- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.681
biz geldik ne kadar çok şey yazmışsınız, konuya hakim olamadım bodoslama gireyim dedim
kızlar bebeğe park yatak almıştık fakat içinin yatağına karar veremiyorum visko olanlardanmı alsam yoksa yataşınkilerden mi birde süngerler var ne yapsam acaba:26:sizler nasıl aldınız???
bu kız bugun cok asagı bastırıyor neden kı acaba?
sureklı cıısm gelıyor gıdıyorum mınıcık bıse yapoıyorum
aaa çok şükürki benim ayaklarım hiç şişmedi... yoksa dışarı çıkmak hepten zindan olurdu bana....bence normal ayak numaran neyse cnm ondan al bu şişler doğumdan sonra incek çünkü...benimde kendime bişeyler almam lazım kıyafetim yok pek doğru düzgün..doğum olsunda kiloma göre alcam artık şimdi yanılırım zaten.. .
artık aşağıya doğru inip doğuma hazırlanıyor bence. bir de iç organlara baskı yapıyor ağırlaştıkça senin minik.
artık doğum kanalına girmiştir bende aynı durumdayım çünkü dr. öyle demişti
oh oh hareketlı olsun bnm damadım kızımdan bahsedınce daha bı hareketlenır heyecandan.hay senin çişine emi..benimkide çok dönüyo bugün yaaa bayağıdır sakindi... delirdi çocuk sankimm
kızlar bebekleriniz hareket ederken böyle titreme irkilme gibi şeyler hissediyormusunuz????
kızlar bebekleriniz hareket ederken böyle titreme irkilme gibi şeyler hissediyormusunuz????
evet elektrik çarpması gibi....
iyiyim çok şükür gece uykusuzluk dışında bi sıkıntım yok..senin doğum 14 şubat sevgililer günü dimi....bende o zamanlar eğer normal olursa doğurcam inş...bakalım senmi önce olcn benmi?..ben 12 şubatta doğsun çok istiyorum ama normal olursa tabi ayarlama şansım yok allah bilir...40 haftam 17 şubatta doluyo benim....bakalım o zamanı beklermi keratamm....
gelirsin inş...[/B]
Ayy inşallah der canım ben de şoka girdim,Allah'tan 30dasın demedi işte o zaman bu yanlıs hesapla şimdiden lohusa bunalımıma girerdim..Tahammülümüz azaldı ya ,dayanamazdım o kadar beklemeye..Sen eşinle barıştın mı ne durumdasınız?Aldıklarına ne dedi ,,sewındı mı??
Ewet Ayşebahar yaa bebeğimin yüzü öyle bir erkeksi ki hala her gidişimde kız mı diye sormak zorunda kalıyorum..Babasının yüzünde en kötü yeri basık büyük burnu ve sagolsun o da bebegımın yuzunde artık işte..Ewet canım usgye göre 35e gırdın bugun sen dedı bana..Ben de pek anlamadım,aslında kilo olarak da önde değildik bizim normal gidiyor çocugun kılosu..Ben war yaa tam 15,5 kılo almısım 56dan 71.5 e cıktım hızla ve daha da cıkacaktır ..Ben de 69 dedım doktora korktum kızmasın dıye..:18:
slm canım.. hoşgeldin
kızlar aklıma geldi bu açılma olayı varya hissetmiyomuşsun onu
var mı tecrübeli anneler nasıl hissedilmez ya 9 cm falan
kıslar çok sıkıldım çalışmak istemiyorum
oh oh hareketlı olsun bnm damadım kızımdan bahsedınce daha bı hareketlenır heyecandan.
valla ben bı kez ole bıse hıssettım. bebek korkarda ırkılır ya o tarz.
sonra karnımı sevdım konustum onunla mınık tekmeler atıp uyudu galıba tekrardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?