2012 Şubat Anneleri

arkadaslar ben iyi haberlerle gelemedim malesef aranızdan ayrılıyorum suabat annesi olmakta nasip degilmiş bebegim yasamıyomus kese bozulmaya baslamıs gecen hafta kese geriden oldugu için dr gebelik durmus olabilir demişti dogruymus tüp bebek merkezindedki dr umda onayladı bugün malesef 2.bir yıkım ve kürtajla sonlanan bir hamilelik daha......
Allah sizlerin bebişlerini korusun inşş sorunsuz ve rahat bir hamilelik süreci gecirirsiniz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın size tavsiyem kolay sahip olunmuyo uzun süren tedavi ve tüp bebekten sonra 2.kayıbım yavrularınızın şimdi karnınızdayken inşşş doguncada kucagınızdayken degerini bilin.....su dünyada isterse dünya kadar paranız olsun Allah nasip etmedikten sonra alamıycagınız sahip olamıycagınız tek sey bebekleriniz cünkü

canim benim ya ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim tez vakit yollasin melegini insAllah
sen umudunu yitirme inaniyorum ki emeklerin bosa gitmeyecek her daim sizlerin duacisi olacagim insAllah seninde yuzun gulecek

inş seninde olur canım çok geçmiş olsun allahtan erken anlamış dr...inş bi daha olur demekki doğru zaman değil hiç üzme kendini..sağol iyi dileklerin için..

cokk üzülldümm tattlım.. allahh bundan sonrakii melekklerine uzunn ömür versin insallah..

Arkadaslar bıraz once lavaboya gıttım, kahverengı leke geldı.
Bebegıme bır sey mı oldu?
Normal bırsey mı bu
?

Son düzenleme:
kiz yarisi gazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

beni sakınn çıkarmayınnn ben hergün uğramaya çalışıyorum sadece keyifsizim bu aralar...
senu bulum canim
cikarmam sen girip yaziyonnnnnn

günaydın tabloyu sen mi güncelliyorsun benim 4 hafta yazıyor neden?
canim benim ben guncelliyom keseyi gormenle beraber ortadan haftan kalkicak kese guncellemesi gelcek

Karpuz, kabızlıga ıyı mı gelır?

evttttt super iyi sokturuyo hem idrari hemde kabizligi canimmmm

hamilelikte kullanilan agri kesiici alin derim ben her ihtimale karsi
supersin tatlim yaaaaaa

Kizlar bugun dr a gidicem bebegimi gormeye ne olur bana dua edin bi sorun yoktur insallah bebegimi gormek icin sabirsizlaniyorumm
ne yaptin gittinmi canimmmmmm:44:

cok cok gecmis olsun rapor verseydi düdük iyi degilim deseydin yaaaaaaa

simdi doktorum aradi iki gun once kan vermistim 5+5de.. 6bin cikmis degerim.1hafta beklicez embriyo gelismisse sorun yok beklemekten baska care yok dedi.
sonuc super insAllh gelismistir beben

gozun aydin hosgeldin tabloya eklenmek istersen bilgilerini yazarsan sevinirim

Arkadaslar bıraz once lavaboya gıttım, kahverengı leke geldı.
Bebegıme bır sey mı oldu?
Normal bırsey mı bu
?
canim kan olmadigi muddetce korkma ama sen drunu yine ara tedbir icin

arkadaslar hepiniz cok saolun....
gurbet güzeli canım ismimi silermisin tablodan...lütfen.ara ara gelip hepinizin gelişmelerini takip edicem mutlaka görüpte üzülmek istemiyorum

nurum nasil istersen boynumuz kildan ince Allahim su gunlerin yuzu suyu hurmetine insAllah melegini yollayacakkkk

kizlar tabloya goz atin eksiklikler icin lutfennnnnnn

Peygamber Efendimiz (sallAllahu aleyhi vesellem) küçük yaşta ölen çocuklarla ilgili buyurdu ki:

*“Mü’minlerin ölen çocukları Cennette bir dağdadırlar. Kıyamet Günü babalarına teslim edilinceye kadar bakımlarını Hazret-i İbrahim (aleyhisselam) ve hanımı Sâre üzerine alır.”

çok üzüldüm sesa24 ten sonra yine kötü bi haber inşallah bidaha böyle bişey yaşamaz ve sağlıklı bir bebeğin olur..

canım benim cok uzuldum..allahin izniyle yeniden hamile kalirsin...bol bol dua et canim...saglikli bir bebek dunyaya getirmen dilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…