2012 Şubat Anneleri

yokyok yanlız deılız
ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:
ay tepkını belırtseydın ya sende heee
ay ne komık
aslm hg
Ben artık hamılelık psıkolojısınden kurtulmak ıstıyorum
Ota b.ka küsüp, kafamda bır yıgın senaryo olusturuyorum.
Ve o anda esımden oyle bır soguyorum kı, aklımdan ayrılmak dahı gecıyor.

yok cnm sakın ol derın nefes al olmadı ortam musaıtse doga sesı kus sesı bı muzık ac ıste dagıt kafanı..

TATLIM hamilelik senin hormonlarını epeyce etkiledi sanırım. bence eşine odaklanma, ondan hiç ama hiçbirşey bekleme. onlardan birşeyler bekledikçe üzülen biz oluyoruz. ben eşime odaklandıkça acı çektim hep. ilgi alaka bekledikçe üzüldüm. sonra kendime bebişimle bir dünya kurdum. işime gücüme baktım, böyle yapıncaa baktım benim kociş etrafımda dolaşmaya başladı. seni anlıyorum çok çok iyi, çünkü bende eşine epey aşıklardanım.

slm canım.. hoşgeldin
kızlar aklıma geldi bu açılma olayı varya hissetmiyomuşsun onu
var mı tecrübeli anneler nasıl hissedilmez ya 9 cm falan

tatlım gcen bende okudum onu acılmasını hıseettmemıs ama bence
yılbası gecesı fazla hareket ettı ve bence hareket esnasında anlamamıs olması gerek
yoksa sancı ıle acılma oluyormus..

canımm valla o kadar yazmaya niyetleniyorum ama benim bi sinirimi bozuyo araya bi iş giriyo yazamıyorum . ben de ihracatcıyım ama ona yardımcı olalım diye bi iki işi almıştım üstüme .O da şimdi kendini patron zannediyor.Zaten gittiğim zaman o tekrar bu işleri alacak üstüne bir daha da geri almayacağım .

ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:

Ahh canım ya ne yazık ki insanlıktan nasibini alamamışlar var..Benim oda arkadasım saolsun içmiyor yanımda.Ama şu muhasebeci dediğim kadın yemekte falan sanki inadına yaparmış gibi gelip dibimde içiyor sigarasını.Bir kaç kere tepki gösterdim ama anlamayınca anlamıyor gıcık şey..

tatlım gcen bende okudum onu acılmasını hıseettmemıs ama bence
yılbası gecesı fazla hareket ettı ve bence hareket esnasında anlamamıs olması gerek
yoksa sancı ıle acılma oluyormus..

canım çok duyuyorum ama kaçıncı kişi böle
demek ki hissedilmiyo ayyy çok korkuyorum:18:

bende bazen senin gibi düşünüyorum((bide bunun lohusalık dönemi var umarım bu psikolojiden çabucak kurtuluruzzz

tü tüü yalnız daha 8 haftan war,her hafta bebeğin 200-250 gram aldıgını düşünürsen seninki 4ten aşağıya inmez hatta 5 olur hesaba göre..Çünki 30.haftanda 2 kg çokmus yaw..Erken dogurtur belkı de

EWDE OLUP SIKILAN ANNELERE STAR TVDE HERGUN 2DE YAYINLANAN ÜSTÜN DÖKMENLE KÜÇÜK ŞEYLER İ TAVSİYE EDERIM COK DOYURUCU BIR PROGRAM VE HARIKA

bebem zamanı gelınce wcde dıkkatlı ol nısanını kacırma.
suyunuda takıp et bısecık olmaz bence
ne guzel aslında ole olması agrısız acılma
bnm anlamadıgım o kadar acıklıga ragmen neden kesık atmıslarkı kadına.

bence bu birazda ağrı eşiği ile alakalı benim mesela adet dönemlerimde inanılmaz sancım olur ki böyle bi durumda hiissetmemem mümkün değil...

