2012 Şubat Anneleri

bundan sonra dikkatli oluruz canım, genelde faydalı şeylerin ne olduğunu konuşuyoruz aslında ama
arada kaçırmış olabiliriz.

söylediğin iyi oldu hepimiz dikkatli oluruz.

Bence de katılıyorum canım sana.. Eger her konusulanı canı cekiyorsa hicbir yere kafasını cevirip de bakmasın dedigin gibi pahalı seyler degil bahsettiklerimiz. Sen burda pizzadan bahsettin ben de tv de gordum gecen gun dominos durmadan reklam yapıyor napalım o zaman biz?!

tesekkur ederım canım guzel sozlerın ıcın
resmini ekler misin canım biz de görelim.
Bu arada ben 2 doktora gittim birisi 11 subat dedi birisi 2 subat dedi benim hesaplarıma gore 4 subat yapıyo dogum tarihim
SAT 30 Nisan benim nasıl oluyor anlamadım dogrusu ben de.

aksama eklerım tabı
herhalde bebek buyudukce her sey daha da netlesıcek

Söylediğiniz bir gerçek ama, biz anneyiz, en ufak ihtimal de olsa düşünmeliyiz, vicdanımız çok hassas olmalı...
Ben buraya komşusunun netinden girip evlatları için kullanılmış kıyafet ricasında bulunan anneler okudum....
Ve sahte olmadıklarını çok iyi biliyorum.Ben kendi adıma dikkatli olacağım bundan böyle...

Bence bu çok katı bi düşünce ve sert bi söylem...

yooo bence değil canım...Tamam bebek nasibiyle gelir ama ona sen bi gelecek hazırlamadan doğurursan acırım ben o bebeğe birinde bişey görcek almayacak bişey isteyecek yok diyecek bu sefer çocukların içine salmayacaklar o zaman ne olacak asosyal bir bebek bence yazık olurr:26:

Azcık ye o zaman…Benim de canım pek yararlı olmayan bir şey çekti geçenlerde de ucundan azcık yedim Allah affetsin artık…Hiç yememek de iyi değil tadına bakın diyor büyükler.

Evet gecen esimin teyzesinde turk kahvesi iciyorlardı teyzem icme ama tadına bak dedi mesela.

Katılıyorum tatlım =)
Bu ay esim de cok sıkısık durumda elimizde 5 para yokken gene Allah'ıma bin sukur evimizde herseyimiz de vardı..

Hayır çoğu insanın evinde çoğu şey yoktur, şimdi biri bi yemek söyler evimde olmaz normaldir.Ama bahsettiklerimiz uç şeyler değil, ben kalkıp işte bilmemne sosunda yüzdürülmüş kalamar desem anlarımda.Neyse uzatmayalım.Ama yeri geliyor burda tiksindiklerimizi söylüyoruz, balık kokuyor diyoruz, tavuktan tiksindik diyoruz, o zaman demeyelim hiçbirini, giremeyen arkadaşlar da buyursunlar girsinler.

Tatlım iyi düşünceni anlıyorrum bizde kötü düşünen gaddar insanlar değiliz...Düşünsene evinde ekmek olmayan bir anne adayını sence sağlıklı bir bebeği olurmu yaa mesela folic asit kullanıyor 8 lira falan onuda alamaz o zaman ekmek 50 kuruşken

arkadaşlar abartınız sanırım lafın gelişi ekmek dedim
şu zamanda evine ekmek girmeyen yoktur şükür..yapmayın lütfen ..
sadece yapılan uyarıyı sizinle paaylaştım neden bu kadar buyuttunuz kii
:96::96:

canlarım dikkatli olmakta fayda var, aslında bu aşerme tam olarak
vücutta eksik olan değerleri anne bilinçizce istermiş. tam olarak bu.
Allah hepimizin bereketini eksik etmesin, arkadaşlar güzellikle söylemiş, haklı da olabilirler,
herkes canının çektiğini zaten yiyip içer, böyle birşeye sebep olacaksa bundan böyle bende faydası olan şeylerin konuşulması dışında,
yemekle alakalı yorum yapmıycam, dikkat edicem.
uyarın içim teşekkürler canım, tv leri engellemeyemeyiz belki ama en azından burda frenliyebiliriz.

Düşüncemi aynen yazmışsın hayatım aynen böyle yapacağımmm

Kendi adıma söyleyeyim canım, ben sana karşı bi konuşma yapmadım, onu söyleyen belki girer okur diye konuştum."Orda çok yemekten bahsediliyor" denilmesi kızdırdı beni.Toplasan 2 sayfadır yemek konusu.2 sayfa görüp tüm topikten böyle bahsetmesi rahatsız etti beni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…