2012 Şubat Anneleri

bu kotu haberler beni cok uzuyor...bazen girmeyeyimde gormeyeyim diyorum ama aliskanlikta oldu girmedende duramiyorum... insallah bir daha kotu haber duymayiz subat annelerinde :2:

Arkadaslar bıraz once lavaboya gıttım, kahverengı leke geldı.
Bebegıme bır sey mı oldu?
Normal bırsey mı bu
?

doktorun varsa hemen ara tatlim..ara sor ve hemen randevunu al..bu tur lekelenmeler normal olabilecegi gibi tehlikelide olabiliyor..bunu doktorun bilebilir ancak..umarim muhim birsey yoktur canim..sakin ol sen yinede..stres yapma...

gurbet güzeli estagfurullah canım biraz emri vaki gibi oldu ama saol....
hepiniz cok saolun arkadaslar...inanıyorum bigün rabbim benimde melegimi gönderecek demekki saglıklı degilmiş....sizde okuyup sakın moralinizi bozmayın iyiler kadar kötü haberlerde illaki olacak ama siz üzülmeyin inşş hep iyi haberler verin birbirinize...

birde sakın acaba şumu bumu gibi düşüncelerle kendinizi ve bebişlerinizi üzmeyin varken kıymetlerini bilin sevinin sevinebildiginiz kadar doludolu gecirin bu süreci....cünkü kaybedince zaten fazlasıyla üzülüyorsunuz..Allah hepinizin yavrularını korusun

kızlar ne zamandır giremedim midem ağzımda geziyorum her daim
dr bakımından sizlere danışacağim olaylar var,iki arada bi deredeyim.
yarın daha iyi olurum umarım da iki çift laf edebiliriz.
unutmayın beniii

bu arada çizelge bilgilerini biz mi değştiriyoruz benim kullanıcı adım dahil düzelmesi lazım,nasıl değiştirmem gerekiyor onu?

Canım ne diyeceğimi bilemedim...
Çok geçmiş olsun...Rabbim tez zamanda tekrar nasip etsin,gönlüne göre...

Bu akşam benim de kan tahlillerim belli oldu...
Genel olarak iyi, sadece TSH biraz daha düşse iyi olur dedi doktorum bir endokrin uzmanı ile görüşmemi önerdi.
Endokrinolog bulmak çok zor, çok az hastanede var ve randevular hıncahınç.
Evime çok uzak ama Bahçelievler Medicalparkta bir randevu buldum tesadüf. Gerçi daha onaylamadılar ama yarın onaylanırsa ona gideceğim bakalım...
İnşallah herşey yolunda gider...Bu yolda bir basamağı daha atlamış olduk...
Rabbim herkesin evladını korusun,esirgesin iyi geceler.

Hemen bi dr a git canım lekelenme ve kanama iyi değil derler tedbiri bırakmaa

[/B]

canim kan olmadigi muddetce korkma ama sen drunu yine ara tedbir icin

doktorun varsa hemen ara tatlim..ara sor ve hemen randevunu al..bu tur lekelenmeler normal olabilecegi gibi tehlikelide olabiliyor..bunu doktorun bilebilir ancak..umarim muhim birsey yoktur canim..sakin ol sen yinede..stres yapma...

Dun aksam kahverengı lekeyı gorunce oyle korktum kı, aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.
Hemen esımle doktora gıttık, benım doktotum yoktu, nobetcı doktor ılgılendı.
Rengı acık olmadıgı surece korkma ama her zaman tetıkte ol, dusuk olabılır, dedı.
Ultrasyonla baktı, keseyı gorduk Buna cok mutlu oldum.
Ama bebebım benı bırakacak dıye oyle korkuyorum kı!
Rabbım bebegımı bana bagıslasın ve butun bebeklerı annelerıne.
Bız onları sabırsızlıkla beklıyoruz, N'olur onlar da bıze sımsıkı tutunsun Allah'ım.

canim tabloyla ben igileniyorum nickinde degisiklik yaptim merak etme

ohh iyi masallah sen yat dinlen canim yorma kendini hepsi gececek insAllah
nurrcum önemli degil canim benim ALlah san sagliklisindan tekrar nasip etsin zor bir surec sabir gerektiriyor

Canım çok üzüldüm. Allahım en kısa zamanda hayırlı bir hamilelik nasip etsin inşallah.

kizlar nirdesiniz hortladim 7 de kalktim geldim burayaa dolaniyorum topikte kimsede yokkk yatiyonuzmu leynnnn

ohh iyi masallah sen yat dinlen canim yorma kendini hepsi gececek insAllah
nurrcum önemli degil canim benim ALlah san sagliklisindan tekrar nasip etsin zor bir surec sabir gerektiriyor

Ne yatması, ısteyım ):
Moralım hala cok bozuk, az once lavaboya gıttım ve bıraz acık renkte acıkcası kan geldı
Ne yapacagımı bılemıyorum ve su an cok halsızım.

Ne yatması, ısteyım ):
Moralım hala cok bozuk, az once lavaboya gıttım ve bıraz acık renkte acıkcası kan geldı

hayatım izin al ve dr'a git. Allah korusun bir risk varsa ilaç verir, istirahat verir. hadi çabuk durma işte izin alıp gidin dr'a.

Günaydın arkadaşlar..
Offf çok uykusuzummm daha doğrusu uykumu alamıyorum akşam 10:30 da uyudum sabah 8 de kalktım 9.5 saat uyumuşum hala uykusuzum... benim gibi uyku sıkıntısı çeken var mı acabaa?

hayatım izin al ve dr'a git. Allah korusun bir risk varsa ilaç verir, istirahat verir. hadi çabuk durma işte izin alıp gidin dr'a.

Dun gece gıttım canım, doktor kan gelmedıgı surece korkma dedı.
Su an kan geldı ama cok az bırseydı. Bılemıyorum kı korkmalı mıyım?

ızım alabılecegım kımse yok su an ofıste,ustlerım dısarda.
Mecburen bekleyecegım bır kac saat.

günaydın arkadaşlar..
Offf çok uykusuzummm daha doğrusu uykumu alamıyorum akşam 10:30 da uyudum sabah 8 de kalktım 9.5 saat uyumuşum hala uykusuzum... Benim gibi uyku sıkıntısı çeken var mı acabaa?

günaydınlarrr,, canım bende öyleyim kaçta yatarsam yatayım işyerinde uyukluorum çok sinir oluorum ya, dün geç kaldım hatta işyerine servisi kaçırdım Napcaz bilmiorum

Ne yatması, ısteyım ):

çalışan bir anne adayı olarak seni anlıyorum.. iş yerin müsaiyse ayaklarını uzat oturmak tan ziyde ayaklarını uzatman daha faydalı.. dua et bol bol rabim onu korur sıkıntıda yapma oda negatif yönde tetikliyor benim mesleğimde stresli stres yapınca normalde kıramplar alıyordu beni ama şimdi herşeye laylay lom yapıyorum çünkü ilk gebeliğim ve hiç bişi ondan değerli değil gözümde.. rabim şifa versin inşanlah.. sana bi dua yazim oku bunu peygamber efendimiz (SAV ) kızına öğretmiş SÜBHAN ALLAHİ VELHAMDÜLİLLAHİ VELA İLAHE EL HAYÜM KAYÜM VEMA TUBULEYİKE oku bunu 21 kere işlerinde bugün rabim sana kolaylık versin bu duvanın hikayeside varda biraz uzun yazsam okuman uzun sürebilir ama işlerinde kolaylık olsun diye oku bu günü rahat geçsin inşanlah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…