2012 Şubat Anneleri

Canım hafif hafif ilerliyorlar aşağıya doğru. Sen nasılsın su durumun nasil canim senin? Dün doktor hadi bu hafta da yırttın diye gönderdi :)))

lady cim böyle titriyo gibi olunca üzülüyorum ben ya(((şimdilik takipteyiz su yönünden zaten 36 olduk hamdolsun biliyosun çok azalırsa hemen alıyolar bebişi...kaç cm.çıktı en son senin??

selam kızlar nasılsınız bugün benim kız az hareket etti ve kuvvetli degildi hareketleri doktora gitmekte tereddüt ettim, galiba bu zamandan sonra normal yavaşlaması, buarada bende 17 kilo aldım :26:

Büyüyorlar artık ama iki uç saat hiç hareket olmazsa mutlaka Dr görsün

benim oğlanda çok az hareket ediyor hele akşamları eşim kendini parçalıyor saatlerce konuşuyor karnımla ama nafile hiç hareket etmiyor onun sesini duyunca çok sinir oluyor eşim eşşoğlu diyiveriyor:))))önceleri korktum doktor bu bildiğimiz embel korkacak bişey yok gayet sağlıklı dedi de içim rahatladı

benim de şiş yada kilo ...
Sanki kilo gibi..
16 kg alınca çizme giyiyorum sıkmaya başladı...

bende 10 kilo aldım

Sanırım rekor bende topikte

lady cim böyle titriyo gibi olunca üzülüyorum ben ya(((şimdilik takipteyiz su yönünden zaten 36 olduk hamdolsun biliyosun çok azalırsa hemen alıyolar bebişi...kaç cm.çıktı en son senin??

Aynen bende korkuyorum sanki çırpınıyor gibi yapıyor sanki canı yanmış gibi ama o hıçkırık ya da kasları icin yaptıgı hareketlerdenmis:) benim en sin 5.30 gibi Dr artık idare et Zeynep dedi kızıma bakalım dinlicem mı doktorun sözünü :) senin ne durumdaydı en son?N

benim ki ne zaman gelecek canım ya çok terliyorumda
doğsa artık diyorum artık

hg cnmmmm nasılsın
kıslar çok sıkıldım çalışmak istemiyorum

ay niye oluyo ki çok merak ediyorum ben....
e bebek bu olur ole seyler korkma:)
bende doğurmak istiyorum
az daha bekleeeeee
selam kızlar nasılsınız bugün benim kız az hareket etti ve kuvvetli degildi hareketleri doktora gitmekte tereddüt ettim, galiba bu zamandan sonra normal yavaşlaması, buarada bende 17 kilo aldım :26:
bılmem yerlerı daraldıgı ıcın heraketlerı gıttıkce azalacakmıs. ole duymustm
valla ben 12 oldum sinirim bozuldu 10 dum daha geçen 2 haftada 12 nasıl oldu anlamadım...acaba tartı mı bozuk

:kesın tartı bozuktur cnm takma

Büyüyorlar artık ama iki uç saat hiç hareket olmazsa mutlaka Dr görsün

canım var hareket çok şükür ama düne göre daha sakınız bugün sıkı takipteyim yani

benim de şiş yada kilo ...
Sanki kilo gibi..
16 kg alınca çizme giyiyorum sıkmaya başladı...

Sanırım rekor bende topikte

ayşebahar galiba benim yazdıgımı okumadın 17 kiloooo 2 gündür tartılmıyorum korkudan ama iştahım öyle açıkki sorma

kızlar benimki de aksine gibi aşırı hareketli..hele akşamları uzanınca görseniz karnım dalga dalga oluyor...
hatta eşim akşam elini karnıma koyuyor bizimki aşırı hareketli ya miray memesini kaybetti galiba onu arıyor baksana nasıl hareketli diyor , maşallah kızıma

en son 8 yada 9 du cnm yanlış hatırlamıyorsam tarih belirlediniz mi?sen 36 olmuşsun bile...sezeryan düşünüyosun dimi???

Son düzenleme:

maşallah canım en hareketli dönemleri benimde öyleydi bugün durgunlaşınca bi garip oldum nazamı çekmeye başladı kendini nedir

bnm de bugun bı hareketlı masallah kı hayret dedım kendı kendıme.
masallah cnm senın kzıınadaaaaa
aksıne bnm bırı elını karnıma koysun anında durur
herkes fıttırıyor

markete gıdıyorum kızlar kocısle bulusup ufak tefek bıseler alcaz
bende gıdıyorum kıııı abur cubur alım
hemde yuruyus olsun. gelınce grsz opuyorum kocaman..

ahaaa
dygbal gelmıs
dogum hıkayenı beklıyoruz cnm bırde boyu kılosu tarıhı vs falan yazarsan coook sevınırım
lısteye ekleyelım.

Son düzenleme:
kızlar mrb bende 37 haftalık oldum bazen hemen hemen hergün sanki böyle kalp atışı gibi atışlar oluyor hıçkırk olsa hergünmü olur çok merak ediyorum sizlerdede varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…