2012 Şubat Anneleri

kızlar benım tıclerde bebegım nıye en sonda duruyor bır seylerı tam yapamadım sanırım nasıl yapmam gerecek düzeltmeyi

merhaba arkadaşlar..ben iki gundur yatıyorum ve düşük yaptım..ara ara sizi yoklamak için gelirim..umarım hepinizin hamileliği huzur ve sağlık dolu geçer..sağlıkla bebeklerinizi kucağına alırsınız..Allah'a emanet olun...

cokk üzüldümm cnmmm.. insallahh bi sonraki bebegine ve sizee saglıklı uzun ömür versin allahh.. bi benim bebegim dayanıklı cıktıı.. bu kadar sıkıntıyaa duruo durdugu yerdee..

canım cok uzuldum cokcok gecmıs olsun hayırlısı herseyin,inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalırsın canım benim bizede haber verirsin mutlaka tamam mı ,kendıne ıı bak,ii dinlen.

tesekkur ederız:))

Canım benim ya, çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip etsin kuzum..

cok uzuldum canim ins en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz hakkina hayirlisi buymus allaha emanet ol

cokk üzüldümm cnmmm.. insallahh bi sonraki bebegine ve sizee saglıklı uzun ömür versin allahh.. bi benim bebegim dayanıklı cıktıı.. bu kadar sıkıntıyaa duruo durdugu yerdee..

massallah de ya deme boyle bisey

cok uzuldum canim ins en kisa zamanda guzel haberlerini bekliyoruz hakkina hayirlisi buymus allaha emanet ol

massallah de ya deme boyle bisey

öyledee hamileligimi yasayamıorum ki benn ilk cocugum olmasına ragmenn.. bunaldımm.. kayınpederiminn aynı tarihte kanseri nüksettii.. dayanamıcak .. herkess onunn etrafındaa keyif yokk moral bozuk.. hastane kontrollerine yalnız gittim hepp kesedenn kalbine herseyinde tek basınaydımm.. cünkü kocamın hepp kayınpederimi hastahaneye vs götürmesi gerekioduu.. babasını düsünmektenn bebegi hiç düsündügü yok dogal olarakk.. kemoterapi aldı dünn bugün yogun bakıma girdii dayanamadıı.. gece 3.30 du kocam gitti... bendenn sadece cocuk bakmamıı istiolarrr... depresyon esigindeyim yanii dayanamıorumm.. o kadar sanssızım kii hamileligime bile gölge düstüü.. allah korusun kayınpederime bişi olsaa dogumummda cenaze gibi olur

caniimm cok uzuldum yaa allah yardimcin olsun.. insallah bisey olmaz allah sifa versin ama uzulup bebegini uzme allah esirgesin bi uzuntude bebek olmasin esine yazik zaten babasi sonucta ne kadar uzuluyodur. seninde tam sevgiye sevkate ihtiyac duydugun bi zamana denk gelmis ama emin ol bebegin dogunca boyle olmaz sevinc kaynagi olur insaalah size... allah yardimcin olsun tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…