- 24 Şubat 2011
- 913
- 6
- 68
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #52.701
Canım hafif hafif ilerliyorlar aşağıya doğru. Sen nasılsın su durumun nasil canim senin? Dün doktor hadi bu hafta da yırttın diye gönderdi :)))
selam kızlar nasılsınız bugün benim kız az hareket etti ve kuvvetli degildi hareketleri doktora gitmekte tereddüt ettim, galiba bu zamandan sonra normal yavaşlaması, buarada bende 17 kilo aldım :26:
bende 10 kilo aldım
ben de...2011 bitmeden 10 gün rapor almıştım öyle güzeldi ki sabahları uykumu bi güzel alıyor sonra komşularla kahvaltı yapıyorduk....temizliğimi yemeğimi yapıyordum şimdi ayaklarım akşama davul olur geçen yılla aynı ayakkabılarımı giyebiliyorum ama akşamlar bacaklarım çok şişiyor....
bende 10 kilo aldım
lady cim böyle titriyo gibi olunca üzülüyorum ben ya(((şimdilik takipteyiz su yönünden zaten 36 olduk hamdolsun biliyosun çok azalırsa hemen alıyolar bebişi...kaç cm.çıktı en son senin??
Hay maşallah kızlar hepiniz toplanmışsınız valla çok sevindim inanın...
Kalabalık olunca başka güzel oluyor burası...
Canım mide yanmalarım dışında bende iyiyim...
evet 14 şubat canım benimki.
Canım Allah herşeyi yüreğine göre versin...
Bana Esad bey 18 Şubatta gelecek gibi geliyor ....
Canım bende 16 kg almışım...Limit doldu..
ama ben en az 10 kg daha alırım..
Bedenimi tanıyorum...
Canım ben hissetmiştim..
Resmen vajinal ağrı çekiyorsun...
Bazıları hissetmiyor demek...
hg cnmmmm nasılsınHay maşallah kızlar hepiniz toplanmışsınız valla çok sevindim inanın...
Kalabalık olunca başka güzel oluyor burası...
Canım mide yanmalarım dışında bende iyiyim...
evet 14 şubat canım benimki.
Canım Allah herşeyi yüreğine göre versin...
Bana Esad bey 18 Şubatta gelecek gibi geliyor ....
Canım bende 16 kg almışım...Limit doldu..
ama ben en az 10 kg daha alırım..
Bedenimi tanıyorum...
Canım ben hissetmiştim..
Resmen vajinal ağrı çekiyorsun...
Bazıları hissetmiyor demek...
kıslar çok sıkıldım çalışmak istemiyorum
e bebek bu olur ole seyler korkma:)ay niye oluyo ki çok merak ediyorum ben....
bende doğurmak istiyorum
bılmem yerlerı daraldıgı ıcın heraketlerı gıttıkce azalacakmıs. ole duymustmselam kızlar nasılsınız bugün benim kız az hareket etti ve kuvvetli degildi hareketleri doktora gitmekte tereddüt ettim, galiba bu zamandan sonra normal yavaşlaması, buarada bende 17 kilo aldım :26:
valla ben 12 oldum sinirim bozuldu 10 dum daha geçen 2 haftada 12 nasıl oldu anlamadım...acaba tartı mı bozuk
Büyüyorlar artık ama iki uç saat hiç hareket olmazsa mutlaka Dr görsün
benim de şiş yada kilo ...
Sanki kilo gibi..
16 kg alınca çizme giyiyorum sıkmaya başladı...
Sanırım rekor bende topikte
kızlar ben çıkıyorum daha wcye gitcemancak yetişirim servise
Aynen bende korkuyorum sanki çırpınıyor gibi yapıyor sanki canı yanmış gibi ama o hıçkırık ya da kasları icin yaptıgı hareketlerdenmis:) benim en sin 5.30 gibi Dr artık idare et Zeynep dedi kızıma bakalım dinlicem mı doktorun sözünü :) senin ne durumdaydı en son?N
kızlar benimki de aksine gibi aşırı hareketli..hele akşamları uzanınca görseniz karnım dalga dalga oluyor...
hatta eşim akşam elini karnıma koyuyor bizimki aşırı hareketli ya miray memesini kaybetti galiba onu arıyor baksana nasıl hareketli diyor , maşallah kızıma
kızlar benimki de aksine gibi aşırı hareketli..hele akşamları uzanınca görseniz karnım dalga dalga oluyor...
hatta eşim akşam elini karnıma koyuyor bizimki aşırı hareketli ya miray memesini kaybetti galiba onu arıyor baksana nasıl hareketli diyor , maşallah kızıma
kızlar mrb bende 37 haftalık oldum bazen hemen hemen hergün sanki böyle kalp atışı gibi atışlar oluyor hıçkırk olsa hergünmü olur çok merak ediyorum sizlerdede varmı ?
hıçkırıktır canım benimde oluyor hergün nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?