2012 Şubat Anneleri

inşallah yorumladığımız gibidir...bazen kızıyorum ama yokluğunu göstermesin Rabbim kahroluyor insan

evet yaa.
bazen kızınca beddua bıle edıyorum kımı zaman
allah onu benden almasın

hahahhah hea ılk cınsıyetını ogrenırkende dr a dıyo manyak heyecnlı heyecanlı
nee kızmı
nasıl evlendırecem onu en ıyısı ıc guvey alayım dıyo drla ben katıldık gorsen varya

yok cnm bende ayrı oturmaları taraftarıyım
bıze bak cocuk dgdu evlendırıyorz evını duzuyoz

madem kilolar gidiyormuş Relax kızlar Relax salın gitsin...yemelere devamm:125:

bende ole dıyom ama dr bu sattten snra kesınlıkle kg alma dıyo 3 kg daha almısım
beynımı yıcek neden aldın ben sana kıs yemegı demedımmı dıye

cnm çatlak göbeğimde değil basenlerimde.....kazen erkekmi kızzz..allah iyiliğini versinn..

ohhh 32 olmuş benim gelinim hayırlı olsunnnnnnn......evet son aylarda ayda 1 kilo yada 2 kilo almamız gerek sanırsam..yandın valla doktor seni yolacak dünür....tombul dünürüm....bişi olmaz yaaa..gelinimde almıştır o zaman....sorma yaaa..o günler gelcekmi ömrümüz yeter inş o günlerini görmeye.....ahhh ahhhhhhhhh sağ sağlim bi doğsalardı....

evet o konuda haklısın kesınlıkle resım konusunu dusunemedık..
bu konuyu da konustum ben tekrarlanmıcak en azından tarafımca..

fakat bızım sızın sayfanızdakı yazılar ıcın yorum yapmamızda sakınca gorememıstım ondan dıle getırdım bende
okuyalımkı korkumuz veya endısemız gecsın deılmı
bukle arkadasımda kotu bıse demedıgını dusunuyorum
sadece zor oldugunu dıle getırdı oda..

neyse konuyu kapatalım dılersenız
bebeklerınız (ve bebeklerımız) saglılı yasarlar ıns..

ınsalah bızlerede hayırlı dogumlar nasıp olsun (amin)

moral bozmak gibi olmasın ama ben ilk doğumda 18 kilo almıştım ve sadece 5 gitti doğumda 3-4 de bir kaç yada gitti geri kalanı verene kadar göbeğim çatladı ki 1 yılda toparladım ancak. ama benim kız ufaktı ve suyum bitmişmiş doğuma girdiğimde. sorun bakalım ona rağmen bu hamileliğimde dikkat ediyor muyum kiloma malesef hayır. ne kadar dikkat etmeye çalışsam da olmuyor yine alıyorum ((

ii de kızlar bebelerimiz tontiş kilolu olsun istiyoruz yemeden nasıl olacak ki? nerden alacaklar kiloları bizden mi anlamıyorum ben yaa aklım karıştı bu bebeler nerden kilo alıyor:44:

aa canım senle haftamız aynı..nasıl gidiyo hamileleiğin....

ay saol dunurum
bu haftamız 32yı nasıl bıtırecezle gececek demekkı
vallahı yolmassa ıyı cok sıkı fıkıyız adamla
sankı yıllardır tanıdıgımız onu bırak akranımız gıbı
ıhtıyar bnm dr gozunde mınık gozluklerle okuyup yazıyo
amelıyat nasıl yapacak belırsız
esıme dıyom gozluklerıne kan sıcrarsa bıse goremıcek o zmn nolur
delı dusundugun seye bak dıyo
vallahı bu zmnlarda zmn gecmıyor
bı dogursamm da totosuna totosuna vursam

kaç kilo aldın ki benimki de fırçaladı gitmeye korkuyorum:18:

