2012 Şubat Anneleri

kızlar bebeğe park yatak almıştık fakat içinin yatağına karar veremiyorum visko olanlardanmı alsam yoksa yataşınkilerden mi birde süngerler var ne yapsam acaba:26:sizler nasıl aldınız???

tabı cnm dgmdan snra alırsın cıcılerını..

kızlar bebekleriniz hareket ederken böyle titreme irkilme gibi şeyler hissediyormusunuz????

artık aşağıya doğru inip doğuma hazırlanıyor bence. bir de iç organlara baskı yapıyor ağırlaştıkça senin minik.

artık doğum kanalına girmiştir bende aynı durumdayım çünkü dr. öyle demişti

cok baskısı var. bıde ole bı hareketlı kı hatta denedım mıdemın ordan az bıse bastırdım
caktırmadan derler ya.. sankı az daha bastırsam cıkacak bnm yaramaz

hay senin çişine emi..benimkide çok dönüyo bugün yaaa bayağıdır sakindi... delirdi çocuk sankimm
oh oh hareketlı olsun bnm damadım kızımdan bahsedınce daha bı hareketlenır heyecandan.
kızlar bebekleriniz hareket ederken böyle titreme irkilme gibi şeyler hissediyormusunuz????

valla ben bı kez ole bıse hıssettım. bebek korkarda ırkılır ya o tarz.
sonra karnımı sevdım konustum onunla mınık tekmeler atıp uyudu galıba tekrardan :)

Hay maşallah kızlar hepiniz toplanmışsınız valla çok sevindim inanın...
Kalabalık olunca başka güzel oluyor burası...

Canım mide yanmalarım dışında bende iyiyim...
evet 14 şubat canım benimki.
Canım Allah herşeyi yüreğine göre versin...
Bana Esad bey 18 Şubatta gelecek gibi geliyor ....

Canım bende 16 kg almışım...Limit doldu..
ama ben en az 10 kg daha alırım..
Bedenimi tanıyorum...

slm canım.. hoşgeldin
kızlar aklıma geldi bu açılma olayı varya hissetmiyomuşsun onu
var mı tecrübeli anneler nasıl hissedilmez ya 9 cm falan

Canım ben hissetmiştim..
Resmen vajinal ağrı çekiyorsun...
Bazıları hissetmiyor demek...

ay niye oluyo ki çok merak ediyorum ben....

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız bugün benim kız az hareket etti ve kuvvetli degildi hareketleri doktora gitmekte tereddüt ettim, galiba bu zamandan sonra normal yavaşlaması, buarada bende 17 kilo aldım :26:

kıslar çok sıkıldım çalışmak istemiyorum

ben de...2011 bitmeden 10 gün rapor almıştım öyle güzeldi ki sabahları uykumu bi güzel alıyor sonra komşularla kahvaltı yapıyorduk....temizliğimi yemeğimi yapıyordum şimdi ayaklarım akşama davul olur geçen yılla aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum ama akşamlar bacaklarım çok şişiyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…