2012 Şubat Anneleri

kızlar herkese tünaydın... bir slm veriyim dedim berfini merak etmiştim şükür iyilermiş... birkaç işim var halledip gelicem hemen...

tatlım hiç bişey olmaz türk kahvesinden be hergün 1 tane mutlaka içerim, patates haşla ve muz ye çok iyi geliyor...birde en az 2-3 lt su içmen lazım yoksa bebişin suyu azalırmış ben 1 hafta çektim az su içtiğim için oluşun suyu azaldı yarın kontrolüm var bakalım ne dicek...

tatlım çok sevindim iyi olduğunuza... 35 hafta olarak doktorlar 34+0 ve 34+6 arasındaki günlere diyor tatlım... ultrasonda bebişin 3 gün büyük görünmüş doktoruna telaşlanma hemen hem o hesapladığımız 40.haftanın sonuna kadar %5 bebek duruyormuş zaten...

git cnm güzel haberlerle gelirsin inş bişeyin yoktur dişinide söyle ama .... haberdar et bizi..ay ne güzel ikizler olması yaaa....inş erken gelmezler iyi düşün iyi olsun cnm telaş etme hiçç.

Canım telaşlanamdan git dr a...Şunuda unutma ikizler hep erken gelir buna hazırla kendini...

doğru söylüyosun canım haklısın hazır olmam lazımda nasıl olucam onu bilmiyorum işte :))bide sizdede oluyomu bilmiyorum ama benim göğüslerimden hafif sarımsı bir sıvı geli resmen akıyo normalmi bu ama süt gibi beyaz değil iltihap mı acaba?

ay cok dgru cnm orası en olmucak seyler hamılelıkte gelıyor..
allah yardımcın olsn :)

git cnm güzel haberlerle gelirsin inş bişeyin yoktur dişinide söyle ama .... haberdar et bizi..ay ne güzel ikizler olması yaaa....inş erken gelmezler iyi düşün iyi olsun cnm telaş etme hiçç.

unutmam canım söylerim hem bir sebeple bebeklerimide görmüş olurum kilo almışlarmı sıpalarım ona bakarım hiç unuturmuyum sizi habersiz bırakmam aaa nedemek :))

Maşallah canım ya kuzuna..
Sen avatarına erkek bebk koy
Çinli bebk koy:)))
Sonra yüzü hala erkeksi kızımın de:)))

Ay ne tatlısın valla...

Ben son kızımda sarı saçlı mavi gözlü tatar müdürüme baka baka
Kızı tatar doğurum ne haber:)))

İnşallah 2 şubatta o istediğin tarihte olur doğumun canım...
33+4 34. hafta demek aslında...
2 hafta sonrada 36. haftanda olacaksın aama neye göre öyle dedi?
Keşke sorsaydın canım...

Belki usgye göre iri bir bebeğin olacaktır..
Bun agöre de demiş olabilirler..

Kaç kilo aldın de bakayım?

Canım benim..
evet canım bir türlü görüşemedik aklım sende ama...
iyi misin

yok cnm senin bebek usgde büyük çıkmış benimki normalde 34+3 olması gerekti hep iki gün geri çıktı tıckerımıda dr dediğine göre yaptım ben..oğlum geç yerleşmiş herhalde...yani senle aynı değilim şuan ama olsun.....sen iyi olda büyük olsun bebeğin....bizde yarın 34 olcaz teyzesi... yok gitmedim cnm önümüzdeki hafta gitcem inş....

ay bende 12sınde gıtcem persembe gunu cok heyecanlı

iyiyim çok şükür gece uykusuzluk dışında bi sıkıntım yok..senin doğum 14 şubat sevgililer günü dimi....bende o zamanlar eğer normal olursa doğurcam inş...bakalım senmi önce olcn benmi?..ben 12 şubatta doğsun çok istiyorum ama normal olursa tabi ayarlama şansım yok allah bilir...40 haftam 17 şubatta doluyo benim....bakalım o zamanı beklermi keratamm....
unutmam canım söylerim hem bir sebeple bebeklerimide görmüş olurum kilo almışlarmı sıpalarım ona bakarım hiç unuturmuyum sizi habersiz bırakmam aaa nedemek :))
senin ikilzer ekekmi cnm.... tmm haber ver ama
Kızlar ben kaçar fena halde halsizlik çöktü yatayım azcıkk uyutursa emre taabii

tmm cnm yat dinlen bol bol meyve ye kendine gelirsin inş...

