- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #46.981
cnm çatlak göbeğimde değil basenlerimde.....kazen erkekmi kızzz..allah iyiliğini versinn..
kaç kilo aldın ki benimki de fırçaladı gitmeye korkuyorum:18:
aynen öyle napıyım hepimiz rahatça bi doğursak kilolar öyle veya böyle verilir
evet erkek :))
gabe giyim mağazalarına git
gör minnacık etekler var sözüm ona gebe giyim
var mı dedim bunları giyen
hemde nasıl hala 34 bedenlermiş
yok cnm baktım şimdi amniyo sıvısının içinde idrarıda varmış..onu yutması zaten akciğer gelişimi için önemliymiş .... ama kaka olayı 40 haftayı geçen yani doğum zamanı geçen bazı bebeklerde oluyomuş..ama ilk kakasını doğduğunda yaparmış....içimizde bok yok yani töbe töbeehıc bır fıkrım yok gecen burdakılerden bırı demıstı kılları dokuluyormus
onlardan tıskınıyordum bırde bu zmnlar kakasını yapıyorlarmıs dedıler
daha bı mıdem bulandı duyunca demıstı
ama ne kadar dgru bılemedım
yaa ben bu kiloda sorun çıkaran doktorları anlamıyorum...bebeği ve anneyi tehlikeye atan bi durumu yoksa neden kızarlar kilo olayına yahu....ışın karaca 25 kilo aldı hamileyken..şimdi bayağı kendi kilosununda altına indi...çok saçma....benimki hiç bişi demiyo valla....çözemedim bu doktoları ben yaabende 12 kilo almışım ve dr artık bana yorum bile yapmıyo kızlar
biri beni durduramıyo
akşamları yürüyüş yaptığım ve çalıştığım halde böyleysem
gerisini düşünemiyorum
evet canım aynı olduğu biraz önce benim de dikkatimi çekti. ben de çok hantallaştım. çalışıyorum, eve gidince çok yorgun hissediyorum kendimi ama sağolsun bi bıcırığım daha var ve peşimi bırakmıyor top bilee oynuyoruz beraber 11 e kadar falan ayaktayım yani. sonra gece nasıl uyuduğumu ben bile bilmiyorum. tabi gece kaç kere kalktığımı da bazen hesaplayamıyorum :))
ya bende nasıl gidicem bilmiyorum bende dr dan korkuyorum yaa :)
ayyy gerçek mi bende mesajlarımız okunamasın üye olmayanlar dışında mahrem şeyler yazıyoruz demiştim oysa herifmiş yazdığım kişiayyyyyyyyyyyyyyyyy
yok cnm baktım şimdi amniyo sıvısının içinde idrarıda varmış..onu yutması zaten akciğer gelişimi için önemliymiş .... ama kaka olayı 40 haftayı geçen yani doğum zamanı geçen bazı bebeklerde oluyomuş..ama ilk kakasını doğduğunda yaparmış....içimizde bok yok yani töbe töbee....akşam eşime diyeyimde sevinsin garibim.....oda içim pislik dolu sanıyodu .......kıl olayını sanmıyorum ben yaa...ne kadar kılı olcakta dökülcek...çok saçma değilmi..:44:..bide benimki erkek yani...içim kıl dolu olması lazım babasınada çekerse...
aman canım ebru sallı gıbı tıplerın gıydıklerıdır onlar çiroz çiroz 42-44 bedenler varken hamıle kıyafertı mı olur küçücük.....:):)
kız benimki de oğlan bide babasına çektiyse aman yarabbi kıllar aldı başını gitti koca bi kıl yumağu var içimde o zaman....
kız benim eltimin ikizleri oldu ikizler 3 kilo doğdu toplamda 13 kilo almış doğumdan sonra bi gördüm bi gıcık oldum normalden daha zayıf emziriyo ya bide haspam 1 kilo almışım diyo bide
yok cnm baktım şimdi amniyo sıvısının içinde idrarıda varmış..onu yutması zaten akciğer gelişimi için önemliymiş .... ama kaka olayı 40 haftayı geçen yani doğum zamanı geçen bazı bebeklerde oluyomuş..ama ilk kakasını doğduğunda yaparmış....içimizde bok yok yani töbe töbee....akşam eşime diyeyimde sevinsin garibim.....oda içim pislik dolu sanıyodu .......kıl olayını sanmıyorum ben yaa...ne kadar kılı olcakta dökülcek...çok saçma değilmi..:44:..bide benimki erkek yani...içim kıl dolu olması lazım babasınada çekerse...
kızlar ben kaçar grşrz yarın inşallah
gıcık oluyorum ben böyle hamilelere yaa...diyet mi yapıyolar acaba vücudumuz bozulmasın hamileyken diye..çözemedim yaniii..gerçi mesela ben öncedende beri hiç 34 olmadım..bekarken bile 38 dim yani..yapı meselsi sanırsam...evlendim 40 oldum ...şimdi 42 44 dün.....allah beterinden saklasın napalım.. .
hahahah bence hıc bıse yok sanmıyorum nasıl duracaklar kı oyle olsa.
kızımın kayınpederı olemı dıyo heheheh
kız damadımı temız tut
normal olan bızım kı cıcım boşver:):) mankenmıyız ayol biz ıdeal türk kadını böyle olur....:)
yaa ben bu kiloda sorun çıkaran doktorları anlamıyorum...bebeği ve anneyi tehlikeye atan bi durumu yoksa neden kızarlar kilo olayına yahu....ışın karaca 25 kilo aldı hamileyken..şimdi bayağı kendi kilosununda altına indi...çok saçma....benimki hiç bişi demiyo valla....çözemedim bu doktoları ben yaa..normali zaten 16 kiloya kadarmış..bizde 16 ile tamamlarız sanırsam...bak bu sitede açıklamış kadın doktor.. Hamilelikte ne kadar kilo alınmalı? - UZMANTV
ne güzel cnm...onuda alıştır ama kardeşi olacağına ki kıskanma süreci çok hafif geçsin..yoksa her çocuk kıskanırmış ama önemli olan senin yani annenin tutumu imiş..onun içinde beraber bebeği bezlemek ondan yardım istemek v.s gibi şeyler kıskanmasına engel olurmuş..yani paylaşım olması lazım....hem çalışıp hem hamile hemde bi çocuğu daha olan biri olarak valla tebrik ediyorum seni..işin zor ama sanırım sabırlı bi annesin...bakalım hangimizinki önce doğcak..doğum şeklim belli değil henüz benim ama..hakkkımızda hayırlısı cnm...allah yardımcın olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?