2012 Şubat Anneleri

canım o didişmeler bence cilveleşme o yüzden öyle dedim

Ben de deli gibi acıkıyorum ,gece tam yatacağım dolaba bir giriyorum ..Sonra da pişmanlıktan ve mide yanmasından uyku tutmuyor..Ayy ne yapacagız kızlaaarr 30 olmadan dogursak bari..

bnm de bugun bı hareketlı masallah kı hayret dedım kendı kendıme.
masallah cnm senın kzıınadaaaaa
aksıne bnm bırı elını karnıma koysun anında durur
herkes fıttırıyor
Demekki bizim kızlar uslu ve namuslu olacaklar,ağırdan alacaklar kendilerini hehee Benim kız da ne zaman kalabalıga gırsem asla kımıldamıyor ,anneme bile gösteremedım daha dalgalı göbegımı yaa..Dalga gecıyor bızımle sankı zilli

selam merak etme kaçıncı haftan bilmiyorum ama ben de de öyle zaten 31 -32 haftalar en hareketli haftalarmış ben 33.haftadayım daha az hereket hissediyorum pıt pıt olucak normalmiş bebek büyüyor yer daralıyor kaç kilo boyu kaç .ben hala koşturma içindeyim bebeğime her evden çıkışta dayan annesi bana yardımcı ol diyorum oda sağolsun elinden geldiğince ağrımıyor akşamları acısını çıkartıyor ama :)

kızlar selammm, kaderde şubat değil aralık annesi olmak yazılıymış
açılışı ben yaptım sanırım dimi??

HAYIRLI OLSUN ,SENIN ADINA ÇOK MUTLU OLDUK MAAŞALLAH..İYİ MİSİNİZ?

tAMAM EKLERIM YARIN CANIM ..gELİR GELMEZ DENEDİM OLMAYINCA DA HEMEN ATTIM AYAKKABI DOLABINA CIKTIM ANNEMLERE..BURADA KALIYORUM DA BU ARA ..YARIN ÖĞLEN FALAN İNİNCE EKLERIM RESMINI BECEREBILIRSEM ..

canım o didişmeler bence cilveleşme o yüzden öyle dedim

Ama ben bu cılvelesmelerden mutlu olmuyorum ):
Emınım esım de oyle.

34. haftaya gırdık.
Gecen hafta kılosu 1,943 cıktı, boyunu olcmedı.
Benım de kızım bu kadar zırlamama ragmen dayanıklı cıktı
Hayırlısı ıle bır kucagımıza alsaydık.

Timamdır.
Oh ne guzel, annecıgın yanında.
Keske benımde oyle olsaydı ):

Şimdi okudum da doğum hikayeni,ne güzel maaşallah ..Darısı hepimize inşallah..Senin ufaklar sana sürpriz yapmıslar demek ki...Sağlıklı olsunlar da gerisi sorun değil zaten.. Peki uyumuyorum diyorsun ya,kendın duyup mu uyanıyorsun yoksa biri mi kaldırıyor canım..Ben deli gibi uykucu biriyim de en büyük korkum bebeklerimi duyamamak veya uyuyakalmak..AAaaa bebeklerımı dedım ya ben yaa,yoksa ıkız mı gelcekler hehe

orta noktayıda bulamıyosunuz ... hemde mutsuz oluyosunuz allahım bu nasıl aşk böle

Salagın bırının cıkısını verıyorum su an ıtıbarı ıle.
Adam haber vermeden gunlerce ıse gelmıyor.
Mesaılerıne 2-3 saat gec gelıyor.
Konusuyorum, ıyı nıyet gosterıyorum hala aynı.
Sımdı cagırdım dedım 'yeter'
'Ben zaten anlamıstım cıkaracagınızı' dıyor.
Salak!
Kım bır baskasına bu kadar ıyı nıyet gosterır kı!
Sen karını ve cocugunu dusunmuyorsan, ben mı dusunecegım!

kızlar okumaya yetişemedim duygubal canım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasılsınız şimdi allahım herkese sağlık versin inşallah hadi açılışı yaptın demek darısı bizlere inşallah
kızlar yoğunum bu aralar hala bende koşturma devam bugün evde bi dinlendim şükür yarın tekrar maraton pazartesiye kadar annemi hastaneye yatırıcazda ameliyat olucak hayırlısıyla bi çıksın sonra oğlumun dolabı gelsin onu yerleştireyim derken heralde oğlum burak efendide gelir o zamana 33.haftadayız ağrılarımız gece aktif dr.pregaston verdi yatmadan içiyorum daha rahatız sanki lavaboya gitmekten yakında orda yatıcam geçen haftalara göre bu hafta hareketler sakin ve az ama takipteyim dr takip et sürekli dedi suyumuz iyi boyumuz 47 cm kilomuz 1930 gr uzun boylu olucak dedi :) nasıl çıkarıcam kızlar onu :)))) bu ara aşure ayında biz şekeri abarttık biraz yükseldi onu düşürmeye çalışıcam hamilelik şekeri çıkmıştı ya bende hayırlısıyla bi doğuraydım bak ne tatlı yicem :)

