- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.641
selam kızlar
bak bak o kadar şeyi okumuşta yazmamış gördünmü ..iyi diyelim iyi olalım..muhasebecilerin çoğu gıcık oluyo sanırsam..bizdede var bitane ama ben sürekli çalışmadığım için artık rahatım...sorma yaa aniden dönünce karnıma bi giriyo bıçak gibi aklım gidiyo aa diyorum oğlumun kemiği battı....kendimi kandırıyorum öyle ama çok zor valla şu dönemleri bi atlatsaydık yaa
valla çok panik oluyosun bi bakıyorum ahan diyorum panikledi yine...ama haklısın tabi sen 3 cnlısında....cnm bende tekim eşim bütün gün işte kaynanamlar köyde..ailemlede aram acık...yani evde tekim hep ama allah yardım eder cnm bee korkma....sevdim seni ben ama
vallamı desene yılın kertmeleri arttı sayemizde....olsun olsun daha iyi..yanlız bırakmasınlar bizi
ay tepkını belırtseydın ya sende heeeayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:
kızlar bu arada ben iki hafta önce gitmiştim doktora bu hafta da kontrolüm var...en son gittiğimde bebek 2000 gr olmuştu boyumuz da 41 cm di..sizinkiler nasıl doktor biraz koca kafalı dedi benimkine küçük şapka almayın dedi
aslm hgselam kızlar
Ben artık hamılelık psıkolojısınden kurtulmak ıstıyorum
Ota b.ka küsüp, kafamda bır yıgın senaryo olusturuyorum.
Ve o anda esımden oyle bır soguyorum kı, aklımdan ayrılmak dahı gecıyor.
slm canım.. hoşgeldin
kızlar aklıma geldi bu açılma olayı varya hissetmiyomuşsun onu
var mı tecrübeli anneler nasıl hissedilmez ya 9 cm falan
bak bak o kadar şeyi okumuşta yazmamış gördünmü ..iyi diyelim iyi olalım..muhasebecilerin çoğu gıcık oluyo sanırsam..bizdede var bitane ama ben sürekli çalışmadığım için artık rahatım...sorma yaa aniden dönünce karnıma bi giriyo bıçak gibi aklım gidiyo aa diyorum oğlumun kemiği battı....kendimi kandırıyorum öyle ama çok zor valla şu dönemleri bi atlatsaydık yaa
valla çok panik oluyosun bi bakıyorum ahan diyorum panikledi yine...ama haklısın tabi sen 3 cnlısında....cnm bende tekim eşim bütün gün işte kaynanamlar köyde..ailemlede aram acık...yani evde tekim hep ama allah yardım eder cnm bee korkma....sevdim seni ben ama
vallamı desene yılın kertmeleri arttı sayemizde....olsun olsun daha iyi..yanlız bırakmasınlar bizi
ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:
tatlım gcen bende okudum onu acılmasını hıseettmemıs ama bence
yılbası gecesı fazla hareket ettı ve bence hareket esnasında anlamamıs olması gerek
yoksa sancı ıle acılma oluyormus..
kızlar bu arada ben iki hafta önce gitmiştim doktora bu hafta da kontrolüm var...en son gittiğimde bebek 2000 gr olmuştu boyumuz da 41 cm di..sizinkiler nasıl doktor biraz koca kafalı dedi benimkine küçük şapka almayın dedi
canım çok duyuyorum ama kaçıncı kişi böle
demek ki hissedilmiyo ayyy çok korkuyorum:18:
canım çok duyuyorum ama kaçıncı kişi böle
demek ki hissedilmiyo ayyy çok korkuyorum:18:
tü tüüyalnız daha 8 haftan war,her hafta bebeğin 200-250 gram aldıgını düşünürsen seninki 4ten aşağıya inmez hatta 5 olur hesaba göre..Çünki 30.haftanda 2 kg çokmus yaw..Erken dogurtur belkı de
EWDE OLUP SIKILAN ANNELERE STAR TVDE HERGUN 2DE YAYINLANAN ÜSTÜN DÖKMENLE KÜÇÜK ŞEYLER İ TAVSİYE EDERIM COK DOYURUCU BIR PROGRAM VE HARIKA
kız haftasına göre kocamanmışya
bebem zamanı gelınce wcde dıkkatlı ol nısanını kacırma.
suyunuda takıp et bısecık olmaz bence
ne guzel aslında ole olması agrısız acılma
bnm anlamadıgım o kadar acıklıga ragmen neden kesık atmıslarkı kadına.
bence bu birazda ağrı eşiği ile alakalı benim mesela adet dönemlerimde inanılmaz sancım olur ki böyle bi durumda hiissetmemem mümkün değil...
maşallah de totontoşuma teyzesi bu hafta var yine kontrolüm bakalım ne olmuş çok merak ediyorum..
TATLIM hamilelik senin hormonlarını epeyce etkiledi sanırım. bence eşine odaklanma, ondan hiç ama hiçbirşey bekleme. onlardan birşeyler bekledikçe üzülen biz oluyoruz. ben eşime odaklandıkça acı çektim hep. ilgi alaka bekledikçe üzüldüm. sonra kendime bebişimle bir dünya kurdum. işime gücüme baktım, böyle yapıncaa baktım benim kociş etrafımda dolaşmaya başladı. seni anlıyorum çok çok iyi, çünkü bende eşine epey aşıklardanım.
aaa olmuyokı ama her hafta her haftamaşallah de totontoşuma teyzesi bu hafta var yine kontrolüm bakalım ne olmuş çok merak ediyorum..
ya ben biraz garip biriyim galiba yada geceleri falan paldır küldür wcye gidiyorum
ya anlayamazsam
bide canım bebek iriyse mecbur kesik atıyolar ne kadar açılırsa açılsın
aaa olmuyokı ama her hafta her haftabızım manyak hala 3 haftada tutturuyo 12sınde gıtcem daha bıde 22sıne kdr gelme dıyormus oha falan yanı..
valla cnm dıkkat et artık
bazı ebelerde kendını zorlamasın dıye atıyorlarmıs kesıgı
ınsallah ınsaflı bırıne denk gelırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?