2012 Şubat Anneleri

yok cnm baktım şimdi amniyo sıvısının içinde idrarıda varmış..onu yutması zaten akciğer gelişimi için önemliymiş .... ama kaka olayı 40 haftayı geçen yani doğum zamanı geçen bazı bebeklerde oluyomuş..ama ilk kakasını doğduğunda yaparmış....içimizde bok yok yani töbe töbee....akşam eşime diyeyimde sevinsin garibim.....oda içim pislik dolu sanıyodu .......kıl olayını sanmıyorum ben yaa...ne kadar kılı olcakta dökülcek...çok saçma değilmi..:44:..bide benimki erkek yani...içim kıl dolu olması lazım babasınada çekerse...
bende 12 kilo almışım ve dr artık bana yorum bile yapmıyo kızlar
biri beni durduramıyo
akşamları yürüyüş yaptığım ve çalıştığım halde böyleysem
gerisini düşünemiyorum
yaa ben bu kiloda sorun çıkaran doktorları anlamıyorum...bebeği ve anneyi tehlikeye atan bi durumu yoksa neden kızarlar kilo olayına yahu....ışın karaca 25 kilo aldı hamileyken..şimdi bayağı kendi kilosununda altına indi...çok saçma....benimki hiç bişi demiyo valla....çözemedim bu doktoları ben yaa..normali zaten 16 kiloya kadarmış..bizde 16 ile tamamlarız sanırsam...bak bu sitede açıklamış kadın doktor.. Hamilelikte ne kadar kilo alınmalı? - UZMANTV

ne güzel cnm...onuda alıştır ama kardeşi olacağına ki kıskanma süreci çok hafif geçsin..yoksa her çocuk kıskanırmış ama önemli olan senin yani annenin tutumu imiş..onun içinde beraber bebeği bezlemek ondan yardım istemek v.s gibi şeyler kıskanmasına engel olurmuş..yani paylaşım olması lazım....hem çalışıp hem hamile hemde bi çocuğu daha olan biri olarak valla tebrik ediyorum seni..işin zor ama sanırım sabırlı bi annesin...bakalım hangimizinki önce doğcak..doğum şeklim belli değil henüz benim ama..hakkkımızda hayırlısı cnm...allah yardımcın olsun...

kız benimki de oğlan bide babasına çektiyse aman yarabbi kıllar aldı başını gitti koca bi kıl yumağu var içimde o zaman....

aman canım ebru sallı gıbı tıplerın gıydıklerıdır onlar çiroz çiroz 42-44 bedenler varken hamıle kıyafertı mı olur küçücük.....:):)

gıcık oluyorum ben böyle hamilelere yaa...diyet mi yapıyolar acaba vücudumuz bozulmasın hamileyken diye..çözemedim yaniii..gerçi mesela ben öncedende beri hiç 34 olmadım..bekarken bile 38 dim yani..yapı meselsi sanırsam...evlendim 40 oldum ...şimdi 42 44 dün.....allah beterinden saklasın napalım...

kız benim eltimin ikizleri oldu ikizler 3 kilo doğdu toplamda 13 kilo almış doğumdan sonra bi gördüm bi gıcık oldum normalden daha zayıf emziriyo ya bide haspam 1 kilo almışım diyo bide

inş bizimkilerde emerde bizde veririz..oda çok önemli tabi kilo vermede..gıcık olma cnm sende verirsin bişi olmaz.....zira mamalarda çok pahalı yaaa..inş gerek kalmaz mamaya..bol bol sütümüz olur inşşşşşşşşş

hahahah bence hıc bıse yok sanmıyorum nasıl duracaklar kı oyle olsa.

kızımın kayınpederı olemı dıyo heheheh
kız damadımı temız tut

selam kızlar bugun hiç yazamadım malesef ama konuları takip ediyorum.Baktım benim ilgi alanıma girdiniz yazmadan duramadım kilo olayına acayip takıntılı biri olarak sırf oğluşum kımıldasın diye dayıyorum tatlıyı kendime.Bi oturusta 5- 6 porsiyon meyve yiyorum, sabahları 250 gr peynirdi , öğlen aksam birer kase yoğurttu ve diğer yemeklerdi aldsım başımı gidiyorum .Ama çok şükür ekmek yemediğim için bu kadar yememe rağmen aşırı da kilo almadım.Hem zaten doğumdan sonra da gidecekmiş kilolar oyüzden çok dert etmeyede gerek yok bence.Siz boşverin dr.ları

Ayyy kızlarrrr((Banyo keyfim çok kötü oldu yaa...güzel bir bakımdan sonra duşa gireyim dedim şofbenin azizliğine uğradım resmen...Tam saçımı falan köpükledim bi sesle çok korktum bizim sofbene bişeyler oldu galiba allahtan patlamadı ya...Hemen çıktım duştan servisi çağırdım gelecekler bakmaya offf yaaa...Kalbim rresmen ağzıma geldi...

normal olan bızım kı cıcım boşver:):) mankenmıyız ayol biz ıdeal türk kadını böyle olur....:)

hahahah bence hıc bıse yok sanmıyorum nasıl duracaklar kı oyle olsa.

kızımın kayınpederı olemı dıyo heheheh
kız damadımı temız tut

valla yaa kaçtır soruyo o şimdi kakasını nereye yapıyo diye...düşünüyorum bende acaba diyorum benle beraber dışarımı atılıyo hani...diye düşündüm ama meğer yokmuş öyle bişi...sevinir akşam..anlam veremiyodu çünkü oda...bende:44:...........öyle olsa çocuk afedersin kendi bokunda boğulur dimi..ne saçma bizde hiç akıl edemedik....daha öğreneceğimiz çok şey var yaaa....ben bide şeyi merak ediyorum hani bebeğin kordonu doğumda kesiliyoya..geri kalan kısım içerdemi kalıyo yoksa hepten alınıyomu...bu eşi dedikleri omu? acaba :44nuda bilmiyorum valla..dur onada bakim bi....çok cahalım çokkk.........damadın bi doğsun annesi onu 2 günde bi yıkıcak misler gibi giydircek yaaa......gelinimde öyle olsun

sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. yeni yeni başladık kardeşe alıştırmaya inşallah çok büyük problemlerle karşılaşmayız. en azından doğduğunda aralarında 3 yaş olacak. bol sabır lazım olacak bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…