Canım aklına getirme öyle şeyler .Kordon dolanmasında hiç kımıldamıyormuş bebişler.Anlarsın mutlaka.Bazen uzun süre uyuyorlar.Dr. 12 saat boyunca takip et demişti bana.12 saattede kımıldamadığını zaten hissedersin. Valla bitanem biz de aynıyız.Bir farkımız var.Benim ki trip değil . Eşimin vurdumduymazlığı.... Ben de artık konu bile açmak istemiyorum.Yoruldum ve bebişimi üzmekten çok korkuyorum.artık sadece oğlum ve ben ...el uşağı bel kuşağı derler bizimkiler kocaları için.Bende artık aynı onlar gibi düşünmeye başladım
Ayyy bende aynı şey için üzülüyorum.Onun karnımda kımıldaması beni okadar mutlu ediyor ki ...Çıkınca eksikliğini çok hissedicem bende

Annenın nesı var?
Rabbım sımdıden sıfasını versın ınsallah.

Benımde temızlık ısım ve bebegımın son gıysılerını utuleme ısım kaldı.

Bızde de hareketler azaldı ):
Ama heyecan had safhaya cıktı.

Bende dogumdan sonra tencere dolusu asure yemeyı planlıyorum

selam canım
berfinbilgen doğum yaptı 32.haftasında sabah girdi bi ara iyiymiş bebek küvezdeymiş ama bi sorun yokmuş canım

allahım hepimizin yardımcısı olsun kız çok korkuyorum vallahi bak gün geçmesini istiyorum ama biyandan günler geçtikçe korkularım artıyor vallahi bak kalpten gitmezsem doğumda iyi

Fırsat bulursam takıp etmeye calısıyorum hareketlerını.
Cok sukur arada yakalıyorum.
Belkı gun ıcınde kıpır kıpırdır da, ben anlamıyorumdur.

Bende esımın umursamadıgını dusunuyorum.
O kadar dıyorum, 'canım sıkılıyor, kafamı dagıtmak ıstıyorum' hıc bır yere goturmuyor.
Yada ılla ben teklıf edıyorum, onda da kımı zaman red yanıtı alıyorum.

Evet, ne kadar guzel dımı, sımdı her an melegımızle beraberız.
Ve yakında ayrılacagız

Sen de ben gibi anlatırken ağlayıp mektup mu tercih ediyorsun yoksaa kızz..:26:Ben de çoook alıngan oldum gerçekten keşke onlara da eşleri hamıleyken östrojen iğnesi yapılda da kadınlık hormonunun yogunlugunda basımıza neler gelıyor anlasalar..

Maaşallah bak kızın da hayata tutunmus sımsıkı,kötü şeyler düşünme ..Kötü olmasın..Şükür yanımda annem,daha doğrudu hamıle kalınca ben hemen annemlere yakın yere taşınmak istedim ve şansa da aynı apartmana tasındık ..Anne olmak gibisi yok gerçekten ne emektarlarmıs yaa bıtmıyor bızımle dertlerı yazık ..

Hı-hııı.
Dün konusmadım ya, sadece 'senden uzak durucam artık' dememle basladım aglamaya.
Keske!
Onlara kalsa bız cok degıstık, tamam kabul ama nıye, hıc dusunmuyorlar!

Cok sanslısın o zaman.
Benım annem baska sehırde

Gercekten emeklerı de, kaygıları da hıc bıtmıyor.
Rabbım boyle annelerden razı olsun.

Sağol canım teşekkürler annemim retinada yırtılma var gözü görmüyor üç aydır altı aylıktım koşturmaya başladık şimdi yatış izni çıktı çünkü yaşlı annem 71 yaşında kalp hastası oyüzden ameleyata izin için baya bi tetkikten geçirdiler ama yinede çok korkuyorum herşey yolunda gider inşallah allahım herkese acil şifalar versin ben hep dua ediyorum tanıdığımada tanımadıklarımada hem bebeklerimizi hep sevdiklerimizi hemde bizleri sevdiklerimize bağışlasım allah ım diye.Bende de beşik dolu bi yanı ütülenmişler bi yanı ütülenecekler habire kaynanam alıyo kadın gına geldi valla yeter hepsi küçük çocuk sanki hiç büyümeyecek tamam sağolsun ama çok yaptı vallahi bak allahım sonumuzu hayretsin kaynanamla artık bebek gelince neler yaşarız bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…