- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #4.901
Onuda söylemedi...Ben galiba dr u değiştireceğim sinir oldum kadına
Ama yavrun burda demiş?
Onuda söylemedi...Ben galiba dr u değiştireceğim sinir oldum kadına
Hayır bişi değil sac kelimesini duya duya gözleme çekti canım
Hayır bişi değil sac kelimesini duya duya gözleme çekti canım
off gene baslama nolurrr adama gelirken cipsli fıstık ve kabak cekirdegi aldırıyorum cok istedi canımmmmm
eee bebeği görmedin mi ki sennie yolk kesesine taktın:S
off gene baslama nolurrr adama gelirken cipsli fıstık ve kabak cekirdegi aldırıyorum cok istedi canımmmmm
Ayy çok acıktım napim :26: Daha 45 dk. var yemek yememe, canımda birşey çekti acayip onu yemeğe gitcez vakit geçmiyor
kızlarr bir arkadaşım uyardıı beni sizin toğikde çook yemek isimleri geçiyo alan var alamayan varr bi kaç defa canım çekti
o yüzden bi kaç arkadaş topiğe girmiyomuş...
:26::26::26:
elçiye zeval olmaz mış
kızlarr bir arkadaşım uyardıı beni sizin toğikde çook yemek isimleri geçiyo alan var alamayan varr bi kaç defa canım çekti
özelliklede bu dönem en çok aşerme dönemiki(
elçiye zeval olmaz mış
Evet dedi ama yok yok daha aydınlatıcı bi dr lazım bana kesinnnn
Ay evet ya, gözleme filan demeyin Allasen. Hem canım istiyo hem de midem bulanıyo yiyecek halim de yok
Buarada cipsli fıstık yemsen tatlım o fıstığın üzerindeki kabuk hiç sağlıklı gelmez bana...Ama yer fıstığında inanılmaz folik asit varmış bak.Tuzlu fıstık, kabuklu fıstık yiyebiliriz.
Ne cekti ne cekti hadi onu da soyle
elçiye zeval olmaz mış
ekşi canım istiyor, tatlıyı görünce bile midem bulanıyor:s
Canım yemek isimleri daha bugun gecmeye basladı oyle kendi aramızda konusurken 2-3 sayfada anca vardır. Evde yapılabilecek seyler zaten konustuklarımız da.
Bizim de cok paramız yok zaten oyle her geceni canımız cekerse 9 ay boyunca yandık valla. Takılıyoruz suan sadece zaman gecsin diye.
En azından benim dusuncem bu.
elçiye zeval olmaz mış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?