- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.081
Dun gece gıttım canım, doktor kan gelmedıgı surece korkma dedı.
Su an kan geldı ama cok az bırseydı. Bılemıyorum kı korkmalı mıyım?
ızım alabılecegım kımse yok su an ofıste,ustlerım dısarda.
Mecburen bekleyecegım bır kac saat.
canim niye rapor almadin dinlenebilecegin yer varsa yat dinlen
Ne yatması, ısteyım ):
Moralım hala cok bozuk, az once lavaboya gıttım ve bıraz acık renkte acıkcası kan geldı
Ne yapacagımı bılemıyorum ve su an cok halsızım.
var ben gece kusu bide kabus goruyorum yaa uyanukken bile sanki azrail gelmis canimi alacak yaaa uykudan kalkiyorum gece yarisi gozumun onune perde inmis hah diyorum azrail geldi canimi alacak sahadet getiriyorum kafayi yiycem ben az kaldii depresyona mi girdim ne bilemiyorum yaaGünaydın arkadaşlar..
Offf çok uykusuzummm daha doğrusu uykumu alamıyorum akşam 10:30 da uyudum sabah 8 de kalktım 9.5 saat uyumuşum hala uykusuzum... benim gibi uyku sıkıntısı çeken var mı acabaa?
Dun aksam kahverengı lekeyı gorunce oyle korktum kı, aglamamak ıcın zor tuttum kendımı.
Hemen esımle doktora gıttık, benım doktotum yoktu, nobetcı doktor ılgılendı.
Rengı acık olmadıgı surece korkma ama her zaman tetıkte ol, dusuk olabılır, dedı.
Ultrasyonla baktı, keseyı gordukBuna cok mutlu oldum.
Ama bebebım benı bırakacak dıye oyle korkuyorum kı!
Rabbım bebegımı bana bagıslasın ve butun bebeklerı annelerıne.
Bız onları sabırsızlıkla beklıyoruz, N'olur onlar da bıze sımsıkı tutunsun Allah'ım.
çalışan bir anne adayı olarak seni anlıyorum.. iş yerin müsaiyse ayaklarını uzat oturmak tan ziyde ayaklarını uzatman daha faydalı.. dua et bol bol rabim onu korur sıkıntıda yapma oda negatif yönde tetikliyor benim mesleğimde stresli stres yapınca normalde kıramplar alıyordu beni ama şimdi herşeye laylay lom yapıyorum çünkü ilk gebeliğim ve hiç bişi ondan değerli değil gözümde.. rabim şifa versin inşanlah.. sana bi dua yazim oku bunu peygamber efendimiz (SAV ) kızına öğretmiş SÜBHAN ALLAHİ VELHAMDÜLİLLAHİ VELA İLAHE EL HAYÜM KAYÜM VEMA TUBULEYİKE oku bunu 21 kere işlerinde bugün rabim sana kolaylık versin bu duvanın hikayeside varda biraz uzun yazsam okuman uzun sürebilir ama işlerinde kolaylık olsun diye oku bu günü rahat geçsin inşanlah..
anladım canım bana şimdi turkcellden mesaj geldi, hamilelik bilgileriyle alakalı.
bu haftalarda bir iki damla kanama gelebilir telaşlanmayın ama sağlık personelini bilgilendirin yazıyor.
En azından üstlerin gelene kadar, yorucu şeylerle ilgilenme canım.
ben nette okumuştum, bebeğin beslenmesi plesentaya devredildiği dönemmiş bu aralar, bu sırada da az bir kan gelebilirmiş
belki ondandır.
kötüye yorma, iyi düşün canım.
canim niye rapor almadin dinlenebilecegin yer varsa yat dinlen
Cok sagol canım, Allah razı olsun. Sımdı uzattım ayaklarımı (cop kovasına) sakince calısıyorum.
Allah tan bugun ıslerım cok yogun degıl.
Gercekten calısan anne adayı olmak zormus.
Ama bebegım ıcın katlanmalıyım, ona daha ıyı bır gelecek sunmak ıcın.
Duanı ezberleyecegım canım, Allah razı olsun, senı ve bebegını korusun.
Bende yerlesme belırtısıdır dıye kendımı tesellı edıyorum.
Kese gorundu cunku dun aksam ve dusuk belırtısı de yoktu.
Doktor, 'dusuk olabılır' dedı ama zaten ılk 3 ay tehlıkelı dıyor herkes.
Su ılk 3 ayı bır atlatsam, hepımız atlatsak.
Hayırlısı ıle bebıslerımızı kucagımıza alsak ınsallah.
Doktor, nobetcı oldugu ıcın yazmayı bılmedıgını soyledı.
Bende raporsuz gelmemek ıstemedım, mazeretsız sayılıyor bu durumlar sırketımızde ve ucretten kesılıyor.
Aslında mescıt var da, sırkette bır kısı harıc kımse hamıle oldugumu bılmıyor.
Dolayısı ıle dıkkat cekerım, gorunurde ıyıyım cunku.
Arkadaslar progestan mıydı, o ılac ne kadar acaba?
çoook geçmiş olsun canım benimm..allahım bi daha yaşatmasın..bebeğin sennle olsun hep..
acaba dün üşüttün yada ağır bişey kaldırıp belinimi zorladınki acaba
sanırım senden etkiledim gece sana dua ederek yatmışdım..gece rüyamda kanamam olduğunu gördüm..
nasıl ağlıyorum evde yalnızım ben nasıl gitcem gecenn yarısı hastaneye die...
rüyası bile felaketti....
Progestan dusuk onleyici ilac butun doktorlar veriyor o ilacı. Ben de iciyordum ama bıraktım cunku ne kanamam ne de biseyim vardı.