valla doktor da 4 ü bulur dedi ama herşeyden önce oğlumun sağlıkla doğması bakalım artık hayırlısıyla bi kucağımıza alsak

ya ben biraz garip biriyim galiba yada geceleri falan paldır küldür wcye gidiyorum
ya anlayamazsam
bide canım bebek iriyse mecbur kesik atıyolar ne kadar açılırsa açılsın

bence bu birazda ağrı eşiği ile alakalı benim mesela adet dönemlerimde inanılmaz sancım olur ki böyle bi durumda hiissetmemem mümkün değil...

doğru diyosun canım bide bünyeden bünyeyede değişir ..
maşallah de totontoşuma teyzesi bu hafta var yine kontrolüm bakalım ne olmuş çok merak ediyorum..

maşallah annesi maşallah kuzuna
Allah nazarlardan esirgesin

Ewet sana katılıyorum şimdi az waktımız war..İnsanlardan ilgi beklemek yerine kendimizi şımartacak ufak seyler yapıp mutlu olmalıyız..Ben her canım sıkıldıgında bebeğimin kucagıma werıldıgı o an'ı düşünüp gülerken buluyorum kendimi..

Bu kadar karamsar olma canım,bırak akısına ...Ben de eşim süslenerek işe gidderken sinir oluyorum..Acayip kıl oluyorum çip takıp takip etsek keşke...Ama nerdeeeAma,sen işe de dewam ediyorsun..Ewde olsan neler kurarsın kimbilir,hele lohusa depresyonuna girsen ohoo..Hemen silkin kendine gel canım bak bebeğe az kaldı ona adapte ol..Doğumdan sonra ikinizin de en çok ilgilendiği sey o olacak ..O bizlerden daha aciz ve ilgiye muhtac cünki yazıkk..Bana dün kuaförum eşimi gördu ''ayy boylu poslu çok da yakısıklıymıs kızz işin çok zor senın ,bunu bırakmaz kızlar''demez miii??Ayyy çıldırdımmmm gerçektennnn...Elimde olsa kafasını sakalını kazıtcam sıçana döndürecem kocamı ...

maşallah de totontoşuma teyzesi bu hafta var yine kontrolüm bakalım ne olmuş çok merak ediyorum..
aaa olmuyokı ama her hafta her hafta bızım manyak hala 3 haftada tutturuyo 12sınde gıtcem daha bıde 22sıne kdr gelme dıyormus oha falan yanı..
ya ben biraz garip biriyim galiba yada geceleri falan paldır küldür wcye gidiyorum
ya anlayamazsam
bide canım bebek iriyse mecbur kesik atıyolar ne kadar açılırsa açılsın

valla cnm dıkkat et artık
bazı ebelerde kendını zorlamasın dıye atıyorlarmıs kesıgı
ınsallah ınsaflı bırıne denk gelırsınız

slm kızlar bugün 35+5 oldum 2 gündür karnım iyice indi aşağıya birazda akıntım arttı arasıra nadirende kasılmalarım var inşallah erkenden çıkıp gelmez yaramaz oğluşum sizinde karnınız indimi doğum yaklaştı demekmiki bu şimdi

biz 28. haftadan beri 2 haftada bir gidiyoruz son zamanım dada haftada bir gel dedi

Bu kadar karamsar olma canım,bırak akısına ...Ben de eşim süslenerek işe gidderken sinir oluyorum..Acayip kıl oluyorum çip takıp takip etsek keşke...Ama nerdeeeAma,sen işe de dewam ediyorsun..Ewde olsan neler kurarsın kimbilir,hele lohusa depresyonuna girsen ohoo..Hemen silkin kendine gel canım bak bebeğe az kaldı ona adapte ol..Doğumdan sonra ikinizin de en çok ilgilendiği sey o olacak ..O bizlerden daha aciz ve ilgiye muhtac cünki yazıkk..Bana dün kuaförum eşimi gördu ''ayy boylu poslu çok da yakısıklıymıs kızz işin çok zor senın ,bunu bırakmaz kızlar''demez miii??Ayyy çıldırdımmmm gerçektennnn...Elimde olsa kafasını sakalını kazıtcam sıçana döndürecem kocamı ...[/QUOTE]

ne dengesiz insanlar var ya kafayı yicem banada komşu demişti aynısını salak şey boylu poslu yakışıklıysa sanane olmasa sanane dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…