- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.961
madem kilolar gidiyormuş Relax kızlar Relax salın gitsin...yemelere devamm:125:
inşallah yorumladığımız gibidir...bazen kızıyorum ama yokluğunu göstermesin Rabbim kahroluyor insan
kimin dünürü yaa bak aynı rüyaları görüyoruz valla..var bunda bi keramet dur bakalım.....allah hayıra yassında.....doğumda ikiz doğurup şok olmayız inş... tv reklamındaki gibi..oto koltuğu reklamında...adam diyoya bu bebekler nerden çıkıyo diyo.... ....hayırlısı artık......iç güveymi .....oğlum isterse verebilirim iç güvey ama en iyisi ayrı oturmaları dünür...herkes evini bilsin dimi
madem kilolar gidiyormuş Relax kızlar Relax salın gitsin...yemelere devamm:125:
28 aralıkta çalışamaz raporu alacağım %90
bu arada canım moralini bozmak istemem ama o çatlaklar göbeğin indikçe daha kötü bir görüntü alacak
ooo kazen bey gelmişşşşşşş
ömür vermişsin canım aminnn
inşallah
evet yaa.
bazen kızınca beddua bıle edıyorum kımı zaman
allah onu benden almasın
hahahhah hea ılk cınsıyetını ogrenırkende dr a dıyo manyak heyecnlı heyecanlı
nee kızmı
nasıl evlendırecem onu en ıyısı ıc guvey alayım dıyo drla ben katıldık gorsen varya
yok cnm bende ayrı oturmaları taraftarıyım
bıze bak cocuk dgdu evlendırıyorz evını duzuyoz
bende ole dıyom ama dr bu sattten snra kesınlıkle kg alma dıyo 3 kg daha almısım
beynımı yıcek neden aldın ben sana kıs yemegı demedımmı dıye
bende ole dıyom ama dr bu sattten snra kesınlıkle kg alma dıyo 3 kg daha almısım
beynımı yıcek neden aldın ben sana kıs yemegı demedımmı dıye
Öncelikle üç ay sonra doğum yapıcağınız için doğumu tecrübe etmiş diğer topikleri ziyaret edip onlardan bilgi almanız ve tecrübelerini sizinle paylaşmalarını istemeniz çok doğal bir durum ve kimse size bunun için tepki göstermiyor. Ancak kendi grubunuzda bizlerden bahsederken kullanmış olduğunuz uslüp yanlış ve hatta kırıcı. Hard Disck rumuzlu arkadaşımız sadece sizi bu konuda uyarmak ve kullanılan uslübün yanlış olduğuna dikkat çekmek istedi okadar.
Bunun dışında örneğin siz dün benim kızımın resimlerinin olduğu sayfanın linkini kopyalayıp grubunuzda paylaşmışsınız, iznim dışında yapılan bu durum beni çok rahatsız etti. Çünkü ben o resimleri Ekim annelerinde paylaşmıştım sizde ziyaret ettiğinizde tabiki kızımın resimlerini görmeniz mümkündür ancak bu resimleri kendi grubunuzdaki arkadaşlarınızında paylaşımına açmanız yanlıştır. Örneğin size özel bir resmi grubunuzda paylaştınız bende paylaşmış olsuğunuz sayfanın linkini kendi grubuma kopyalayıp paylaştım, eminim bu sizi rahatsız ederdi. Bu tür konularda daha hassas davranırsanız sevinirim. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.
Canım doğum yapsan şimdi 11 kg verdin mi?
2 kg kalıyor onu da 40 ın çıkana dek vereceksin?
Daha ne düşünüyorsun canım..
Doğumdan sonra 40 gün içinde 12-16 kg veriliyor
Bu arada benim adam her an gelebilir.
Bugün erken çıkacağım..
Bu sabah kavga eden bayanlardan birini inşaat demiriyle yaralanmışlar
Karnından hemde...
