2012 Şubat Anneleri

Dr baktı ultrason cihazında bak annesi yavrun burda dedi boş kese olsaydı demezdi heralde sağlıklı gebelik dedi bide ama işte kafaya takıyoruz offff

yaaa sen burdamıydın resim değişince tanıyamadım....

gittinmi doktora ne dedi ailen ne dedi.:18::18::18:

havalara uçtular valla 1 ,5 aylık ve 7 haftanın içindeyim canım ... kalp atışınıda dinledim çok güzel bir duygu..inş sende yaşarsın.. ailem çok sevindi o gün gelir gelmez yazdım zaten 28 06 gittim ben dr..

Ona takılma canım…Ultrasonda bebeğin baş popo mesafesine göre ölçüm yapıp kesin gebelik gününü belirliyorlar.Ama doktor ölçerken kursoru biraz kaydırsa az kenara koysa bebek daha büyük yada küçük çıkabilir…
Ayrıca geç yumurtlama, geç döllenme, bunların hepsi ölçümü değiştirebilir…SAT’la uyumlu olmaması bundan da olabilir…Hiç takılmaya gerek yok bunlara dedi benim doktorum. Bebek büyüdükçe ölçümlerin doğruluğu ve hassasiyeti artacak dedi. Şimdi bebeğin başı poposu,tam başlama bitiş noktaları da net değil…
Hiç kafana takacak bir durum yok merak etme tatlım,Allaha emanet…
Bu arada zamanında senin düğün fotolarına bakmıştım ben çok beğenmiştim, çok hoşuma gitmişti bak kaderde burada karşılaşmak varmış

[SUP][/SUP]
ben ulrtason resmi çıkartmadım devlette old.için herhalde vermedi doktor, haftaya özelinde çıkartır orda görüürm inş. şimdi kalp atışı gördük, sorun yoktur demi,

yoktur canım yauw niye olsun,
bende gördüm bir sonraki randevm 1 ay sonra
allaha emanet canım

resmini ekler misin canım biz de görelim.
Bu arada ben 2 doktora gittim birisi 11 subat dedi birisi 2 subat dedi benim hesaplarıma gore 4 subat yapıyo dogum tarihim
SAT 30 Nisan benim nasıl oluyor anlamadım dogrusu ben de.

eger 1 mayis ise Sat dogum tarihi 5 subat olur canim.. 8 hafta 5 gunluk hamilesin o zaman..8 hafta 1 gunluk gorunuyorsa bebegin demekki senin son adet tarihin 5 mayis

çoook sevindim canım allahım tamamına erdirir ve hepimizinkini.
sen aramızda 2 gün vardı sanırım...2.randevu ne zaman şimdi:44:

ben ulrtason resmi çıkartmadım devlette old.için herhalde vermedi doktor, haftaya özelinde çıkartır orda görüürm inş. şimdi kalp atışı gördük, sorun yoktur demi,

Kalp atışı gördüysen, yolk kesesi vardır canım, sorun yoktur Allahın da izniyle...
Eyvahlar olsun bugünki gündemimiz de yolk sac

ewet pardon subat yazacaktım canım
bılmıyorum neden vermedıler ama hersey yazıo
ne neden oluyor dıye
bu bebek kesenın hangı tarafında durursa kız oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…