2012 Şubat Anneleri

aminn aminn inş cnm..... herşeyi tamammı kuzuların
hıııc bellı olmaz ıyılesmem
ama sankı kacamıcam

dünürr kaçmak yok doğuma gircen artık hazırlık tmm... olur olur 3 200 olur bence..facede bi bebek gördüm 3200 doğmuş ama bayağı tombişti çok tatlıydı o kadar bile doğsalar bizim için kardır....inş gelinimde tombiş olck..baksana yanakları bile usgde belliydi geçen sarkık sarkık.....ısırsın kaynanası o yanaklarıııı

Korkma o sadece kanama,sancı gibi bir işaret ama net birşey değil ki,sen doktoruna git de bakalım ne dıyecek ..Korkmadan hallet gel inşallah..

ay aklıma ne geldı bendekı bu grıb yuzunden sezeryanım ertelenırmıkı :S

Sen hala mı gripsin Nihlee ayıp amaa..Ihlamurunu iç,sımsıkı üstüste giyin yat terlet kendini..Eşin gelince sıcak limonlu bir çorba yapsın iç sıcak sıcak..Ye meyvelerini de..Hemen düzelmen lazımmm..

evet canım kuzularımın herşeyi tamam allahın izniyle odalarını hazırladık,kıyafetlerini yıkayıp ütüledim yerleştirdim , doğum çantamızıda hazırladık artık bebeklerimi bekliyorum allah nasip kısmet olursa:)

acidem kız sen ne pipirik bi annesin sakin ol kız bişey olmaz inş..yüreciğini ferah tut..bak dygbalımda ikizleri oldu 35 oldu sanırsam iyiler...erkende olsalar rabbim öyle bi güç veriyoki hemen toparlıyorlar merak etme..sakin soğuk kanlı ol her zaman....cnm benim allah yardımcın olsun inş

hadi bakalım.....sağ sağlim doğsun tüm bebeler inşşşşşşş bu yıllll kızlar bizde çookk uzun zamandır alamadığımız yatağını alcaz bu hafta inş.....ayyyy çok sabırsızlanıyorum yaaaeşimin işinde bi sorun olmadı şimdilik çok şükür inş olmazda

Kızlaar özge adlı ocak annesinin süper hızlı doğumu okudunuz mu ??Okuyun da moral olsun ,özellıkler yaklasan arkadaslarımıza..Darısı bize maaşallah cok cok kolay we rahat bitmiş yahu..http://www.kadinlarkulubu.com/ocak-anneleri/492604-2012-ocak-annelerinin-dogum-listesi-3.html

ay öylemiyim gerçekten kız , bak şimdi napıyım azıcık evham yapıyorum heralde bide doğum yaklaştıkça hepten tırsıyorum napıyım kendi kendimide korkutuyorum eşim yanımda değil görevde kaynanam bi alem annemlerde şubat başı gelicek ozamana kadar doğurursam kimse yok yanımda korkuyorum yanlız doğurmaktan napıyım (((

filancam nasılsın nerelerdesin niye hiç yazmıyosun kızzzzz gelsene be aaaaaaaaaaa

canım dayanamam ben sana .Sen gel dersin de gelmem mi aslında sizi takip ediyorum ama ne yazık ki işler o kadar yoğun ki yazamıyorum bir türlü.Başımda zebercet gibi bekleyen bi muhasebeci var.Kafayı benimle bozmuş onunla uğraşıyorumm
Nasılsın canım benimm ? Arada hızlı geçtiğim için kaçırdığım konular oluyor ne yazık ki...Herkes çok iyidir inş.Canım bu arada bahsettiğin gece yatarken dönme sırasındaki kasık ağrılarım benimde oluyor.Hatta sert dönmeyeyim diye yastık falan koyuyorum ama .Yine de uyku arasında sert dönüşlerim oluyorrr

kız benım kocıs benden beter
ıhlamur agacı cıkcak ıcımde valla hee
dünürüm napim ocak annelerine dünürüm diyemedim utamdım yavvv daha şimdiden kerttik bebeleri...dalga geçerler diye...

kız lymonata ıle antıdepresıf de ketttı cocukları

bak bak o kadar şeyi okumuşta yazmamış gördünmü ..iyi diyelim iyi olalım..muhasebecilerin çoğu gıcık oluyo sanırsam..bizdede var bitane ama ben sürekli çalışmadığım için artık rahatım...sorma yaa aniden dönünce karnıma bi giriyo bıçak gibi aklım gidiyo aa diyorum oğlumun kemiği battı....kendimi kandırıyorum öyle ama çok zor valla şu dönemleri bi atlatsaydık yaa
valla çok panik oluyosun bi bakıyorum ahan diyorum panikledi yine...ama haklısın tabi sen 3 cnlısında....cnm bende tekim eşim bütün gün işte kaynanamlar köyde..ailemlede aram acık...yani evde tekim hep ama allah yardım eder cnm bee korkma....sevdim seni ben ama

kız benım kocıs benden beter
ıhlamur agacı cıkcak ıcımde valla hee

kız lymonata ıle antıdepresıf de ketttı cocukları

vallamı desene yılın kertmeleri arttı sayemizde....olsun olsun daha iyi..yanlız bırakmasınlar bizi

ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:

ayyyy kızlar ne çok kızardım anlatamam resmen piştim odasında toplantı yapıyo bi paket sigara içiyo hiç hamile var kullanmayan var demiyo:26:

sorma o öküzden şimdi benim yanımdada vardı geldi yanımda laptopun başında sigara içti yeni müdür allahtan bugünlük geldimde idare ettim sinir oldum eşimde bende kullanmıyoruz çünkü....hiç düşünce yok böyle öküzlerde yaaburnum tıkandı hemen havalandırdım yerimi..

okumuş cahil bunlar boğuldum resmen ya bu ne düşüncesizlik

kızlar bu arada ben iki hafta önce gitmiştim doktora bu hafta da kontrolüm var...en son gittiğimde bebek 2000 gr olmuştu boyumuz da 41 cm di..sizinkiler nasıl doktor biraz koca kafalı dedi benimkine küçük şapka almayın dedi

kız haftasına göre kocamanmışya

Ben artık hamılelık psıkolojısınden kurtulmak ıstıyorum
Ota b.ka küsüp, kafamda bır yıgın senaryo olusturuyorum.
Ve o anda esımden oyle bır soguyorum kı, aklımdan ayrılmak dahı gecıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…