- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.161
belim agridi gidip uzanayim bende simdilik iyi hafta sonlari cici annelerrr
kızlar benimde belim ağrıyo ama daha erken değilmi sizdede oluyormu bel ağrıları?
[/COLOR]
yazdim canim görup billah yaziyorum atlamiyim diye
merhaba arkadaşlar..ben iki gundur yatıyorum ve düşük yaptım..ara ara sizi yoklamak için gelirim..umarım hepinizin hamileliği huzur ve sağlık dolu geçer..sağlıkla bebeklerinizi kucağına alırsınız..Allah'a emanet olun...
insallah cnmm ama düzelmedi işte bi türlüü.. o kadar istedim bu bebegii.. ama simdi göresim yokk hiçç.. sonra böyle düsündügüm içinde vicdan azabı duyuyorum ama bi o bi ben kaldık.. süremiyoruz keyfinii.. bilakiss sıkıntı sıkntı üstünee.. agla aglaa gözlerim cıktı yerindenn.. napıcagımı bilemiorumm.. bu kadar mı sanssız olur bi insann. kac kişi okudum burda bebegini kaybedenn karı koca o kadar istedikleri mutlu oldukları haldee.. benimkii de bu sıkıntıyaa strese ragmenn ( üstelik benim sıkıntımı kimseni,nn görmemesine ragmennn)) gayett saglıklı duruo ordaa.. o bendenn güclü cıktı en azındann. allah ım nelerle sınıo beni
kızlar ben bugün miniğime defterim var boş ona bebiş için günlük tutacağım başladım bugün.. 9 ay ne yaşadıysam ona yazıp anlatacağım..çok güzel oluyor insan içini döküyor..inş büyüdüğündede ona verip okumasını görürüm.. Oda anlar neler yaşadığımızı..sonra yazmassak unuturuz bazı şeyleri çünkü..:126:
kızlar ben bugün miniğime defterim var boş ona bebiş için günlük tutacağım başladım bugün.. 9 ay ne yaşadıysam ona yazıp anlatacağım..çok güzel oluyor insan içini döküyor..inş büyüdüğündede ona verip okumasını görürüm.. oda anlar neler yaşadığımızı..sonra yazmassak unuturuz bazı şeyleri çünkü..:126:
kızlar ben bugün miniğime defterim var boş ona bebiş için günlük tutacağım başladım bugün.. 9 ay ne yaşadıysam ona yazıp anlatacağım..çok güzel oluyor insan içini döküyor..inş büyüdüğündede ona verip okumasını görürüm.. oda anlar neler yaşadığımızı..sonra yazmassak unuturuz bazı şeyleri çünkü..:126:
kızlar benimde belim ağrıyo ama daha erken değilmi sizdede oluyormu bel ağrıları?
Yok canım erken değil, benimde senin haftalarındayken çok belim ağrıdı, şimdi arada bir ağrıyor, eskisi kadar değil.
benimde agrıyo ben artık yüzüstü yatamıyorum karnım sıkışıyor rahatsız oluyorum nasıl alışcaz yaa ben sırtüstü hayatta yatamam yan yatıyorum ama durmadan dönüyorum yılların alışkanlıgı var napcam bilmiyorum
merhaba arkadaşlar nasılsınız bende 1 haftayı gecti hamileligimi ogreneli bugun doktordaydık ve kesemızı gordum subat 27 dogum tarıhımız bebegim annesiyle aynı günde dogcakk benim mucizem 4+3 teyiz bugun aslında mart 7 ama doktorum subat sonu mart bası alırız dedı sezeryan oldugum ıcın bende 27 subat olsun benımm dogum gunum dedım tamam dedı doktorumdaa yupppi cok mutluyum kesemızıde gorduk bugun 2 hafta sonra kalp atısı ıcın gıdecegım ve buyumus olacak mucızem ozamana kadar
hoşgeldin aramıza inş sende duyarsın kalp pıtpıtlarını.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?