2012 Şubat Anneleri

Kuruntu yapan arkadaşlar size tavsiyem biraz daha kendinizi frenlemeye çalışın .Bu stres bebeğinizi de etkiliyor.Hem Rabbim ''Ben kulumun zannı üzeriyimdir'' diye apaçık bir ayet göndermiş . bilimsel açıklamaya kalkarsak da kuantum düşüncesi...Neyi düşünürsen,evrene ne mesaj verirsen o olur... Rabbim 'in de bize söylediği gibi biz neyi düşünürsek onu mutlaka ama mutlaka HAYIRLISIYSA yapar..O yüzden iyi düşünün...Hem ayeti hem bilimselliği göz ardı etmeyin derim ben..Rabbim bebişlerimizi sağlıklı ve hayırlı bir şekilde bize bağışlasın inş. AMİNNN.

off gene baslama nolurrr adama gelirken cipsli fıstık ve kabak cekirdegi aldırıyorum cok istedi canımmmmm

Ay evet ya, gözleme filan demeyin Allasen. Hem canım istiyo hem de midem bulanıyo yiyecek halim de yok

Buarada cipsli fıstık yemsen tatlım o fıstığın üzerindeki kabuk hiç sağlıklı gelmez bana...Ama yer fıstığında inanılmaz folik asit varmış bak.Tuzlu fıstık, kabuklu fıstık yiyebiliriz.

kızlarr bir arkadaşım uyardıı beni sizin toğikde çook yemek isimleri geçiyo alan var alamayan varr bi kaç defa canım çekti
o yüzden bi kaç arkadaş topiğe girmiyomuş...

özelliklede bu dönem en çok aşerme dönemiki (
:26::26::26:

elçiye zeval olmaz mış

Son düzenleme:

Çok doğru aslında ya...Bu hataya düşmemeliyiz gerçekten....

Canım yemek isimleri daha bugun gecmeye basladı oyle kendi aramızda konusurken 2-3 sayfada anca vardır. Evde yapılabilecek seyler zaten konustuklarımız da.
Bizim de cok paramız yok zaten oyle her geceni canımız cekerse 9 ay boyunca yandık valla. Takılıyoruz suan sadece zaman gecsin diye.
En azından benim dusuncem bu.

1 kerelige mahsus yesem nolur

Ne cekti ne cekti hadi onu da soyle

Artık söylememiz lazımmış...

İyi de güzelim internete girip okuyorsa durumu öyle yiyecek alamayacak kadar kötü değildir herhalde.Sonuçta bizde burda pahalı yiyeceklerden hiç bahsetmedik ki, cips dedik, çekirdek, karpuz, salatalık vs. dedik.O zaman o topiğe girmeyen kişi tvde izlemesin malum dakika başı reklam çıkıyor, çoğu da yiyecek. Bi kere ben pizza dedim, pizza da aylık gelen net parasından ucuz bimde 6tl mı ne.Çok şaşırdım gerçekten.

ekşi canım istiyor, tatlıyı görünce bile midem bulanıyor:s

ben her ikisinede bayılıorum şuanda eksi ve tatlıya karşı bi iştahsızlığım bulantı yok, şuanda şükür bulantı kusma yok, sadece iştahsızlık var yemeklere karşı okdr, ancamı olcak acaba,:44::44::44:

daha önceside var arkadaşım .....demek o zaamnalar sen yokmuşsun....
arkadaşlarda o zamankini görmüşler
şimdikini değil

nerden biliyosun hem birinn evinde şuan ekmek bile olamıyacağını...

Kızlar yanlış anlaşılmasın ama bu aşerilen şeyleri alamayanlar hiç bebek yapmasın o masrafın altından kalkamazlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…