2012 Şubat Anneleri

Allah korusun canım Allah herşeyin hayırlısını versin. Neyseki bu dönemde bebeğin ve hamileliğinle kendini eyleyebilirsin. İyi taraflarından bak.
Kolay değil başımızdan geçti bende biliyorum. Seni çok iyi de anlıyorum.
Ben daha bir günlük böbrek tümörü ameliyatı olmuştum bahçelievler medicalparkta, kayınpederimde bursada ertesi gün beyin ameliyatı olacaktı
eşimde bursaya döndü ve ben orda annem ve abimle bir hafta hastanede kaldım.
Bendede eşim ikiye bölünmüştü hatta ailem yanımda diye içi rahattı, daha çok babasının yanında olma gereği hissettti.
ama insan arıyor, bekliyor sonuçta yeni evliydim ve yaşadığım şey hiç kolay değildi.
Ama sen ne mutlu ki, bebeğinle teselli bulabilirsin, iyi tarafından bakmaya çalış canım bak bebişin yanında senin tesellin o.
Allah inşallah kayınpederine de sağlık verir, eşin torununu onun kollarına gurur ve mutluluk duyarak verir doğunca,
Ve inşallah çok mutlu olursunuz.

insallah cnmm ama düzelmedi işte bi türlüü.. o kadar istedim bu bebegii.. ama simdi göresim yokk hiçç.. sonra böyle düsündügüm içinde vicdan azabı duyuyorum ama bi o bi ben kaldık.. süremiyoruz keyfinii.. bilakiss sıkıntı sıkntı üstünee.. agla aglaa gözlerim cıktı yerindenn.. napıcagımı bilemiorumm.. bu kadar mı sanssız olur bi insann. kac kişi okudum burda bebegini kaybedenn karı koca o kadar istedikleri mutlu oldukları haldee.. benimkii de bu sıkıntıyaa strese ragmenn ( üstelik benim sıkıntımı kimseni,nn görmemesine ragmennn)) gayett saglıklı duruo ordaa.. o bendenn güclü cıktı en azındann. allah ım nelerle sınıo beni

öyle amaa kendimi bebekle eyleyemiorum işte. cünkü benimde ilgiye ihtiyacım varr.. duygusal gelgitler yasarken kendi kendimee birden bu cıktıı.. benimde düsük tehlikem vardı sıkılıorum strese giriorum vss en mutlu olmamm gereken zamann.. ama kocam yok.. göz kulak hep tlfnda.. onunn da aklı fikri ordaa.. bebegin konusu bile yok.. bi tek sen hastaneye gelme radyasyon var o var bu varr.. orda bebek oldugu belli oluoo.. dügün üüstüde babamlarla sorun yasamıstım o heyecanı da yasayamadımm dogru dürüst. bazı pürüzler cıkmıstı balayına gidememiştikk.. bu yaz bi kac gün tatil yapıcaktık sözde .. bebek olmadan bi tatil yapmıss olucaktık. hersey bi anda yalan oldu

Canım beni yalış anlama ama çok yanlış düşünüyorsun Allah korusun öyle deme.
Allah bugünleri unutturacak dert vermesin kuzum. Allah korusun, annesi göresim yok deme öyle üzülür,
bak Allah verdiği herşeyi kararlar da verir,
Allah göstermesin eşin şimdi farkında değildir ki bu şartlarda çok normal.
ama Allah gecinden versin, kayınpederine birşey olursa bu bebek hepinizin Tesellisi,yaşama gücü olacak.
Ban ben kendi babamıda kayınpederimi de kanserden kaybettim, çok mücadele verdik
Ama şimdi bu hamilelik hepsine teselli oldu, herkes hem üzülüyor hem seviniyor.
Kendine bu kadar yüklenme, zaten bu duygusalız fazlasıyla yinede eşine destek olmaya çalış, oda zamanla seni yalnız bıraktığının farkına varıcaktır.
Benim evliliğimin ilk bir senesi böyle geçti.
Allah huzurunuzu eksik etmesin. Belki şimdi zor bir süreç senin için ama o seninle ve herşeyini hissediyor.
Allah herkese şifa versin,
Çok içine alma yaşananları, can taşıyorsun.

