım ,banyomu cifledim..:86:..şimdide geldim sizeee...:126:..az oturayım dimi...onun dışında allahıma çok şükür hamileliğim çok güzel gidiyo..buklecim ağrıların olmasına çok üzüldüm cnm..allaha şükür benim hiç ağrım sızım yok..olmazda inş..sanırım çalışıyorsunya sen oda etkilio olabilir tabi...oğluşum iyi...vurduğu zaman göbeğimi sağ olsun sallıyo...tartıldım 83 kilo olmuşum tam 13 kilo almışım şimdiye kadar.....nasıl vercez bu kiloları bakalım...bu arada kızlar basenlerim ve popomda kısa kırmızı kırmızı çatlaklar var yeni olmuş....inş doğumdan sonra geçer..karnımda hiç yok..inş olmasında yaa....gıcık oluyorum ben çatlağa..yoksa kocakarı cildi gibi duruyo..çok kötü...evladlarımız iyi olsunda napalım...annelik zorr.....

dünürm ben rüyamda ikizlerim olduğunu gördün dün akşam yahuuu.....iki damat geliyo sana....bi gelin daha isterim ben.....nsılsın şekerrrr....

oyelkencim sen nasılsın bide..merak ettim seni....rapor falan alcanmı sen doğum izni için:44:

bişey olduğuu yok canım herşey yolunda maşallah

bebegin yeri daraldıgı icin fazla haraket edemiyor ve sertlikler olusuyor gerındıkce falan, yada sizin bebişler dondu dogum halın e ondan baskılar oluyor olabılır.

bencede ondan oluyodur cnm yada canım sıkkın olduğundadfa oluyo normaldir

İnan canım arkadaşımız o yorumunda kötü amaçla bişey yazmadı..
Sizin ekim anneleri olarak yaşadığınız zorlukları
Dolayısıyla bizde mi yaşayacağız endişesiyle yazıldı

Birbirinizi kırmayın...

anaaa dunurum hg
nasılsın
sendekı bu tıtızlık ıs yapma merakı bırazda bana bulassa nolur sankı..
esad nasıl. uzme damadımı cok ooo sende bı dur yerınde yanı alalalalla :
bnm de karnımda var catlaklar ayaklarımda falan yok cok sukur.
ama karnım harıta metod gıbı yaa..
keske badem yagı surseydım
sen sur barı cogalmadan..
veya nemlendırıcılerden..

rahat olun ......

sıkıntı yok gerilmeyin ben özel mesaj attım gerekli yerelere....

Canım doğum yapsan şimdi 11 kg verdin mi?
2 kg kalıyor onu da 40 ın çıkana dek vereceksin?
Daha ne düşünüyorsun canım..
Doğumdan sonra 40 gün içinde 12-16 kg veriliyor

Bu arada benim adam her an gelebilir.
Bugün erken çıkacağım..

Bu sabah kavga eden bayanlardan birini inşaat demiriyle yaralanmışlar
Karnından hemde...
Ay duyunca çok fena oldum...

ana hemen calısmalara baslamam lazım
ıkı damat gelıyoooooo
ıyıyım bn bugun bnm kız masallah bugun epey hareketlı
oturup ızlıyorum bende onuj

bnde sımdı gordum.. yazıyı
evet kesınlıkle katılıyorum
ılk bebegımız ve korktugumuz ıcın yorum yaptı veya yaptık..
eger yorumlanmasını ıstemıyorsanız neden paylasılıyor..
veya bu sıte ne ıcın..
korkumuzu sız dogum yapmıslardan destek alarak gıderıyoruz.
eger sorun oluyorsa sızler ıcın sızlerı zıyaret etmeyız olur bıter..
ıyı gunler dılerım saygı ve sevgılerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…