- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #5.101
oooooo o neee öylee kabus resmenn :78::78::78:
Arkadaslar progestan mıydı, o ılac ne kadar acaba?
Evrim hanım bugün yerindemidir acep sana öyle dediyse banada aynısını derr
Acaba akıntı ne renk olur benim kesik süt gibi iltihap gibi geliyorr
doktorunu ara istersen canim gidemesen bile.. allah korusun meleklerimizi
bencede kullan canım,benim kuzeniminde lekelenmesi olmuştu dr rapora gerek duymadı ama progestan verdi oğluşu şimdi 3 yaşında canım.
Benimde akıntım olmuştu doktor birde iğne yazmıştı progestonla birlikte ikisine birden yanlış hatırlamıyorsam 7 Lira ödemiştim.
merhaba kızlar
ya ben düzgün beslenmediğimi düşünüyorum
ama yiyemiyorum su içsem şu an çıkarıyorum midemi bulandırıyo su ilaç süt ya bebeğime birşey olursa diyede korkuyorum
sabah benimde yogurt kivaminda geldi bembeyaz yogun akinti korkma canim benimAcaba akıntı ne renk olur benim kesik süt gibi iltihap gibi geliyorr
yazdim canim görup billah yaziyorum atlamiyim diyeGurbet guzelı, ne hızlısın
Sana yazacaktım, 'kesemız gorundu' dıye gunceller mısın? dıye.
Bı' baktım, sen guncellemıssın bıle.
Insallah bebegım sımsıkı tutunur da bana, kalp atısını duyduk dıye de guncelleme yaparız.
benımde ılk defa dun basladı mıde bulantım henuz kusmadım cok sukur ama yavas yavas basladı kızlar bugun 6+2 olduk:))İlk kez bugün mide bulantısı hissediyorum yanmayla beraber
benıde doktor 6+5 de cağardı kalp atıslarını duymak ıcın canım ınsallah duyarızz.yaa benm doktor randevum 6+5 te
kalp atışlarını duyabilirmiyim sizce?
kızlar bana doktor bilmediğin bitki çaylarını içme deme özellıkle yok su nane cayı ıı gelır yok su cay ıı gelır ıc deselerde ıcme dedı ,kahvede yasak dedı sadece normal cay ıcebılırsın dedı.dıkkat edın bıtkı caylarına lütfen.erkeksaglikli sihhatli olsunda...
bende nane limon yaptim simdi iyi gelir insallah
canım bana da verdı doktor bende ıcıyorum elevıtı cok ıı bı vıtamınmıs,ıç bence.kızlar bu dr bana elevitdiye bi vitamin yazmış dr sevmedim ya ilacıda alasım gelmiyor aranızda vitamin kullanan varmı ben sadece folic plus içiyodum şimdi bu vitamni alsam mı almasam mı
ben bulantım yok diyeeee sürekli doktorumu arıyorum
neden başlamadı herkesin var benim neden yok...
adam bana dediki sen allahın şanslı kulusun ne istiyosun rahat ol herkeste bulantı olmak zorunda değil dedi...
ama ben hala bulantı istiyorum, neden herkesin bulantısı var benim yok... acaba bende sorunmu var
selamlar güzel anneler....ya benim uykularımda çok düzensizleşti sabah 5 de uyandım sonra zar zorr uyudum ve yeni uyandımve o kısacık uyku serüvenimde bir sürüüüüü rüya gördüm rüyamda çikolata dolu bi suyun içindeydim bide doğum yaptığımı gördüm erken doğummuş ama benim afacan yürüyo bile vee erkekkk tiii teyzoşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?