- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.061
Arkadaslar bıraz once lavaboya gıttım, kahverengı leke geldı.
Bebegıme bır sey mı oldu?
Normal bırsey mı bu?
arkadaslar ben iyi haberlerle gelemedim malesef aranızdan ayrılıyorum suabat annesi olmakta nasip degilmiş bebegim yasamıyomus kese bozulmaya baslamıs gecen hafta kese geriden oldugu için dr gebelik durmus olabilir demişti dogruymus tüp bebek merkezindedki dr umda onayladı bugün malesef 2.bir yıkım ve kürtajla sonlanan bir hamilelik daha......
Allah sizlerin bebişlerini korusun inşş sorunsuz ve rahat bir hamilelik süreci gecirirsiniz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın size tavsiyem kolay sahip olunmuyo uzun süren tedavi ve tüp bebekten sonra 2.kayıbım yavrularınızın şimdi karnınızdayken inşşş doguncada kucagınızdayken degerini bilin.....su dünyada isterse dünya kadar paranız olsun Allah nasip etmedikten sonra alamıycagınız sahip olamıycagınız tek sey bebekleriniz cünkü
Hemen bi dr a git canım lekelenme ve kanama iyi değil derler tedbiri bırakmaa
[/B]
canim kan olmadigi muddetce korkmaama sen drunu yine ara tedbir icin
doktorun varsa hemen ara tatlim..ara sor ve hemen randevunu al..bu tur lekelenmeler normal olabilecegi gibi tehlikelide olabiliyor..bunu doktorun bilebilir ancak..umarim muhim birsey yoktur canim..sakin ol sen yinede..stres yapma...
canim tabloyla ben igileniyorum nickinde degisiklik yaptim merak etmekızlar ne zamandır giremedim midem ağzımda geziyorum her daim
dr bakımından sizlere danışacağim olaylar var,iki arada bi deredeyim.
yarın daha iyi olurum umarım da iki çift laf edebiliriz.
unutmayın beniii
bu arada çizelge bilgilerini biz mi değştiriyoruz benim kullanıcı adım dahil düzelmesi lazım,nasıl değiştirmem gerekiyor onu?
ohh iyi masallah sen yat dinlen canim yorma kendini hepsi gececek insAllahDun aksam kahverengı lekeyı gorunce oyle korktum kı, aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.
Hemen esımle doktora gıttık, benım doktotum yoktu, nobetcı doktor ılgılendı.
Rengı acık olmadıgı surece korkma ama her zaman tetıkte ol, dusuk olabılır, dedı.
Ultrasyonla baktı, keseyı gordukBuna cok mutlu oldum.
Ama bebebım benı bırakacak dıye oyle korkuyorum kı!
Rabbım bebegımı bana bagıslasın ve butun bebeklerı annelerıne.
Bız onları sabırsızlıkla beklıyoruz, N'olur onlar da bıze sımsıkı tutunsun Allah'ım.
arkadaslar ben iyi haberlerle gelemedim malesef aranızdan ayrılıyorum suabat annesi olmakta nasip degilmiş bebegim yasamıyomus kese bozulmaya baslamıs gecen hafta kese geriden oldugu için dr gebelik durmus olabilir demişti dogruymus tüp bebek merkezindedki dr umda onayladı bugün malesef 2.bir yıkım ve kürtajla sonlanan bir hamilelik daha......
Allah sizlerin bebişlerini korusun inşş sorunsuz ve rahat bir hamilelik süreci gecirirsiniz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın size tavsiyem kolay sahip olunmuyo uzun süren tedavi ve tüp bebekten sonra 2.kayıbım yavrularınızın şimdi karnınızdayken inşşş doguncada kucagınızdayken degerini bilin.....su dünyada isterse dünya kadar paranız olsun Allah nasip etmedikten sonra alamıycagınız sahip olamıycagınız tek sey bebekleriniz cünkü
kızlar bebişlere isim düşünüyormusunuz şimdiden..ben erkek ismi bulamıyorum içime sinen yaa:44:
ohh iyi masallah sen yat dinlen canim yorma kendini hepsi gececek insAllah
nurrcum önemli degil canim benim ALlah san sagliklisindan tekrar nasip etsin zor bir surec sabir gerektiriyor
kizlar nirdesiniz hortladim 7 de kalktim geldim burayaa dolaniyorum topikte kimsede yokkk yatiyonuzmu leynnnn
Ne yatması, ısteyım ):
Moralım hala cok bozuk, az once lavaboya gıttım ve bıraz acık renkte acıkcası kan geldı
Ne yapacagımı bılemıyorum ve su an cok halsızım.
Günaydın arkadaşlar..
Offf çok uykusuzummm daha doğrusu uykumu alamıyorum akşam 10:30 da uyudum sabah 8 de kalktım 9.5 saat uyumuşum hala uykusuzum... benim gibi uyku sıkıntısı çeken var mı acabaa?
hayatım izin al ve dr'a git. Allah korusun bir risk varsa ilaç verir, istirahat verir. hadi çabuk durma işte izin alıp gidin dr'a.
günaydın arkadaşlar..
Offf çok uykusuzummm daha doğrusu uykumu alamıyorum akşam 10:30 da uyudum sabah 8 de kalktım 9.5 saat uyumuşum hala uykusuzum... Benim gibi uyku sıkıntısı çeken var mı acabaa?
Ne yatması, ısteyım ):
Moralım hala cok bozuk, az once lavaboya gıttım ve bıraz acık renkte acıkcası kan geldı
Ne yapacagımı bılemıyorum ve su an cok halsızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?