Allah korusun kız nasıl konusuyosun oyle. Gelmesin kocalarımız ne olucak kayınpederin iyi olsun da bosver tek gitsen de olur bebegin iyi ya onu biliyosun ya gerisi bos bence bitanem.
Bak benim kocam da hic gelmedi yanımda calıstıgı icin bahane ediyor ama aslında gelse gelirdi.. Sen kendini bos yere sıkıp uzme bebegi de etkiliyorsun cunku artık herseyiyle olusmaya basladı onlar. icindeki minigi uzmeye hakkın yok kızarım bak ben de sana

ah canim ya gecmis olsun Rabbim yasatmasin bir daha yaaa bugun sende benim aklima takilmistin ya sebebi varmis demekki Rabbim saglikli bir sekilde melegini sana yollasin canim
sorma kardesim ya ayni dert bendede var izine gelmeyecektik ama kayinpederin tumor yeniden nuksetti esim dedi gidelim bir daha gormek nasip olmaz belki dedi kiziminda aklina ne geldi biliyormusun dedem ölürse bebegimizi göremeyecekk cok iyi bir insan kayinpeder ama elden ne gelir benim surec de seninki gibi ilerleyecek her an tetikteyiz esimin gitmesi lazim bir seyler olur bende yanlizim buralarda ustelik annemler de trdeee izindeler

bazen bende senin gibi dusunuyorum ama bu melekler bize odul teselli olarak gonderildi herkesten cok hakettigimiz icin bizimleler belki... allahim kimsenin kucagini bos koymasin.. esinede allah yardim etsin benim kocam dahil cogu erkek boyle bi sikintisi olmadigi halde baba olcaklarinin pek farkinda degiller...allahin izniyle o melek bi dogsun herkesin yuzunu guldurcek allahin izniyle... sana hediye o melek seni secti geldi

Allah şifa versin canım, inş iyi olurlar.

evet hayatım haklısın,
aynı hormonlar erkeklerde olsa inanın böyle davranmazlardı.
Herkes bir olmuyor, şahsen ben eşime bozulup da bebeklerimin tadını kaçırmam.
Benimkide ilgisiz diyemem ama çok da moda girmedi henüz onuda doğal karşılıyorum ben bile
şoktan çıktım sonra yeni yeni kendime geliyorum.
Kızarsakda şakayla biz sana küstük babası diyorum, içimdekileri söylüyorum.
Sonra kendi açıklamasını yapıyor ve kuruntu yaptığımı farkediyorum.
Ama ecrinin durum farklı kendince haklı olmasına rağmen, çok fazla yorum yapılacak bir konuda değil
yani eşi bebekle ilgili herşeye olumlu baktığı ve gördüğü için, şu anda aklında olan tek sorun babasıdır.
ama dediğim gibi o bebek hepsinin tesellisi olacak inşallah.

kızlar birşey soracagım şarküteri ,et hamileliğin kacıncı haftasından sonra yenirse daha ii olur,erken dönemlerde sakıncalımı?

Kızlar herkes bir olmuyor derken, erkekler için söyledim, :78:
sanki ben tadımı kaçırmam ama kaçıranlar var gibi olmuş direk okuyunca.
yanlış anlaşılmasın

benim eşim de maddi durumumuz iyi olmasına rağmen bu bebeğin masrafını nasıl karşılayacağız diye triplere girdi.ailesi oldukça iyi bi durumda en ufak sıkıştığımızı hissetseler ne yapacaklarını şaşırırlar ama benimki takıp duruyo kafasına.daha beşik alınacak puseti de verdin keşke vermeseydin bez fiyatları çok pahalı........geçen gün çok yakın bi arkadaşı yemin etti 1 yıllık bez masarfı benden sen rahat ol diye.diyeceğim şu ki aslında kendi bile inanmıyo bakamıyacağına ama henüz kendini hazır hissetmiyo.benim 2 kızım var ya kendini 3 çocuğa alıştıramadı daha çok da üstüne gitmiyorum.

ilk günlerde daha kötüydü şimdi şimdi gelirken arıyo bişey istiyo musunuz diye.arada karnımı falan okşuyo.eminim doğunca her şey çok daha iyi olacak.dün 2 aylığına iş için şehir dışına çıktı giderken bebeğime iyi bak falan diyo.....bu günler geçecek inanıyorum....çok güzel günler gelecek......

Canlarımmmm ben çıkıyorum,
bir hafta izinliyim, haftaya pazartesiye kadar bebelerinizle beraber allaha emanet olun.
Kendinize iyi bakın, herşeyi kafanıza takmayın tamam mı..

özleyeceğim hepinizi

kızlar birşey soracagım şarküteri ,et hamileliğin kacıncı haftasından sonra yenirse daha ii olur,erken dönemlerde sakıncalımı?
canim sakatat yeme onun disinda et yiyebilirsin

bebek nasibiyle gelir canim esine ole de sen rizkini mevlam veriyor

bir hafta izinliyim, haftaya pazartesiye kadar bebelerinizle beraber allaha emanet olun.

özleyeceğim hepinizi

canim ya iki hafta sonra bursaya gelicem sana özelden tel no atyim bulusalim insALlahhh

özleyeceğim hepinizi

İyi tatiller canım, keyfini çıkar bizim yerimize de, bebişleri de seni de özlicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…