8,5dı en son aldıgım kg toplamda sımdı 11,5 kg almısım toplamda

ii de kızlar bebelerimiz tontiş kilolu olsun istiyoruz yemeden nasıl olacak ki? nerden alacaklar kiloları bizden mi anlamıyorum ben yaa aklım karıştı bu bebeler nerden kilo alıyor:44:

tabiki senden kordondan cnm..yediğin şeylerin vitamini onada gidiyo...benim merak ettiğim kaka yapıyolarmı bebeklermiz.....onlar nereye gidiyo acaba?......eşim soruyo kalıyorum öyle bilemedim şimdi...:44:

bende esıme demıstım bu cocuk nerden beslenıyor bızden sutmu oluyor onumu emıyor dıye
hee ıcınde hatta tencere tava yemek yapılıyo onları yıyo dıyordu

sanırım bızım aldıgımız besınlerın yararlı olanı kanımızdan yararlı besınleri plesenta yoluyla beslenıyormus

yanı cok yemesekte beslenebılıyormus az az sıksık yememız lazımmıs
ama yapabılene ben sahsen tıka basa her seferınde yıyorum

ben 13 14 kg almışım..o zaman bizim doktorun beni kesmesi lazım yahuuuubişicik olmaz napalım yaa..herkesin bünyesi farklı....ebru şallı mübarek çıtır çıtır doğurdu iki oğlunuda..demet şener desen öyle...çağla şikel desen hiç belli değil hamile olduğu sırf göbek..yapı meselesi....kadın dediğin hamileyken azcık etli butlu olur dimi one öyle....çiroz çiroz hamileler...gıcık oluyorummm

tabiki senden kordondan cnm..yediğin şeylerin vitamini onada gidiyo...benim merak ettiğim kaka yapıyolarmı bebeklermiz.....onlar nereye gidiyo acaba?......eşim soruyo kalıyorum öyle bilemedim şimdi...:44:

hıc bır fıkrım yok gecen burdakılerden bırı demıstı kılları dokuluyormus
onlardan tıskınıyordum bırde bu zmnlar kakasını yapıyorlarmıs dedıler
daha bı mıdem bulandı duyunca demıstı
ama ne kadar dgru bılemedım

bende 12 kilo almışım ve dr artık bana yorum bile yapmıyo kızlar
biri beni durduramıyo
akşamları yürüyüş yaptığım ve çalıştığım halde böyleysem
gerisini düşünemiyorum

hahahah demı dunurum bızde bole kandırırz kendımızı
yok normaldede kılo oldugu ıcın bnde dr kızıyo kılo alınca
ılk basta 6 kg vermıstım adam nasıl sevındı( tahlıllere bakıp degerlendırıp sorun olmadıgı halde ve kg verdıgım ıcın)
bende manyakmı dıyordum kendı kendıme
meger adam ısını bılıyo sonradan fazlasıyla daha cok alacaz ıyı oldu bırden olan kg nın ustune olsaydı dusunemıyorum
yarım dunyayım tam olurdum heralde o zmn

aa canım senle haftamız aynı..nasıl gidiyo hamileleiğin....

evet canım aynı olduğu biraz önce benim de dikkatimi çekti. ben de çok hantallaştım. çalışıyorum, eve gidince çok yorgun hissediyorum kendimi ama sağolsun bi bıcırığım daha var ve peşimi bırakmıyor top bilee oynuyoruz beraber 11 e kadar falan ayaktayım yani. sonra gece nasıl uyuduğumu ben bile bilmiyorum. tabi gece kaç kere kalktığımı da bazen hesaplayamıyorum :))

bende 12 kilo almışım ve dr artık bana yorum bile yapmıyo kızlar
biri beni durduramıyo
akşamları yürüyüş yaptığım ve çalıştığım halde böyleysem
gerisini düşünemiyorum

canını sıkma çok normal kilo alman ayrıca çok ta değil olcak o kadar be de almısım 12 kılo sağlıklı olsunlarda veririz kiloları bişeycık olmaz...

gabe giyim mağazalarına git
gör minnacık etekler var sözüm ona gebe giyim
var mı dedim bunları giyen
hemde nasıl hala 34 bedenlermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…