- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.921
1 kerelige mahsus yesem nolur
daha önceside var arkadaşım .....demek o zaamnalar sen yokmuşsun....
arkadaşlarda o zamankini görmüşler
şimdikini değil
nerden biliyosun hem birinn evinde şuan ekmek bile olamıyacağını...
Canım yemek isimleri daha bugun gecmeye basladı oyle kendi aramızda konusurken 2-3 sayfada anca vardır. Evde yapılabilecek seyler zaten konustuklarımız da.
Bizim de cok paramız yok zaten oyle her geceni canımız cekerse 9 ay boyunca yandık valla. Takılıyoruz suan sadece zaman gecsin diye.
En azından benim dusuncem bu.
Canım ya Evrim hanım iyi aslında. Kadın yavrun burda demiş, daha ne dicek sana.
sen boş gebeliği düşünüyorsun hala. bu kadarı kuruntuya girer ama kendinede bebeğine de günah.
yapma gözünü sevimmm
Kızlar yanlış anlaşılmasın ama bu aşerilen şeyleri alamayanlar hiç bebek yapmasın o masrafın altından kalkamazlarr
Artık söylememiz lazımmış...
İyi de güzelim internete girip okuyorsa durumu öyle yiyecek alamayacak kadar kötü değildir herhalde.Sonuçta bizde burda pahalı yiyeceklerden hiç bahsetmedik ki, cips dedik, çekirdek, karpuz, salatalık vs. dedik.O zaman o topiğe girmeyen kişi tvde izlemesin malum dakika başı reklam çıkıyor, çoğu da yiyecek. Bi kere ben pizza dedim, pizza da aylık gelen net parasından ucuz bimde 6tl mı ne.Çok şaşırdım gerçekten.
tesekkur ederım canım guzel sozlerın ıcınOna takılma canım…Ultrasonda bebeğin baş popo mesafesine göre ölçüm yapıp kesin gebelik gününü belirliyorlar.Ama doktor ölçerken kursoru biraz kaydırsa az kenara koysa bebek daha büyük yada küçük çıkabilir…
Ayrıca geç yumurtlama, geç döllenme, bunların hepsi ölçümü değiştirebilir…SAT’la uyumlu olmaması bundan da olabilir…Hiç takılmaya gerek yok bunlara dedi benim doktorum. Bebek büyüdükçe ölçümlerin doğruluğu ve hassasiyeti artacak dedi. Şimdi bebeğin başı poposu,tam başlama bitiş noktaları da net değil…
Hiç kafana takacak bir durum yok merak etme tatlım,Allaha emanet…
Bu arada zamanında senin düğün fotolarına bakmıştım ben çok beğenmiştim, çok hoşuma gitmişti bak kaderde burada karşılaşmak varmış
resmini ekler misin canım biz de görelim.
Bu arada ben 2 doktora gittim birisi 11 subat dedi birisi 2 subat dedi benim hesaplarıma gore 4 subat yapıyo dogum tarihim
SAT 30 Nisan benim nasıl oluyor anlamadım dogrusu ben de.
ama ben sadece uyarıyı söyledimkiii
Haklısınn galibaa cicimm
Evde internet varken ekmek olmaması bana pek mantıklı gelmiyor.
Bence de katılıyorum canım sana.. Eger her konusulanı canı cekiyorsa hicbir yere kafasını cevirip de bakmasın dedigin gibi pahalı seyler degil bahsettiklerimiz. Sen burda pizzadan bahsettin ben de tv de gordum gecen gun dominos durmadan reklam yapıyor napalım o zaman biz?!
Bence bu çok katı bi düşünce ve sert bi söylem...
Azcık ye o zaman…Benim de canım pek yararlı olmayan bir şey çekti geçenlerde de ucundan azcık yedim Allah affetsin artık…Hiç yememek de iyi değil tadına bakın diyor büyükler.
[ı]evde internet varken ekmek olmaması bana pek mantıklı gelmiyor.[/ı]
Katılıyorum tatlım =)
Bu ay esim de cok sıkısık durumda elimizde 5 para yokken gene Allah'ıma bin sukur evimizde herseyimiz de vardı..
Söylediğiniz bir gerçek ama, biz anneyiz, en ufak ihtimal de olsa düşünmeliyiz, vicdanımız çok hassas olmalı...
Ben buraya komşusunun netinden girip evlatları için kullanılmış kıyafet ricasında bulunan anneler okudum....
Ve sahte olmadıklarını çok iyi biliyorum.Ben kendi adıma dikkatli olacağım bundan böyle...
rahat ol sen, gelecek kontrolünde de git evrim hanıma terslicek azarlıcak bir kadın değil güleryüzlü, paylaşımcı, genç.
merak ettiğin şeyleri sor,
cevap vermiceğini hiç sanmıyorum.
dene illaki içine sinmezse değiştirirsin.
arkadaşlar abartınız sanırım lafın gelişi ekmek dedim
şu zamanda evine ekmek girmeyen yoktur şükür..yapmayın lütfen ..
sadece yapılan uyarıyı sizinle paaylaştım neden bu kadar buyuttunuz kii
:96::96:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?