Ay duyunca çok fena oldum...
moral bozmak gibi olmasın ama ben ilk doğumda 18 kilo almıştım ve sadece 5 gitti doğumda 3-4 de bir kaç yada gitti geri kalanı verene kadar göbeğim çatladı ki 1 yılda toparladım ancak. ama benim kız ufaktı ve suyum bitmişmiş doğuma girdiğimde. sorun bakalım ona rağmen bu hamileliğimde dikkat ediyor muyum kiloma malesef hayır. ne kadar dikkat etmeye çalışsam da olmuyor yine alıyorum((
ohhh 32 olmuş benim gelinim hayırlı olsunnnnnnn......evet son aylarda ayda 1 kilo yada 2 kilo almamız gerek sanırsam..yandın valla doktor seni yolacak dünür....tombul dünürüm....bişi olmaz yaaa..gelinimde almıştır o zaman.... sorma yaaa..o günler gelcekmi ömrümüz yeter inş o günlerini görmeye.....ahhh ahhhhhhhhh sağ sağlim bi doğsalardı....
kaç kilo aldın ki benimki de fırçaladı gitmeye korkuyorum:18:
ii de kızlar bebelerimiz tontiş kilolu olsun istiyoruz yemeden nasıl olacak ki? nerden alacaklar kiloları bizden mi anlamıyorum ben yaa aklım karıştı bu bebeler nerden kilo alıyor:44:
ii de kızlar bebelerimiz tontiş kilolu olsun istiyoruz yemeden nasıl olacak ki? nerden alacaklar kiloları bizden mi anlamıyorum ben yaa aklım karıştı bu bebeler nerden kilo alıyor:44:
ay saol dunurum
bu haftamız 32yı nasıl bıtırecezle gececek demekkı
vallahı yolmassa ıyı cok sıkı fıkıyız adamla
sankı yıllardır tanıdıgımız onu bırak akranımız gıbı
ıhtıyar bnm dr gozunde mınık gozluklerle okuyup yazıyo
amelıyat nasıl yapacak belırsız
esıme dıyom gozluklerıne kan sıcrarsa bıse goremıcek o zmn nolur
delı dusundugun seye bak dıyo
vallahı bu zmnlarda zmn gecmıyor
bı dogursamm da totosuna totosuna vursam
8,5dı en son aldıgım kg toplamda sımdı 11,5 kg almısım toplamda
tabiki senden kordondan cnm..yediğin şeylerin vitamini onada gidiyo...benim merak ettiğim kaka yapıyolarmı bebeklermiz.....onlar nereye gidiyo acaba?......eşim soruyo kalıyorum öyle bilemedim şimdi...:44:
ben 13 14 kg almışım..o zaman bizim doktorun beni kesmesi lazım yahuuuubişicik olmaz napalım yaa..herkesin bünyesi farklı....ebru şallı mübarek çıtır çıtır doğurdu iki oğlunuda..demet şener desen öyle...çağla şikel desen hiç belli değil hamile olduğu sırf göbek..yapı meselesi....kadın dediğin hamileyken azcık etli butlu olur dimi one öyle....çiroz çiroz hamileler...gıcık oluyorummm
ben 13 14 kg almışım..o zaman bizim doktorun beni kesmesi lazım yahuuuubişicik olmaz napalım yaa..herkesin bünyesi farklı....ebru şallı mübarek çıtır çıtır doğurdu iki oğlunuda..demet şener desen öyle...çağla şikel desen hiç belli değil hamile olduğu sırf göbek..yapı meselesi....kadın dediğin hamileyken azcık etli butlu olur dimi one öyle....çiroz çiroz hamileler...gıcık oluyorummm
aa canım senle haftamız aynı..nasıl gidiyo hamileleiğin....
bende 12 kilo almışım ve dr artık bana yorum bile yapmıyo kızlar
biri beni durduramıyo
akşamları yürüyüş yaptığım ve çalıştığım halde böyleysem
gerisini düşünemiyorum
canını sıkma çok normal kilo alman ayrıca çok ta değil olcak o kadar be de almısım 12 kılo sağlıklı olsunlarda veririz kiloları bişeycık olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?