2012 Şubat Anneleri

canım ben çok sık wc ye gidiyorum sancım yada karnımda inme yok dimdik duruyor bizimki bi ara doktorunu istersen yada aile hekimine bi uğra bence

aslm hg hayırlı olsnnn
bence dogum kanalına gırmeye calısıyor :)
catıların acıldıgı ıcın bence sancın oluyordur.

ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:

cnm öyle diyolar ama bende bilmiyorum valla ..... karnımdanda bişey anlamıyorum sanırım aşşağıda değil olsa rahatsız ederdi..inş erken gelmez senin bebiş cnm...

kızlar ben yemeğe kaçıyorum..oğlumda kudurdu bugün sanki eve gidelim der gibi yaaa

biz 28. haftadan beri 2 haftada bir gidiyoruz son zamanım dada haftada bir gel dedi
ama haksızlık
dr bogasım geldı

sen hala yemek yemedınmı:S

Son düzenleme:

ne dengesiz insanlar var ya kafayı yicem banada komşu demişti aynısını salak şey boylu poslu yakışıklıysa sanane olmasa sanane dimi[/QUOTE]

Ewet yaa tam salak bu kadınlar da..Alan almıs zaten di mi,ama yook bu dewırde alınanı daha fazla begenıyor kadınlar malum ..35.haftanda inebılır canım artık normaldır bence de endıselenecek bırsey yok ..

canım ben çok sık wc ye gidiyorum sancım yada karnımda inme yok dimdik duruyor bizimki bi ara doktorunu istersen yada aile hekimine bi uğra bence

aslm hg hayırlı olsnnn
bence dogum kanalına gırmeye calısıyor :)
catıların acıldıgı ıcın bence sancın oluyordur.

kızlar ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum... okadar duygulandım ki valla onlar erkenden doğurmuşlar korktum bende her an hazırlıklı olmalıymışız meğer... ben tıngır mıngır 22 şubatta giderim doktorum da sezeryanla alır diye hesap yapıyorum 37. haftaya kadar da çalışcam zaten sanki doğurmıycam gibi...millet 34 den itibaren doğurmuş amanın hemen herşeyi hazırlamam llazım

ya kızlarr birşey soracağım,benim 2 yıldır baktıgım ama alamadıgım bir çizme wardı dün gördüm kii 75tlye inmişşş ve almayı çok istiyorum ..fakat bacaklarım aşırı şişti..ne yapayım sizce,bacağıma olandan bir numara ufak mı alsam ya da ne yapsam ..alma demeyın seneye için çok çok uygun bir fiyat şu anda..arada kaldım ben..:2:

tabii 8. aydan itibaren miniğin kıyafetlerini yıkamak, bavulları hazırlamaya başlamak lazım. her an herşey olabilir. inşallah bizimkiler olabildiğince zamanında doğarlar ama belli de olmaz.

ben de çizma bakıyorum kendime bu aralar.ama hiç denemeden 39 numara alacağım.zaten 39 giyiyordum doğumdan sonra da sanırım 39 olurum.sen de eski numarana göre al.

biz geldik ne kadar çok şey yazmışsınız, konuya hakim olamadım bodoslama gireyim dedim
hg tatlımmmmmm
cnm hangı numara gıyıyorsan cızmede daha onceden o numaradan alabılırsın cok ıstıyorsan..
ama kalıcı olurmu sıskınlık orası muamma..

bence normalde kaç numara giyiyosan o numarada al sonuçta şurda en fazla giyebileceğin bi kaç hafta sonra ayağından çıkmasın..bende öyle yapıcam beğendiğim çizmeyi alıcam bu akşam

bence dene ayak numaran tutuyorsa onu al şişler inecek hem deriyse seneye olmasa bile açtırabiliyorsun...

aaa çok şükürki benim ayaklarım hiç şişmedi... yoksa dışarı çıkmak hepten zindan olurdu bana....bence normal ayak numaran neyse cnm ondan al bu şişler doğumdan sonra incek çünkü...benimde kendime bişeyler almam lazım kıyafetim yok pek doğru düzgün..doğum olsunda kiloma göre alcam artık şimdi yanılırım zaten...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…