Zaten dusugu onledigi ya da onlemedigi %100 kanıtlanmamıs bir ilacmıs ben kullanmaya gerek duymadım
bende cok kabus goruyorum bu gece yilan soktu resmen kapkara biseydii cokk kotuydu ve cok gercekciydiine bilimm yaaa.. zaman cok uzun geldii.. bide sürekli kabus görüorumm onunda etkisi olabilirr.. ve cok korkakk oldumm.. yanımdan biri gecse korkuorumm.. sıcrıorum resmenn herseydee.. :26::26::26::26:
maya ve cin takvimi erkek diyo rus takvimi ve ultrason kagidi kiz diyo canim eksi istiyo... galiba kiz benimkiMayalıların yöntemi: Anne adayının gebe kaldığı zamandaki yaşı ve yılı, ikisi de çift sayı ya da tek sayıysa bebek kız, biri tek diğeri çift sayıysa bebek erkek demektir.
canim naptin daha buyumezki karnimiz bebegin iyi ve buyuyo rahat ol lutfenAynen nasil dayanicam ben bakalim, haftaya ikinci randevuma gidiyorum ama burdaki doktorlar ultrasonla bakmiycak daha, ama sorucam doktora sen nerden biliyorsun benim bebegimin durumunu bakmadan gormeden diye.Ben anlayamiyorum bebegim hala benimle mi degil mi, midem bulanmiyor hic bulanmadi, bel agrim hafifledi yada tamamen gecti, anlayamiyorum karin da buyumedi daha... Bosuna mi hevesleniyorum ben cocugum olucak diye, nasil asicam bu dusunceleri ben...
o bulanti bi baslarsa gorursun dunyanin kac bucak oldugunu:26::26::26::26: sukret halineeben bulantım yok diyeeee sürekli doktorumu arıyorum
neden başlamadı herkesin var benim neden yok...
adam bana dediki sen allahın şanslı kulusun ne istiyosun rahat ol herkeste bulantı olmak zorunda değil dedi...
ama ben hala bulantı istiyorum, neden herkesin bulantısı var benim yok... acaba bende sorunmu var
hayatta en nefret ettigim insan tipi lafi direkt soylemeye afedersin bi tarafi yemeyipte laf vurmaya calisanlar...ve o tarz insanlar hesaba alinmayi haketmezler canimm ttiiinnnnn dicen gecicennerdeyse 3 yıl olcak bu sitede olalı
ve ben ilk defa polemiğe girdim çooooooook üzüldüm ya
zaten herşeye ağlıyan tiptim şimdi sebep oldu ağlayacak
artık unutsak da bana laf sokmalar bitse bende kendimi daha fazla üzmesem
canim allahim sana cifter cifter versin insallah meleklerini insallah en yakin zamanda tekrar hamile kalirsin allahim sana sabirlar versin allaha emanet olarkadaslar ben iyi haberlerle gelemedim malesef aranızdan ayrılıyorum suabat annesi olmakta nasip degilmiş bebegim yasamıyomus kese bozulmaya baslamıs gecen hafta kese geriden oldugu için dr gebelik durmus olabilir demişti dogruymus tüp bebek merkezindedki dr umda onayladı bugün malesef 2.bir yıkım ve kürtajla sonlanan bir hamilelik daha......
Allah sizlerin bebişlerini korusun inşş sorunsuz ve rahat bir hamilelik süreci gecirirsiniz.....kendinize ve bebişlerinize iyi bakın size tavsiyem kolay sahip olunmuyo uzun süren tedavi ve tüp bebekten sonra 2.kayıbım yavrularınızın şimdi karnınızdayken inşşş doguncada kucagınızdayken degerini bilin.....su dünyada isterse dünya kadar paranız olsun Allah nasip etmedikten sonra alamıycagınız sahip olamıycagınız tek sey bebekleriniz cünkü
Dun gece gıttım canım, doktor kan gelmedıgı surece korkma dedı.
Su an kan geldı ama cok az bırseydı. Bılemıyorum kı korkmalı mıyım?
ızım alabılecegım kımse yok su an ofıste,ustlerım dısarda.
Mecburen bekleyecegım bır kac saat.
Dun doktor verdı bana da.
O da kesın onler demıyorum ama tedbırdır bu, dedı.
Ben en azından su gunlerde kullanmak ısterım.
kızlar merhaba bugün çok batmalarım var sancı gibi bıçak saplantısı gibi bide akıntım normalmi dr a gitmem gerekirmi sizceee:26:
kızlar merhaba bugün çok batmalarım var sancı gibi bıçak saplantısı gibi bide akıntım normalmi dr a gitmem gerekirmi sizceee:26:
günaydın canım, normaldir sanırım benimde oluyor ara sıra dr aramıştım oda sürekli ve dayanılmayacak kadar değilse normal demişti,
artık rahmimiz büyüdükçe yaşıycaz sanırım bunları ama için rahat değilse dr. ara canım.
bence normal canım akıntım hamile arkadaşlarımdan biliyorum sürekli günlük ped alırdı
bana da hep derdi sen şimdiden bunları stokla diee...
Acaba akıntı ne renk olur benim kesik süt gibi iltihap gibi geliyorr
balik kismet demek iyi yine seninki benim gibi ucupta seni kovalayip sokan kapkara yilandan iyidirbende bugün sürekli rüya gördüm her wc kalktığımda yeni rüyaya başladım...
bide balık gördüm adam bize balık veriyodu hanginizin ikizse onu alsın onda 1 tane fazla dedi..
bende arkadaşıma dedim senn ikiz al die ben daha bilmiyorum dedim..
hayırdır inşallah balık iyidir umarım...
balik kismet demek iyi yine seninki benim gibi ucupta seni kovalayip sokan kapkara yilandan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?