- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.661
slm kızlar bugün 35+5 oldum2 gündür karnım iyice indi aşağıya birazda akıntım arttı arasıra nadirende kasılmalarım var inşallah erkenden çıkıp gelmez yaramaz oğluşum sizinde karnınız indimi doğum yaklaştı demekmiki bu şimdi
slm kızlar bugün 35+5 oldum2 gündür karnım iyice indi aşağıya birazda akıntım arttı arasıra nadirende kasılmalarım var inşallah erkenden çıkıp gelmez yaramaz oğluşum sizinde karnınız indimi doğum yaklaştı demekmiki bu şimdi
ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:
ama haksızlıkbiz 28. haftadan beri 2 haftada bir gidiyoruz son zamanım dada haftada bir gel dedi
cnm öyle diyolar ama bende bilmiyorum valla ..... karnımdanda bişey anlamıyorum sanırım aşşağıda değil olsa rahatsız ederdi..inş erken gelmez senin bebiş cnm...
kızlar ben yemeğe kaçıyorum..oğlumda kudurdu bugün sanki eve gidelim der gibi yaaa
biz geldik ne kadar çok şey yazmışsınız, konuya hakim olamadım bodoslama gireyim dedim
Bu kadar karamsar olma canım,bırak akısına ...Ben de eşim süslenerek işe gidderken sinir oluyorum..Acayip kıl oluyorum çip takıp takip etsek keşke...Ama nerdeeeAma,sen işe de dewam ediyorsun..Ewde olsan neler kurarsın kimbilir,hele lohusa depresyonuna girsen ohoo..Hemen silkin kendine gel canım bak bebeğe az kaldı ona adapte ol..Doğumdan sonra ikinizin de en çok ilgilendiği sey o olacak ..O bizlerden daha aciz ve ilgiye muhtac cünki yazıkk.. Bana dün kuaförum eşimi gördu ''ayy boylu poslu çok da yakısıklıymıs kızz işin çok zor senın ,bunu bırakmaz kızlar''demez miii??Ayyy çıldırdımmmm gerçektennnn...Elimde olsa kafasını sakalını kazıtcam sıçana döndürecem kocamı ...
amanın sen 36. haftandasın inanamıyorum doğumuna haftalar kaldı
canım ben çok sık wc ye gidiyorum sancım yada karnımda inme yok dimdik duruyor bizimki bi ara doktorunu istersen yada aile hekimine bi uğra bence
aslm hg hayırlı olsnnn
bence dogum kanalına gırmeye calısıyor :)
catıların acıldıgı ıcın bence sancın oluyordur.
cnm öyle diyolar ama bende bilmiyorum valla ..... karnımdanda bişey anlamıyorum sanırım aşşağıda değil olsa rahatsız ederdi..inş erken gelmez senin bebiş cnm...
inşallah süpriz yapmaz bizimki bakalım artık
kızlar ocak annelerinin doğum hikayelerini okudum... okadar duygulandım ki valla onlar erkenden doğurmuşlar korktum bende her an hazırlıklı olmalıymışız meğer... ben tıngır mıngır 22 şubatta giderim doktorum da sezeryanla alır diye hesap yapıyorum 37. haftaya kadar da çalışcam zaten sanki doğurmıycam gibi...millet 34 den itibaren doğurmuş amanın hemen herşeyi hazırlamam llazım
ya kızlarr birşey soracağım,benim 2 yıldır baktıgım ama alamadıgım bir çizme wardı dün gördüm kii 75tlye inmişşş ve almayı çok istiyorum ..fakat bacaklarım aşırı şişti..ne yapayım sizce,bacağıma olandan bir numara ufak mı alsam ya da ne yapsam ..alma demeyın seneye için çok çok uygun bir fiyat şu anda..arada kaldım ben..:2:
hg tatlımmmmmmbiz geldik ne kadar çok şey yazmışsınız, konuya hakim olamadım bodoslama gireyim dedim
cnm hangı numara gıyıyorsan cızmede daha onceden o numaradan alabılırsın cok ıstıyorsan..ya kızlarr birşey soracağım,benim 2 yıldır baktıgım ama alamadıgım bir çizme wardı dün gördüm kii 75tlye inmişşş ve almayı çok istiyorum ..fakat bacaklarım aşırı şişti..ne yapayım sizce,bacağıma olandan bir numara ufak mı alsam ya da ne yapsam ..alma demeyın seneye için çok çok uygun bir fiyat şu anda..arada kaldım ben..:2:
ya kızlarr birşey soracağım,benim 2 yıldır baktıgım ama alamadıgım bir çizme wardı dün gördüm kii 75tlye inmişşş ve almayı çok istiyorum ..fakat bacaklarım aşırı şişti..ne yapayım sizce,bacağıma olandan bir numara ufak mı alsam ya da ne yapsam ..alma demeyın seneye için çok çok uygun bir fiyat şu anda..arada kaldım ben..:2:
amanın sen 36. haftandasın inanamıyorum doğumuna haftalar kaldı
ya bana da doktor önde gidiyorsun deişti yaklaşık 10 gün öyle olunca erken doğum mu yapılıyor
hg tatlımmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?