2012 Şubat Anneleri

ayy ayşecim yaaa hayy o ağzını öpeyim dicem ama yanlış anlaşılır şimdi..moral verdin...inş gider 11 kg dediğin gibi..zira popom banu alkanın şimdiki hali gibi olmuş..aynada kendimden korktumda........seni bu yüzden seviyorum bn yaaa...çok iyi niyetlisin yada kalbin çok temiz senin yahuuu..insanın bütün sıkıntısı gidiyo senin yorumunla

teşekkür ederim aysebaharcım
olur böyle şeyler sonuçta hepimizin kötü dönemleri olabiliyo
mesela hamilelik psikolojisi yada yeni doğum sendromu gibi
o yüzden sorun yok aslada kimseyi kırmam ben
en azından elimden geleni yaparım
sizede yanlış bişey söylüyosam uyarın beni olur mu kızlar

sayın ornek aldıgım kısı
bu bebek ve esı denılen zımbırtı toplamda kac kg olarak atılıyor dısarı..

ben sonuncu sayfayı açamıyorum, göremiyorum

cnm bugun sıte yavas duzelıyor 2 dkya..

kızlar gece rüyamda kocacığımın öldüğünü gördüm:84:gece kalktım nasıl ağlıyorum börül börülkocamda uyandı diyorki uyu canım ömrüm uzamış işteAllah kimseye sevdiklerinin acısını göstermesin

allah senı
kız ben bosuna takılmıyorum anamızsın sen bızım dıye
bende cok sevıyorum hıc ayrım yok kotu nıyet yok tütütütüüt

rahat ol tatlım hıııc sorun deıl
bazı seyler gecıcıdır bugun sen yarın bız.
anlayıslı olmayanın burda zaten ısı yokkı.
bu donemde bole gecıyor ıdarelı olmamız lazım
ben sevıyom senı

rüyamda doktora gidiyoruz doktor diyoki..karnında bi bebek daha var sanırsm. arkada kalmış.diyo....saklamış kendini diyo..nasıl olur doktor bey diyorum oğlun hareket ediyo o zaman diğer bebek nerde diyorum....inceleyip görcez diyo..bu dönem biz annelerin en sık rüya gördüğü dönemmiş cidden doğru sanırsam..her gece rüya görüyorum..bide ateşleniyorum geceleri ben üstümüde çok açıyorum..normalde hep üşüyen ben şimdi sıcaklıyorum yahuu.özellikle ayaklarım yanıyo.....sanırım adet olmadığım için bu durum...rüyamın anlamını bulamadım daha bakalım inş güzel haberlerle gelirim 23 de doktora gidicem hem rapor alcam..inş ikiz değildirde tabi.....iyi olmana sevindim cnm..seyretmesi ayrı biz zevk ya..karnımızda onları....çok merak ediyorum ben oğlumu yaaa:26::26:

ay tatlım bende gormustum bı ara felaket olmustum
ama ne guzel omur katmısın

bi gecede beni eşim görmüştü...nasıl ağlayarak uyandı.....sarılıyo bana falan..çok güzeldi yaa..ömrü uzun olcak cnm merak etme.....
aminnn inşşş....

ay dunur esım aradı sımdı hahahahha dıyorkı
cocugumuz dogdu ama ıkı tane bırı baktı suratıma noldu baba nıye sasırdın demıs
bızdede ben deıl bnmkı degısık ruyalar gormeye basladı
o anlatırken bende katıldım
noldu ne guluyon dıyo
dedım sımdı dunur de ıkız gordugunu anlatıyo
tobe tobe kacıs yok ıkısınıde alcaz ıc guvey nabalım dıyo

cnm yanmalar adet olmadıgımızdandır buyuk olasılık.
bendede cok var..

kızlar sadece rahmimiz bebek büyüdükçe yarım kiloya kadar çıkıyomuş..artık gerisini siz düşünün..çoğu gitcek inş bu kiloların......rahat olunn...

kızlar sadece rahmimiz bebek büyüdükçe yarım kiloya kadar çıkıyomuş..artık gerisini siz düşünün..çoğu gitcek inş bu kiloların......rahat olunn...

o kilo olarak mı atıomuş
benim bildiğim göbek deliği hizasından yukarıya kadar çıktığıydı
nasıl oluyor yarım kilo anlamadım

kimin dünürü yaa bak aynı rüyaları görüyoruz valla..var bunda bi keramet dur bakalım.....allah hayıra yassında.....doğumda ikiz doğurup şok olmayız inş...tv reklamındaki gibi..oto koltuğu reklamında...adam diyoya bu bebekler nerden çıkıyo diyo........hayırlısı artık......iç güveymi.....oğlum isterse verebilirim iç güvey ama en iyisi ayrı oturmaları dünür...herkes evini bilsin dimi

o kilo olarak mı atıomuş
benim bildiğim göbek deliği hizasından yukarıya kadar çıktığıydı
nasıl oluyor yarım kilo anlamadım

tvde doktor söyledi cnm..normalde bizim rahmimiz yumruk kadarmış..ama içine bebek gidrdikten sonra ve bebek geliştikten sonra doğal olarak rahimde büyüyomuş ve yarım kiloya kadar çıkıyomuş...öyle dedi...bunun suyu kesesi bebeğin kendisi v.s bayağı bi kilo yapar sanırsam....inş doğduktan sonra çoğu giderde bize azı kalır...

28 aralıkta çalışamaz raporu alacağım %90
bu arada canım moralini bozmak istemem ama o çatlaklar göbeğin indikçe daha kötü bir görüntü alacak

rahat olun ......

sıkıntı yok gerilmeyin ben özel mesaj attım gerekli yerelere....

ooo kazen bey gelmişşşşşşş

ömür vermişsin canım aminnn

madem kilolar gidiyormuş Relax kızlar Relax salın gitsin...yemelere devamm:125:

inşallah

Öncelikle üç ay sonra doğum yapıcağınız için doğumu tecrübe etmiş diğer topikleri ziyaret edip onlardan bilgi almanız ve tecrübelerini sizinle paylaşmalarını istemeniz çok doğal bir durum ve kimse size bunun için tepki göstermiyor. Ancak kendi grubunuzda bizlerden bahsederken kullanmış olduğunuz uslüp yanlış ve hatta kırıcı. Hard Disck rumuzlu arkadaşımız sadece sizi bu konuda uyarmak ve kullanılan uslübün yanlış olduğuna dikkat çekmek istedi okadar.
Bunun dışında örneğin siz dün benim kızımın resimlerinin olduğu sayfanın linkini kopyalayıp grubunuzda paylaşmışsınız, iznim dışında yapılan bu durum beni çok rahatsız etti. Çünkü ben o resimleri Ekim annelerinde paylaşmıştım sizde ziyaret ettiğinizde tabiki kızımın resimlerini görmeniz mümkündür ancak bu resimleri kendi grubunuzdaki arkadaşlarınızında paylaşımına açmanız yanlıştır. Örneğin size özel bir resmi grubunuzda paylaştınız bende paylaşmış olsuğunuz sayfanın linkini kendi grubuma kopyalayıp paylaştım, eminim bu sizi rahatsız ederdi. Bu tür konularda daha hassas davranırsanız sevinirim. Allah hepinize bebeklerinizi sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…