gerçektenmidoğumamı hazırlıkmış daha 32. haftama yeni girdim çok minik bebeklerim inşallah doğumun habercisi değildir daha ciğer geliştiriciiğnemizi bile yeni yeptırıcaz haftaya ay allahım sen koru bebeklerimi(((8

yok canım bir kız bir erkek allah nasip ederse 33 günüm kaldı hayırlısıyla sıpalarıma kavuşmama :))

ay aklıma ne geldı bendekı bu grıb yuzunden sezeryanım ertelenırmıkı :S

Bebişine maşaallah canım...Güldürdün ama beni ya hesap olayını anlatırken hadi bakalım cumarteside benim randevum var şimdi 35 haftalığım bakalım dr 37 dermi lütfennn desinn yaa

Ayy inşallah der canım ben de şoka girdim,Allah'tan 30dasın demedi işte o zaman bu yanlıs hesapla şimdiden lohusa bunalımıma girerdim..Tahammülümüz azaldı ya ,dayanamazdım o kadar beklemeye..Sen eşinle barıştın mı ne durumdasınız?Aldıklarına ne dedi ,,sewındı mı??

Ewet Nihlee şafağa başlamalıyım ,ama yine de seninki gibi tarih wermedi ki sezeryan olmak istediğim halde tarihi yine bilmemiş olacağım,utanmasa diğer randewuda hadi gel doğuma diyecek sankı hep cool takılıyo gıcık doktorum çok fazla rahat..Senin az kaldı ya,sana iyice afakanlar basıyo hiçbir kötü şey düşünmemeye çalış,doğum anını ve kucağında nur topunu düşün gülümse canım..Belki de listede 3. sen olackasındır ..Annen nasıl oldu,cıktı mı hastaneden canım?_

Canım sen de git kesin ilerdeyizdir aynıyız ya biz..İnşallah kısa zamanda sağlıkla kucaklarımızda olur hepimizin bebekleri..Berfinbilgen de dün gitmişti,o kaç kilo doğum yaptı acaba nasıllar?

aa o zaman boşuna sewınmeyeyım yanı yıne 40ta mı dogururum ben ..Taa 17 Şubat'ta yanı.. Çook zaman war ama dayanamıyorum ,ne güzel sewınmıstım erken diye..

Ewet Ayşebahar yaa bebeğimin yüzü öyle bir erkeksi ki hala her gidişimde kız mı diye sormak zorunda kalıyorum..Babasının yüzünde en kötü yeri basık büyük burnu ve sagolsun o da bebegımın yuzunde artık işte.. Ewet canım usgye göre 35e gırdın bugun sen dedı bana..Ben de pek anlamadım,aslında kilo olarak da önde değildik bizim normal gidiyor çocugun kılosu..Ben war yaa tam 15,5 kılo almısım 56dan 71.5 e cıktım hızla ve daha da cıkacaktır ..Ben de 69 dedım doktora korktum kızmasın dıye..:18:

yok canım bir kız bir erkek allah nasip ederse 33 günüm kaldı hayırlısıyla sıpalarıma kavuşmama :))

ayy canım yaa allah analı babalı büyütsün bende çok istedim ikiz hemde bir kız bir erkek çok dua ettim ama kısmet değilmiş... senin adına çok sevindim

ay ne güzel yaa ikisinide bi anda tadacaksın ne güzel....
ay aklıma ne geldı bendekı bu grıb yuzunden sezeryanım ertelenırmıkı :S

sanmıyorum o zamana kadar 10 kez iyileşirsin zaten kaçma şansın yok doğacak gelinimmmmmmm

yok bence benden once 1 2 kısı daha olur gıbıme gelıyor.. bakalım hayırlısı..

bakalım gelinim doğana kadar 3 kilo olckmı..inş sağ sağlim kurtulursun cnm..

dunur tahmınımce 3,100 3,200 falan olur dogumum dıye dusunuyorum bıde mucıze olup 3,500 mus
ay ne sevınırım varya..

ayy canım yaa allah analı babalı büyütsün bende çok istedim ikiz hemde bir kız bir erkek çok dua ettim ama kısmet değilmiş... senin adına çok sevindim

çok saol canım güzel dileklerin için inşallah sabrederler 33 gün daha ben doğum haberlerini veririm size kuzularımın ilk fotolarınıda koyarım teyzesi inşallah allah hepimizin bebeğini sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin :)):13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…